Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
Wolverine |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|||
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
V-astept maine dim. la Panoramic.
![]() Daca doreste cineva spargerea trupei, s-o scrie! |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
telim4lulu |
![]()
|
![]() ---- Group: Members Posts: 732 Joined: 29 February 08 ![]() |
eu am spus clar , nu pot sa vin Sambata si Duminica si avand in vedere ca Luni este zi libera am propus sa ne intalnim.
"Daca doreste cineva spargerea trupei, s-o scrie!" mi se pare deplasat ce ai scris Cosmin aici , era vorba care vrea sa vina pe la Nelu la service ptr o diagnosticare sau ptr o parere , de unde pana unde ca vrea cineva sa sparga ce? care trupa? |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Bine. Deci locatia pt. maine d.a. este cea din postarea ta?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
telim4lulu |
![]()
|
eu nu pot veni Duminica , propunerea mea a fost ptr. Luni la 15.00.
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Io credeam ca Felix s-a referit la duminica d.a. Luni nu misc. Asta e, n-au intrat zilele-n sac, ne-om mai vedea noi.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
nu trebuie sa va certati.eu dupa cum am mai spus lucrez in ture asa ca pentru mine ziua intalnirii nu conteaza, dar daca voi avea de ales intre a pleca la un gratar la un coleg care are casuta la tara- si unde nu ma deranjeaza nimeni cu tiganareala sau fumul de la gratarul altuia- si intalnire voi alege gratarul.daca Nelu ne face o invitatie zic , ca nu e frumos sa il refuzam.in ciuda unei mici contre cred ca e un om deosebit si cand avem probleme cu masina e bine sa avem pe langa noi pe cineva care se mai pricepe.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
pot veni si duminica dar tot dupaamiaza, avand in vedere ca lucrez de noapte. din acest motiv am zis de luni(la propunerea lui Luci) dar tot dupaamiaza.
|
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Legat de intalniri, eu zic sa ramanem duminica la 10, iar cine vrea sa se gasessca si joia e alegerea fiecaruia. Daca Nelu face o invitatie prin Lucian, cine vrea si poate sa o onoreze o onoreaza si gata.
Dar sa nu incepem ca saptamana asta ne gasim luni, sapt viitoare duminica apoi ne gasi joi etc, lasam intalnirile saptamanale la o data fixa. Cine vrea si are placere sa vina bine cine nu, nu si gata. |
--------------------
Renault
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
+1!
![]() Ne gasiram si azi 4 feti frumosi... Schimbare masina, da. Cafea, sucuri, da. Abordarea clientilor in vanzari si prestari servicii, da. Aventuri in campul muncii, da. Masini, masini, masini, da. Etc, etc, da. Poze, nu. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
QUOTE(Io_mi_s @ 23 May 2010, 15:37) Se innoieste cineva? 23 May 2010, 15:56: QUOTE(Wolverine @ 23 May 2010, 12:27) Legat de intalniri, eu zic sa ramanem duminica la 10, iar cine vrea sa se gasessca si joia e alegerea fiecaruia. Daca Nelu face o invitatie prin Lucian, cine vrea si poate sa o onoreze o onoreaza si gata. Dar sa nu incepem ca saptamana asta ne gasim luni, sapt viitoare duminica apoi ne gasi joi etc, lasam intalnirile saptamanale la o data fixa. Cine vrea si are placere sa vina bine cine nu, nu si gata. ![]() This post has been edited by sorin_f39: 23 May 2010, 15:56 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
QUOTE(sorin_f39 @ 23 May 2010, 16:55) Se innoieste cineva? Already done! Claudiu. Nu intru in detalii, el ar trebui sa le dea. ![]() Ce mai faci, Sorin? Sunteti bine cu totii? |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Suntem bine, doar ca deplasarile in afara orasului sunt reduse la 0. O sa mai vin eu singur in GL, probabil pe la inceputul lui iunie. Tot asa, sambata seara pana duminica la pranz. Si atunci o sa mai ajung si pe la intalnire.
