Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
iulianvasile67 |
![]()
|
||
![]() go ahead!!! Group: Members Posts: 98 Joined: 30 June 09 From: Zaclau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- GL-99-FFF
castigat la loz in plic!!! decat sa muncesti degeaba, mai bine sa sezi degeaba...
|
|||
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
De ce sa nu o facem sa iasa frumos.......incerc sa gasesc o cale de mijloc pana sambata..... Ce imi suna foarte ciudat este cum de nu ai primit nimic data trecuta.....este imposibil cand eu cu marian(de la service) am luat fiecare masina si urlam pe acolo care mai are masina si nu a primit ce trebuie.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
QUOTE(iulianvasile67 @ 12 Apr 2010, 21:53) Poate la concediul urmator, poate daca o sa depunem CV -uri pe afara, ca in Romania este imposibil sa avem drumuri europene. QUOTE(BeciAcustic @ 12 Apr 2010, 21:56) De ce sa nu o facem sa iasa frumos.......incerc sa gasesc o cale de mijloc pana sambata..... Ce imi suna foarte ciudat este cum de nu ai primit nimic data trecuta.....este imposibil cand eu cu marian(de la service) am luat fiecare masina si urlam pe acolo care mai are masina si nu a primit ce trebuie..... La intrarea in sala in care se tinea acea competitie de arte martiale am primit o sapca. Asta a fost tot. Am fost doar doua masini (cu 3 membri) de pe forumul Reno din GL. Insa nu am venit acolo pentru cadouri, ci pentru a participa la eveniment si pentru a ne cunoaste colegii de pe forum. De asta venim si acum. 12 Apr 2010, 22:02: Si nu am plecat mai devreme (asa cum nu o vom face nici sambata), pentru ca dupa aceea am fost cu co - forumisti din B, CT si TL de am luat masa la un restaurant de pe malul Dunarii. This post has been edited by sorin_f39: 12 Apr 2010, 22:02 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Eram si eu la masa
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Poate mergem si acum dupa ce se termina evenimentul.....mai discutam una alta linistiti.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
mai treceti si pe la topicul Coloana Bucuresti
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
nebunu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 24 December 09 From: Galati ![]() |
Mai baieti hai sa o lasam moarta cu cadourile, din moment ce se pune conditiia predarii cheii, pentru unii dintre noi, majoritatea venim sa ne cunoastem sa schimbam idei si pareri, nu pentru cadouri, vorbim frumos nici nu se pune problema unui eventual scandal (cel putin din partea Galatiului), noi mai mult venim in spiritul unei intalniri Reno la scara mai mica, a membrilor din toata tara.
This post has been edited by nebunu': 12 Apr 2010, 22:20 |
--------------------
VW/VW
GOLF VI Confortline TSI/GOLF MK4 1.6 16v ....
2011/2001 ....doar supraalimentat....in concluzie masina mea fuuu..., nu calca!
|
|
telim4lulu |
![]()
|
![]() ---- Group: Members Posts: 732 Joined: 29 February 08 ![]() |
eu stateam in stanga ta ... si intrebam pe colegi , care este cosmin ma?
![]() cu ocazia asta nu te mai iert... sa ne vedem sanatosi la tulcea. |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
QUOTE(rcosmin @ 11 Apr 2010, 18:54) Partea care va intereseaza este cu negru Cum ati ajuns la reprezentanta,face-ti usor stanga,se trece pe langa showroom,dupa care se face dreapta si se parcheaza jos in parcare(v-am zis ca sa stiti care este prima "mutare" cand se ajunge la Tulcea.) A 2-a "mutare" este ca fiecare membru,v-a preda cheia/cartela masinii(fara briz-brizuri,maimutoi,lanterne...agatate la cheie),la care se va atasa un cartonas pe care va scrie-ti numarul de inmatriculare al masinii si un numar de telefon mobil,pe care il aveti asupra voastra,dupa aceea ve-ti primi o legitimatie de acces la eveniment,legitimatie care este de folos si pentru a comanda la"bufet". Va ve-ti lua din masina telefoane,camere foto,posete,copii,neveste...ca sa nu stam sa cautam in sutele de chei o cheie pt ca si-a uitat cineva "rujul".