Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
probabil ca v-ati obisnuit cu mirosul
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Cred ca Fred avea picioare cu insertii de kevlar cand orea masina. Servo muschi piciaore = frana, servo muschi mana= directie si servomuschi coapse = cai putere. Cu cat mai multi in masina, cu atati mai multi caluti
![]() De obicei erau 2 cai si 2 iepe ![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
Azi era sa intru intr-un cal ce s-a angajat in traversare pe loc nepermis, noroc ca mi-au tinut franele. Nu eram la Chiraftei, ci pe o strada foarte circulata in Galati, pe la Billa mai precis.
In ultima perioada e invazie de cai prin oras, cred ca localnicii le dau drumul la plimbare ca sa nu le mai dea de mancare. |
--------------------
.
.
.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
salam salam salam salam
|
--------------------
Sedan
Negru
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.095 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
de sibiu
![]() This post has been edited by wolfin: 12 Jan 2008, 14:07 |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
DrK |
![]()
|
ghici unde sunt?
corect! La servici... Alah` damnit |
--------------------
Sedan
Negru
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.095 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
si eu.........
![]() mi-am terminat treaba vreu acasa |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
shpagyn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 October 07 ![]() |
Am avut si eu ghinionul sa am masina lovita de un individ la covrigul unei dube , si acum circul cu o gaura in aripa ,cu spoilerul legat si cu dovada de reparatie in buzunar,pana vin piesele de schimb.
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007/Authentique
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Sunt nervos pana la Dumnezeu,m-am saturat de cloaca asta numita Bucuresti,m-am saturat de vremea asta mizerabila,m-am saturat sa vad masinile murdare parca as fi circulat pe munte cu ele,chiar daca le spal se face la loc in 30 de min,m-am saturat de Videanu, de scarba asta de om care nu strange zapada,masinile sunt fff multe si locurile sunt ocupate de zapada,m-am saturat de polei,m-am saturat de transportul in comun,vreau sa vina primavara sau cel putin sa fie 5 grade afara,sa fie uscat pe jos sa imi pot spala masinile si sa pot pleca cu ele,sa nu uit deabia astept sa cada Videanu sa nu il mai vad primar,chestia asta cu zapada i-a pus capac,nu il mai votez,sa nu uit m-am saturat de vecinii mei jegosi eu am dat la lopata sa imi fac locuri de parcare,am plecat cu o masina si un jegos cu un jeg de 1300 si-a puso repede,cand dadeam eu la lopata el statea dupa perdea,sper sa nu ma vad cu el fata in fata in momentul asta,cand sunt atat de plini de draci.Succes
|
--------------------
fara
fara
- fara
fara
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Citeam pe la inceputul tipicului ca ghetau dan vroia sa omoare javra.... Ai omorat-o? sau proprietarul l-a spanzurat?
![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cameleon_boy @ 12 Jan 2008, 17:34) m-am saturat de polei,m-am saturat de transportul in comun,vreau sa vina primavara sau cel putin sa fie 5 grade afara,sa fie uscat pe jos sa imi pot spala masinile si sa pot pleca cu ele, Ceva interesant... Ia sa pun in balanta... daca as avea eu un Mercedes ML280... as avea vreo problema cu poleiul, cu locurile de parcare??? Avand in vedere ca eu am scos Megane-ul, pe 3 ianuarie, dintr-o parcare de 60 m fara sa dau nici o lopata de zapada... si nu am tractiune integrala, doar niste anvelope de iarna din categoria celor ieftine.... tz tz tz... ceva nu suna chiar asa de bine. Cineva e mitoman ![]() And the mistery is solved, my dear Watson. ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Domnule Padre suferi de sindromul tipului Voicu?Ce te deranjeaza daca plec sau nu cu masina,este problema mea ce masina am daca are sau nu tractiune integrala,eu in comparatie cu tine poate nu ma aventurez in trafic cand este polei,nu am problema cu stilul meu de condus,ci cu al altora,nu vreau sa stau cu masina in service pt orice prost.Ma bucur ca misterul a fost rezolvat,oricum sper sa nu se divagheze iar de la subiect cine ce masina are,dupa posibilitati domnule padre .Succes
This post has been edited by cameleon_boy: 12 Jan 2008, 22:59 |
--------------------
fara
fara
- fara
fara
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa e, dupa posibilitati
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Chiar o sa scriu la coltul vesel,in seara asta sunt liber,sunt acasa si ma amuz cu padre care am inteles ca este tanar,padre esti un baiat genial,imi place de tine,cand iti citesc replicile imi aduc aminte de anii gradinitei,totodata si de cei ai scolii,si atunci erau cativa copii cu replici rautacioase,poate chiar invidioase,e normal intr-o societate nu toata lumea este prietena cu toata lumea,genul asta de persoana am intalnit si la bloc unde locuiesc in zona Unirii,diversi vecini care isi pot permite sa si-o cumpere cash dar prefera masini mai ieftine,arunca in vant diverse vorbe,am gasito chiar si zgariata,dar remediat pe casco,la Autoklass,chiar nu inteleg genul asta de persoane.Succes
|
--------------------
fara
fara
- fara
fara
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de iarna , zapada si polei . Erau 3 insi undeva pe strada Pasteur intr-o intersectie in ziua cand a nins , unul cu Santa Fe , altu cu Kia Sorento si inca unu cu Subaru forester , toti 3 faceau pe artistii in intersectie si incercau sa iasa si nici macar nu erau nameti acolo pentru ca mai treceau si altii pe acolo . In spatele lor unu cu ARO a zis sa ii astepte , cand a vazut ca nu reusesc aia sa se miste a tras din volan si le-a dat nox alora cand a trecut pe langa aia 3 direct prin nametii aia de 1 metru . Am ramas perplex .
