Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
VladSoare |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
||
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.073 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Poti pune o panseluta. Nu primesti amenda.
|
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Panseluța nu mă ajută cînd trec cu roata pe-acolo. Că groapa e într-un loc imposibil de ocolit.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca pui destule panselute se umple gaura...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.073 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
sa o faci la nivel declarativ apoi sa pui pe facebook ul lui pandele poza
This post has been edited by wolfin: 18 Jul 2019, 08:06 |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
ei treaba cu bumper nu o are doar el in cap...si io
stau la un capat de strada (neasfaltata - teren privat primaria nu vrea momentan sa auda de el). Pe strada sunt in jur de 30 de case. drum prafuit, pietris si destule gropi...in preajma casei (sunt ultimul care s-a mutat). Tupeu maxim pe vecini...sa aduc eu in jur de 10-15mc de piatra sa intind si sa batucesc in jur de 30ml de drum...eu de unul singur....da ce plm voi nu treceti zilnic, in jur de 60 masini prin fata casei mele? sa astup doar eu gropile? pana la urma am zis ca poate fac treaba asta da pun si trei bumpare pe o distanta de 30 m sa vad eu cum trec ei cu 5km/h prin dreptul casei mele si nu cu 40km/h cum fac acum.....mai ales femeile tot asa din putul nesimtirii pe o latura a casei trece asa o vale mica.....special facuta pentru apa care se scurge din padure...e plina de salcii (nu plangatoare) sunt batrane si multe din ele uscate. cu vijeliile ce au fost bucati bune din ele au foast rupte si au cazut pe gard si in curte. am facut cerere sa vina sa curete respectivi pomi.....ieri surpriza din 10 salcii cate sunt au taiat de tot in jur de 3 (verzi) de au facut o superbitate de gaura iar tot ce e uscat au lasat asa.....ca sa nu zic ce This post has been edited by tatimeu: 18 Jul 2019, 08:44 |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 18 Jul 2019, 08:06) Feisbucul lui Pandele e filtrat, nu ajung pe el decît osanale de la votanții lui: "să vă dea Dumnezeu sănătate, așa primar mai rar, etc.". Criticile nu se publică, sau dacă să publică, nu răspunde nimeni la ele. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.823 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 17 Jul 2019, 10:45) Cine ii pune sa sara bordura ca sa intre in stalpi? Cat timp politia nu isi face treaba, nu vad de ce trebuia sa suport masini parcate pana in usa. Dupa ce am pus stalpii, soferii si-au dat seama ca pot parca foarte bine pe carosabil si ramane si spatiu sa treaca o duba. Nu vad unde e problema. da pompierii mai trec? stii, masinile alea mari rosii. tu masina unde o tineai, in curte? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.399 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mah alea sunt pure inventii de-a lui ... serios acu ... stai sa pierzi vremea cu ce a visat el ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.266 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@vlad: a mai fost o stire acum ceva timp cu unii care se saturasera sa-si rupa masinile si au astupat niste gropane cu ciment si au venit si le-a dat amenda.Destul de repede.
This post has been edited by buzasparta: 18 Jul 2019, 09:02 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.227 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Citisem pe undeva ca s-a abrogat aberatia asta. Acu vreun an sau doi.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
lapcat |
![]()
|
![]() cracked Group: Members Posts: 84 Joined: 15 June 08 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
wolfin |
![]()
|
sa iti zic ceva de maidanezii astia. poveste relatata de un sef mare de la ei dintr un judet.
pazeau firma..mare cu produse usor de furat. costuri destul de mari..dar na..paza armata...controale etc.... furturi putine spre deloc. patronul..domle..nu mai prelungesc...suntetii scumpi. a angajat firma privata. intr un an se ruga sa resemneze ctr din nou cu comunitarii.... oricum ce au ajuns acum ..mi se pare putin furt de identitate..dar no..orice este posibil in aceasta tara This post has been edited by wolfin: 18 Jul 2019, 09:51 |
--------------------
pegas
3120
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 18 Jul 2019, 07:54) Pînă la urmă, esența mesajelor tale pe acest subiect este următoarea: E rău și urît ce faceți. Ar trebui să plecați din țară. Pot sa ma abtin, daca vrei, la fel ca pe topicul cu accidente. Eu am facut ce m-a dus pe mine capul. M-am corectat pe cat am putut de mult, dar in afara bulei mele romania continua sa fie romania, asa ca am cedat. Nu spun sa plecam cu totii, ce spun este ca daca nu am mai face romania sa fie asa de c@cat, poate nu ar mai pleca atat de multi. Pana la urma problemele cotidiene ale romaniei nu ma mai afecteaza, gandul ca ma intorc mi l-am luat de mult. Continuaț, vă rog. ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
VladSoare |
![]()
|
Mie mi se pare că s-au mai cumințit în ultimul timp și că încep, încet, încet, să-și găsească locul. Poate că e doar impresia mea, dar abuzurile și excesele de zel din primele lor zile mi se par mult mai rare astăzi. Poate că treptat încep să-și găsească o nișă în care ar putea fi chiar utili.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
wolfin |
![]()
|
nu stiu..o singura data m au oprit/interactionat..ca mergeam pe interzis...au fost foarte intelegatori.
