Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
In curand o sa fac puscarie........
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
iti trimit un cartus de VICEROY rosu in fiecare luna
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
Si sapun antiderapant.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
nu
este a 3-a masina care o lovesc. nu mai suport............. ![]() sa nu credeti ca vreunul din accidente a fost din vina mea.... |
--------------------
Sedan
Negru
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
angajeaza-ti un sofer sau mergi cu RATB-ul
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
DrK |
![]()
|
si daca-mi angajez sofer ce rezolv? nu sunt destui prosti sa mai loveasca inca o data masinile??? eu cred ca sunt. Cu putin noroc peste 2 saptamani le scot din service. La urmatoarea zgarietura le daram dintii.
This post has been edited by DrK: 13 Jan 2008, 14:47 |
--------------------
Sedan
Negru
|
Nico dCi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
DrK fi amabil si pune o poza cu tine aici, sa vedem si noi de ce atragi masinile in asa hal?
Poate te putem ajuta cu sfaturi ca sa nu se mai intample......mai sti? Si si cu doua trei idei?....ce zici? |
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Renault Megan Sedan
- B-47-ZHK B-13-NCM
Manager 1.5 dCi 85cp
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Iar a trantit soacra-mea usa dreapta - spate cand am lasat-o la munca... azi dimineata. Este incurabila. N-o face din rautate, cel putin recunosc, la asta ma gandeam acum niste ani... o face din prostie si din cauza batranetii.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Fii gentleman, sari din masina, deschide-i usa si obtii doua lucruri: inchizi usa cu manuta ta iar soacra te va iubi nespus si se va lauda pe la toate prietenele !!!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu tine. O cunosc prea bine... Ar spune ca vreau sa ma pun bine cu ea, plus ca... nu-mi prea sta in caracter sa bag prea mult in seama o femeie, fiind adeptul... "nu-ti dau tot intr-o zi" sau "cate putin dar bine".
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
82 autoturisme (72 pe A1 si 10 pe A2) avariate astazi pe autostazile patriei !!!
![]() Sursa: Stiri EurpaFM - ora 10:00, PROTV LE This post has been edited by adi_ar: 14 Jan 2008, 10:07 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Flamingo |
![]()
|
Naspa frate...
![]() Sunt curios cati posesori de Renault au fost implicati. Probabil vom afla in curand din acest topic, probabil nu... In fine... Romania... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
azi sunt fara masina
![]() ![]() |
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
DrK |
![]()
|
QUOTE(Nico dCi @ 13 Jan 2008, 23:33) DrK fi amabil si pune o poza cu tine aici, sa vedem si noi de ce atragi masinile in asa hal? Poate te putem ajuta cu sfaturi ca sa nu se mai intample......mai sti? Si si cu doua trei idei?....ce zici? ma gandeam si eu ca e de la mine. dar totusi.. nu sunt blonda. nici macar femeie nu sunt ... ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
si ce s-a mai intamplat de data asta?
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
DrK |
![]()
|
nimic grav. doar ca exista dobitoci care nu stiu cum sa opreasca o masina si sa se asigure...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
pai fanu, nu mai ai 2 masini?
Si ce s-a intamplat cu megane-ul, ca nu cred ca ai facut 60k km in doar cateva luni! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
am sa ii dau un miel lui LNG
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Sa o trec la profil
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
Mama ce de bani ia statul asta si nu ofera nimic off Doamne .....am platit impozitul pe anul trecut la masina si dupa ce ca am dat cam 360(+penalizari )de lei ma intreaba doamna de acolo :platim si pe anul asta ?zic cat ...pai tot 360de lei.zice...
eu ![]() mama ce de bani ia statul asta Doamne !!!!!!!! si ce face frate cu ei ???,ca salariile sant mici,strazile pline de gropi ,gazele scumpe ,motorina ......... ![]() |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Ce sa faca cu banii, isi cumpara dragii nostri parlamentari audi, bmw, etc ...
|
--------------------
-
-
-
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
pai gura lor nu trebuie sa mananca si ea. d-aia e taxe multe. ca are gura mare si e nasatui rau, putrezi-le-ar matele in ei, da-r-ar mucegaiu peste ficatii lor de hulpavi. sa li se strice rinichii in ei si sa-i viziteze canceru la pancreas. ca nu se mai satura.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
blestemi ca o tiganca
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
de unde stii ca nu e????
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ma, voi aveti ceva cu tiganii??? poate va deochi acu'.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
nu am nimic...constatam doar,asemenarile de repertoriu
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
daniel4ro |
![]()
|
QUOTE(przamfiri @ 14 Jan 2008, 15:08) Mama ce de bani ia statul asta si nu ofera nimic off Doamne .....am platit impozitul pe anul trecut la masina si dupa ce ca am dat cam 360(+penalizari )de lei ma intreaba doamna de acolo :platim si pe anul asta ?zic cat ...pai tot 360de lei.zice... eu ![]() mama ce de bani ia statul asta Doamne !!!!!!!! si ce face frate cu ei ???,ca salariile sant mici,strazile pline de gropi ,gazele scumpe ,motorina ......... ![]() uita-te pe Antena la revista presei, gasesti acolo raspunuri la intrebarile tale... eu nu scap nicio emisiune |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 19:44 |