Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
sonykel |
![]()
|
||
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|||
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.263 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
atunci ne auzim.sa speram ca nu apare nimic neprevazut si va tine si vremea cu noi.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
da la partea cu vremea sper si eu sa fie doar cativa stropi pentru cateva minute...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
sonykel: Vb baietilor de mai sus sper sa dovedim contrariul. Nu s-a simtit nimeni ofensat, doar ca la prima citire si treaba cu cardurile de predat cat si cu "manelele" nu au cazut cum trebuia.
Noi in principiu venim sa va cunoastem, pe cei din CT, TL si B, premiile cat si mancarea etc sunt pe celalalt loc. De apreciat apreciem ceea ce faceti si nu e usor. Sper sa ne vedem cu bine si sa trecem peste prima impresie, sa indulcim acel gust amar. This post has been edited by Wolverine: 14 Apr 2010, 07:39 |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
QUOTE(sonykel @ 13 Apr 2010, 22:05) am crezut ca veti aprecia mai mult ceea ce incercam sa facem. oricum mi-am facut o parere fooarte proasta. adica nu va credeam in halu asta de snobi si de fitosi. Apreciem ceea ce faceti si stim ca nu este deloc usor. Dar, asta nu inseamna ca nu avem voie sa punem intrebari ca sa lamurim anumite aspecte aici, pe forum, si nu sambata, la fata locului. Cand organizezi asa ceva trebuie sa iti asumi si anumite discutii, mai mult sau mai putin placute, cu cei care participa. Asta insa nu-ti da dreptul ca, dupa niste posturi aparute pe forum, sa cataloghezi pe cei cu care corespondezi in "fitosi si snobi". Nimeni de aici nu te-a jignit pe tine sau pe ceilalti organizatori, asa ca te rog ca nici tu sa nu o faci. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
lasand la o parte discutiile de pe aici,le doresc organizatorilor multe succesuri,sa iasa totul bine,participantilor,multa distractie si poate la lansarea modelului sport de la dacia sa fiu si eu prezent.
This post has been edited by gotty: 14 Apr 2010, 09:26 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Asa cu ghilimele "e voie orice, dar modul in care se exprima uneori parerile, sau tonul in care unele intrebari sunt rostite/scrise, e naspa/nasol/prost/rau/daunator etc. ... si da, daca cineva incearca sa faca ceva trebuie respectat, da, nu ca l-a obligat cineva dar asa e frumos si asa trebuie [parere personala] si da, daca ceva nu convine cuiva e bine sa spuna, dar NU DUR ci sa intrebe frumos despre una despre alta ... deoarece organizatorii acestei intalniri/prezentari nu ne intreaba cum dorim sa parcam masinile sau ce dorim sa mancam ci ne spun ei unde si de ce si cum" ... sper ca am reusit sa ma fac inteles.
Cat despre mesajele "degeaba" pe care le-am sters ... sper ca ele sau altele asemanatoare sa nu mai apara. Multumim, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
nebunu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 24 December 09 From: Galati ![]() |
@sonykel: ma baiatule, tu te simti jignit la o reactie a unui coleg de al meu privind anumite discutii purtate pe subiecte in care se cereau explicatii nu anumite motive de ,,harta", si in primul rand ce ar trebuii sa-ti dovedim noi tie? Oamenii ii cunosti fata in fata nu prin intermediul netului, cand se abordeaza anumite subiecte de organizare a unei intalniri, da' in ziua de azi asai multe generatii isi creaza caracterul virtual, in fata unei tastaturi. Si te mai trezesti tu sa iti spui remarcile dupa ce lucrurile s-au asezat pentru a creea tensiuni, presupun eu, asa ca fii baiat inteligent si vorbeste cand e cazul nu cu anumite scopuri, iar tu acum te vei gandii ca imi apar colegii .........bineinteles ca da, pentru ca nu ai dreptul sa judeci pe cineva pe care nu cunosti, mai ales sa jignesti, sa acuzi......asa ca te rog frumos referitor la reactiile de instigare, ar trebuii sa le tii pentru tine, ca idee personala, pentru ca subiectul cu pricina se incheiase intr-un mod amiabil, prin care am felicitat raspunsul colegului tau BeciAcustic.
|
--------------------
VW/VW
GOLF VI Confortline TSI/GOLF MK4 1.6 16v ....