(era un exemplu) ![]() QUOTE(BeciAcustic @ 12 Apr 2010, 21:26) nu vreau sa intru peste reno dar data trecuta eu si cu sonykel am dus tot taraboiul cu cheile si cadourile. A fost o harmalaie de nedescris..... acum totul este organizat ca sa ne miscam repede. Cine vrea bine cine nu poate sa nu mai vina decat sa faca scandal acolo. Daca noi bagam cadourile la ora 10-11 cand veniti ... la 12 deja pelcati de aceea se sta pana la 4 cu cheia blocata....data trecuta la sfarsitul evenimentului ramasesem 7 oamnei... nu e corect. Alte intrebari? Chiar nu poti incelege acest lucur... sunt detalii organizatorice.....iti convine bine nu ... eu nu te pot oblga Vad ca nu intelege-ti nimic.... va pun eu o problema.... nu da nimeni cheia.... bun.... Urmeaza pe lista userul X sa i se ia masina la subsol.... unde il gasesc eu pe X care nu il cunosc in 200 de oameni? stau sa il caut 30 min ... si asta doar la omasina... dar gandeste sa faci asta la 180 masini... cum suna? Ce este deranjant in toata povestea asta? Tonul cu care se abordeaza problema... Nu exista nici macar un "va rog frumos''. Totusi nu suntem copii de scoala sub supravegerea unor invatatori. Si trebuie tinut totusi cont ca venim cu familiile, iar daca copilul vrea sa se culce, sau eu stiu ce altceva, ce fac? Ii spun: stii, nu am cheie de la masina. Dormi si tu pe o banca. In chestiunea manelelor...nu generalizati. Putea sa se foloseasca o abordare gen" nivel sonor mic'' sau altceva. Iar in ceea ce priveste predarea cheii, nu sunt de acord. O sa veniti apoi cu texte de genul'' nu raspundem de bunurile lasate in masina'' . Eu sunt dispus sa renunt la ''cadouri''. prefer sa las masina oriunde in oras si sa particip la eveniment. Totusi particip benevol, nu fortat de nimeni. This post has been edited by felixneagu: 13 Apr 2010, 09:22 |
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
M-ai inteles total gresit.....Tonul chiar nu este unul agresiv dar cand primesti de 2-3 saptamani PM-uri de pe 3 forumuri cu aceleasi intrebari si aceleasi nelamuriri iti spun eu ca nu iti vine sa mai deschizi PC-ul si telefonul.
Sunt aspecte pe care nu le stiti .... data trecuta cineva a plecat fara sa zica ca nu a primit(era prima intalnire la care venea si nimeni nu o cunostea) e bine.... noi pentru acea persoana ne-am luat bobranace de la sponsor ca de ce nu a primit etc..... Imi pun eu obrazul pentru toata lumea ca sa iasa bine si eu primesc bobarnace mai departe .... Nu sunt absurd cu cheile.....normal ai copil ai una alta.... de ex pe reno cnstanta avem pe cineva care este insarcinata si vrea sa mai stea in masina... nicio problema....am inteles ca nu ne cunoaste-ti si nu aveti incredere..... Voi cauta o cale de mijloc ca sa nu mai existe atatea discutii. Treaba cu maneaua normal ca nu generalizez.....dar era un simplu exemplu.....daca te-ai simtit ofensat imi pare rau. Eu doar spun si pun problema la ce am vazut data trecuta si nu a fost deloc frumos..... Acum eu par ala al dracu de pe forum .... dar puneti-va si in postura organizatorului..... Bun nu se da cheia, vom rezolva altfel .... Salut si ..... fara resentimente..... |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
nebunu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 24 December 09 From: Galati ![]() |
sa inteleg ca pana la urma cine refuza predarea in mod silit a cheii nu este lasat sa participe la prezentare? (as dorii in raspuns ferm la intrebarea adresata de mine, ca sa se inteleaga odata si pentru totdeauna si fara ca voi organizatorii sa mai fi-ti nevoiti sa mai dati prea multe explicatii)
This post has been edited by nebunu': 13 Apr 2010, 10:45 |
--------------------
VW/VW
|
|
nebunu' |
![]()
|
eu caut un raspuns concret, nu o scuza.....vreau ca sa stie toti membrii Reno Galati c-am la ce sa ne asteptam
|
--------------------
VW/VW
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Ultimul meu post aici .... Toti sunt lasati sa participe la acest eveniment fie ca dau cheia sau nu ... oricum voi gasi o solutie sa primiti cadourile fara sa vi se ia cheia. E bine asa pentru toata lumea? Nu vreau certuri sau alte discutii. Vreau sa ne vedem in parcare sa dam noroc sa ne cunoastem fara sa ne aratam cu degetul prin parcare. Deci cred ca am lamurit pe toata lumea.... Sunt bineveniti toti cei care sunt inscrisi pe lista. Drum bun.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
nebunu' |
![]()
|
Bravo, ,,jos palaria" pentru ce a spus BeciAcustic, asta era si ideea sa ne vedem cu bine, sa ne cunoastem si sa lasam si un loc de ,,Buna ziua" pentru intalniri viitoare.
