Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

130 Pages « < 97 98 99 100 101 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii

telim4lulu
post 16 Apr 2010, 20:40
Post #2941

----

Group: Members

eu nu am spalat masina , nu am avut timp...oare ma primesc cei de la tulcea? laugh.gif

--------------------
---- ---- ----
----
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
semit
post 16 Apr 2010, 21:08
Post #2942

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

noapte buna si drum bun tuturor

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
telim4lulu
post 16 Apr 2010, 21:12
Post #2943

----

multumim , la fel !
va mai astept sau trec cu bacul , nu pe la braila treceti ?

--------------------
---- ---- ----
----
+
Io_mi_s
post 17 Apr 2010, 03:09
Post #2944

Membru autentic

From: Galati

Merci, aussi, Semit.
Pe la Braila. Crezi ca vei mai avea loc, Lucian? Unul dintre cluburile galatene Logan se aduna la ora 7:00 la bac acolo, traverseaza si vor forma coloana pe malul celalalt. Cum crezi tu ca-i mai bine... a.i. la 9:30 - 9:45 sa ne gasim la intrare in TL. Este timp.
Hai, drumuri bune tuturor!

--------------------
Renault Megane 2.2 2006/Confort Privilege
+
nebunu'
post 17 Apr 2010, 15:03
Post #2945

Membru autentic

acasa........obosit, da' a fost o plimbare benefica......astept maine sa ne vedem la o cafeluta.

This post has been edited by nebunu': 17 Apr 2010, 15:05

--------------------
VW/VW GOLF VI Confortline TSI/GOLF MK4 1.6 16v .... 2011/2001
....doar supraalimentat....in concluzie masina mea fuuu..., nu calca!
+
Laurentziu83
post 17 Apr 2010, 20:53
Post #2946

Membru autentic

Am ajuns si eu, din pacate...acasa la Galati. Se pare ca ne vom vedea la o cafeluta maine dimineata, totusi.

--------------------
. . .
+
sorin_f39
post 17 Apr 2010, 23:01
Post #2947

Ferrari fan

From: Galați

Despre intalnirea de astazi ............

Am ajuns pana la urma si eu, in jurul orei 13.00. Primele lucruri care mi-au sarit in ochi au fost cele 2 Logan -uri "modificate", dar care nu sunt pe gustul meu (si aici ma opresc cu catalogarea lor), respectiv cele 3 Megane -uri frumoase foc (cred ca cele negre erau ale lui Semit si JD - va salut baieti, imi pare rau ca nu ne-am intalnit - si Megane -ul RS rosu - uitandu-ma la el, am tras un oftat usor). Nu am inteles imediat dupa asta de ce Reno -urile au fost parcate in spatele service -ului. Ma rog, poate optimizand spatiul, asa a iesit cel mai bine.
M-am intalnit cu baietii de la GL si am petrecut impreuna pana la ora 15.00. Nu am inteles nici pana acum de ce au fost chemati cei de la Reno. Este adevarat, a fost o lansare de DACIA, cei de la forumul Dacia aveau un motiv intemeiat ca sa fie invitati acolo. Dar noi, cei de la Reno, de ce am fost invitati acolo? Ca sa umplem parcarea?
De asemenea, ma gandeam ca se va "intampla" ceva acolo. Un concert / recital, un drive test pe un teren accidentat cu Duster -ul, ... , o chestie la care sa te uiti, sa admiri, sa zambesti, sa aplauzi. Nimic. Nici inainte de a sosi eu, nici dupa.
Nu stiu ce s-a dorit initial, nu stiu ce s-a organizat pe parcursul timpului , dar stiu ce a iesit. Si a fost destul de dezamagitor. Data trecuta, la lansarea Fluence -ului, a fost mult, mult mai bine si mai frumos.

Multumesc colegilor de pe forum care s-au implicat in organizare. Chiar daca am scris ca m-a nemultumit ceea ce am gasit acolo, stiu ca nu e vina lor si apreciez sincer implicarea lor. Poate ca saptamana asta au fost ceva discutii in contradictoriu intre o parte dintre cei de la GL si organizatori, insa astea raman in urma si nu mai comentez mai mult.
Timpul petrecut cu baietii de la GL a fost cel mai mare castig de astazi. A trecut repede ziua.
Pentru baietii "Reno" din B, CT, TL : sincer, imi pare rau ca nu a fost o comunicare mai buna pentru a ne cunoaste, a schimba impresii si idei etc. Il stiu doar pe Dantes (de la intalnirea trecuta), iar din vedere pe cativa din CT cu care am fost la masa, tot data trecuta, pe faleza Dunarii din TL. Poate data viitoare va fi altceva.
Iar drumul de la Harsova la TL este foste frumos (exact ca drumul GL - TL).

