Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
d3m3ntzial |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 3 December 05 From: Vrancea ![]() |
i`m angry !!!!
of, am fost la o spalatorie, nu la cea care ma duc de obicei din lipsa de timp ptr ca maine plec pana la Brasov... si cand am iesit, nu am observat ca intr-o parte e bordura putin mai inalta si pleosc !!! Bara din fata stanga s-a desprins. Am vazut ca e prinsa cu un sistem de capse si s-au desfacut 2 din ele. A mai patit cineva asa ceva ? Banuiesc ca la reprezentanta ma rezolva, dar ma si costa o avere. Si vreau neaparat ca maine pe drum sa o rezolv !:( |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2006 1.4,16v Renault Grand Scenic III (2015) Bose Edition
Clio Bicorp Extreme - Ian' 2006 - 1,4 98 Cp,climatronic,vopsea metalizata : Noir Nacre |
|
laur_dci |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 21 April 05 ![]() |
d3m3ntzial : bara sau ornamentul de plastic de sub ea? dac vb de extreme, la mine a sarit din mai multe capse
Le-am indreptat si le-am prins la loc in aceleasi gauri, exceptand una care era retezata dar nu se observa si nici nu a mai facut probleme This post has been edited by laur_dci: 15 Mar 2007, 00:35 |
--------------------
Clio Bicorp
1.5dci 80cp
extreme 2005 clio symbol fidji 2006 1.5dci 65cp
|
|
d3m3ntzial |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 3 December 05 From: Vrancea ![]() |
e vorba de ornamentul de plastic . hmmm...o sa incerc si eu sa fac la fel, numai ca ieri eram suparat si se mai si inserase.
Mersi ptr feedback ! |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2006 1.4,16v Renault Grand Scenic III (2015) Bose Edition
Clio Bicorp Extreme - Ian' 2006 - 1,4 98 Cp,climatronic,vopsea metalizata : Noir Nacre |
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Am fost anuntat ieri de sotie ca baiatul cel mare (13 ani, este grav bolnav innascut) al unor prieteni nu mai are mult de trait.
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
mi-au furat rombul de pe portbagaj
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
gasesti in targ , after market replacement parts ca sa le zicem asa. era 5 lei, sigla de plastic dar imita ok sigla reala.
si ca sa fiu ontopic ![]() sunt suparat ca nu am avut timp sa ma "joc" cu placa de dezvoltare easypic4 ce a sosit deja de o saptamana. ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
I. Ufff am mai luat 2 pct de penalizare (am uitat sa aprind luminile de intalnire ziua, cand am plecat din benzinarie) din partea politiei PH..dar le-am primit cu zambetul larg, in sfarsit un politist cu minim liceu absolvit
II. ![]() ![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
multa carne in frigider celui care mi-a lovit masina in parcare azi-noapte.. stop spart, vopsea zgariata... mama ma-sii, iti vine sa-ti iei campii.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai cumva un megane negru??
Am vazut dimineata un megane cu sticker cu spatele julit! Era cumva al tau? ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
Pegasus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 May 05 From: Bucuresti ![]() |
cel mai EXECRABIL service pt Reno este "MERIDIAN VEST" respectiv serviciul caroserii....nu pot descrie in cuvinte decente modul cum esti tratat.
M-as duce acolo si ![]() Daca aveti o avarie cat de mica la masina NU va duce-ti la ei!!!! ![]() Pt. o reparatie ce dura maxim 4 zile(ca era o bara de vopsit!!) o tin de 3(trei) saptamani acolo. Imi vine sa ... ![]() |
--------------------
Clio
Symbol - Fidji
1.5dci(80cp) Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
data viitoare Pegasus du-te la DAB, iti tine masina doar cele 4 zile si fac treaba ok, mie mi-au vopsit 2 bari si 2 usi in 4 zile
![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
andreigosman |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 October 06 ![]() |
Daca afli care e ala cu X-ul, spune-mi si mie te rog. Am patit si eu aceiasi faza, tot X , tot adinca si tot in fata casei.Si o sa-i dau si pentru cel care mi-a zgariat cu cheia usa soferului, la fel de adinc si tot in fata casei. Macar sa ne alegem amandoi cu dosar penal ![]() QUOTE(CataNOS @ 4 Dec 2006, 00:12) M-am ales cu un mare X, scrijelit in vopsea, pana la metal, masina stand in parcarea din fata casei ![]() ![]() Am o vaga idee cine ar fi putut sa o faca, si daca ala e, ma aleg cu dosar penal sigur ![]() Ai dracu nenorociti... |
--------------------
VW
Golf VII 1.2 TSI
ex Renault Scenic RX4 2.0 16V
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate doreau sa joaca X si 0
![]() PS: Bine ca nu aveti 4x4 ![]() |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Va spun eu.. e fraieru ala care tine masina in garaj si o scoate doar vinerea sau sambata cand se duce la Cora.... parerea mea
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
andreigosman |
![]()
|
Daca-lprind, o sa mai scoata o data in plus masina ... sa ajunga la urgenta. Din cauza lui, am de vopsit o portiera si coltul dreapta spate, linga geam (acolo a gandit ca imi sta bine un mare X, cu cheia)
|
--------------------
VW
Golf VII 1.2 TSI
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai , eu chiar vorbeam serios, stau in zona si cunosc specimenele, vezi si tu cine se intoarce de la Cora sambata cu babornitele si baga masina la loc in garaj si sigileaza garajul pana sambata viitoare.. that`s the man
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
andreigosman |
![]()
|
Multam pt pont.