Claudiu, cu ce te-ai innoit? |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
telim4lulu |
![]()
|
foarte bine ca vati intalnit astazi , sa o stapanesti sanatos CLAU , din punctul meu de vedere eu nu mai pot sa ma intalnesc cu voi Duminica , asta e si imi pare rau , poate la iarna nu promit nimic , din acest motiv am incercat sa ne intalnim Joi, Vineri , dar pana la spargatori de intalniri e o cale lunga , si scrisurile astea nu se uita indiferent ca sunt implicat eu sau altii , ce vreau eu sa va spun pana acum un an sau mai putin stiu ca va duceati pe la Nelu frumos gest , dar acum "a vrea", "a putea", si "a avea placerea" citez pe cineva de aici nu s-a vazut fata de el , plus ca cand era haituit in ghilimelele de rigoare un coleg de-al nostru nimeni nu i-a luat apararea in afara de cativa se stiu ei , dar ceilalti ?
nu o luati ca pe un repros sau un motiv de a nu ma intalni cu voi , dar sa stiti ca ptr a ma intalni cu voi am facut eforturi mari , supraomenesti dpmdv dupa ture de 24 de ore si stiti foarte bine unde lucrezi si cum si am fost prezent ca sa animez intalnirea, daca nu am facut-o cum trebuie asta e , atat pot. Va doresc multa sanatate si sa aveti o saptamana frumoasa ! |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
iulianvasile67 |
![]()
|
![]() go ahead!!! Group: Members Posts: 98 Joined: 30 June 09 From: Zaclau ![]() |
Eu mai rar duminica deoarece am alte sarcini la ora cand se tin intalnirile asa ca voi da cate un telefon cand sunteti la intalnire sa va salut.
Spor la firfirici colegilor! (un meg 3 sport tour beige-cendre vine seara in parcare la Billa 1,dragalas foc si e si "tce"; care esti???) |
--------------------
Dacia
Logan
- GL-99-FFF
castigat la loz in plic!!! decat sa muncesti degeaba, mai bine sa sezi degeaba...
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Nu știu care și cum v-ați supărat pe acolo, că nu prea am înțeles, și nici nu m-am prins care-i motivul, da' beți o bere și împăcați-vă. Că așa este frumos.
23 May 2010, 21:47: QUOTE(iulianvasile67 @ 23 May 2010, 20:04) (un meg 3 sport tour beige-cendre vine seara in parcare la Billa 1,dragalas foc si e si "tce"; care esti???) Dacă ai ști de câte ori mi-am configurat și eu un Megane 3 Sport Tourer 1.4 TCe........... Frumoasă mașină (deși mie nu îmi plac break -urile). This post has been edited by sorin_f39: 23 May 2010, 21:47 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
pana la urma se intalneste careva azi d.a, adica luni?
|
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
2008 Laureate 1.6 Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
telim4lulu |
![]()
|
QUOTE(sorin_f39 @ 23 May 2010, 22:45) Nu știu care și cum v-ați supărat pe acolo, că nu prea am înțeles, și nici nu m-am prins care-i motivul, da' beți o bere și împăcați-vă. Că așa este frumos. cine este certat cu cine ? eu unul nu sunt cu mineni , daca este unul certat cu mine sa-mi spuna ca sa stiu si eu ![]() QUOTE(Io_mi_s @ 22 May 2010, 18:49) QUOTE(Io_mi_s @ 23 May 2010, 16:37) am fost deranjat , ptr. ca am incercat sa ne intalnim luni , joi sau vineri, noi cei care nu putem veni Duminica si cineva a avut eleganta si bun simt in exprimare sa scrie ca se vrea spargerea trupei , iar treaba cu a putea , a vrea , avea placerea nu se potriveste prea bine ptr. unii , daca se doreste mai multe detalii despre acest fapt sa ma sune pe telefon ptr. ca aici nu am sa mai dau detalii. |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
rionut_gl |
![]() ![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 November 09 From: GALATI ![]() |
.....cred ca suntem mai multi care nu putem veni luni joi sau vineri.
mai cred ca nu s-a simtin nimeni marginalizat daca lipsit duminica ... se intampal....crezi ca la mine e ok ? muncesc zilnic : in SINGURA ZI LIBERA vin pe la intruniri ...crezi ca nu am presiuni acasa cum ai si tu? ideea era ca ce se intapla la intrunire e ceva de suflet (sau o altfel de prietenie ) nu incrancenari sau dispute personale . in alta ordine de idei:ai reusit ceva cu cablul de diagnoza?il pastrez sau il returnez la proprietar? spor. |
--------------------
RENAULT
MEGANE CLASIC 1.9 DCI
- TL 02 ZYL
2003 1* Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata : Noi trecem prin timp !
