Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
telim4lulu |
![]()
|
![]() ---- Group: Members Posts: 732 Joined: 29 February 08 ![]() |
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
cred ca trebuia sa pun si ghilimelele,
noi la constanta ne intalnim 3 cluburi si anume: reno, daciaclub si logan club, fiecare club are un membru care comunica cu ceilalti doi. Daca la o intalnire sunt mai multi membri organizatorul rezerva masa, propune o iesire in aer liber gen gratare, strange bani pentru o activitate anume de ex: articole promotionale , bannere. trimite mesaje pe la galati ![]() chesti de genul asta, asa este mai usor pentru toti. |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
telim4lulu |
![]()
|
multumesc ptr raspuns.
sa vedem si noi cum ne organizam .... |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
Eu m-aș duce dacă-mi trece răceala asta păcătoasă... Ia ziceți băieți, care aveți chef de o plimbărică? Nu neapărat să vedem Fluence-ul, dar mai putem vedea și pe alții...
|
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
2008 Laureate 1.6 Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Daca veti merge sambata la TL si daca voi putea si eu sa vin, atunci ne vom vedea direct acolo. O sa mai intru pe net doar de pe telefon, asa ca voi vedea ce va hotarati.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
QUOTE(Io_mi_s @ 11 Nov 2009, 20:14) Deci mergem sambata la Tulcea? Si - ca sa preiau ideea de la Sorin - seara mergem la beutura? Cu fetele? Sau duminica la Apan (partea de showroom)? Ionel, muncesti sambata? Felix? Iulian? Laurentiu? Revedeti-va planurile, lasati prostiile si obligatiile ![]() Cosmin tare mult as vrea sa pot merge...stii ca mie imi plac iesirile astea lungi. Dar la naiba, lucrez de noapte si vineri seara si sambata seara. Si chiar nu stiu cum as putea sa rezolv, ca mi-ar trebui ambele nopti libere. Eu sunt liber ca nelumea: luni si marti. Nu pot sa va spun decat distractie placuta si faceti cat mai multe poze. La Apan, Duminica la ce ora? Daca e dupaamiaza pot veni si eu. This post has been edited by felixneagu: 12 Nov 2009, 18:35 |
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Traversarea Dunarii ar trebui sa aiba loc sambata la 7:30 sau 8:00 pt. a fi la 9:00 la Tulcea - programul 'festiv' va avea loc intre 9 si 10. Dup-aia, vedem noi ce si cum.
Hai cu lista: 1. Cosmin (cel Mic); 2. ... 3. ... Daca mai vine cineva cu sotia/prietena/copiii, vin si io insotit. Daca nu, raman 3 locuri libere in masina. Desigur, cine se trece in lista nu va mai beneficia maine seara de bucuria produsa de apelul meu telefonic ![]() Ionel, crezi ca poti face un asemenea efort (de la truda direct pe bac)? |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
gl_mmm |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 16 February 07 From: Galati ![]() |
Salutare!
