Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
bear_mc |
![]()
|
||
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|||
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
QUOTE(bear_mc @ 31 Jan 2008, 20:48) Din cartea Atac la Java. Acuma am trecut de eroarea aia (imi genera o exceptie pt ca nu era un nume corect). Programul e compus din doua parti. Un server si un client care se conecteaza la server printr-un soket. Clientul are un buton si o si doua casete de text. Intr-una scriu servreul citeste ce am scris eu acolo (asta vad eu in linia de comanda) si trebuie sa-mi trimita inapoi in cealalta caseta de text. Si trimite din parti ca nu imi aparae nimic acolo . In spate e un thread care urmareste mesajele de la server. ok........ ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.373 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Se pare ca si antifizic2 urmareste mesajele de la server.
![]() |
--------------------
-
-
- -
- ex Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015-2025)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
antifizic2
![]() ![]() ![]() On: Nu merge sa dau. "You must spread some reputation around before giving it to this member again." ![]() This post has been edited by bear_mc: 31 Jan 2008, 21:09 |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
bear, nu mai fi asa zgarcit si mai da si tu in stanga si in dreapta
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mi-a venit o recomandata pe numele meu la posta...
![]() N-am nici o masina pe numele meu...asa ca nu ridic nimica. Sunt satul de contestat amenzi... Cum traim in Romania, poate am noroc si se pierde pe traseu... This post has been edited by Laurentziu83: 1 Feb 2008, 16:44 |
--------------------
.
.
.
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
pai tot o sa o ai de platit cand te duci pe la circa financiara sa iti platesti impozitele, etc, deci....
Tu sa fii sanatos! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sunt suparat
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
nu vreau sa fiu rea, dar poate o sa ne spui si de ce
|
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pai am luat masina inainte sa dau de permis
si am platit sa fac scoala mai repede si implicit sa dau si examenu dupa unele complicatii legate de buletin si flotant pe care le-am rezolvat in timp recod instructoru meu se da lovit si de 2 sapt se tot chinuie sa ma programeze , trebuia sa dau luni/marti de permis se pare ca o sa dau vineri , daca nu intervine ceva deja nu mai rezist ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Rabdare, ca le faci pe toate... Atentie mare la examen, fara emotii si o sa iei permisul. Forumistii iti tin pumnii deja
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
L!nuX |
![]()
|
pai am invatat de fac 25-26 pe orice test
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
sadi |
![]()
|
foarte bine, atunci doar sa faci bine parcarile
![]() si te asteptam la intalniri ca sa nu mai ai dileme in ce ma priveste |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
L!nuX |
![]()
|
laterala si gararea cu spatele imi ies
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Foarte bucuros ca am mai scapat in buzunarele doctorilor si asistentelor vreo 150ron in 2 zile, cu titlu de "multumiri" pentru serviciile prestate. Ce-mi place-n tara asta...
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Suparat ca s-a dus juma de salariu
![]() 1 Feb 2008, 20:19: QUOTE(L!nuX @ 1 Feb 2008, 17:22) pai am luat masina inainte sa dau de permis si am platit sa fac scoala mai repede si implicit sa dau si examenu dupa unele complicatii legate de buletin si flotant pe care le-am rezolvat in timp recod instructoru meu se da lovit si de 2 sapt se tot chinuie sa ma programeze , trebuia sa dau luni/marti de permis se pare ca o sa dau vineri , daca nu intervine ceva deja nu mai rezist ![]() Am un prieten care tot asa s-a chinuit sa il reprogrameze, dar pana la urma a reusit si a si luat permisu. Sa ai bafta si sa fii atent la traseu. Da cred si eu ca e naspa sentimentul asta sa ai masina in parcare si permis nu. Eu intai am luat permisu si apoi masina tocmai ca sa nu stau pe bara cu masina in parcare. This post has been edited by LNG: 1 Feb 2008, 20:19 |
--------------------
-
-
-
|
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
Apropo de permis.. si eu sunt suparat ca "imi e lene" sa ma duc sa depun dosaru pentru examen categoria a, c si c-e. Lenea vine din faptu ca tre sa pun mana sa fac vreo cateva zeci de teste sa pot trece examenu` la sala... p-alea de mecanica le mai "bunghesc" da cu restu... nu am incercat inca. In wich asta promit sa pun burta pe carte. Ca de 12 ani .. cred ca au mai schimbat astia ceva pe la regulament, si doar de la tv sau presa.. nu aflii toate "jmekeriile"
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
- ag 77 tas
2004/ 1.6 16 v
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
suparat ca bate vantu pe forum, in general topicurile vuiesc pe aicea, activitate pareri, contradictii, etc, acu de-abia mai posteaza cate cineva pe ici pe colo
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
bear_mc |
![]()
|
E weekend. In general in weekend nu e prea mare agitatie.
![]() sadi ![]() This post has been edited by bear_mc: 2 Feb 2008, 19:45 |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
E sesiune... la asta nu se gandeste nimeni
![]() Am fost suparat ca aveam sesiune, dar mai am un examen si am scapat... pana la urmatoarea... ![]() De ce mi-a mai trebuit sa fac inca un master... io nu stiu.... ![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
15 dobitoci numai in ultimele 2 zile care nu s-au deranjat sa foloseasca semnalizarea la schimbarea directiei de mers sau cand si-au amintit ca trebuie sa traga pe dreapta. Si nu cu dacii cu instalatia electrica varza, ci ditai masinile respectabile, ba mai si vezi ca respectivul e la cravata in masina, nu e vreo ceafa lata.
Un dobitoc era sa si intre in mine cand eu mergeam pe banda 3 si el de pe banda 2 s-a gasit sa vireze la stanga. Cu Mercedes, totusi. Eu as pune 2 milioane amenda pentru asta, nu minimum cum e acum. Nu de alta, dar si claxonul da semne de oboseala. ...si cum e posibil sa eviti 3 accidente in 2 kilometri??? Ne mai miram de ce se aglomereaza soselele si nu e fluenta in trafic... Cred ca am sa-mi mai las masina acasa, e prea periculos pe strazile Galatiului cu atatia babuini in jur. |
--------------------
.
.
.
|
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
care e termenu ptr idiot magar insensibil care supara persoana draga si reuseste sa o faca sa planga?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
antifizic2 |
![]()
|
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
@alex0507
explica-ne unde ai auzit definitia... ti-a zis un prieten sau cum? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
Am spus eu ca definitia cuvantului "sot" e asta?
![]() This post has been edited by alex0507: 3 Feb 2008, 22:02 |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
suparat ....la greu....
am facut un drum la brasov in weekend..... si pt ca aglomeratia nu era de ajuns....am si o problema cu rotili..... masina face ca toate cele intre 80 si 130..... o vulcanizare buna care sa verifice jantele echilibrare?????? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@b76bgaarh: in bucale auto-soft - dudesti sau fundeni
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
merci adip...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th August 2025 - 11:21 |