Acum, la rece, cam astea sunt concluziile mele dupa ziua de astazi. Pun cateva poze dintre cele pe care le-am facut astazi. Nu am, din pacate, nimic de la intalnirea de la service.

@ Cosmin
Spuneai tu ceva de consum cand ai plecat de la service. Ce zici de cele doua poze? Am resetat calculatorul la Petromul de la iesirea din TL si am facut pozele cand am ajuns la bloc.

Attached thumbnail(s)
DSC00985.JPG ( Size: 141.27k ) Number of downloads: 478
DSC00988.JPG ( Size: 246.29k ) Number of downloads: 481
DSC00995.JPG ( Size: 337.58k ) Number of downloads: 474
DSC00996.JPG ( Size: 84.55k ) Number of downloads: 485
DSC00997.JPG ( Size: 89.27k ) Number of downloads: 489

--------------------
Renault Megane 2.2 Bicorp - GL Dynamique 1.6 16V (2007)
I'm the freedom man / That's how lucky I am.
+
telim4lulu
post 18 Apr 2010, 07:16
Post #2948

----

ne vedem la cefeluta ... sa nu uitati ca trebuie sa stocam si pozele...

--------------------
---- ---- ----
----
+
Io_mi_s
post 18 Apr 2010, 07:22
Post #2949

Membru autentic

Legat de intalnirea din parcarea Star Service, fiind inca sub influenta ultimelor ore petrecute in Tulcea, n-am ce comenta. In schimb, parerea sotiei mele - ca observator din-afara - o redau: "Sunteti o gashca frumoasa". Si asta-mi pare esential pt. noi, galatenii reno.ro.
D. al meu p.d.v., pozele alea 2 imi confirma inca o data ca mitul economicului diesel se clatina (cel putin comparativ cu motorizarea mea). Abia la-ntoarcere am redus si io consumul pana la 6,8 (de la 7.6 la dus).

--------------------
Renault Megane 2.2 2006/Confort Privilege
+
Laurentziu83
post 18 Apr 2010, 07:45
Post #2950

Membru autentic

Mie unul mi-a placut la Tulcea. Pana la urma n-am venit sa mi se dea ceva gratis sau sa fac drive-test cu Dusterul, drive-test-ul se putea face la orice reprezentanta din tara, ca doar au fost porti deschise peste tot.
Am venit ca sa mai schimb o vorba cu lumea, cu membri pe care nu i-am vazut niciodata sau cu care nu m-am mai vazut de mai bine de 2 ani. Nu m-a deranjat foarte mult organizarea, m-a deranjat doar ca micii erau gratis, fapt pentru care se statea la cozi interminabile. Sincer, preferam sa-i platesc (ca doar n-am platit 36 ron bacul dus/intors doar pentru asta), dar sa nu stau la coada.
Ca unii si-au luat cadouri, altii nu, nu e problema mea, ce vine de haram, de haram se duce. Si, pana la urma, ce putea fi mai distractiv decat sa vezi o ditamai coloana de logane tunate, cu jante de aliaj, roti de 205, etc, cum stau la coada la 2 anvelope stock de 185? 052.gif Probabil ca sa-si puna la roata de rezerva si sa aiba si de rezerva pentru roata de rezerva. biggrin.gif Nu era problema mea, ca nu se dadeau de la mine, dar in fine...
Cat despre ulei, cui nu-i convine, poate sa mi-l dea mie, la Matiz merge de minune amestecul de Elf 5w30, cu Turbodiesel, 5w40 si Dacia Oil, ca oricum mi-l papa pe la simeringurile de supape cam 1-2 litri la 4-5 luni si n-am chef sa le schimb momentan. Si merge si cu 150 cu carcaletele asta, fara sa cracneasca. biggrin.gif
Felicitarile mele baietilor care s-au ocupat de organizare, care au trebuit sa stea pe baricade intreaga zi si care la sfarsit au primit drept multumire numai reprosuri. Nu a depins de ei, dar nu intotdeauna se intampla toate cum vrei.

This post has been edited by Laurentziu83: 18 Apr 2010, 07:45

--------------------
. . .
+
DrK
post 18 Apr 2010, 13:36
Post #2951

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Uleiul e 10w40 smile.gif
Noi ne-am exprimat pct de vedere la noi pe topic .

