Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
sorin_f39 |
![]()
|
||
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|||
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
QUOTE(telim4lulu @ 18 Mar 2010, 17:29) hai ca o dati "in lambada" si nui frumos ... in primul rand am avut bucurii ... eu zic sa ne oprim aici ...cu ironii ca "catelusii au inceput sa latre" ptr. ca nu le gust si poate nici voi.. Luci daca a deranjat imi cer scuze si daca e modific postul, totul era in spirit de gluma. Hai ca l-am si modificat. This post has been edited by Wolverine: 18 Mar 2010, 19:59 |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
telim4lulu |
![]()
|
![]() ---- Group: Members Posts: 732 Joined: 29 February 08 ![]() |
emil, nui nimic, nu ai de ce sa ceri scuze, stiu ca ai spus in spirit de gluma ptr. ca te cunosc si nici nu sunt cuvintele tale
![]() p.s. am sa va povestesc mai multe ... la intalnire |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Parerea mea este sa nu te consumi, ca daca vezi toti joaca sa ajunga in CL sa ia acele 10 mil de euro si nu joaca nimic. Ai vazut anul asta ce-a fost in EL, toti viseaza la CL da nu-s in stare sa treaca de grupe in EL.
Iar acele cuvinte au fost dupa cum am zis caterink sa mai incingem atmosfera, ca de benzina vs motorina m-am cam plictisit. Daca asta e epuizat, la fotbal nu are rost sa facem un versus eu zic sa incepem blonde vs brunete. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
iulianvasile67 |
![]()
|
![]() go ahead!!! Group: Members Posts: 98 Joined: 30 June 09 From: Zaclau ![]() |
Cu permisiunea dvs. echipa pe care o simpatizez este:
Viitorul Insuratei care lupta eroic in serie C2. Spor la firfirici colegilor! |
--------------------
Dacia
Logan
- GL-99-FFF
castigat la loz in plic!!! decat sa muncesti degeaba, mai bine sa sezi degeaba...
|
|
nebunu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 24 December 09 From: Galati ![]() |
ai ma ce inseamna asta oricum Dinamo este mai buna ca Otelu' si va fii pe veci
![]() |
--------------------
VW/VW
GOLF VI Confortline TSI/GOLF MK4 1.6 16v ....
2011/2001 ....doar supraalimentat....in concluzie masina mea fuuu..., nu calca!
|
|
Wolverine |
![]()
|
Sa fie, dar la meciul direct sa bata Otelul.
![]() This post has been edited by Wolverine: 19 Mar 2010, 21:37 |
--------------------
Renault
|
|
rionut_gl |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 November 09 From: GALATI ![]() |
io vin duminica...
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE CLASIC 1.9 DCI
- TL 02 ZYL
2003 1* Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata : Noi trecem prin timp !
2* Prostii mor pentru ideile celor destepti ! |
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
telim4lulu |
![]()
|
am spus ca discutam numai de reno , nu alienwere sau alte nave spatiale mercedes sau....
![]() |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
Mda? Si atunci fotbalul ce cauta aici?
![]() In alta ordine de idei... am facut cate schimbari '' mecanice'' pe la masina. Bucsi fata, fulie alternator, bieleta C.V. Mai urmeaza amortizoare. Dar deocamdata piua! This post has been edited by felixneagu: 20 Mar 2010, 15:56 |
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
telim4lulu |
![]()
|
era sub forma de gluma...dar voi ...de unde si emoticonul ...
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.266 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
miine trag chiulul.muncesc.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
telim4lulu |
![]()
|
prezent Duminica.
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
rionut_gl |
![]()
|
cosmin... aduc si sistemul de acasa
....clar arata mai bine decat alienware-ul din mintea ta... + o masina super murdara.. |
--------------------
RENAULT
MEGANE CLASIC 1.9 DCI
- TL 02 ZYL
2003 1* Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata : Noi trecem prin timp !
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Va spuneam astazi despre Trabant. Priviti si va minunati :
Otelul - Dinamo 2 - 3 No comment. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Misto si azi, desi lumea parea cam obosita. Nici discutiile in contradictoriu n-au avut avant. Fiecare cu problemele lui. Dar intalnirea noastra ramane!
Claudiu, n-am apucat sa-ti pozez Megane-ul! Iar pozele de final au fost facute pe fuga, fara chef ![]() 21032010742.jpg ( Size: 1.09mb ) Number of downloads: 194 21032010743.jpg ( Size: 976.53k ) Number of downloads: 189 Daca reglajele alea erau incluse in manualul de utilizare, se castiga timp pe linia de productie. Timp care ar fi putut fi folosit pt. asamblarea altor masini, si astfel listele de asteptare ale cumparatorilor se scurtau, oamenii erau fericiti, nu mai dadeau jos zidul Berlinului etc... This post has been edited by Io_mi_s: 21 Mar 2010, 19:54 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Reglajele alea se faceau lejer la bordura. Si cand ma gandesc in cate milioane de exemplare s-a vandut Trabant.....
