Alarma pentru Laguna 2 cu card maini libere
![]() ![]() ![]() |
Alarma pentru Laguna 2 cu card maini libere
cri123 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|||
mihnic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 16 February 06 ![]() |
trebuie sa-ti mai reamintesc inainte de toate ca alarma montata la altii decat dealer renault inseamna pierderea garantiei? eu am monatat-o pe aceea ofrita de ei, de fapt a fost cadou.
![]() |
--------------------
renault
laguna
2005 2.0T Laguna 2.0T 170cp
Clio 3 1.5dci 85cp |
|
Luka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
Daca nu ai probleme cu garantia, eu recomand alarma pe care am pus-o eu. Se cheama Maat si am montat-o la service-ul Maris, langa Plaza Mall. A costat cam 500 RON (cu tot cu senzor de perimetru), anul trecut.
Este comandata de pe card si a fost montata prin desfacerea bordului, insa au lucrat foarte bine si nu m-am pricopsit cu greierasi. |
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
eu am alarma din fabrica la LII cu maini libere. nu am comandat-o, asa a venit ea. am testat-o si suna daca bag mana pe geamul deschis cu ea armata deci exista. am crezut ca toate LII de la Privilege in sus au alarma by default. eu m-asi duce la Reno
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
- WTX
2006 galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai cei de la dealer imi dau una cadou si mi-au spus ca e compatibila cu masina, dar o aduc din state (Matt am inteles ca e firma). Din moment ce spuneti ca ati mai primit de la Renault alarma, sper sa fie ok. Desi am masina de 2 saptamani, numai maine sau Luni imi monteaza alarma, nu aveau si va dati seama ca nu am avut rabdare sa las masina la ei pana vine
![]() Oricum masina sta in garaj noaptea si ziua in parcare inchisa la firma, asa ca nu prea am mari griji fara alarma. Dar e bine sa fie. Stiti ceva de faza cu mufa de alarma in portbagaj? |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 15:55 |