Se anunta si cateva Logane, membri LoganClub Galati, pentru Tulcea ... Programul: "Anunt foarte important! Astazi am discutat cu reprezentantii service-ului din tulcea Star Service , Dealer Dacia-Renault. Au placerea de a ne invita pe data 14.11.2009 orele 9-10 , la lansarea unui nou automobil Renault. Va avea loc o operatiune ``Porti Deschise`` , suntem invitati toti iubitorii marcii dacia si membrii ai clubului Logan , Dacia si Reno . Evenimentul consta in urmatoarele: -Test drive cu masina respectiva si cu orice alt model Dacia sau Renault -Curse si concursuri de karting GRATUIT Plimbari cu ponei(pentru copii) GRATUIT -Spectacol Dresura de cai(adevarati nu cai putere) -Tombola cu premii substantiale , participarea la tombola GRATUIT -Bufet Complet din partea casei -Multe altele surprize si materiale promotionale oferite de organizatori. Inca un lucru FOARTE important: vom sta la o dezbatere cu inginerii de la service , de la mecanica, electrica, caroserie, cei de la departamentul de vanzari, le vom pune intrebari si vom discuta despre probleme tehnice , piese , modificari , vor fi la dispozitia noastra. Trebuie sa ne gandim cu simt de raspundere sa promovam si sa reprezentam intr-un mod cat mai placut si cat mai eficient acest club si acest lucru o putem face doar prin simpla prezenta acolo. Totul va fi mediatizat (partener media KissFm si nu numai) si se va pune accentul pe promovarea celor 3 cluburi. Este o sansa sa ne afirmam si noi si sa auda lumea de noi intr-un mod OFICIAL nu doar ca o simpla intalnire in parcare. Este o premiera nationala ca un dealer dacia sa sponsorizeze un club auto. Vreau sa va ganditi bine sa dati un raspuns pana saptamana viitoare(mircuri-joi). Cu cat mai multa lume din partea constantei cu atat mai bine: Parinti,neveste, copii , vecini , rude etc. Vreau sa stiu cine este deacord cu aceast eveniment la cate vreau sa ne implicam, o lista serioasa si sigura. Cu cat mai multe masini cu atat mai bine dar, se pot cupla si 2-3-4 la o masina pentru a face economie de carburant daca exista aceasta problema." Poate facem o "delegatie" comuna!:)) |
--------------------
Dacia
Logan
- GL 26 MRN
2007 Logan Prestige 1.6mpi 16v
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Multumesc, Mircea, pt. postarea completa a programului. Sa vedem cum se va prezenta si lista noastra.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
service_reno |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 133 Joined: 26 July 09 ![]() |
se pot cupla si 2-3-4 la o masina pentru a face economie de carburant sau 2-3-4 la o pulpa la gratar
![]() |
--------------------
renault
megane
2006
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Uite, Sorin, ce scrie pe Renault.com:
" Engines that combine punch with fuel economy From launch, and depending on market, Renault Fluence will be available with a wide range of thrifty engines which are all a pleasure to drive. Two petrol engines, each available in two versions: - 1.6 16V 110hp, with automatic transmission or manual gearbox - 2.0 16V 140hp, with continuously variable transmission (CVT) or manual gearboxA choice of five variants of the 1.5 dCi diesel block: - dCi 85 - dCi 90 DPF - dCi 105 - dCi 110 DPF - dCi 110 DPF with the new dual clutch transmission (DCT) " Pe Renault.fr, e-n constructie sectiunea 'Fluence'. Parca vad ca modelul asta se va adresa unei piete mai mari decat doar Ro, Tr, Ru. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
Gata Tulcea pentru mine, a intervenit ceva la lucru pe sâmbătă. Probabil că voi ajunge la întâlnirea de la Panoramic duminică dacă se ține.
![]() |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Maine dim. la 7:00 sunt la Br. pt. a ma intalni cu Lucian si s-o taiem incolo. Cine poate si vrea sa mearga la Tl., astept un semnal. Loc este.
LE: Lista se prezinta asa pana acum: 1.Lucian; 2.Sorin; 3.Cosmin (cel Mic); ![]() This post has been edited by Io_mi_s: 13 Nov 2009, 19:10 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
telim4lulu |
![]()
|
speram sa fim mai multi
![]() ![]() |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
hristash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 13 November 09 ![]() |
salutare colegi forumisti,
aduc asa ceva odorizante auto pt niste prieteni, daca mai doreste cineva sami dea pm sau sa posteze aici, listai deschisa This post has been edited by hristash: 13 Nov 2009, 21:58 |
--------------------
renault
megane
2007
|
|
service_reno |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 133 Joined: 26 July 09 ![]() |
mai bine postai la bursa
off topic; pret? |
--------------------
renault
megane
2006
|
|
hristash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 13 November 09 ![]() |
scuza-ma, am vrut sa ajut colegii din Galati, pretul e 25 lei/buc, cu transport incluc, oricum eu comand pentru mai multi prieteni
|
--------------------
renault
megane
2007
|
|
cosminphotog |
![]()
|
Ceva impresii de la Tulcea? Mâine vine careva la întâlnire la Panoramic?
|
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Io maine ma duc la 9:00 la Apan si pe urma vin la Panoramic. Impresii de la Tl mai tarzior din partea mea, pe scurt, fffff misto d toate pdv.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
telim4lulu |
![]()
|
maine la 10 sunt prezent....
