Nessebar, Sunny Beach, Bulgaria, Statiune excelenta
![]() ![]() ![]() |
Nessebar, Sunny Beach, Bulgaria, Statiune excelenta
alecsz99 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|||
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
ca sa ajung la Nessebar de la Constanta ce ruta recomandati? care e cel mai bun drum?
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
mangalia-vama veche-balcic-albena-varna-obzor-sunny beach-nessebar
|
-------------------- |
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
mersi, ai idee care este starea drumului?
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
vama veche - varna nu stiu, dar de la varna incolo drumul era bun anul trecut.
|
-------------------- |
|
MaxPayne |
![]()
|
![]() White Power Member Group: Members Posts: 237 Joined: 7 April 07 From: Still fu*kin' Romania... ![]() |
Incepand de la granita, cca. 40 km sunt cam zdrente, deci atentie mare la gropi. Din acesti 40 km, vreo 10 sunt in lucru - restrictii de viteza
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Bicorp
1.5 dci DimSport Power
|
|
sirrocco |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 19 April 06 ![]() |
Referitor la bani: de ce exclus cardul ? Mie mi se pare cea mai buna varianta .
|
--------------------
Dacia
Solenza
- AG-11-ABC
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
up!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
De la vama ro-bg pana la Albena ai 72 de km (cu traversare Balcic si drum pe malul marii pana la Albena) sau 78 de km (cu drum prin interior si ocolirea Balcicului).
Intradevar, drumul prin .bg pe varianta asta e mai prost decat cel prin Silistra-Dobrici sau prin Sumen-Varna. Oricum, nu e de speriat si chiar daca o sa gasesti asfalt obosit, nu vei gasi cratere in care sa-ti lasi masina ci zone cu unele gropi EVITABILE la o viteza decenta sau zone cu asfalt macinat care vor crea doar un mic disconfort la mers PESTE EL. Ca idee mai rau e intre Durankulak si Kavarna. Recomand drumul pe malul marii de la Balcic la Albena (drum ingust, 2 benzi si atat, dar cu asfalt nu mai rau decat, sa zicem, Slobozia-Urziceni sau Galati-Tecuci), peisajul meritand o viteza de deplasare mai mica (oricum, poti merge relaxat cu 60-70 kmh). |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
Mircea08 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 1 September 08 ![]() |
QUOTE(Eggy @ 27 Jul 2010, 17:07) Am fost acum 2 saptamani. Cum mai spunea cineva aici, vreo 30-40 km e drum destul de prost, dar fara "cratere". Oricum, drumul prost (ca si unele curbe periculoase) este "anuntat" de indicatoare pentru reducerea vitezei *probabil mai ieftine ca reparatiile). Iti recomand ruta care ocoleste statiunile. Oricum, te poti deplasa lejer cu viteza legala (mult mai linistit si mai liber ca zona Cernavoda - Constanta). Nu uita sa lipesti abtibildul - rovinieta (politistul care m-a oprit pentru ca nu o avea, lipita a zis ceva de 300 de leva, noroc ca au gasit un alt roman vitezoman, s-au dus toti la el, si m-au lasat sa plec fara multe vorbe). |
--------------------
Renault
Symbol
2008, dci, 85 CP Drive safe!
|
|
Babenco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 31 December 13 From: B / BZ ![]() |
Anul asta mi-am facut si eu curaj si am zis sa incerc sa vad cum este plaja vecinilor. Pe 20 iulie ajung la ei. Sper sa fie totul in regula. Am emotii...
|
--------------------
Renault
Megane
2008
- B88XKX
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Cand revii, sa ne scrii!
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Babenco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 31 December 13 From: B / BZ ![]() |
Salut. Am scris la vremea respectiva, dar nu mai tin monte pe ce topic. Revin aici daca gasesc unde.
|
--------------------
Renault
Megane
2008
- B88XKX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 15:49 |