Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
Io_mi_s |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|||
telim4lulu |
![]()
|
![]() ---- Group: Members Posts: 732 Joined: 29 February 08 ![]() |
multumim! si eu va doresc UN PASTE FERICIT!
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
Paste Fericit tuturor!!!
Nu-i nici o problema Cosmin. Ne vedem duminica viitoare. |
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
iulianvasile67 |
![]()
|
![]() go ahead!!! Group: Members Posts: 98 Joined: 30 June 09 From: Zaclau ![]() |
@telim4lulu:cam asa vrei sa o transformi colegule?
Meg_argintiu_cu_faruri_negre_1.JPG ( Size: 25.73k ) Number of downloads: 230 Meg_argintiu_cu_faruri_negre_2.JPG ( Size: 27.34k ) Number of downloads: 65 (poz sunt facute seara cu un tel) |
--------------------
Dacia
Logan
- GL-99-FFF
castigat la loz in plic!!! decat sa muncesti degeaba, mai bine sa sezi degeaba...
|
|
telim4lulu |
![]()
|
dam..vineri e gata
![]() |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
nebunu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 24 December 09 From: Galati ![]() |
Cu ocazia Sfintei sarbatori Pascale, dragi prieteni, va urez multa sanatate, bucurii alaturi de cei dragi, si sa ne revedem cu bine.
P.S.: Spor la mancat sarmalute ![]() This post has been edited by nebunu': 4 Apr 2010, 09:31 |
--------------------
VW/VW
GOLF VI Confortline TSI/GOLF MK4 1.6 16v ....
2011/2001 ....doar supraalimentat....in concluzie masina mea fuuu..., nu calca!
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
HRISTOS A INVIAT !
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
telim4lulu |
![]()
|
varianta a 2-a cred
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
Eu o tai la Lepsa acum. Ce daca va ploua!!!
![]() |
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Renault
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Pai, da. Se poate interpreta in mai multe feluri: am jucat fotbal si biliard sau am vazut o piesa de teatru sau am strans gunoaiele de pe Faleza etc.
![]() @Lucian: Ma gandeam io: daca neschimband pompa de apa exista riscul de a avea probleme cu garantia in urma inlocuirii distributiei, inseamna ca acelasi risc apare si daca nu este inlocuita fulia defazoare ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
felixneagu |
![]()
|
M-am intors acasa aseara pe la 22.30 de la Lepsa. Mare branza nu e de vazut acolo. Cascada, pastravaria(care era inchisa) si traseul in sine. Daca si drumul ar fi fost bun, chiar ar fi fost o placere . In Tulnici era o jale mare, oare pe acolo s-a circulat cu tancul?
![]() This post has been edited by felixneagu: 6 Apr 2010, 07:30 Attached thumbnail(s) IMG_4870.JPG ( Size: 3.66mb ) Number of downloads: 18 IMG_4890.JPG ( Size: 3.7mb ) Number of downloads: 23 IMG_4902.jpg ( Size: 277.8k ) Number of downloads: 24 IMG_4935.jpg ( Size: 225.87k ) Number of downloads: 29 IMG_4956.jpg ( Size: 209.32k ) Number of downloads: 35 IMG_4939.jpg ( Size: 138.33k ) Number of downloads: 21 IMG_4940.jpg ( Size: 274.45k ) Number of downloads: 25 IMG_4949.jpg ( Size: 170.53k ) Number of downloads: 26 |
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
QUOTE(Io_mi_s @ 5 Apr 2010, 20:11) @Lucian: Ma gandeam io: daca neschimband pompa de apa exista riscul de a avea probleme cu garantia in urma inlocuirii distributiei, inseamna ca acelasi risc apare si daca nu este inlocuita fulia defazoare ![]() Cosmin, pentru mine lucrurile sunt clare. M-am uitat peste cartea de service si nu este trecuta ca si operatie obligatorie schimbarea pompei de apa. Dar oricum, eu nu caut probleme acolo unde nu sunt. QUOTE(felixneagu @ 6 Apr 2010, 07:29) M-am intors acasa aseara pe la 22.30 de la Lepsa. Mare branza nu e de vazut acolo. Cascada, pastravaria(care era inchisa) si traseul in sine. Daca si drumul ar fi fost bun, chiar ar fi fost o placere . In Tulnici era o jale mare, oare pe acolo s-a circulat cu tancul? ![]() La Lepsa te duci pentru aer curat si odihna. Saptamana trecuta am fost la Sarata Monteoru tot pentru a-mi reincarca bateriile. Si am vrut sa iau si ceva aer curat la pachet. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Wolverine |
![]()
|
Apropo, legat de 1mai, ne hotaram la ceva, pentru ca mai am ceva pe "teava" si sa stiu cum si ce fac.
