Audio Pentru Nova?, Dimensiuni difuzoare
![]() ![]() ![]() |
Audio Pentru Nova?, Dimensiuni difuzoare
Sociopatul Tandru |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
- BR 69 CGF Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
10 cm in diametru, pe fata, rotunde. Adincimea nu conteaza ca nu ating in geam, chiar daca e coborit.
Dai jos plasa aia dreptunghiulara de sub cotiera si acolo se monteaza boxele. Pe spate daca nu vrei sa tai placa, pui tot de 10 cm, il locurile speciale. Daca tai placa poti sa pui de alea de 22, fara probleme. Recomand boxe de calitate (Clarion, JBL, Sony, etc.), dar cel mai bine inainte sa-i tragi o insonorizare cu PEE, daca chiar vrei sa auzi muzica si nu motorul si toate tablele zornaind. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Eu amavut pe Nova de 13...insa aveam usi de SN...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
Dragii mei, eu ma refer la USI (CHATEUSE) de SN! Alea de Nova stiu ca au de 10cm, dar eu nu am cum sa le las pe alea, glumele alea.
Eu pe fosta mea Nova am avut de 17cm insa situate in coltul din exteriorul usii, jos si... nu prea era bine. Plus ca de greutatea difuzorului mi-au sarit bradutii aia, sau cum naiba se numesc. Am vazut ca fetele (Chateusele) de SN au gaurile in partea interioara a usii, jos. Ei bine, acolo ma intereseaza cat intra? Cat de Mare? 13? 17? |
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Parca 13. Eu asa tin minte (am montat unele pentru cineva acum muuuulta vreme)
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
cristigeo69 |
![]()
|
![]() 1.6i m40 Group: Members Posts: 755 Joined: 20 September 05 From: Bucuresti ![]() |
13(sony xpload) i le-am montat personal lu' tata pe DSN
|
--------------------
ex Dacia
1310
1980 LS
- B 70 W R C MASINA SI FEMEIA NU SE IMPRUMUTA,mai ales masina...ca femeia se imprumuta singura :D
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
De 13 sa fie atunci, multam! sa vedem ce dau astia de la JBL si Infinity..restul sunt gunoaie. Pe cealalta am avut Sony X-Plode pe fata si spate. Spate 6x9 fata 10cm initial dupa care am pus doua Blaupunkt de 17, facute cu simt de raspundere. Nu mai vreau sa aud de Sony nici ca HU nici ca difuzoare.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:32 |