Initial am crezut ca glumesti. Da, acum incep sa imi dau seama de cine vorbesti. No problem, 100g Skydrol (lichid hidraulic de aviatie) si l-am rezolvat. Unde dai cu asa ceva, nu mai prinde vopseaua in veci,plus ca se corodeaza tabla. |
--------------------
VW
Golf VII 1.2 TSI
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Si mie mi-a blocat intrarea in garaj un magar cu un opel corsa negru..Bai frate si mai scrie maree pe poarta ''Nu Parcati Garaj''..cîta nesimtire au unii in ei..a trebuit sa l astept pe el de la 6 la 13 sa isi miste junghiul ca sa pot iesi si eu..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Da e penibil sa parchezi asa, daca omul are o urgenta ?
Azi la facultate unul cu un Opel a parcat exact langa o dacie si a plecat, saracul om (in varsta) a asteptat vreo 2 ore in ploaie si a intrebat la toate firmele din jur a cui e msina. Noroc ca unul din spatele lui a plecat si a avut loc sa o scoata. Multi nesimtiti in orasul asta. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
dar nu ai facut x-uri!...si eu gasesc diferite masini parcate pe locul meu ,desi am pus in tipla copie dupa permisul de parcare fata verso...si n-am zgiriat,lovit,afectat masina respectiva... apreciez ca cei care fac astea au grave probleme psihice...
This post has been edited by apostol_emil: 21 Mar 2007, 17:45 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Apropo, si eu multumesc mosneagului cu Q7 care mi-a zgariat portiera de la Espero la intersectie si apoi a plecat in drumul lui fara sa-i pese.
Nu ar fi fost o problema daca era la Reno ca am casco pe ambele si rezolvam dar la Espero recent am oprit casco ca vreau sa-l vand, si acum e atins... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Toate cele bune microcefalilor care au reusit, pe la 19.10-19.15 sa faca varza intersectia de la p-ta victoriei prin halul in care au balanganit din maini. Trei doarme si toti trei. Dupa ce ca nu puteau sa se impuna, isi mai si dadeau chipiul pe ceafa intr-o relaxare totala. Ce idioti!
La ei e banii dumneavoastra ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
ramm |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Ia uite ce zice si asta
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Dobitoci cu fumuri in cap, ce vrei....
Am vazut si dobitoci si oameni civilizati cu Clio, dupa cum am vazut si dobitoci si civilizati cu Cielo. Cielo e mai lenes la demaraje, dar merge mai mult la viteza maxima, la Clio e invers, la demaraje e echivalentul lui Cielo DOHC. Discutii dintr-astea au loc din cauza dobitocilor ce ingradesc piata auto de la noi, daca eram ca in Franta, Italia, Germania, etc, unde gasesti 15 modele la o clasa, nu mai vedeai discutiile astea. This post has been edited by Laurentziu83: 22 Mar 2007, 16:51 |
--------------------
.
.
.
|
|
A l e x |
![]()
|
Da Laurentziu, ala, mi-ai vazut anuntul/anunturile undeva sau de unde-l stii ?
![]() Din fericire nu mi-a facut mare lucru, nu mi-a indoit tabla dar a adaugat 2-3 zgarieturi superficiale.. Sa vad cum mai arata acum ca a ramas si vopseaua de la ala putin, acum s-a dus... Daca faci crima pentru el, poate te intereseaza sa-l cumperi ? ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Frigiderul plin de carne pentru fostul ministru al sanatatii, Iulian Mincu.Era sa ma faca praf azi pe Stefan cel Mare.Eram doar noi dar s-a gandit ca trebuie sa intoarca si sa intre direct pe o strada.Era sa ma faca zob.Am oprit masina in drum, am pus avariile si am fugit dupa el ca se parca.Raspunsul primit-bine dupa cateva minute ca am aflat dupa aia ca are vreo 90 ani-trebuia sa ma feresti!
S-o feresc pe ............ ![]() Oricum, tare senzatia.10 minute nu mi-am simtit picioarele! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 14:00 |