Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
nebunu' |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 24 December 09 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
VW/VW
GOLF VI Confortline TSI/GOLF MK4 1.6 16v ....
2011/2001 ....doar supraalimentat....in concluzie masina mea fuuu..., nu calca!
|
|||
telim4lulu |
![]()
|
![]() ---- Group: Members Posts: 732 Joined: 29 February 08 ![]() |
oooo ... avem peugeot-uri
![]() ![]() ![]() ... si pe mine m-au oprit "colegii" , dar eram imbracat "in popa" si am scapat ... ma grabeam ce sa fac . ... bine ca sunteti sanatosi din ce scrieti voi ... poate ne vedem cat de curand. This post has been edited by telim4lulu: 15 Mar 2011, 21:16 |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
nebunu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 24 December 09 From: Galati ![]() |
sa vezi ce distractie am patit eu acum juma de ora cu ,,pretenarii"sau poponari cu basca......o sa o zic la intalnire povestioara.....inca o dovada ca politistii sunt, nu prosti, foarte prosti....
|
--------------------
VW/VW
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Pe mine ma anuntau colegii de drum prin statie.Claudiu ce ai mai patit?Eu lucrez in ture de uit uneori ce zi este.Nici o problema mergem inainte.Dar nu va mai certati .
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
nebunu' |
![]()
|
dar tu nu ai auzit ce spune imparatul Sorin ca e rusine sa muncesti duminica, sau cel putin asa lasa de inteles......
![]() |
--------------------
VW/VW
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
O fi dar din 97 de cand bag tura s-a cam batatorit locul.Asa ca ma lasa rece treaba asta.Si oricum lucrul la tura imi ofera posibilitatea organizarii treburilor ai bine.Are si dezavantaje dar asta e. Nu le putem avea pe toate.Plus ca mai e si democratie si fiecare are parerea lui.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Exista 2 aspecte:
1. In ceea ce priveste subiectul cu munca, a fost o gluma intre mine si Emil. Vedeti mai jos contextul. QUOTE(Wolverine @ 11 Dec 2010, 22:18) QUOTE(sorin_f39 @ 12 Dec 2010, 16:42) Emil a inteles gluma. Nu inteleg de ce discutam despre un subiect care ma priveste doar pe mine si pe Emil si care, mai mult, a fost o simpla gluma? 2. Claudiu, tot imi vorbesti despre munca. Eu muncesc inca din timpul facultatii. 4 ani din cei 5 de facultate m-am impartit intre cursuri/laboratoare si munca. Si am muncit 6 zile din 7 pe saptamana. Iar intr-un an am avut si bursa de studii. Deci, pot spune ca in facultate m-am intretinut singur. Apoi, de la terminarea facultatii si pana acum s-au mai strans 6 ani si 6 luni de munca. Plus, in acest timp, un masterat de 2 ani. Deci, per total, la varsta de 30 ani, am strans 10 ani si 6 luni de munca. Tu cati ani de munca ai pana acum de tot imi vorbesti despre acest subiect si ma ataci pe tema asta? ------------------------------ Baieti, as vrea sa terminam aceste certuri. Eu stiu un lucru : nu v-am jignit in mod direct cu nimic. O gluma pe care am facut-o si pe care, poate, nu ati gustat-o, trebuie sa ramana la nivel de gluma si sa intelegeti ca nu a fost nimic mai mult. Daca vreti, lasam loc de salut intre noi atunci cand ne vom mai gasi pur intamplator. Eu unul inchei aici. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
nebunu' |
![]()
|