|
--------------------
Renault
|
|
gbs01983 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 15 November 08 ![]() |
Salut, cine ma poate ajuta cu o activare de senzori pt o laguna? Mai am 3 senzori din cei 4 si vreau sa stiu cati din cei 3 mai sunt buni ca sa stiu cati sa mai cumpar. Sistemul de monitorizare presiune e dezactivat si trebuie un test cu o interfata DDT...
|
--------------------
renault
laguna
- gl 49 myh
1.9 dCi dinamyque 2002 Laguna 6.2dci,820cai,dizal,64valve,32cilindri in veu,4 turbine,c.mixt 3.2L/100 /an'02,folie neagra neomolog,multi bashi cu geamu lasat in jos&manele:)
|
|
toto71 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 3 April 10 ![]() |
HRISTOS A INVIAT!
Va urez tuturor sanatate si fericire! cand este urmatoarea intalnire la Galati? 6 Apr 2010, 13:27: Inca nu pot folosi PM,pt ca sunt nou pe forum dar daca sunteti amabili si vreti sa comunicam, putem gasi si alte modalitati. VA SALUT! This post has been edited by toto71: 6 Apr 2010, 13:27 |
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004 ESTATE PRIVILEGE
|
|
nebunu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 24 December 09 From: Galati ![]() |
Dragi prieteni, cand am citit ultimele doua mesaje ale topicului am avut un sentiment de ,,deja vu", pentru ca am mai fost intrebati de partea cu ,,senzorii la laguna" (si s-au dat unele explicatii), la fel si la ,,cand se tin intalnirile"(repet ca sa imi scutesc colegii INTALNIRILE LA GALATI SE TIN IN FIECARE DUMINICA DE LA ORA 10:00, CU EXCEPTIA ZILELOR CAND CADEM TOTI DE ACORD LA O ALTA ZII DE INTALNIRE, DAR SI ACESTEA SUNT ANUNTATE PE FORUM, IN PRINCIPIU REPET, DUMINICA LA ORA 10:00, la PAnoramic)
|
--------------------
VW/VW
GOLF VI Confortline TSI/GOLF MK4 1.6 16v ....
2011/2001 ....doar supraalimentat....in concluzie masina mea fuuu..., nu calca!
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.264 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
bine ai venit toto.gabs daca vii posibil sa afli mai multe decat pe forum.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
gbs01983 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 15 November 08 ![]() |
QUOTE(nebunu' @ 6 Apr 2010, 15:57) Dragi prieteni, cand am citit ultimele doua mesaje ale topicului am avut un sentiment de ,,deja vu", pentru ca am mai fost intrebati de partea cu ,,senzorii la laguna" (si s-au dat unele explicatii), la fel si la ,,cand se tin intalnirile"(repet ca sa imi scutesc colegii INTALNIRILE LA GALATI SE TIN IN FIECARE DUMINICA DE LA ORA 10:00, CU EXCEPTIA ZILELOR CAND CADEM TOTI DE ACORD LA O ALTA ZII DE INTALNIRE, DAR SI ACESTEA SUNT ANUNTATE PE FORUM, IN PRINCIPIU REPET, DUMINICA LA ORA 10:00, la PAnoramic) Daca imi spuneai si care erau ''acele explicatii'' care s-au mai dat, poate era mult mai folositor ''raspunsu tau''. Astfel nu mai vad rostul acestui forum, daca se raspunde numai ''la misto''. |
--------------------
renault
laguna
- gl 49 myh
1.9 dCi dinamyque 2002 Laguna 6.2dci,820cai,dizal,64valve,32cilindri in veu,4 turbine,c.mixt 3.2L/100 /an'02,folie neagra neomolog,multi bashi cu geamu lasat in jos&manele:)
|
|
telim4lulu |
![]()
|
QUOTE(gbs01983 @ 6 Apr 2010, 18:08) Daca imi spuneai si care erau ''acele explicatii'' care s-au mai dat, poate era mult mai folositor ''raspunsu tau''. Astfel nu mai vad rostul acestui forum, daca se raspunde numai ''la misto''. colegule de FORUM explicatiile sunt de ordin tehnic...si chiar s-a discutat de unele asemanari si deosebiri dintre montarea CC pe megane sau laguna , cu celelalte probleme sunt unii care s-au ducumentat , dar cu cine sa discutam nici unul dintre cei veniti nu aveau laguna deci... trage tu concluzia , noi te asteptam... |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
telim4lulu |
![]()
|
ce va place sa atatati spiritele....
