Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

problema clima, se aprinde afișajul ok dar aeroterma nu merge,

cosmingaby
post 30 Jun 2013, 15:00
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Nu merge aeroterma, afișajul se aprinde rezistenta mea pe alta mașină merge, am verificat la un service siguranțe, relee, tester reno nu zice nimic dar nu merge

--------------------
renault clio 2 bicorp 2002 , hacback - b-26- dkt
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
svclio
post 30 Jun 2013, 19:29
Post #2

Membru autentic

Ti s-a ars un controller care costa vreo 600 de lei. Asta am patit eu acum 2 luni parca, sau 1.. Sau s-a dus motorul de la ventilator.

--------------------
renault clio 2 bicorp 2004 / dci 65 cai
+
fsilviu86
post 7 Jul 2013, 10:29
Post #3

Membru autentic

From: Buzau

ti sa du regulatorul de turatie care il gasesti in partea drapta fata langa radiator daca ai clima, la el se duc un tranzistor care nu gasesti decat echivalent la el, si anume p75nf75 care este un tranzistor mosfet, eu am incercat mai multe echivalente de mosfeti iar acesta merge de 1 an si nu am probleme, daca nu te pricepi la electronica apeleaza la cineva care are cat de cat haba si rezolvi problema usor si ieftin, tranzistor 3 lei iar manopera maxim 20 30 lei in loc de 600 lei cat csta un regulator turatie pentru clima, daca ai aer manual acolo nu stiu sa-ti ai spun ce si cum sa faci.

si inca ceva daca cumperi acel tranzistor sa nu iei cu capsula din platic adica izolat, sa iei incapsula normala.

This post has been edited by fsilviu86: 7 Jul 2013, 10:31

--------------------
Renault clio 2005 - BZ 05 LDT
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 19:02
Dacia