Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(saddie @ 29 Jan 2008, 17:08) al meu e IT-ist ... cred ca asta explica multe.... Si ce vrei sa zici cu asta, a? Eu n-am reclamatii de la prietena inca pe tema asta. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pe tema
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Mah , IT-isti sunt buni cu degetele , nu ?!
![]() ![]() Revenind la sfaturi : daca e IT-ist incearca sa ii faci o comparatie computer - masina ! |
--------------------
X
X
- X
X
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
gata, gata retrag partea cu IT-istu' ca vad ca se aprind spiritele
![]() departe de mine sa am mania perfectiunii, tocmai ca speram ca jumatatea mea sa fie macar cu 10% mai putin imprastiata ca mine dar n-am avut noroc, vorba proverbului: "rade ciob de oala sparta" ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
suparat ca nu gasesct drivere de sunet la xp sp2 pt acer aspire 5315
ma scoate din minti ![]() ce mare lucru un soft micut cinci minute trei clikuri si gata, daca ar fi asa usor..... LE: multam de pm-uri si de promptitudine ![]() This post has been edited by antifizic2: 29 Jan 2008, 21:35 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
suparat pe situatia din sectiunea de juniori(twingo) a forumului reno care a ajuns un mare mirc! nu mai scriu ca sunt un pic depasit de generatia mac/emo/hi5 care nu au bani de benzina si se gandesc la kite si JENTI(!!!) chipe si tobe.
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(antifizic2 @ 29 Jan 2008, 22:24) suparat ca nu gasesct drivere de sunet la xp sp2 pt acer aspire 5315 ma scoate din minti ![]() ce mare lucru un soft micut cinci minute trei clikuri si gata, daca ar fi asa usor..... LE: multam de pm-uri si de promptitudine ![]() pune de la altu ca si eu am acer 5310 si merge de la alt acer aspire,pe xp |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
revin la ideea ca trebuie sa-mi schimb jobul cat mai repede
![]() incepe sa miroasa urat |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
C@talin |
![]()
|
imi lasi mie fostu tau job ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
nu cred ca ti-ai dori
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
C@talin |
![]()
|
de ce nu ,da masina de serviciu stai la birou ,sunt fericit
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Eu nu prea mi-am expus nemultumirile pe aici dar parca nu se mai poate
![]() ![]() Acum cateva zile plec printre stradute cu masina ...ca sa ajung la un bancomat fac stanga dreapta stanga dreapta si ajung pe o strada cu masini parcate si pe stranga si pe dreapta si in mijloc un land rover freelander (dala nou). Din masina iese un nene la vreo 50 de ani ..si o tanti ..se duc la portbagaj si iau doua plase (am asteptat linistit) le iau, inchid masina si pleaca (deja imi ieseau bube de nervi) l-am claxonat ..nimic se uita asa sfidator spre mine si a intrat in bloc ..si am stat si am claxonat acolo vreo 3-4 minute ..A mai venit un matiz intre timp ..care a vrut sa dea cu spatele si a intrat intr-un logan .. Apare si nesimtitu si vine cu tupeu la mine ca ce claxonez ..sa-i dau drumu de acolo ..Eu sunt o persoana calma dar daca as fi avut o bata prin masina ma dadeam jos si ii articulam masina aluia (desigur NU FACETI asa ceva acasa; pt CNA). Oricum am invatat ca nu e bine sa te dai jos din masina decat daca esti foarte sigur de situatie. Eu o singura data m-am dat jos, intr-o aglomeratie pe o varianta de urcare pe podul grant era unu cu dacia in paralel cu mine insa usor in spatele meu si banda lui avansa incet..am vazut ca nu are loc ca se suprapuneau oglinzile si am deschis geamu si i-am spus "Vezi ca imi lovesti oglinda nu ai loc" in secunda urmatoare ala a trecut si pac mi-a dat oglinda peste cap. Iara imi pulsa vena m-am dus peste ala ..l-am insultat ![]() Ma rog care e supararea mea ..ca exista cazuri de nesimtire crasa..asta ma scoate din sarite. Daca pot sa fiu mai tolerant cu prostia (domne uite din greseala..ok pot sa inteleg), dar nesimtirea cand blochezi o strada si vezi ca vrea totusi sa treaca cineva sau cand il atentionezi ca iti loveste oglinda si totusi merge inainte ..pai nu merita o bata in dinti? |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
semit |
![]()
|
da
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.097 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
rotile golite de azot
|
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
suparat ca mi au retinut talonul....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
semit |
![]()
|
pentru?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
folii....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
semit |
![]()
|
ce tarani.. eu am vazut pe geamurile tale autorizatiile.. le dadeam m..e.. oricum e tardiv acum... ii intrebai daca ei sunt de la RAR sa masoare gradul de opacitate.. daca nu, la revedere...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
zax |
![]()
|
Hopa... ia detaliaza te rog! de care sunt? sau au fost? Ai abtibild cu RAR? Ai patalamale pentru ele?
This post has been edited by zax: 30 Jan 2008, 16:39 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
gotty |
![]()
|
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
zax |
![]()
|
gata, citit topicul, facut shortcut pe desktop si astept sa vad cum rezolvi. Mai pun intrebari acolo (adica in topicul ala, nu pe desktop
![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
Data viitoare, inainte de a da actele, intreaba-l pentru ce. Daca scoate vreun motiv aiurea, nu i le da, va face urat, dar mai greu se va apuca sa scrie un PV in lipsa datelor.
|
--------------------
.
.
.
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
suparat ca am "ucis" laptoapa:(....upgrade de pe situl producatorului...cred ca era cianura in loc de bios! stie cineva un doctor in constanta?
|
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu merge c*****l asta de program in java. Si e din carteeeee.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.373 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Din care carte?
![]() E mare? Da oroare? Ce nu merge? |
--------------------
-
-
- -
- ex Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015-2025)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th August 2025 - 11:25 |