Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
iulianvasile67 |
![]()
|
||
![]() go ahead!!! Group: Members Posts: 98 Joined: 30 June 09 From: Zaclau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- GL-99-FFF
castigat la loz in plic!!! decat sa muncesti degeaba, mai bine sa sezi degeaba...
|
|||
service_reno |
![]()
|
Membru Group: Banned Posts: 133 Joined: 26 July 09 ![]() |
Pentru maine si poimaine mi-am propus trasfagarasanul. Cine doreste este bine venit. Emil ........sper ca vantul sa bata intotdeauna din spate
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane
2006
|
|
iulianvasile67 |
![]()
|
![]() go ahead!!! Group: Members Posts: 98 Joined: 30 June 09 From: Zaclau ![]() |
Asfalt uscat,colegule!
Eu maine ma dau cu elicopterul! Azi am semnat asigurare de viata! ![]() Dupa zbor postez impresii!!! |
--------------------
Dacia
Logan
- GL-99-FFF
castigat la loz in plic!!! decat sa muncesti degeaba, mai bine sa sezi degeaba...
|
|
telim4lulu |
![]()
|
![]() ---- Group: Members Posts: 732 Joined: 29 February 08 ![]() |
maine ce faceti?
ne intalnim? |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.270 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
unde zbori? la galati?
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
Pai eu vin la intalnire... Sper sa nu ma mai lase bateria!
![]() |
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Ne vedem pe-acolo. Daca apar probleme, afla-le pana-n 9:30, posteaza si dau io de tine cumva. Da' nu cred ca bateria aia va face probleme urmatorul cincinal.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Eu maine nu ajung.
O duminica frumoasa! |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
La unu juma' ne-am despartit! Strigator la cer! Voi n-aveti treaba acasa, fratilor? Nu-i destul de cald afara? Da' ce tot discutati voi acolo? Cum de nu va plictisiti?
![]() O poza facuta prea tarziu: 30082009630.jpg ( Size: 532.39k ) Number of downloads: 228 Sorin, uite link-u' spre site-u' ala cu specificatii tehnice:http://www.carfolio.com/. Aici am aflat despre cele 3 versiuni de putere si cuplu pt. motorul 1,9 dCi. Curba aia de cuplu... mai am de cautat. In principiu w-e 12.09 - 13.09 convine pt. iesirea catre Cheile Bicazului? Plecarea sambata cat mai dimineata. Cazarea nu cred ca ar ridica probleme - tre' sa gasim ceva si fara rezervare. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
Am facut eu poze cu toate masinile. Le postez diseara sau maine dimineata.
|
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
@Lucian: tot cautand graficul ala pt. Sorin, am dat peste astea la Renault Argentina (2L benzina). Iti poti face o idee cum s-ar prezenta Nervastella pe gris, bandouri negre, kitul sport - ce-i drept pe versiunea 2.1:
@Sorin: CP = (rpm x Nm)/5252 - gasita din intamplare. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
telim4lulu |
![]()
|
![]() ---- Group: Members Posts: 732 Joined: 29 February 08 ![]() |
sorin cam asta am gasit...la megan:
la dacia cateva pareri reale : apoi joaca-te pe site si vezi ... rezultatele ![]() http://www.autoraid.ro/masini_noi~marca-dacia.html cosmin stii ca imi plac modificarile ![]() O SAPTAMANA FRUMOASA VA DORESC !!! This post has been edited by telim4lulu: 30 Aug 2009, 18:00 Attached File(s) |
--------------------
----
----
---- ----
|
|
yanyu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 April 08 From: Galati ![]() |
salut, unde pot gasi in Galati creion corector sau unde pot prepara la comanda putina vopsea pentru a retusa cateva zgarieturi. zgarieturile sunt destul de adanci incat nu le pot scoate cu polich.
multumesc! |
--------------------
renault
megane 2
- xx.xx.xxx
2007 1.6-16v Invata de la toate ca totu-i trecator.