2011/2001 ....doar supraalimentat....in concluzie masina mea fuuu..., nu calca!
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
"nebunu' mai baietelule ! ce faci ? esti bine ?"
No' cum suna ? iti place ? mie deloc ![]() Chiar nu va puteti opri ? creati presiune aiurea si cand ajungeti acolo o sa va zambiti asa printre dinti doar ![]() Eu zic ca ajunge. Va rog sa va opriti aici cu certurile. Va Multumesc, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
nebunu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 24 December 09 From: Galati ![]() |
Cand unii se vor oprii cu jignirile persoanelor pe care nici macar nu le cunosc, atunci ma voi oprii si eu, din cate vad, presiunea pleaca de pe ,,alte meleaguri".
|
--------------------
VW/VW
|
|
cmandrei |
![]()
|
Si daca este o neantelegere din ambele parti ce ne facem ?
Dam cu pierte pana unu scoate steagul alb si spune defapt ce a inteles dar e prea tarziu si celalalt nu il mai crede si uite asa nu facem decat sa ne certam intr-un fel sau altul pe toate ariile acestui forum pentru ca din pacate suntem toti oameni diferiti unul de altul si fiecare avem parerile noastre care sunt diferite unele de altele si din care nu lasam deloc ci tinem de ele cu dintii poate poate trecem apa pe gratis ca doar platim destul la stat ? Ultima parte e mai "in gluma" asa ... Sa crap daca inteleg de unde atata duritate, fixare pe anumite idei ... da cu binisorul nu se poate ? incet frumos curat nu e bine ? trebuie dat cu parul imediat ? nu ne putem controla deloc iesirile cand scriem (de ambele parti) ? chiar asa ... daca unul zice ceva urat trebuie sa-i raspundem cu aceasi moneda ? Intrebari la care nu astept raspuns scris. ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
nebunu' |
![]()
|
andrei mie nu imi plac oamenii care instiga asa de dragul de a se face remarcati, si ma repet, tinand cont ca acele subiecte aprinse se incheiasera intr-un mod amiabil, nu-i frumos ce facuse sonykel, asa ca nu incerca sa-l scuzi, aici a gafat-o. Eu zic ca acum ar fii momentul sa se ingroape toate ,,securile de razboi", da' cu precizarea ca sonykel sa isi recunoasca sine insusi nu public, greseala pe care a facut-o, aruncand ,,lemne pe foc", si aici ma opresc cu discutiile astea, si prin acest intermediu imi rog frumos colegii de la Galati sa nu ii mai bage in seama pe urmatorii instigatori.
This post has been edited by nebunu': 14 Apr 2010, 10:17 |
--------------------
VW/VW
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.263 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
am constatat ca desi erau sa se incaiere cei de la logan acu e liniste si pace si nu a comentat nimeni referitor la nimic.nici la cheie nici la muzica nici la nimic.ei trec , cu bacul de 6 pe la galati.
azi am fost pe le selgros si cand am plecat am trecut si pe la nalba sa vad dusterul.draguta masina si destul de maricica.cand sa plec abia venise o platforma pe care era un opel astra proaspat accidentat .as fi facut o poza daca era liber dar erau destui pe langa masina.faza care e: in spate avea o tablita cu: prinde-ma daca poti" iat in fata pe parbriz....ia sa va aud....exact : "regele soselelor".za king era praf cu airbaguri deschise si tot ce trebuie. This post has been edited by buzasparta: 14 Apr 2010, 12:53 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
nebunu' |
![]()
|
Acum am venit de la prezentarea Duster la Apan Galati, parerea mea sincera e destul de rautacioasa cu multe argumente, si cine are urechi sa asculte ii voi spune in particular, in mare nu prea am fost dezamagit pentru ca ma asteptam la un asemenea autovehicul de la Dacia care sa lase de dorit, asa ca m-am dus repede la Renault si m-am uitat la Laguna Estate, Clio 3 estate si Koleos, care sunt niste bijuterii mai ales Laguna si koleos, si in general m-am convins urmatoarea mea masina va fii tot Renault da' breack si tot Diesel, felicitari inginerilor de la Renault in privinta masinilor pe care le-au scos.
|
--------------------
VW/VW
|
|
sonykel |
![]()
|
stergeti...