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
SRV
post 18 Apr 2010, 13:44
Post #2952

Membru incepator

Ma asteptam la o invazie de postari vizavi de Duster, dar observ ca sunte-ti dezamagiti de cadouri si suveniruri. Eu am testat, astazi, Duster-ul si daca intereseaza pe cineva parerea mea voi puncta:
- directie - varza
- frana - varza
- stabilitate - aceptabila
- confort - bun
- ceasuri bord - blush.gif ca la logan
- comenzi geamuri si oglinzi - dezastruos (trebuie sa tragi frana de stationare ca reglezi oglinzile, eu le reglez din mers, nu-i coresc dar este eficient)
- comenzi lumini, semnalizare, stergatoare si satelit "caschetofon" - ca la clio (deprimant)
- jante, anvelope - mergea si pe 17'' si balon mai mare ca doar este Suv
- manere usi - mad.gif intelegeti
- volan - delicat, placut
- centuri siguranta - super delicate
- portbagaj - cam mic avand in vedere ca unii mai merg si la prasit, cosit, greblat, recoltat si alte activitati specifice romanesti
- zgomot la interior - nota buna wub.gif
- imobilizator - nu ma asteptam sa mai vad aceasi cheie - contact pe care Renault-ul nu o mai foloseste de ani buni.
- nota finala - 7 (vorba dealar-ului: "la banii astia ce Suv cumperi?", raspunsul meu: "Suzuki"
Salut si respect pentru toti membrii acestui forum!

--------------------
Renault Megane 2006
+
Wolverine
post 18 Apr 2010, 13:47
Post #2953

Membru autentic

Legat de iesirea la Tulcea:
+plusuri

drumul extrem de frumos GL-TL si retur
colegii de forum cu care ne-am distrat super ok
l-am cunoscut pe rcosmin, pacat ca nu am putut sa cunosc si alti membrii reno, dar poate data viitoare
am vizitat faleza din Tulcea si am fost la un restaurant super ok

-minusuri, si sper sa nu ca cei care au organizat sa invete din ele

am inteles ca trebuie sa stam pana la ora 16, dar sa stai 6 ore acolo trebuie sa ai ce vedea, ce face, care a lipsit (ultima actiune care a fost am inteles ca au fost spatii de joaca ptr copii etc mult mai frumos)
m-am inscris pentru un test drive cu Duster-ul, nu am fost sunat sa vin sa il fac, aveam un numar parca 64, 65 ptr test drive dar au facut cei cu 100, e bun asa, multumesc Star Tulcea
din bun simt si ptr ca la inceput am avut ce vedea, am decis sa ajung si eu la "bufet" impeuna cu colegii de forum pe la ora 13, la care sa dai 3 mici unei familii mi se pare bataie de joc, restul cumperi. Puteam sa mergem in oras sa mancam si gata ceea ce am facut si dupa eveniment, dar daca plecam al ora 12 auzeam zumzete ca uite-i si pe galateni aia, pleaca.
nu am venit ptr super cadoul care l-am primit, ci sa ma simt bine, sa mai ies din Galati, sa mai cunosc oameni etc, dar sa primesc un ulei care il pot folosi la aprinsul focului la gratar mi se pare o lipsa de respect, plus listele facute de "sefii de trib" cum am vazut la alte cluburi, m-au dezgustat. (cel mai frumos se facea o tombola si totul era transparent si poate cel care avea nevoie de 2 cauciucuri le castiga, nu sa se transforme un eveniment in talcioc).

Din ce citisem legat de service-ul din Tulcea aveam o parere foarte buna, dar sincer ptr revizia de 4 ani o sa optez tot pentru Apan, sunt sigur ca o sa primesc ulei Elf nu Total.

--------------------
Renault MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
+
mihai_dorin
post 18 Apr 2010, 13:55
Post #2954

Membru autentic

Wolverine,

La revizii nu ai ce sa le reprosezi, lucreaza atent, bine, si fara manopera, cu ulei Elf. biggrin.gif Si intradevar nu aveai ce sa faci era o plictiseala mare, de aceea am plecat pe la ora 15. La masa nu aveai cum sa stai, marea de Loganisti era peste tot. Totusi a fost foarte amuzant cand am fost sunat sa fac test drive si eu eram pe autostrada.