21 Mar 2010, 20:04: Am facut si poza despre care vorbeam. E posibil sa fie un led pentru fiecare usa si portbagaj si, in cazul meu sa se aprinda pentru fiecare usa in parte, iar la voi sa se aprinda toate o data (si astfel cred ca puteti rezolva sa fie o comanda separata pe fiecare usa), la fel cum este la fel de posibil ca la voi sa fie un simplu bec. Poate reusiti sa aflati. Daca as fi avut senzori de presiune pneuri, atunci rotile din poza ar fi fost negre. 21 Mar 2010, 20:04: Apropo de azi, cred ca ne-a apucat astenia de primavara....... This post has been edited by sorin_f39: 21 Mar 2010, 20:04 Attached thumbnail(s) DSC00011.jpg ( Size: 103.55k ) Number of downloads: 172 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
QUOTE(sorin_f39 @ 21 Mar 2010, 19:56) ...posibil ca la voi sa fie un simplu bec... Da, sigur, bine ca ai tu 5 cristale lichide... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
telim4lulu |
![]()
|
da , am fost la meci , foarte dezamagit , am ajuns cu 15 min inainte sa inceapa meciul si bineinteles cum se obisnuieste la noi locul ocupat, am rugat frumos persoana care era pe el sa sa dea cum este normal , la care raspunsul lui a fost "si eu aveam loc in alta parte si era ocupat " la care raspunsul meu a fost " si eu cu ce sunt vinovat si trebuie sa ne civilizam odata "... la un moment dat vad 2 gardieni si le explic la care unul dintre ei " noi nu avem treaba , cei de la conducere se ocupa" plec si gasesc loc pe culoar , pe trepte... asta e ... nu vreau sa dramatizez as fi putut sa stau cu cativa care sau oferit pe acelasi scaun , dar am refuzat politicos.
In general un meci frumos , ma asteptam mai mult de la Dinamo...in schimb am invatat un lucru " stai draqu acasa de 10 ron cumparai seminte si 3 beri ..." si "erai foarte linistit " am spus eu in gand. |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
rionut_gl |
![]() ![]()
|
azi am batut un record personal dupa intrunire:
plictisit si adormit cum eram m-a luat consoarta la o plimbare in afara orasului asa ca la ora 13.00 am iesit din oras. ruta: galati-tecuci -mausoleul de la marasesti- tecuci -hanu conachi-nanesti-braila carrfour-galati. in total pana acasa inapoi 249.9 km.consum 11.6l ...4.6 l /100 km.cel putin asa rata computerul de bord.media 58 km /h cred ca merita mai mult masina mea...asa ca saptamana asta muncesc pt ea sa remediez ce mai am de pus la punct. i love my car...si e RENAULT |
--------------------
RENAULT
MEGANE CLASIC 1.9 DCI
- TL 02 ZYL
|
sorin_f39 |
![]()
|
"i love my car...si e RENAULT"
Mai bine suna "J'aime ma voiture". ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
rionut_gl |
![]()
|
|
--------------------
RENAULT
MEGANE CLASIC 1.9 DCI
- TL 02 ZYL
|
Io_mi_s |
![]()
|
QUOTE(sorin_f39 @ 21 Mar 2010, 22:05) Mai bine suna "J'aime ma voiture". ![]() Subscriu, mai ales ca un dCi reda asa cum trebuie 'r'-ul specific frantuzesc ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Daca rupem acel "r" din context, putem printr-o fortare la limita acceptabilului sa substituim "r" cu "dCi". Dar, tinand cont ca "r" vine totusi dintr-o eleganta tipic frantuzeasca, dintr-un bun gust, atunci aceasta asociere trebuie facuta cu un "i" sau "TCe". Si, in completarea a ceea ce spun, la opera sau la un restaurant bun, atunci cand cobori din masina, nu doresti ca eleganta sa fie umbrita de zgomot.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.266 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Dar cand eleganta este propulsata de un diesel mai scuturat?Un Jaguar de exemplu? Mai umbreste eleganta?
This post has been edited by buzasparta: 23 Mar 2010, 14:42 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
sorin_f39 |
![]()
|
Jaguar este frantuzeasca?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
rionut_gl |
![]()
|
Jaguar si Land Rover sunt in proprietatea Tata Motors.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE CLASIC 1.9 DCI
- TL 02 ZYL
|
buzasparta |
![]()
|
Nu are importanta daca e frantuzeasca sau nu e o masina eleganta si are si motorizare diesel.Era vorba de eleganta umbrita de zgomotul motorului parca.
Dimineata plec repede de la munca - se terminase tura- si zic sa duc plodu' la scoala.In intersectie la rondou dupa ce ca era ca in Bucuresti- nu aplici tupeul si nu te bagi nu treci- era o toanta de pe banda 2 care voia sa mearga spre spital dar ii era greu sa traga o tura de volan si sa ocoleasca pe altul si asa a tinut cateva minute bune vreo 30 de masini in spate.Dupa ce am lasat copilul la scoala la semafor in Tiglina 3 - la Petrol Plus- una bucata sofer de logan de la logan club isi arunca tacticos mucul de tigara pe geam.Degeaba l-a claxonat una cu un Golf ca degeaba.Era absorbit sa ii faca capu' mare la o tuta de era cu el in masina. This post has been edited by buzasparta: 24 Mar 2010, 08:37 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 20:29 |