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Nu gasesc pt. dCi-u' de 120 CP...! Nu are nimeni o brosura Megane 2 de prin 2006? Sau Laguna 2? Io n-o mai am...
Asta-i tot ce-am gasit: Daca se poate considera aceeasi liniaritate cu dCi 130, cu plecare de la 2000 rpm, zona max a cuplului se mentine inca pe la 3000. De unde concluzionam ca cele 3000 rpm date de Sorin sunt corecte, iar 4000 rpm date de mine-s prea multe. Tre' sa mai caut, dar deja am vreo 3 ore de cand fac asta si simt ca-mi irosesc o buna parte a restului tineretii. ![]() ![]() Apropo de mancat sanatos: Un mos si o baba, sot si sotie, mor intr-un accident si ajung in Rai. Acolo ingerul de serviciu ii duce pe o plaja plina de palmieri si cu o casa de lemn si le spune ca acum tot ce au de facut ei in Rai este sa stea acolo si sa se bucure de tot. Mosul se intoarce catre baba si ii zice: - Vezi ce proasta ai fost? Puteam sa fim aici de 10 ani! Dar, nu... Tu vroiai sa mancam sanatos! Am uitat sa va spun: cand am plecat de la intalnire (voiam sa-l ajung pe Sorin, da' disparuse), m-am intalnit cu George sus pe la Uzina de Apa. N-am apucat sa-l salut, da' m-am bucurat ca l-am revazut. @yanyu: zgarieturile-s pe bandouri sau pe caroserie? Oricum, invarte-te pe la 'Popescu'. Acolo se gasesc asemenea creioane corectoare. This post has been edited by Io_mi_s: 30 Aug 2009, 19:59 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Foarte "bogata" intalnirea de azi prin subiectele abordate. La care se adauga depasirea celor 3 ore "clasice" de pana acum. Frumos.
@ Lucian Am atasat un print-screen de pe site -ul Dacia. Se pare ca am avut dreptate in ceea ce priveste consumul in oras ; nu am avut dreptate in ceea ce priveste consumul extra-urban.Sunt sigur ca si la Chevrolet sau orice alt constructor situatia este similara. Sotia mea zicea ca s-a mai uitat pe net si erau recomandate scaunele Chico (spre exemplu) si alte marci. Daca vei avea rabdare sa cauti (eu nu am, nevasta-mea are) pe net, vei gasi mai multe marci recomandate. Parerea noastra (eu + sotia) este sa nu faci rabat in ceea ce priveste siguranta copilului. @ Cosmin Ceea ce ai atasat tu am si eu. Uite, spre exemplu, pe site -ul Audi, pentru A3, 2.0 TDI are 320/1750-2500 rpm. La Subaru Impreza (ca sa pastram clasa compacta) este cuplul maxim doar intre 1900 - 2500 rpm. Sustin ceea ce am spus : la Diesel plaja de cuplu maxim se duce nu mai mult de 3000 rpm. @ Felix Fa-i un test (cu calculatorul) masinii la service si poate o sa descoperi ce ai la masina. Mai ales ca e ceva pur aleatoriu si nu are o recurenta anume. Attached thumbnail(s) Consum_combustibil_Dacia.JPG ( Size: 143.96k ) Number of downloads: 241 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
yanyu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 April 08 From: Galati ![]() |
io_mi_s zgarieturi pe caroserie.
multumesc! |
--------------------
renault
megane 2
- xx.xx.xxx
2007 1.6-16v Invata de la toate ca totu-i trecator.