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
telim4lulu |
![]()
|
corect.
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
tudorneacsu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 March 10 ![]() |
Salut. Nou în club. Ne cunoaștem duminică?
This post has been edited by tudorneacsu: 6 Apr 2010, 18:35 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 primul symbol
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Daca vei veni, ne vom cunoaste. Te asteptam.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
@Emil: Io as prefera sa dau un raspuns final pe 17.04... Practic, numai tu si Felix mergeti 100%. Io doar 75%...
Azi, dac-am batut-o-n cap la truda, am trecut si prin service si am deschis o comanda pt. revizie. Acum imi dau seama ca m-am pripit, ar fi trebuit sa fiu si io pe-acolo cand se lucreaza la masina. Cel mai mult ma intereseaza cum vor inlocui antigelul, stiind ca documentatia tehnica recomanda: scos antigel vechi, suflat cu aer comprimat pe la busonul vasului de expansiune, bagat apa chioara tot pe-acolo pana iese curata pe dincolo, suflat iarasi, pus antigel nou, aerisire. Tipa de la receptie mi-a spus c-asa se face (a denumit intreaga operatie 'purjare')... Estimativ, tot ce-am solicitat io pe-acolo (destule si ciudate), daca nu se descopera nereguli la trenul de rulare, 1200 RON (fara distributie si accesorii). Multumit. M-a cam deranjat o chestie la receptionera. Desi n-am avut o atitudine gen "stiu io mai bine, nu-i nevoie sa-mi explici dumneata", am avut impresia ca pt. dumneaei toate Megane-urile sunt motorizate doar Diesel 1,5 sau Otto si ca vorbeste cam tare. Nicio clipa n-am tratat-o - dat fiind "contextul tehnic" - ca pe o "ea". Sper sa ma fi inselat. N-am semnat comanda. De ce ma iau toti de-acolo la per tu? Arat chiar asa de tanar? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
QUOTE(Io_mi_s @ 6 Apr 2010, 18:49) Poti sa o bati in cap la truda? Ori e truda, ori e frecus. Hotaraste-te o data! ![]() QUOTE(Io_mi_s @ 6 Apr 2010, 18:49) Si cu mine au vorbit, dupa vreo 3 - 4 schimburi de replici, de la "dvs." la "per tu". Nu m-a deranjat niciodata (de cand ma duc eu acolo) pentru ca nu am fost nervos niciodata, ba din contra, mereu eram bine dispus. Daca as fi avut nervi, le-as fi atras atentia atentia ca totusi sunt client si vreau sa aud formulari cu "dvs.". Daca te-a deranjat si nu le-ai spus, atunci fa-o cand vei fi sunat de catre o doamna de la calitate (de la Apan) pentru a te intreba de satisfactia clientului. Dar din ceea ce inteleg eu nu te-a deranjat, deoarece te face mai tanar acest vorbit la "per tu". ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
telim4lulu |
![]()
|
trebuia sa zica : "ia-ma de brat si spune-mi tu"
![]() |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Am uitat sa va zic. Am fost luni dimineata, pe la 10.00, la o cafea cu un prieten, fost coleg de liceu. Si am servit cafeaua la Nic-Nic, pe terasa. Vreau sa va zic ca a fost superb (cel putin asa mi s-a parut mie) sa stau in aer liber, cu Dunarea aproape si destul de suparata, cu vantul batand usor, cu un soare ce se chinuia sa iasa etc. Ce ziceti, pentru duminica, bagam o cafea la Nic-Nic pe terasa?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 16:11 |