bai experienta, nu ma lua tu pe mine ca ai muncit, cand eram eu pe sub masini la firma la care am lucrat te duceai la reprezentanta, eu lucram fie ca era sambata ca era duminica, de la ora 9:00-01:00, nu-mi da tu mie detalii de ce inseamna sa muncesti, ca eu iti bat la pariu ca munca, ca mine tu nu ai facut in toti ani tai, si eu aveam bani acasa chiar foarte multi, da'nu mi-a fost frica sau rusine de munca, stii ce faceam cu salariu i-l spargeam in cluburi, ca munceam de drag....tu nici o roata nu stii sa schimbi, ca si pe aia o faci tot la reprezentanta, in primul rand tu tratezi lumea de sus, ai inteles domnu reprezentanta?..hai serios ca numai am chef de tine....de curiozitate ce ai muncit ?ceva care sa nu te murdaresti pe maini nu? ai carat vreodata saci de ciment? sti sa dai la lopata?.....unii au impresii decand sunt ,,mici", se vad ,,mari", dar defapt sunt foarte ,,mici", fata de toti colegii nostrii de aici eu niciodata nu ma voi da superior si niciodata nu voi cauta sa-i jignesc, fara rost.....cu tot putinul respect care a mai ramas pentru tine, la inceput te credeam baiat de gasca acum defapt realizez ca esti un prefacut si un ,,impresar" de zile mari
This post has been edited by nebunu': 16 Mar 2011, 09:49 |
--------------------
VW/VW
|
|
buzasparta |
![]()
|
Cosmin sa-l stapanesti sanatos si fara probleme pe Sandel.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Nelu, Claudiu ms de info cand am vazut msg de la voi deja le aveam puse pe cele de vara.
Pana la urma le-am pus la Reno in criza de timp si idei m-am dus la ei 65 de ron toata operatiunea, chiar multumit pana acuma dadeam undeva la 80 de ron, Sorin, Caludiu: Eu zic sa va strage-ti mana si na se mai intelege mai sunt si zile mai "dificile". Din ce am inteles eu a plecat de la o discutie si parerea mea e ca nu trebuia sa ajungeti pana aici, cate discutii nu am avut in contradictoriu pana acum si cred ca nimeni nu s-a suparat. Cosmin: Felicitari pentru masina si la cat mai multe drumuri fara incidente. |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
QUOTE(buzasparta @ 16 Mar 2011, 10:40) QUOTE(Wolverine @ 16 Mar 2011, 17:15) Mulțumesc frumos. ![]() ![]() This post has been edited by cosminphotog: 16 Mar 2011, 21:03 |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
2008 Laureate 1.6 Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
nebunu' |
![]()
|
Cosmin mie unu mi-a placut masina sa o stapanesti sanatos vei vedea ca este o masina foarte fiabila, costuri mici, si iti faci treaba cu ea, mai ales ca o ai si in garantie din cate ai spus, iti urez tot binele din lume si sa ai parte de ea cat timp vrei tu sa o tii.
|
--------------------
VW/VW
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
Dea Domnul. Garanție sau nu, Nelu e aproape, mașina e nouă și probleme majore n-ar trebui să aibă, ce să zic?? Să mă duc la Dacia să mă milogesc de garanție și să mă coste mai mult ca la Nelu, nușh ce să zic... Oricum, bătrânu' nu a făcut nici măcar prima revizie anuală care era obligatorie, Nalba a zis că ar închide ochii la kilometrajul ei, dar... oare vreau asta? Aș avea garanție până în decembrie cred.
This post has been edited by cosminphotog: 16 Mar 2011, 21:07 |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
2008 Laureate 1.6 Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
nebunu' |
![]()
|
Corect mare vorba ai zis cu Nelutu, oricum sincer am de 1000X ori mai multa incredere in Nelutu decat in reprezentante, un sfat bun il primesti de la un om, in adevaratul sens al cuvantului, nu de la unu care intai se uita la buzunaru lui si apoi la al clientului, mie orice lucrare mi-a facut-o Nelutu a iesit perfecta si orice sfat a fost super bun, de asta cat timp ma va primii la el in service ma voi duce fara ezitare........sincer pentru mine e cel mai bun mecanic dintre toti la care putem sa apelam.
|
--------------------
VW/VW
|
|
efri2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 October 09 ![]() |
Buna ziua dragi concetateni .Va rog sa-mi recomandati un service pentru un rk la cutia de viteze pentru laguna 2 .
|
--------------------
renault
laguna2
2002 privilege
|
|
buzasparta |
![]()
|
La ala de pe cosbuc era coada mare asa ca am ajuns la premio pe centura.57 ron cu totul si merge si repede treaba.