--------------------
Renault Megane Sedan 1.6 16v 2007 Privilege + Mio C720b
“Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
+
sorin_f39
post 18 Apr 2010, 14:00
Post #2955

Ferrari fan

O greseala de evitat : sa nu mai existe actiuni comune Renault cu Dacia. Cand se va mai organiza o actiune pentru vreo lansare a unui model Dacia - sa participe doar cei de la Dacia Club. Idem pentru vreun model Renault - sa mearga doar cei de la Forum Reno.

--------------------
+
dantes
post 18 Apr 2010, 14:24
Post #2956

Membru

From: Tzaranoaia

QUOTE(mihai_dorin @ 18 Apr 2010, 14:55)
Totusi a fost foarte amuzant cand am fost sunat sa fac test drive si eu eram pe autostrada.
*

Hehehe... eu nici macar atat...nici in ziua de azi ...
@wolverine...tu ai avut pe la 65, eu pe la 90 si niste colegi pe la 80.... cei cu 80 d-abia au prins fata de cei cu 100+ de la logan. asa ca tu trebuia deja sa ne spui cum e cu volanul si pedalele de la duster....

--------------------
O masina oarecare - . .
Old school
+
sorin_f39
post 18 Apr 2010, 14:27
Post #2957

Ferrari fan

De-ar fi fost drive-test -ul cu Duster cea mai mare pierdere sau cel mai mare regret, ar fi fost bine.

--------------------
+
felixneagu
post 18 Apr 2010, 14:44
Post #2958

Membru autentic

Sorin si Emil, eu am facut testul cu Dusterul. Si am fost dezamagit. Parerea mea in cateva cuvinte: Duster=Logan= Varza. Am nimerit pe 4x2, poate cu 4x4 e altfel, nu stiu.

--------------------
Renault Megane Classic 1.6, 16v - Galati 2003
+
sorin_f39
post 18 Apr 2010, 14:50
Post #2959

Ferrari fan

Nici nu ma asteptam sa fie altfel. Nu ai cum sa vinzi un SUV sau cross-over sau ce o fi cu 11.000 euro si sa fie si ca lumea masina.

Eu ma refeream insa la altceva : toti isi descarca nervii de ieri. Eu spuneam ca, daca drive-test -ul cu Duster pe care unii au vrut sa il faca si nu au reusit, ar fi fost cea mai mare problema, atunci ar fi fost OK. Insa altele sunt problemele mai importante.

Apropo de neplaceri..... va rog sa nu insistati pe premiile respective, chiar daca au fost ... nefolositoare, pentru ca nu am fost acolo pentru acele premii.

18 Apr 2010, 14:51:
Cum a fost intalnirea de astazi? Poze, comentarii etc?

This post has been edited by sorin_f39: 18 Apr 2010, 14:51

--------------------
+
Wolverine
post 18 Apr 2010, 15:09
Post #2960

Membru autentic

Felix: Nu stiu daca am pierdut ceva legat de drive-test, dar cand te inscrii te astepti sa il si faci, nu sa il faca cei cu 100 si tu ai 65 sau 64 ca numar de inregistrare.

Sorin: Am zis ca nu ma intereseaza premiile, dar mi se pare lipsa de respect sa ii dai cuiva un premiu complet nefolositor, si nu cuiva ci majoritatii cu Renault. Preferam un breloc sau ceva Renault si nu un ulei pe care nu am la ce sa il folosesc.

Legat de intalnirea de astazi s-a discutat pe tema Tulcea, ne-am uitat la F1 Patinaj artistic, cam asta a fost cursa de astazi. Si mai trecu o cursa si Schumi asteapta provincia daca l-a depasit pe ploaie specialitatea lui, Petrov.

<span class='edit'>18 Apr 2010, 16:58:</span>
Doua, trei poze de ieri. Nu are rost sa fac resize la toate.

Sa-mi spuneti cum facem cu pozele sa le adunam?

This post has been edited by Wolverine: 18 Apr 2010, 16:00

Attached thumbnail(s)
P1030338.JPG ( Size: 510.64k ) Number of downloads: 83
P1030352.JPG ( Size: 449.26k ) Number of downloads: 104
P1030353.JPG ( Size: 403.91k ) Number of downloads: 107
P1030434.JPG ( Size: 448.76k ) Number of downloads: 108
P1030435.JPG ( Size: 366.93k ) Number of downloads: 101
P1030402.JPG ( Size: 447.05k ) Number of downloads: 118

--------------------
Renault MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
+
buzasparta
post 18 Apr 2010, 16:27
Post #2961

Membru autentic

From: Judetul Romanica

doar ce am deschis si eu.imi cer scuze ca am plecat de la jumatatea falezei dar trebuia sa ajung in timp util la munca.ati mai gasit radarele pe drum?cred ca o sa imi fac si eu tricou cu numele pe maneca.pe una si pe cealalta imi pun numarul de inmatriculare.poza cu masa a fost pusa ca sa imi faceti in ciuda ca nu am putut ramane?
deja baetii cu burlane si roti de 205 au pus gumele la vanzare la superoferta: 200 ron.
laurentiu imi pare rau de patania ta.sper sa se rezolve repede si bine.pentru tine.

