Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
oaia...neagra...
![]() LE: bine bine gata tac, ca numa pe tine nu vreau sa mi te pun in cap ![]() This post has been edited by tzk: 14 Jan 2008, 21:58 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
crezi ca il poti tine in cap pe cristi?
eu nu as garanta ![]() |
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(cristib @ 14 Jan 2008, 21:00) hai sefule, trai-ti-ar meganu' , ca cand vorbim da hulpavii astia de ne fura, nu poti sa fii altfel decat tigan. haules baules QUOTE(tzk @ 14 Jan 2008, 21:57) bai..da figuri mai santeti...... ![]() hai Doamne Ajuta !!!! auzi acum la stiri se scumpesc gazele din februarie......... ![]() |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
tzk |
![]() ![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
Saru'mina parinte!! Buna seara!! Chiar cautam pe cineva de specialitate.
In februarie botez baiatu si sint de 2 ori nas (nu glumesc , asa s-a nimerit), m-ar interesa cum mai merge piata??? |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
depinde de fiecare din pacate
![]() poti sa dai o fuga la mine ,nu te costa nimic... ![]() |
--------------------
renault
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(przamfiri @ 14 Jan 2008, 15:08) mama ce de bani ia statul asta Doamne !!!!!!!! si ce face frate cu ei ??? Mareste pensiile ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
...la cei care mai apuca...
|
--------------------
.
.
.
|
|
CGB |
![]()
|
am un mare necaz, o suparare monumentala, o deziluzie catastrofala.
pe scurt: io imi dezvolt activitatea si-mi duc modestul trai intr-un orasel modest numit tgv. oras mic si frumusel dealtfel. dar asa de mic incat in tot orasul is 3 chioscuri de ziare. si la chioscurile astea nu gasesc deloc revista AutoMotorSport pe luna in curs. si-s asa de necajit ca nici chef de munca nu am. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
La benzinarii nu ai incercat ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
CGB |
![]()
|
pai ce sa caut la benzinarii daca am rezervoru plin
![]() da'i buna ideea ta oricum ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
sau incearca un abonament, .. si vine singur
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
- ag 77 tas
2004/ 1.6 16 v
|
|
przamfiri |
![]()
|
QUOTE(cristib @ 15 Jan 2008, 09:04) am un mare necaz, o suparare monumentala, o deziluzie catastrofala. pe scurt: io imi dezvolt activitatea si-mi duc modestul trai intr-un orasel modest numit tgv. oras mic si frumusel dealtfel. dar asa de mic incat in tot orasul is 3 chioscuri de ziare. si la chioscurile astea nu gasesc deloc revista AutoMotorSport pe luna in curs. si-s asa de necajit ca nici chef de munca nu am. Salut poti sa incerci si la cau+++land sti tu daca esti din Tgv,eu acolo am gasit...(nu vreau sa fac reclama ![]() |
--------------------
renault
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca am eu AMS pe ianuarie. Da-mi adresa pe mess si ti-l trimit printr-un curier, in cateva zile.
PS. Apropo, in Targoviste se manca foarte bine si relativ ieftin acum cativa ani. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
QUOTE dack PS. Apropo, in Targoviste se manca foarte bine si relativ ieftin acum cativa ani. Asa este. Undeva langa Sindicate. Dar e vorba de acum cativa ani.... ![]() S-au troglodit si ei: au marit preturile, au scazut nu numai calitatea, ci si cantitatea... ![]() Deh, economie de piata... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Si zici ca in tot orasul nu sunt decat 3 chisoscuri de ziare ?
Hmmm, uite idee buna de afaceri... Asta in cazul in car nu sare mafia pe mine. Pe vremuri, mai exact imediat dupa revolutie, aveam o afacere de familie... De fapt tata si cu unchiu' aveau o firma la care lucram toti in vacante... Primul meu "job" serios, a fost in vara lui 1992 cand treceam intr-a XI- a si nah, aveam nevoie de bani sa plec la mare cu baietii si fetele... ![]() Eh... Sa traiasca cei care au dat spaga mai multa la Primarie... Aia care incep cu R si se termina cu pet... ![]() This post has been edited by Catalin S.: 15 Jan 2008, 10:48 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Catalin, nu e chiar asa cu Robinet. Aia nu dau spaga... Patron este un libanez.. Chiar ca nu dau spaga... De aceea primariile le ridicau chioscurile
![]() treburile sunt mai complicate ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Flamingo |
![]()
|
Mda, ma rog... Eu auzisem ca in urma cu vreo 3 ani, Primaria a impus un anumit tip de chioscuri. Ref. la saltatul ulterior al acestora, se pare ca unele aprobabri sunt nule. Adica o decizie o bate pe alta... decizie data cu putin timp inainte. Banii ti se iau, investesti in gherete ultraperformante (inclusiv cu telefon public) si te trezesti ca de fapt hotararea de la Primarie este nula, bashca mia esti acuzat de catre "unii" de fals.
![]() In fine... Ideea e ca inca mai merge treaba cu ziarele, totul e sa ai sustinere puternica... si oameni seriosi. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE ... si oameni seriosi. la robinet nu e cazul ![]() de aceea a castigat teren concurenta ![]() This post has been edited by DrK: 15 Jan 2008, 11:31 |
--------------------
Sedan
Negru
|
CGB |
![]()
|
nu chiar 3 chioscuri. da-s putine. adevaru-i ca e si orasu mic.
apropo, am gasit AMS la benzinarie la rompetrol ![]() benzinarie care e fix in centrul orasului. vai aveti benzinarii in centrul orasului ? ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Avem
![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristib @ 15 Jan 2008, 11:35) vai aveti benzinarii in centrul orasului ? ![]() avem.. mai ales in bucuresti.. ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Flamingo |
![]()
|
In spatele Teatrului National, vis-a-vis de Hotelul Intercontinental (la Universitate), la rond la Kogalniceanu, aproape de Podul Izvor... deci sunt...
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DrK |
![]()
|
am gasit una pe langa delea veche. ragalia aia de stalp cu preturi este la strada, iar benzinarie fix intre 3 blocuri
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
DrK |
![]()
|
aham. Billy the Kid e mare erou nu?
![]() L.E.: Cu ce am gresit sa-l vad pe jegu ala de gutza pe header???? This post has been edited by DrK: 15 Jan 2008, 13:34 |
--------------------
Sedan
Negru
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
E o benzinarie in Mures in centru in spate la Catedrala Mica
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
CGB |
![]()
|
in curand or sa faca astia benzinarii in interiorul supermarketurilor.
si on topic: masinuta mea a fost abuzata. desi n-am mai miscat-o de 4 zile din parcare, pe aripa stanga fata i-a aparut o crapatura. si niste urme de vopsea rosie. ce sa fie oare? oare un alt sofer/soferita caruia i s-a parut parcarea prea mica? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(DrK @ 15 Jan 2008, 13:30) La fel cum am gresit si eu ca sa dau 40 de lei lunar la cablu pentru 5 canale la care ma uit 10 ore pe saptamana, restul de canale sunt cu elodia, taraf, etno,revelioane cu populara&shit, schimb de cumetre, ginere pentru soacra, stirile de la ora 5, etc. Traim in Romania, adica. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 19:27 |