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Mi-am cumparat si io tot felul de creioane... Printre altele, avand masina neagra, ceva ca un fel de ceara. Cica ar tine la cateva spalari. Practic, umpli zgarietura cu ceara aia, freci cu o carpa (mai 'ghidusa' - daca vii la intalniri iti arat exact
![]() Tot in Tiglina acolo, e acel magazin care prepara vopsele, alea-alea. Am pe capota cativa mmp cu vopseaua dusa pana la grund (atac aviar). Cineva mi-a zis sa-mi iau cativa ml de vopsea de la magazinul ala, sa acopar cat mai fin si precis grundul si sa polisez manual zona, dupa ce se intareste vopseaua si-am lacuit-o. Fiind prea lenes, nu m-am apucat de operatiune desi am cumparat toate cele necesare (oare au putrezit in 2 ani de stat in portbagaj? ![]() This post has been edited by Io_mi_s: 30 Aug 2009, 20:00 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
@ Cosmin
Uite aici : http://www.c5.citroen.com/ro/ Chiar imi place mult masina asta. Stiu ca te-am batut la cap cu ea, insa aerul asta "executive" si acele doua motoare V6 (pe care spre exemplu nu le ai la Renault decat pe Laguna Coupe) ma fac sa mi-o doresc. Parca as vorbi despre vreo femeie....... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
felixneagu |
![]()
|
QUOTE(sorin_f39 @ 30 Aug 2009, 19:09) @ Felix Fa-i un test (cu calculatorul) masinii la service si poate o sa descoperi ce ai la masina. Mai ales ca e ceva pur aleatoriu si nu are o recurenta anume. Salutare... da, urmeaza sa-i fac testul cu calculatorul. Si acum si pozele care le-am promis... Attached thumbnail(s) 30082009004.jpg ( Size: 483.56k ) Number of downloads: 208 30082009005.jpg ( Size: 748.94k ) Number of downloads: 215 30082009006.jpg ( Size: 691.06k ) Number of downloads: 210 |
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
"In principiu w-e 12.09 - 13.09 convine pt. iesirea catre Cheile Bicazului? Plecarea sambata cat mai dimineata. Cazarea nu cred ca ar ridica probleme - tre' sa gasim ceva si fara rezervare. "
Eu acel week-end nu am cum sa particip, am o nunta si prietena e cu examenul de barou. Daca e poate data viitoare. |
--------------------
Renault
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
salutari
![]() am fost si la APAN Galati, va invit sa cititi impresiile pe threadul dedicat su service autorizat, va dau doar un clue: a fost supernașpa, țacă curată... |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
2008 Laureate 1.6 Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Wolverine |
![]()
|
La asta m-am uitat si eu si ultimul post de acolo e al meu.
Cosmin vb lui Sorin ai postat unde trebuia, sau nu ai apucat sa postezi? |
--------------------
Renault
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
Gata bre, am postat în sfârșit (sunt cam bizi la muncă și n-am putut mai repede). Puteam scrie mai multe, dar cam aia e esența și concluzia mea.
|
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Acum, o mie de vorbe nu fac 2 bani... d-apoi 300 RON! Nu-s' ce sa scriu... Tocmai tie sa ti se-ntample... Pe de alta parte, injectoarele cum sunt?
Legat de iesirea noastra, alte propuneri privind perioada? This post has been edited by Io_mi_s: 31 Aug 2009, 18:27 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
victor80 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 31 August 09 ![]() |
Salut! Sunt la inceput printre voi dar demult in domeniul auto. As dori sa va aduc la cunostinta ca la Nalba s-a deschis oficial reprezentanta Renault . Pentru orice probleme va pot fi de ajutor .Multumesc anticipat !
|
--------------------
Renault
Talisman
- 1FOS857
2017
|
|
iulianvasile67 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
- GL-99-FFF
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Sa inteleg ca Renault este reprezentata la GL de Apan si de Nalba?
31 Aug 2009, 20:40: QUOTE(Io_mi_s @ 31 Aug 2009, 18:26) Cosmin, imi pare rau sa-ti spun, dar este greu, daca nu aproape imposibil, sa-i aduni pe toti. Tot timpul se va ivi cate ceva. This post has been edited by sorin_f39: 31 Aug 2009, 20:40 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
felixneagu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
cosminphotog |
![]()
|
eu sunt la tg.mures pe 12 sept
![]() |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th August 2025 - 19:29 |