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
padre |
![]()
|
QUOTE(cameleon_boy @ 12 Jan 2008, 22:25) Chiar o sa scriu la coltul vesel,in seara asta sunt liber,sunt acasa si ma amuz cu padre care am inteles ca este tanar,padre esti un baiat genial,imi place de tine,cand iti citesc replicile imi aduc aminte de anii gradinitei,totodata si de cei ai scolii,si atunci erau cativa copii cu replici rautacioase,poate chiar invidioase,e normal intr-o societate nu toata lumea este prietena cu toata lumea,genul asta de persoana am intalnit si la bloc unde locuiesc in zona Unirii,diversi vecini care isi pot permite sa si-o cumpere cash dar prefera masini mai ieftine,arunca in vant diverse vorbe,am gasito chiar si zgariata,dar remediat pe casco,la Autoklass,chiar nu inteleg genul asta de persoane.Succes ![]() ![]() ![]() E clar ca ai trecut pe langa anii de scoala si nu s-a lipit nimic de tine ![]() ![]() Amice, esti... agramat. ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(cameleon_boy @ 12 Jan 2008, 23:09) sper sa nu se divage iar de la subiect Sa nu se ce, dom' doctor?! Vorbestem romaneasca sau suntem dupa cateva sprituri? ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ce fraza lunga si complexa
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Am reeditat,va multumesc ca mi-ati atras atentia,omul cat traieste greseste,am gresit las capul jos,aruncati cu pietre.Succes
|
--------------------
fara
fara
- fara
fara
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
dom' doctor, tre sa infiintam coltul prostanacilor pt dumneata, ti-am citit o mare parte din posturi si ma doare burta de ras
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Mrija |
![]()
|
lng n-ai somn?
![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
nope, dorm putin si vorbesc mult
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
asa e.
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by bear_mc: 13 Jan 2008, 00:20 |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Mrija |
![]()
|
La ce jocuri triseaza?
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
i -ul ala din for, cind ai de gind sa-l initializezi? ca astept de ceva vreme
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE Apropo de iarna , zapada si polei . Erau 3 insi undeva pe strada Pasteur intr-o intersectie in ziua cand a nins , unul cu Santa Fe , altu cu Kia Sorento si inca unu cu Subaru forester , toti 3 faceau pe artistii in intersectie si incercau sa iasa si nici macar nu erau nameti acolo pentru ca mai treceau si altii pe acolo . In spatele lor unu cu ARO a zis sa ii astepte , cand a vazut ca nu reusesc aia sa se miste a tras din volan si le-a dat nox alora cand a trecut pe langa aia 3 direct prin nametii aia de 1 metru . Am ramas perplex . nu conteaza ce masina ai daca soferul este antitalent sunt nervos ca un "destept" cu un passat, care se credea intr-o cursa de raliu si care s-a sfarsit cu o tamponare usoara cu masina mea. Acum trebuie sa ma duc pe la unita ca sa imi fac masina pe RCA. M-a lovit in bara spate, care a fost putin zgariata, numarul indoit si suportul de numar rupt.Pagubele la prima vedere nu sunt mari, dar sunt curios ce o sa scrie agentul de la Unita in comanda de reparatie, deoarece nu stiu ce este in spatele barii spate. Cred ca agentul o sa se uite numai la suprafata iar ce se afla in spatele barii o sa aflu la reprezentanta. Poate sa imi spuna si mie cineva care este procedura cu soc. de asigurari? Trebuie sa anunt si compania de leasing ca am fost tamponat sau compania nu are nici o treaba? |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
sub spoileru spate, ca banuiesc ca la ala te referi ca e zgiriat, e o bara metalica destul de faina
![]() cauta pe forum ca pusese cineva odata poza cu ea |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Aoleu!! Ai dreptate tzk. Abea acum am vazut. Gata sefu. E initializat.
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
M-am uitat sub spoiler spate, nu am vazut nici o deformare sau ceva de genul asta, numai ca, cand apes pe bandoul spate parca se mista putin, de aici si ingrijorarea mea.
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 14:42 |