This post has been edited by buzasparta: 18 Apr 2010, 17:51

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
nebunu'
post 18 Apr 2010, 20:24
Post #2962

Membru autentic

Eu dupa cum am si sustinut, faptul ca nu vin la Tulcea pentru a lua cadouri, asa am si facut, sincer din toata ,,distractia" asta mi-au placut cele 3 Renault Megane de langa orchestra, dar pentru data viitoare voi stii ca sa ma prezint doar la intalniri Renault, nu si Dacia, de asta am si plecat o idee mai devreme, pe la 13:30, si pe aceasta cale imi cer scuze oficial colegilor pe care, fara rea intentie, i-am ,,parasit". Cat despre drum, in general drumul foarte bun, cu exceptia sectorului: Garvan-I.C. Bratianu, un sector de drum cu adevarat dezastruos.

--------------------
VW/VW GOLF VI Confortline TSI/GOLF MK4 1.6 16v .... 2011/2001
....doar supraalimentat....in concluzie masina mea fuuu..., nu calca!
+
semit
post 18 Apr 2010, 20:34
Post #2963

Private Spice

Group: Moderatori

QUOTE(nebunu' @ 18 Apr 2010, 21:24)
sincer din toata ,,distractia" asta mi-au placut cele 3  Renault Megane de langa orchestra,
*

multumim blush.gif , daca mai aveti poze cu cele 3 meganuri si de la intalnire va rog sa le postati sau sa le urcati pe un site de upload si sa postati linkul. multumesc smile.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
sorin_f39
post 18 Apr 2010, 20:35
Post #2964

Ferrari fan

Cand tu ai plecat, eu doar ce am ajuns acolo.
Este de evitat de acum incolo sa fie intalniri mixte Renault / Dacia.
Data trecuta a fost lansarea Fluence -ului. Si n-au fost probleme si discutii de genul celor iscate acum. nedumerire.gif

--------------------
+
buzasparta
post 18 Apr 2010, 20:56
Post #2965

Membru autentic

S-a vazut apetenta loganistilor pentru premii ca pe la 14 au plecat cam aproape imediat dupa primirea premiilor.Unii la ora cand eu eram pe drum spre Galati ei deja postau anuntul de vanzare pentru gume.Frumoase masinile de la intrare desi pentru drumurile noastre presarate cu nenumarate gropi Meganul lui JD poate ca e putin cam jos sau poate are suspensia reglabila si atunci nu mai e problema.Felicitari pentru munca depusa Sony dar a lipsit comunicarea cu Reno.LA tombola cu Dusterul nu stiu cine a castigat asa ca nu ma bag.Dupa cum am spus comunicarea deficitara.

This post has been edited by buzasparta: 18 Apr 2010, 21:16

--------------------
233 SP 94
+
elro
post 18 Apr 2010, 21:33
Post #2966

Membru

From: Ct

Imi pare rau ca nu am stat mai mult impreuna sa ne cunoastem,ne-am vazut cand am dat legitimatiile,nici nu v-am retinut numele sad.gif .

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
+
buzasparta
post 18 Apr 2010, 21:48
Post #2967

Membru autentic

nu e problema.alta data cand nu va mai fi nebuneala poate ca ne vom cunoaste .ne-ai vazut doar cand ne-ai dat ecusoanele.

--------------------
233 SP 94
+
Laurentziu83
post 18 Apr 2010, 22:08
Post #2968

Membru autentic

@Rcosmin: eu unul sper sa mai ajung la Constanta in urmatoarea perioada. smile.gif

--------------------
. . .
+
buzasparta
post 18 Apr 2010, 22:33
Post #2969

Membru autentic

da' capota ruginita si bordul plin de praf nu le pune nimeni? ca e cu pretentii.

--------------------
233 SP 94
+
sorin_f39
post 18 Apr 2010, 22:55
Post #2970

Ferrari fan

Touche.

Si uite, incet - incet, am ajuns la pagina 100.

--------------------
+
130 Pages « < 97 98 99 100 101 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th August 2025 - 06:31
Dacia