Stop busit
![]() ![]() ![]() |
Stop busit
ovidiugrecu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 1 February 05 From: Maroc ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III dci 65 CP
- 22794-A-56
2006 Pack CA
|
|||
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Daca l-ai slefuit cu abraziv, nu se mai poate. Problema e similara cu cea legata de zgarieturile de pe parbriz: odata aparute, nu mai pot fi inlaturate...
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Ii mai poti face cat de cat o "fata comerciala" prin polishare cu polish de luciu.
Si nu frecat la mana, ci cu aparat cu burete pt luciu. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca plasticul a fost atacat de adeziv nu mai iese.Faza nasoala e ca nu se gasesc doar geamuri pentru stop trebuie sa iei tot stopul.Aranjeaza ceva pe casco.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Acest tip de polish e doar pentru plastic sau merge si pe sticla?
This post has been edited by cmandrei: 6 Mar 2006, 18:47 |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Nu, pt sticla nu-l recomand.
Adica, nu-l recomand, la genul ca n-am vazut pe nimeni folosindu-l pe sticla. Pe plastic e super. Eu mi-am "regenerat" stopurile spate. Aveau aspectul ala de matuiala si dupa polishare arata ca noi. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
QUOTE(hellcat @ 22 Dec 2005, 19:52) Ii mai poti face cat de cat o "fata comerciala" prin polishare cu polish de luciu. Si nu frecat la mana, ci cu aparat cu burete pt luciu. Oare aparatul din imaginea de mai jos e OK? Mai trebuie ceva solutie/crema pusa pe buretele de polishare inainte de a incepe operatie? Attached thumbnail(s) polish.jpg ( Size: 61.12k ) Number of downloads: 451 |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
@sagetator: La ce magazin ai gasit acel aparat? As fi si eu interesat de asa ceva. Are acumulatori sau se conecteaza la priza?
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
La Metro.
Problema mea e alta. Acum veti rade ![]() ![]() |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai nevoie de o pasta abraziva (se gaseste tot la Metro o pasta buna, Gs27 parca), apoi de un polish pentru luciu.
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
sagetator |
![]()
|
OK OK, dar care ar fi pasii exacti de lucru?
Mai intai dau cu pasta aia abraziva, intr-un strat f. subtire de-asupra zgarieturilor. Apoi tre' sa frec locul. Cu ce se freaca locul? E bun aparatul acela din imaginea de mai sus? Sau aparatul se foloseste numai la finisaj? Va rog luminati-ma! Merci. |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
|
|
octav_ |
![]()
|
Etapele ar fi urmatoarele:
- aplici pasta abraziva cu un burete pe caroserie, o intinzi putin, apoi pui si pe buretele de la aparatul de lustruit si incepi si polishezi... incet, pana dispar urmele de pasta. -cu o carpa uscata sau cu alt burete aplici pasta pentru luciu. Operatiunea am studiat-o in service, la Serus. Spor la treaba! This post has been edited by octav_: 10 Jun 2006, 14:20 |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
sagetator |
![]()
|
Octav, daca ti-l cumperi aparatul sa ne dai si noua detalii de ce si cum.
|
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:19 |