Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Suparat, idiot si pupincurist.
|
--------------------
-
-
-
|
|
CGB |
![]()
|
da' le zice bine. sa inteleg ca esti fan base?
![]() ca fan videanu ar fi culmea ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
e trist baiatu... e in "ciutacosfera" lui..
asa oameni nu trebuie deranjati ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Nu, doar Scuderia Ferrari.
|
--------------------
-
-
-
|
|
CGB |
![]()
|
trist, netrist, ciutacosfera sau nu....ce zice acolo ma unge la suflet. daca-i mai arde si 2 labe peste ochi lu' alde videanu as fi pe deplin multumit.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
trist e ca pe primarii de sector nu-i vede nimeni... eu unu i`as da urari de bine lu ala de la sectoru 6 ... stradutele pe unde nu circula RATB sunt problema lui. dar.. labagiul... o fi prin maldive...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Tocmai am gasit un loc bun de parcare, singura problema era ca era plin de zapada jumatate din el. Ca sa nu fiu iesit in strada (desi erau si altele deci n-ar fi fost o problema) am muncit vreo 30 minute cu lopata sa curat parcarea sa pot intra de tot.
Ok, zis si facut. Acum un nesimtit a parcat exact in spatele meu, si nu da semne sa plece de acolo. In fata masinii am un morman imens de zapada inghetata ce nu poate fi inlaturata, sa zici ca ies pe trotuar. Nu e un numar unde pot suna la politie sa-i dea amenda la idiot ? Eu ma chinui ca tampitul sa sap in zapada sa nu incurc pe altii si el parcheaza fara nicio problema pe banda 1 blocandu-ma. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu acum vad, la BPR au poza de pe 4tuning (sau invers ?) cu passatul de rutiera urmarind golful tunat
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Urat site, dastea faceam in liceu cand am invatat HTML.
|
--------------------
-
-
-
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
site-ul e de tot rahatul , chiar penibil pentru o institutie a statului ce se vrea in UE si in secolul 21 .
site ca ala faceam pe la inceputul liceului |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
nu neaparat suparat cat nesimtire si lenea romanului
pana sa vina zapada, unde parchez eu tot timpul erau niste baieti din astia de bine, care dirijau masinile prin parcare uneori le mai dadeam ceva alteori nu, oricum deja ne cunosteam ieri scot si eu masina si ma duc la locul stabilit, baietii la locul lor zapada bineinteles cat se poate, si incep frate sa ma chinui pe acolo sa o parchez , da-i inainte da-i inapoi patineaza, sare zapada pe sub mine, raman blocat, ma dau jos, noroc cu lopata din spate, zapada mare, nene da' unu n-a pus mana pe masina macar sa fac un gest ca are vrea sa ma ajute, stateau si ma admirau de acum le mai dau o ........, sa nu mai zic ca ar fi putut sa puna mana pe niste lopeti sa-si aranjeze "zona", ca pana la urma era avantajul lor ca venea lumea sa parcheze si mai ciupeau ceva |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
aqua, poate nu aveau lopata
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
eu am rezolvat astazi problema cu locu de parcare cand am gasit masina de giurgiu in locul meu platit si dezghetat am blocat-o cu propriami masina si am sunat la gardieni publici juma de ora de stat in strada mai tarziu au venit baetii dat amenda venit proprietaru injurat dupa care mi-am parcat "limuzina" la locul ei
un alt motiv de scris la coltul suparatilor, este venirea plugului peste pragurile special amenajate pt limitarea vitezii, acu la vara primaria va trebui sa le reinstaleze tot pe banii nostri hapy hapy joy joy ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
L!nuX |
![]()
|
Si nu s-a intors ala sa iti faca un desen cu cheia pe "limuzina" ?
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
DrK |
![]()
|
ma simt minunat.... Extraordinar...
Dragii mei colegi au depozitat toata zapada din curte in canalele de scurgere. Ce s-a intamplat? Ghici... Vroiam sa-i intreb. Daca voi ati astupat canalele, rahatul pe unde se mai duce? Evident. Nu se mai duce. ramane asa. Si ca sa fie treaba facuta perfect, a venit femeia de servici si a dat cu un deodorant care probabil are acelasi pret cu Farmec si acum in toata firma nu mai miroase a cenzurat. Miroase a cenzurat parfumat.. Have a nice day ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(antifizic2 @ 10 Jan 2008, 00:37) un alt motiv de scris la coltul suparatilor, este venirea plugului peste pragurile special amenajate pt limitarea vitezii, acu la vara primaria va trebui sa le reinstaleze tot pe banii nostri hapy hapy joy joy ![]() Da, dar pana atunci nu mai fac testul elanului la trecerile de pietoni. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 10 Jan 2008, 10:03 |
--------------------
.
.
.
|
|
L!nuX |
![]()
|
Drk sa intelegem ca pana se duce mirosul lucrezi la o firma de cacao ?
![]() This post has been edited by L!nuX: 10 Jan 2008, 10:55 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
DrK |
![]()
|
da... din pacate
![]() mi-au adus totusi odorizant de camera. e pus aici pe masa langa tastatura. cand respir trag din el ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Pana la urma tot te obisnuiesti cu mirosul. Nu ai de ce te plange, dupa 1 ora 2, te vei simti ca in aer liber
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
DrK |
![]()
|
aer liber filtrat. am deschis geamurile.. in curand apelez la manusi.. nu stiu cum o sa fac cu mausul dar... ma descurc eu...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg... zapada e inca in canale? Nu ia nimeni cateva galeti cu apa fierbinte sa o topeasca?
This post has been edited by zax: 10 Jan 2008, 11:49 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
DrK |
![]()
|
![]() se pare ca nu se agitau astia pe aici cu sare. si .. de unde apa fierbinte? nu curge nici apa.. zici ca suntem in comuna poplaca frate... nu pe stefan cel mare... |
--------------------
Sedan
Negru
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
C***t de program idiot. Acum ca sa am net trebuie sa deschid un programel inainte. Asta nu e o problema prea mare pt ca poate fi setat sa plece si singur. Dar acuma nu imi mai merge IE.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
@ DRK: Dar la ce firma lucrezi? Nici niste dozatoare d'alea gen "La Fantana" nu aveti? Sau un cuptor cu microunde sa incalziti zapada? sau daca nu, incingeti interiorul unei masini si incalziti acolo zapada daca apa n-aveti...
This post has been edited by zax: 10 Jan 2008, 12:28 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
L!nuX |
![]()
|
QUOTE(zax @ 10 Jan 2008, 12:26) @ DRK: Dar la ce firma lucrezi? Nici niste dozatoare d'alea gen "La Fantana" nu aveti? Sau un cuptor cu microunde sa incalziti zapada? sau daca nu, incingeti interiorul unei masini si incalziti acolo zapada daca apa n-aveti... -Hey , willma what's for dinner ? - Shity Snow ! rofl1.gif |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 10 Jan 2008, 12:51) -Hey , willma what's for dinner ? asa ceva intreaba fred ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 14:26 |