Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
Io_mi_s |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|||
telim4lulu |
![]()
|
![]() ---- Group: Members Posts: 732 Joined: 29 February 08 ![]() |
poate va orientati spre altfel de masini
![]() |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Nu arata rau pe exterior. Iar interiorul ... vom vedea la timpul respectiv.
Acum, nu stiu ce sa zic. Primesti destul de mult la banii respectivi. Am auzit la tv ceva de genul 13.000 euro. La nivel de zvon. Insa e bine sa ne gandim in general la cum sa crestem (de la Renault in sus sau de la Megane in sus) nu sa coboram. De la Renault la Dacia este totusi un pas in jos. Pe de alta parte, repet, primesti destul de mult la bani relativ putini. Personal, nu m-as baga acum la asa ceva. Cine stie insa ce va fi pe viitor...... |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.270 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
sa vedem in ce bani o fi. cum ziceau in seria BD: dau framu' iau banu'. dau meganu' iau dusteru'.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
In primavara cica va fi lansat, deci nu mai avem foarte mult de asteptat. Pentru a trage o concluzie....
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Ca tot vorbeam despre alternativa electrica, ati vazut site -ul lui Renault:
http://www.renault-ze.com/ro/ ? |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
M-am tot foit io incoace si-ncolo pe site. Am revazut cronometrul... M-am amagit ca versiunea finala va fi aidoma cu prototipul... Si-am hotarat: nu-s pregatit!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Eu imi doresc sa fiu primul client care va cumpara o masina electrica. Iar daca Fluence electric va ramane asa cum este acum, voi fi un client de Fluence. Doamne - ajuta sa vina si in Romania mai repede.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
telim4lulu |
![]()
|
duminica , o punem de o gasca ?
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Eu nu pot ajunge duminica.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Io maine seara particip la un mini-revelion. Teoretic, ar trebui sa vin si io la intalnire... Cat pot sa beau a.i sa-mi fie rau a 2-a zi?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
telim4lulu |
![]()
|
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.270 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
in functie de "viciul" cu gheata vin si eu.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
Duminica nu cred ca pot ajunge. Daca reusesc totusi sa vin, ne vedem la Panoramic. Ionut, nu am inteles ce ai vrut sa spui pe messenger. Ce trebuie sa caut?
|
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
rionut_gl |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 November 09 From: GALATI ![]() |
sal felix....ei...era unul pe forumul de galati care vindea 2 seturi de cauciucuri 185/60/15 care se potrivesc doar la noi doi ...pretul e ok...am cerut dedalii dar vad ca e afundat baiatul nu a mai iesit la suprafata sa zica nimic.
despre intralnire pot doar sa sper ca pot ajunge...probleme! spor. |
--------------------
RENAULT
MEGANE CLASIC 1.9 DCI
- TL 02 ZYL
2003 1* Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata : Noi trecem prin timp !
2* Prostii mor pentru ideile celor destepti ! |
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Eu din pacate nu pot ajunge.
|
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
Ionut, pai eu eram ala de pe forumul Galati Braila... Eu le vand.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
rionut_gl |
![]()
|
prea tare faza...chiar f tare..
![]() am revenit la sentimente mai bune...poate ajung maine totusi. spor |
--------------------
RENAULT
MEGANE CLASIC 1.9 DCI
- TL 02 ZYL
2003 1* Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata : Noi trecem prin timp !
|
telim4lulu |
![]()
|
maine vin sigur ...si avem si o toyota avensis printre noi... sa o testam
![]() |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Lucian, sa pui detalii despre Avensis.
Si despre intalnire..... |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Gata, buey! Am cladit-o si azi!
Ne-am gasit pe fuga (frig), cafele - blabla pe-ndelete (cald), despartit pe fuga (frig). N-am apucat sa studiez Toyota, nici macar nu s-a vorbit despre ea cine stie ce (am aflat doar ca-i Diesel si are 5 ani revizii gratuite). Ionut ne-a innebunit cu cele calculatoare si soft-uri (el a-nceput! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Cosmin, eu nu sar de 8.6% in oras iar tu ai 9.6%?????
![]() Toyota ofera revizii gratuite 5 ani? Sigur nu exista vreo steluta pe acolo? Adica, eu cumpar Toyota, o tin 5 ani, dupa care o vand. Iau alta Toyota, o tin si pe asta 5 ani si iar o vand. Sa inteleg ca 5 ani, indiferent de cati km fac si deci de cate revizii fac, eu nu platesc nimic? Adica merg ca nebunul si o sa fiu nevoit sa schimb des placutele de frana -> nu platesc nimic? Schimb distribuita -> nu platesc nimic? ETC. -> nu platesc nimic? Imi vine greu sa cred asta. Nu de alta, dar cineva trebuie sa plateasca. Si, in ritmul asta, Toyota Romania ar da faliment. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Era primul Avensis. Luat cand deja era la vanzare a 2-a generatie. Si io credeam ca-i vorba doar de manopera, da-mi amintesc de o discutie purtata mai demult cu Lucian si spunea ca-i vorba si de piese... Ne va lamuri el.
Consumul meu... Am facut aproape 70 km w-e asta in vreo 5-6 reprize. Niciodata n-a apucat motorul sa ajunga in temperatura. Poate de-asta. Lucian (cel Rau ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Daca o vei face inaintea mea, sa-mi dai feedback -ul tau despre service -ul de la TL. Eu mai am 4000 km pana la 60.000 km. Cosmin, sa nu-mi spui ca tu tremuri in masina in perioada asta.
![]() Chiar astept sa ma lamureasca Lucian cu Toyota. Asa sunt eu, Toma Necredinciosul. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
buzasparta |
![]()
|
Nu am ajuns ca iar am agat una bucata sinuzita de pe la munca unde este ceva curent.Pastile si mai vad eu.
This post has been edited by buzasparta: 13 Dec 2009, 19:00 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
Io_mi_s |
![]()
|
Pana-n aprilie cand voi ajunge la ei, tu, Sorin, cred ca o vei avea rezolvata si pe-aia la 75k. Nu tremur decat in primul minut (ca si tine) pt. ca la motorizarea asta exista si rezistente electrice pe la climatizare ca sa ma simt io bini
![]() ![]() ![]() Apai, Ionel... Patinaj - nu, intalnire - nu... Ai grija de tine. Sinuzita nu se trateaza in cateva zile, n-o ignora. Sanatate! |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
buzasparta |
![]()
|
de ma munca mi se trage. eu am o sensibilitate la sinusuri dar acum s-a combinat cu o raceala ca am unblat numai in camasa prin curte la "Imparatie"
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
rionut_gl |
![]()
|
iaca si eu pe aici...
cosmin : am resetat computerul de bord ca m-ai facut super curios...prezint rezultatele la intrunirea viitoare ..sper , desi e programata o iesire la tara. apopo de propunerea cu sportul....lucian s-a ne programeze pe undeva la un tenis...ca el e mai sportiv din fire ![]() spor |
--------------------
RENAULT
MEGANE CLASIC 1.9 DCI
- TL 02 ZYL
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Sorin: ti-ai incaltat masina de iarna, ca de maine vin ninsorile cica in Buc.
Cosmin: tu ai motorina sau benzina? Ca eu am un consum de 8.2. ![]() ![]() Per ansablu e bine ca ne mai si intalnim chiar daca pe rand. Ionel: Zii ca ai ramas dezvelit nu ca la munca alea alea.... ![]() |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
telim4lulu |
![]()
|
5 ani revizii gratuite se refera DOAR LA MANOPERA
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 08:28 |