![]() oricum strada aia acum are sensul care trebe schimbat..si util mie dimineata ![]() This post has been edited by wolfin: 18 Jul 2019, 10:16 |
--------------------
pegas
3120
|
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 18 Jul 2019, 10:05) ce spun este ca daca nu am mai face romania sa fie asa de c@cat, poate nu ar mai pleca atat de multi. Păi da, de acord. Dar ce putem face noi? Eu nu parchez în poarta altuia. Dar dacă altul parchează în poarta mea și poliția ridică din umeri, ce pot să fac eu? Zi-mi ce să fac pentru ca România să nu mai fie așa de c@cat. Îmi plătesc taxele și respect legea (mai puțin limitele de viteză ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
@Vlad aceleasi intrebari mi le-am pus si eu, mai putin pe alea cu copiii, ca n-am. Raspunsul mi-a dat multimea vida asa ca mi-am bagat paula. Sa ramana romania asa cum vrea majoritatea ei sa ramana. Sa isi revina cand mi s-o mai face mie dor de ea.
Gata, ca m-am enervat. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 18 Jul 2019, 10:18) Nu pot. E prea grobian. Nu-i stilul meu. ![]() Cam din același motiv nu-mi iau Mustangul de cinci litri, pentru că n-aș putea umbla cu el pe Bulgaria, mi-ar crăpa obrazul de rușine. ![]() În orice caz, eu din fericire n-am problema asta, pentru că drumul e privat și se închide în capăt, deci numai noi și vecinii noștri direcți trecem pe-acolo. Vorbeam în general, nu neapărat despre mine. QUOTE(MuciX @ 18 Jul 2019, 10:20) @Vlad aceleasi intrebari mi le-am pus si eu, mai putin pe alea cu copiii, ca n-am. Raspunsul mi-a dat multimea vida asa ca mi-am bagat paula. Sa ramana romania asa cum vrea majoritatea ei sa ramana. Sa isi revina cand mi s-o mai face mie dor de ea. Gata, ca m-am enervat. ![]() Nu te enerva pentru fleacuri de-astea, că-i păcat. Sînt lucruri mai grave în viață. ![]() This post has been edited by VladSoare: 18 Jul 2019, 10:27 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
VladSoare |
![]()
|
Sorry.
![]() Mi se pare genul ăla de lucru care-i nostim la alții, îi faci poză și-l pui pe Facebook, dar parcă nu-ți vine să-l faci tu însuți. This post has been edited by VladSoare: 18 Jul 2019, 10:26 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MuciX @ 18 Jul 2019, 10:05) Pot sa ma abtin, daca vrei, la fel ca pe topicul cu accidente. Eu am facut ce m-a dus pe mine capul. M-am corectat pe cat am putut de mult, dar in afara bulei mele romania continua sa fie romania, asa ca am cedat. Nu spun sa plecam cu totii, ce spun este ca daca nu am mai face romania sa fie asa de c@cat, poate nu ar mai pleca atat de multi. Pana la urma problemele cotidiene ale romaniei nu ma mai afecteaza, gandul ca ma intorc mi l-am luat de mult. Continuaț, vă rog. ![]() Stii ce imi place la tine? Tu esti ca ala de la patinaj care vine si da note. Ne explici cum nu e ok sa pui stapi. Totodata accepti ca nu e bine nici ca polita nu face treaba. Dar solutii nu dai. Ce spui tu pe diverse topicuri...dpdv viteza, politie, adiminstratie,......etc etc, nu e gresit. Numai ca stii si tu foarte bine ca nu totul se poate aplica. Ok, si ma departe ce facem? Solutii ceva? Asa de stat si de dat sfaturi teoretice (intr-adevar, corecte) e simplu. Sa stam sa observam si sa dam note sau verdicte gen asa e bine , asa nu e bine...iar e simplu. De gasit solutii care sa functioneze nu doar pe foaie....aia e mai compliacat si uneori nu e totul alb sau negru, asa ca trebuie sa ne asumam ca mai umblam si la nuantele de gri. This post has been edited by vallixx: 18 Jul 2019, 11:36 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Ce poti avea in cap sa vii la mare cu niste papuci cu toc?
Iar seara cand urci scarile sa fericesti o intreaga pensiune. Romanca, numere de B la masina, dar o tradeaza accentul. |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Se da bucuresteanca, dar nu uita obiceiurile zonei de bastina.
Numere de B, accent de Bucovina, sa nu se supere nimeni. This post has been edited by tr04www: 18 Jul 2019, 13:30 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.227 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Vorbeste cu proprietarul pensiunii - o sa-i transmita el mesajul (daca e om ok).
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
tr04www |
![]()
|
Maine plec, nu are rost. Si oricum ii puteam transmite si eu, dar am zis ca e concediu si nu vreau sa ma incarc cu toate prostiile.
This post has been edited by tr04www: 18 Jul 2019, 13:38 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th August 2025 - 00:20 |