Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
bear_mc |
![]()
|
||
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|||
Aleks |
![]()
|
![]() membru corespondent Group: Members Posts: 253 Joined: 7 July 06 From: Iasi ![]() |
eu îs supărat că-s de două ori mai puțini "bucuroși" decît "supărați" !
|
--------------------
Renault
11
- 126.000 km
86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100 Am întrebat, n-am dat cu parul.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Si eu suparat ca ma trezesc la 7 every day. Da parca de ceva vreme se circula mai bine dimineata....
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
daca ma prinde ora 11 in pat consider ziua ratata si ma culc mai departe
![]() @swatkat : e mai liber la 7 in ultimult timp pentru ca e mai PLIN dupa 8 ![]() le: urasc noroiul din bucuresti aparut din cauza vremii nehotarate! hai frate odata! ori se incalzeste ori ingheata!!! This post has been edited by fanu_WZI: 7 Feb 2008, 16:54 |
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
suparat ca tot imi da unu minus la reputatie fara sa zica de ce - si in plus de asta imi da minus pe topicurile unde nu am mai postat de ceva zile - este o aberatie- daca ma poate ajuta careva sa aflu de la cine iau eu minus - asa ca sa ii zic ceva de mamica lui de unde a supt tata
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
@fanu_wzi: eu astept sa fie macar SOARE.
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
rau domnu' aleksanders, rau, rau... uite, iti dau eu un plus ca sa-ti mai treaca... dar daca e tot nesemnat te superi?
This post has been edited by zax: 7 Feb 2008, 20:33 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
aleksanders |
![]()
|
merci zax -
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu ti-am dat minus
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
aleksanders |
![]()
|
semi- e ok- nu tin sa primesc plusuri- dar macar cand iau minus sa se semneze lumea- - minusul tau a fost just intr-un fel- puteai sa imi demonstrezi ca nu ai fost tu dandu-mi plus- dar deja cer prea multe- o seara faina - apreciez oamenii care isi asuma raspunderea pt ceea ce fac
This post has been edited by aleksanders: 7 Feb 2008, 21:01 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
sarbatoresc astazi prima reputatie negativa, primita pe sistemul anonim
macar bine ca nu a spus cine e ca tare l-as ura acum, dar as fi fost curios de motiv ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Si eu a 53248957893467820950923 reputatie negativa.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
iar mi-a scazut reputatia
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.456 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
parca sinteti copii cu reputatia asta. io n-o sa pricep in veci de ce se ataca unii pe tema reputatiei.ba ca-i negativa,ba ca-i pozitiva...etc. da-n fine, fiecare cu ale lui.
d-aia-s io suparat ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
D-aia eu NU sunt suparat. Ca n-am reputatie! sa-i vezi pe forum la un magazin online ce se supara ca si aia au un sistem cu excelent/util/inutil. Da poti lua niste premii in reduceri daca esti nus'cat activ pe forum... Si sa vezi cum vin cu prieteni etc sa-si dea voturi... certuri pe la concursuri...
PS. Sa faca si reno aici un sistem: iti dam reducere 10 lei la instalarea unui subansamblu DE ORIGINE LA NOI IN SERVICE! ![]() ![]() |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pentru cei care primesc reputatie negativa,va rog sa mi o dati mie ca sa va treca supararea!!!I wanna be a bad mothe'f....
on.suparat ca mi am mutat biroul si nu mai ma trezesc cu 5 minute inainte de ora de incepere a programului! |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Sunt suparat ca maine am un examen greu, ultimul de altfel si nu am chef sa invat. IL PIC!!!
This post has been edited by MuciX: 8 Feb 2008, 14:33 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
SwatKat |
![]()
|
suparat ca ma duc sa pun motorina, astept in masina pan termina ala de cautat angajatul sa-i dea ceva ca ii spalase geamurile, pun si eu motorina si ma duc sa platesc.. stau la coada si totusi aud claxoane disperate. Cand ies, din masina de dupa mine, una nemteasca (sic) o cucoana scoate capul pe geam si zbiara: me nesimtutle, de ce n-ai mutat masina...
![]() ![]() ![]() Nu se poate domnule, ce natie e asta..imi aduc aminte de povestirile userului surub de prin tari calde... de ce se poate acolo si la noi nu??? ![]() |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Trebuia sa ii zici... poate data viitoare cand va fi simpla nu va gasi unul asa rabdator ca tine.
Mie mi s-a intamplat o singura data asa, la un OMV. Un deosebit d-asta intr-un A6 nou-nout. M-am intors, am dat masina 5m mai in fata, intr-un loc de parcare si m-am dus si mi-am luat si suc, si inghetata, si revista, si odorizant si m-am uitat si la toooaatee machtele pe care le aveau... dupa care am si platit. P.S. Te mira ca era nemteasca? ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Asa le trebuie.