This post has been edited by nebunu': 13 Apr 2010, 11:06 |
--------------------
VW/VW
|
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 13 Apr 2010, 11:02) Ultimul meu post aici .... Toti sunt lasati sa participe la acest eveniment fie ca dau cheia sau nu ... oricum voi gasi o solutie sa primiti cadourile fara sa vi se ia cheia. E bine asa pentru toata lumea? Nu vreau certuri sau alte discutii. Vreau sa ne vedem in parcare sa dam noroc sa ne cunoastem fara sa ne aratam cu degetul prin parcare. Deci cred ca am lamurit pe toata lumea.... Sunt bineveniti toti cei care sunt inscrisi pe lista. Drum bun. Excelent!!! Asa trebuia spus de la bun inceput. Doar vrem sa ne si cunoastem. |
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
telim4lulu |
![]()
|
trebuie sa intelegem si pe ei cei care organizeaza nu este usor cu un copil dar cu 180 de oameni cel putin.
- trebuie sa aiba grija de parcare - legitimatii - am inteles si ceva gustari - cadouri - asta implica timp , nervi si bani ... eu va doresc succes in continuare , data trecuta la tulcea a fost frumos ... sa speram ca asa va fi . numai bine doresc celor din constanta , celor din tulcea si din galati! sa ne vedem sanatosi! |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Mda.
Ia spune, Lucian, ai rezolvat? Flori sau arme? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
telim4lulu |
![]()
|
arme!
le-am dat tema de gandire... astept raspuns de la ei. |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.263 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Organizarea si derularea unei asemenea intalniri nu e chiar un lucru usor mai ales cand vrei sa impaci pe toata lumea.O varianta pentru a nu lasa cheia este sa lase fiecare in geam un nr de tel si sa se prezinte la masina cand i se da un bip sau cand se incepe cu un anumit grup membrii grupului sa vina toti la masini.Parerea mea.
Ce arme si ce flori? This post has been edited by buzasparta: 13 Apr 2010, 18:32 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
telim4lulu |
![]()
|
mai , voi sunteti curiosi!
acum scot armele si arunc cu flori la urma... ![]() |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.263 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Dupa ce se termina voi o mai lungiti sau veniti acasa ca eu trebuie sa fiu la munca la 19 + sau - niste minute? Intru de noapte.
This post has been edited by buzasparta: 13 Apr 2010, 21:05 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
telim4lulu |
![]()
|
vedem la fata locului...
ultimul bac e la ora 20 ? |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
buzasparta |
![]()
|
O mai putem lungi putin dar trebuie sa tragem mai tare apoi pe intoarcere.Adica eu unul asa trebuie sa fac daca o mai intarzii.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
telim4lulu |
![]()
|
pleci direct in tura
![]() |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
buzasparta |
![]()
|
da dar as mai sta cu baietii.cosmin de la ct ca l-am tot deranjat cu niste intrebari,baietii cu statiile...vedem pana la urma cum o rezolvam.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
ce-am citit si aici in penultima pagina ... mi-se face paru de gaina...
am postat ceva la plecare in coloana bucuresti. faptu ca v-ati ofensat de cuvantu manele nu denota decat snobism. era un mesaj general trimis pe toate judetele , cluburile. Sincer atata bataie de cap? pentru? am crezut ca veti aprecia mai mult ceea ce incercam sa facem. oricum mi-am facut o parere fooarte proasta. adica nu va credeam in halu asta de snobi si de fitosi. modul in care a postat rcosmin acele reguli nu a fost mod agresiv. a fost ceva general si cat mai pe scurt. nu va tine nimeni cheia pana la ora 16 si nici nu se pune problema sa nu vi se inapoieze instant la cere chiar daca am terminat cu premiile sau nu. oricum imi lasati un gust amar ![]() This post has been edited by sonykel: 13 Apr 2010, 22:12 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
buzasparta |
![]()
|
@sonykel era sa spun ca ne auzin in 22 sau in 39 pe drum dar avand in vedere faptul ca esti ocupat cu organizarea iese din discutie.chiar toti ti-au lasat un gust amar?
This post has been edited by buzasparta: 13 Apr 2010, 22:27 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
telim4lulu |
![]()
|
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
buzasparta |
![]()
|
o sa se convinga de contrariul.toata lumea e nerabdatoare si e obosita.stresul cotidian isi spune cuvantul.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 01:56 |