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Cei care au facut poze,sunt rugati sa le posteze
![]() Attached thumbnail(s) DSC02778.jpg ( Size: 230.77k ) Number of downloads: 185 DSC02779.jpg ( Size: 228.91k ) Number of downloads: 190 DSC02782.jpg ( Size: 198.16k ) Number of downloads: 182 DSC02856.jpg ( Size: 202.51k ) Number of downloads: 186 DSC02857.jpg ( Size: 161.1k ) Number of downloads: 183 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.270 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
lucian nu te-am mai sunat ca am ajuns acasa la 18.30 si nici pe la apan nu am reusit sa ajung. ai fost la TL?
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
cosminphotog |
![]()
|
Pwahahahahaha, mă bucur din suflet pentru voi că eu n-am putut veni și a trebuit să contramandez în ultima clipă
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
|
|
telim4lulu |
![]()
|
in care parte a mesei ai stat cosmin ?
aveam o mie de intrebari sa ti pun ![]() |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Chiar daca ar fi sa redau pe scurt cele petrecute azi la Tulcea mi-ar lua prea mult timp (mie) si prea multi biti (serverului).
Star Service ne-a oferit neasteptat de multe surprize - n-o sa le redau, vorbim maine - care ar fi trebuit sa sublinieze lansarea Fluence-ului, dar io am ramas cu impresia ca masina a ramas pe locul 2 (desi drive test-ele cred c-au acumulat multi km). Chiar n-am vazut pe nimeni entuziasmat de ultimul model Renault. In schimb, buna dispozitie a fost la putere. Felicitari dealer-ului, felicitari membrilor Logan Club si Reno - CT pt. felul in care s-au organizat. Sunt bucuros ca am cunoscut si live membri ai forumului nostru, precum si de revederea cu membri ai LCG. 14112009647.jpg ( Size: 499.18k ) Number of downloads: 32 14112009648.jpg ( Size: 509.93k ) Number of downloads: 38 14112009649.jpg ( Size: 512.9k ) Number of downloads: 36 14112009650.jpg ( Size: 499.11k ) Number of downloads: 34 14112009651.jpg ( Size: 501.94k ) Number of downloads: 32 14112009652.jpg ( Size: 511.25k ) Number of downloads: 36 14112009653.jpg ( Size: 505.41k ) Number of downloads: 36 Nu pot sa nu amintesc de drumul spre casa care a avut un tempo mai ridicat (Cruise Controlu' meu a dat rateuri, nu mentinea viteza constanta, nu-s' ce drequ' a avut; al tau, Sorin? ![]() ![]() 14112009654.jpg ( Size: 496.97k ) Number of downloads: 35 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
pai...eu eram cel care avea aparat de fotografiat(eram pe partea cu dantes...mai spre capul mesei) Te rog sa nu imi ceri pozele de la masa....ca multe dintre poze au disparut subit,mi le-a mancat aparatul ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
cosminphotog |
![]()
|
Abia aștept să ne vedem dimineață ca să-mi povestiți și mie. Dacă ajung târziu cumva, poate trec pe la spălătorie..... poate nu.....
![]() This post has been edited by cosminphotog: 14 Nov 2009, 23:52 |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
QUOTE(telim4lulu @ 14 Nov 2009, 20:13) QUOTE(rcosmin @ 14 Nov 2009, 23:03) pai...eu eram cel care avea aparat de fotografiat(eram pe partea cu dantes...mai spre capul mesei) Te rog sa nu imi ceri pozele de la masa....ca multe dintre poze au disparut subit,mi le-a mancat aparatul ![]() De fapt, ati stat unul langa celalalt ![]() Mai merge cineva azi de la 9:00 la Apan Gl? Daca da, ne intalnim pe-acolo. This post has been edited by Io_mi_s: 15 Nov 2009, 06:36 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
telim4lulu |
![]()
|
merem direct la apan gl sau ne intalnim la panoramic sa bem cafeluta?
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
cosminphotog |
![]()
|
Eu mă duc la Panoramic. Eu pe la APAN nu mai am de ce să calc
![]() ![]() This post has been edited by cosminphotog: 15 Nov 2009, 09:25 |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 22:21 |