Service nu stiu inca.Si nici nu sunt curios.Cosmin poate stie ca a avut Laguna.Sau Nelu. This post has been edited by buzasparta: 17 Mar 2011, 22:30 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
nebunu' |
![]()
|
Incearca la Nelutu, vezi ce iti spune.....
|
--------------------
VW/VW
|
|
efri2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 October 09 ![]() |
Fii amabil te rog unde il gasesc pe Nelutu sau un nr.de telefon
|
--------------------
renault
laguna2
2002 privilege
|
|
nebunu' |
![]()
|
maine vine cineva??
19 Mar 2011, 22:09: prieteni cineva prezent maine, ca sa stiu daca ma ridic din pat ? ![]() This post has been edited by nebunu': 19 Mar 2011, 22:09 |
--------------------
VW/VW
|
|
atelier_strungarie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 10 August 10 ![]() |
Claudiu: cum stai cu consumul in comparatie cu Linea? ca si cheltuieli? ca de confort nu te mai intreb ca nu are rost
![]() This post has been edited by atelier_strungarie: 20 Mar 2011, 20:52 |
--------------------
Megane
1.5dci
- GL 99 www
2006
|
|
cracos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 10 April 09 ![]() |
sal claudiu
fac bine nu pot sa dau mesaje personale ca nu am un nr de mesaje pe forum asa ca iti raspund aici. fac bine si parca imi amintesc ca erai cu un logan alb daca nu ma inseala memoria . tu ce mai faci ? |
--------------------
renault
clio symbol
2005 fidji
|
|
nebunu' |
![]()
|
Cum sa stau Nelutu, 150 ron la 2 saptamanii mers cu ea in fiecare zii + dat jar,
![]() ![]() @Costel: Ce sa fac ?! pe acasa, era un peugeot negru..... This post has been edited by nebunu': 21 Mar 2011, 20:56 |
--------------------
VW/VW
|
|
buzasparta |
![]()
|
Boul cu tate- ca sa nu ii spun vaca proasta- cu GL15YUN daca ceteste ii recomand calduros sa stea acasa mai bine si sa se lase de soferie.
@Claudiu : ai trecut la pejo?Sau si la pejo? This post has been edited by buzasparta: 22 Mar 2011, 08:17 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
nebunu' |
![]()
|
Da si la peugeot, momentan, mai asteptam un volkswagen in familie....
|
--------------------
VW/VW
|
|
buzasparta |
![]()
|
La mai multe.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
alexandrufranc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 22 March 11 From: Galati ![]() |
sal
pe cand o intalnire? o zi placuta !!! |
--------------------
Renault
Laguna 2
- GL 83 FRA
2003 / 1.9 dci / 107 cp
|
|
nebunu' |
![]()
|
in fiecare duminica de la ora 11:00 in parcare la Panoramic gasesti masinile baietilor, baietii se intalnesc la Restaurantul Marco-polo, vis-a-vis de parcare.......baietii sunt de nota 10 o sa iti placa..............
P.S.: Anunt oficial ca eu NU voi venii la intalniri, din motive personale.....respect si multa sanatate tuturor! This post has been edited by nebunu': 23 Mar 2011, 22:11 |
--------------------
VW/VW
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Claudiu si eu cand iti vad noua jucarie?
N-am apucat sa o vad decat in trafic..... |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
nebunu' |
![]()
|
tot in trafic
![]() This post has been edited by nebunu': 24 Mar 2011, 10:37 |
--------------------
VW/VW
|
|
rionut_gl |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 November 09 From: GALATI ![]() |
deschidem o lista pt maine?
... |
--------------------
RENAULT
MEGANE CLASIC 1.9 DCI
- TL 02 ZYL
2003 1* Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata : Noi trecem prin timp !
2* Prostii mor pentru ideile celor destepti ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 11:33 |