This post has been edited by sonykel: 14 Apr 2010, 15:54 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
nebunu' |
![]()
|
imi abtin comentariile, totul se vorbeste fata in fata.
This post has been edited by nebunu': 14 Apr 2010, 15:37 |
--------------------
VW/VW
|
|
sonykel |
![]()
|
stergeti
This post has been edited by sonykel: 14 Apr 2010, 15:54 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
nebunu' |
![]()
|
da eu imi cer scuze si imi retrag vorbele, fata de restul colegilor, ce am eu de impartit cu sonykel va fii strict pe plan privat.
This post has been edited by nebunu': 14 Apr 2010, 15:40 |
--------------------
VW/VW
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
si ce-ai vrea? sa o dai parte-n-parte la tulcea? mai bine lasa-te de bancuri ca noi vrem sa ne simtim bine... alege-ti alt weekend de scandal si amenintari..
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
cmandrei |
![]()
|
Of of of of si daca nu v-am rugat
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nebunu, sezi bland my friend.. sau esti bazat sa te dai cu 100 de oameni? eu stiam ca brailenii sunt cutitariC@talin.. sper sa-ti reprimi gandurile negre si sa devii cooperant
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sonykel |
![]()
|
sincer imi cer scuze daca am creat flame sau alte dastea , daca trebuie sa-mi primesc warn sau ban le primesc . doar ca in privinta banului lasa-ti sa treaca evenimentul si mi-l dati dublu , triplu ca durata.
singura mea intentie e ca imi doresc ca evenimentul sa iasa bine , perfect nu se poate , dar bine. daca prin asta am creat si probleme si am jignit lumea asta e... sunt si eu om am o limita sunt cu nervii intinsi la maxim ca fapt divers am stat azi cu beci cateva ore si am bagat clipsuri ptr 350 de ecusoane... asa ca toti avem o limita si cand intri pe forum si vezi ca esti luat la ``balon`` nu-ti pica bine... This post has been edited by sonykel: 14 Apr 2010, 15:47 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
cmandrei |
![]()
|
Nu ma faceti sa inchid topicul.
Aici se incheie orice discutie de natura celei de mai sus. Daca mai incearca cineva inchidem topicul pana saptamana viitoare. Succes, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
nebunu' |
![]()
|
Gata, scuzele de rigoare andrei, a fost o discutie care nu trebuia sa fie facuta publica recunosc greseala, cum si colegu' sonykel presupun ca o face, cu ocazia asta schimbam si subiectul
![]() This post has been edited by nebunu': 14 Apr 2010, 16:04 |
--------------------
VW/VW
|
|
sonykel |
![]()
|
da eu mi-am recunscut de la inceput greseala si mi-am sters posturile .
cat despre vreme cica va fi o mica ploaie asa scurta ... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
cmandrei |
![]()
|
Va multumesc mult
![]() Sper totusi sa nu ploaie ... eu va trebui sa spal masinuta ca e gri acum ![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
nebunu' |
![]()
|
in cazul asta cred ca pana la urma pun o carpa pe ea si daca e nevoie ca sa dea bine o spal la Tulcea repede
![]() |
--------------------
VW/VW
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Crunta mi-e dezamagirea fata de multe dintre cele citite (inainte de editari) pe topicul nostru. Imi pare f. rau, nu m-asteptam. Asa-s io, mai prost in idealismul meu.
Scuze pt. (al 1000-lea) O/T. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
telim4lulu |
![]()
|
![]() ---- Group: Members Posts: 732 Joined: 29 February 08 ![]() |
maine am sa pun ceva poze ...cu ceva nou
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
nebunu' |
![]()
|
Luci hai ca ne-ai facut curiosi.....
|
--------------------
VW/VW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 23:47 |