problema clima, se aprinde afișajul ok dar aeroterma nu merge,
![]() ![]() ![]() |
problema clima, se aprinde afișajul ok dar aeroterma nu merge,
cosmingaby |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 24 June 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault clio 2
bicorp
2002 , hacback
- b-26- dkt
|
|||
svclio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
Ti s-a ars un controller care costa vreo 600 de lei. Asta am patit eu acum 2 luni parca, sau 1.. Sau s-a dus motorul de la ventilator.
|
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
fsilviu86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 12 April 10 From: Buzau ![]() |
ti sa du regulatorul de turatie care il gasesti in partea drapta fata langa radiator daca ai clima, la el se duc un tranzistor care nu gasesti decat echivalent la el, si anume p75nf75 care este un tranzistor mosfet, eu am incercat mai multe echivalente de mosfeti iar acesta merge de 1 an si nu am probleme, daca nu te pricepi la electronica apeleaza la cineva care are cat de cat haba si rezolvi problema usor si ieftin, tranzistor 3 lei iar manopera maxim 20 30 lei in loc de 600 lei cat csta un regulator turatie pentru clima, daca ai aer manual acolo nu stiu sa-ti ai spun ce si cum sa faci.
si inca ceva daca cumperi acel tranzistor sa nu iei cu capsula din platic adica izolat, sa iei incapsula normala. This post has been edited by fsilviu86: 7 Jul 2013, 10:31 |
--------------------
Renault
clio
2005
- BZ 05 LDT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 19:02 |