In ultimul timp am observat ca a crescut numarul taranilor pe metrul patrat de sosea. Ieri urcam curba de la faleza (poate fi parcursa cu maxim 60 la ora, e stransa) si, dupa ce am urcat, m-am repliat pe banda 1. Din spatele meu ma depaseste o Astra G alba al carui sofer s-a proptit pur si simplu in claxon, nu mi-am dat seama nici acum de ce (eu nu ma tarai cand conduc, nu cred ca l-am jenat), si gesticula la mine. Boon, il las sa se duca, dupa care ma proptesc si eu un fundul lui, schimb pe faza mare si ma tin la 2 metri in spatele lui, sa-i aplic o corectie. Asta o calca, sa fuga de mine, eu n-am schimbat a 4-a pana la 100 la ora, m-am tinut numai in spatele lui cam jumatate de faleza, dupa care l-am depasit prin dreapta si m-am dus fara sa-l bag in seama. Nu cred ca a inteles ceva, dar in fine. |
--------------------
.
.
.
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
nici eu n-am inteles de ce trebuia sa te tii dupa el, dar... in fine...
daca iti tragea o frana postai acum la rubrica "probleme CASCO" in cel mai fericit caz... |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
daca dai 15-20 de blitzuri intelege... asa fac eu... dupa faze cu ciobani dinastia trec la stilul de condus cu o mana si cu mana stanga dau blitzuri pana ma plictisesc... eventual claxon, nu scandal, nu batai, nu urmariri etc.
|
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Post autocenzurat.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(daniel4ro @ 8 Feb 2008, 19:35) nici eu n-am inteles de ce trebuia sa te tii dupa el, dar... in fine... daca iti tragea o frana postai acum la rubrica "probleme CASCO" in cel mai fericit caz... Am vrut doar sa-l sperii putin, iti dai seama ca eram pregatit de vreo frana. Dupa un km l-am depasit si l-am lasat in plata domnului. Si eram capsat deoarece, cu doar o ora inainte, mergeam pe o strada ingustata cu masini de o parte si de alta a drumului si m-am pomenit in fata cu un cioban cu dacie si cu caciula in cap, care venea fix spre mine, desi avea loc sa traga putin dreapta sa incapa 2 masini. Ei bine nu, n-a facut asta, ci doar statea si se uita ca boul la mine, si astepta ca sa dau eu cu spatele, impreuna cu cel ce venea in urma mea, sa-i fac loc sa treaca, caci lui ii era lene sa intre pe sensul lui de mers. Si nici nu s-a dat, asa ca a trebuit sa ma dau eu. In prima faza am oprit, asteptand sa traga marlanu' putin dreapta, dar de unde, statea. Am dat putin cu spatele (cu gandul ca n-are omu' loc sa vireze dreapta), el a dat si el inainte. Asa ca i-am facut loc, n-aveam ce face. Da imi pare rau ca eram cu clio si nu eram cu dacia lu' taica-miu, ca bagam a 1-a si nu ma mai uitam, si tot el o belea la politie, pentru mers pe contrasens. Si ma gandesc ca harletele dup-aia jubila in mintea lui: "l-am facut pe fraier cu masina lui scumpa". Cred ca nu mi-ar strica sa mai las masina in parcare, nu de alta dar din ce in ce mai multi tartani au permis pe strazile galatiului, si din ce in ce mai multe tampenii vad, cred ca pot sa spun "Efectul TarafOTVEtnoTVAcasa..." ca il vad pe strazi. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 8 Feb 2008, 22:28 Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 6.12k ) Number of downloads: 23 |
--------------------
.
.
.
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
M-am plictisit, am nevoie de niste adrenalina.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 8 Feb 2008, 18:41) In ultimul timp am observat ca a crescut numarul taranilor pe metrul patrat de sosea.[...] dupa care l-am depasit prin dreapta si m-am dus fara sa-l bag in seama. Nu cred ca a inteles ceva, dar in fine. QUOTE(ipiq @ 8 Feb 2008, 19:46) dupa faze cu ciobani dinastia trec la stilul de condus cu o mana si cu mana stanga dau blitzuri pana ma plictisesc... Lasati fratilor taranii sa se duca, nu va stricati sejurul pentru ei. Am mai zis-o si o sa o repet pana o sa incep si eu sa cred: pe idioti e bine sa-i ai in fata, nu in retrovizoare.Sunt atatea lucruri placute pe lumea asta, merita sa le ratezi din cauza unui prost? 8 Feb 2008, 23:30: QUOTE(ramm @ 8 Feb 2008, 23:05) M-am plictisit, am nevoie de niste adrenalina. ramm, pentru tine pot sa bag oricand o pila la cantina saracilor de pe Veseliei, din Ferentari. Intre atatea fuste inflorate si aseizuri cu folie e de ajuns sa pun o geaca cu iron maiden pe tine, adrenalina-i garantata ![]() This post has been edited by adip: 8 Feb 2008, 23:30 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
@adip
"pe idioti e bine sa-i ai in fata, nu in retrovizoare" Pune-ti un sticker cu asta pe luneta, sa vezi atunci cum or sa se intreaca, cine te depaseste primul ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th August 2025 - 08:16 |