2* Prostii mor pentru ideile celor destepti ! |
|
telim4lulu |
![]()
|
cred ca nu ai inteles bine...eu am incercat ca cei care nu pot veni Duminica sa ne intalnim in oricare alta zi , daca tu ai vazut vreo disputa pesonala spune ? oricum nu am nteles ce ai scris tu , dar banuiesc ...
![]() astazi incerc |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Am editat...
This post has been edited by Io_mi_s: 24 May 2010, 12:02 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
Wolverine |
![]()
|
QUOTE(telim4lulu @ 24 May 2010, 12:01) ... iar treaba cu a putea , a vrea , avea placerea nu se potriveste prea bine ptr. unii , daca se doreste mai multe detalii despre acest fapt sa ma sune pe telefon ptr. ca aici nu am sa mai dau detalii. Stai asa ca eu nu inteleg cu ce am deranjat cu aceste exprimari, mi se pare ceva normal sa vii daca poti, stim toti ca sunt persoane care lucreaza in ture sau in week-end sau care nu sunt in GL, a vrea si avea placerea, sunt cuvinte de nuanta si nu cu trimitere directa. Legat de luni, joi fiecare face cum doreste, dar am zis ca este mai bine sa lasam o data fixa in care putem ajunge majoritatea, poate or mai fi binevoitori sa vina si daca o sa vada ca ne schimbam ziua si data nu mai inteleg nimic. Ceea ce este pacat si imi pare rau ca suntem maxim 10 oameni care venim la intalniri si s-a ajuns la neintelegeri. |
--------------------
Renault
|
|
telim4lulu |
![]()
|
ptr logan am incercat si functioneaza cu ddt 2000 la mine nu
din spusele unui meserias la megan pana in 2004 si la tine ionut cred ca mere, cica la la cel pe benzina sigur cand il vrei ca sa stiu... |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
rionut_gl |
![]() ![]()
|
hai sa exemplificam:
ionut: vine dumineca ...in alte zile munceste. luci: 24/48.ajunde de fiecare data duminica cand e liber. cosmin: munceste zilnic...pt ca se trezeste la 5 dimineata ...vine duminica . emil: munceste tot timpul vine de fiecare data duminica cand poate sorin: munceste in bucuresti zilnic .e prezent de fiecare data cand vine in galati duminica. laurentiu: munceste zilnic.dupa 4 are second job.vine de fiecare data duminica cand e in galati claudiu: liber de contract in general ..acum e ocupat cu casa vine chiar si pt juma de oar in fiecare duminica. felix ,ionel : muncesc in ture cam aiurea..e greu avand familie .vin totisi cand se poate duminica iulian: vine duminica cand poate. aceasta sunt consemnarile mele dupa 6 uni de venit saptamanal la intrunire. ps: cosmin mare e telepatic : ![]() This post has been edited by rionut_gl: 24 May 2010, 12:36 |
--------------------
RENAULT
MEGANE CLASIC 1.9 DCI
- TL 02 ZYL
2003 1* Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata : Noi trecem prin timp !
|
telim4lulu |
![]()
|
eu scriu aici sa incetam , cine are cap a inteles cine nu, asta e.
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Nu cred ca e o neintelegere. Consider ca fiecare si-a expus parerea, si-a argumentat-o cum a stiut mai bine, a interpretat intr-un fel personal argumentele celuilalt si gata, asta-i tot. Ca nu s-a ajuns la o chestie comun acceptata, asta-i altceva care poate tine si de (in cazul meu recunosc) chestiuni mai putin obiective. In ceea ce ma priveste, nu tin sa am ultimul cuvant. Inca o data, BINE..
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
rionut_gl |
![]()
|
daca il mai ai pe laptop treci intr- o zi pe la mine pe la munca sa vad daca merge si la mine te rog frumos...as vrea totusi sa il pastraz nu e o avere..
|
--------------------
RENAULT
MEGANE CLASIC 1.9 DCI
- TL 02 ZYL
|
Io_mi_s |
![]()
|
Daca stie cineva de pe forum ca are de inapoiat niscaiva automotive software...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
telim4lulu |
![]()
|
imi cer scuze , dar nu am timp, o sa fac tot posibilul , daca nu , prin ionut le trimit
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
ma galagiosilor, m-ati trezit. Nu lasati omul sa doarma cu galceava voastra, uff!
|
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
2008 Laureate 1.6 Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 23:38 |