Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Galati, Intalniri la malul Dunarii
telim4lulu |
![]()
|
||
![]() ---- Group: Members Posts: 732 Joined: 29 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
----
----
---- ----
|
|||
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
QUOTE(sorin_f39 @ 16 Jul 2009, 20:22) Adica este vorba de varsta. Ca daca s-ar fi pus dupa inaltime, era invers. Parca asa.... Eu banuiam ca se merge dupa al doilea criteriu. Ma rog ... important este sa veniti amandoi si asa nu va mai incurc. ![]() Având în vedere faptul că e vorba de renoiști și un forum auto, s-a pus după mașină. A cui e mai mare, mai frumoasă și mai agilă. ![]() Având în vedere faptul că tractoarele nu se pun, doar a mea a mai rămas. |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
2008 Laureate 1.6 Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
QUOTE(cosminphotog @ 17 Jul 2009, 09:03) Având în vedere faptul că e vorba de renoiști și un forum auto, s-a pus după mașină. A cui e mai mare, mai frumoasă și mai agilă. ![]() Da, de acord ; si, in plus, eu am o slabiciune pentru Laguna 1 (si mai nou, Laguna 3). QUOTE(cosminphotog @ 17 Jul 2009, 09:03) ![]() ![]() ![]() Ma doare burta de ras. Subscriu oricum la treaba asta. Ai vazut oricum si tu in poze ca ei stau tot timpul cu capota ridicata. ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Tocma' ce mi-am facut aparitia in plina glorie de la intalnire. Poze n-am facut - initial ziceam sa fac dupa ce ne-om aduna cu totii, da' ne-am despartit oarecum pe fuga. Pt. un mini-inceput de vineri seara a fost bine... Vremea care ameninta cu ploi si trasnete nu ne-a lasat sa ne instalam pe o terasa la malul Dunarii, dar exista o data viitoare (stiu io sigur).
Ne vedem (si) duminica! 17 Jul 2009, 21:14: QUOTE(cosminphotog @ 17 Jul 2009, 10:03) Având în vedere faptul că e vorba de renoiști și un forum auto, s-a pus după mașină. A cui e mai mare, mai frumoasă și mai agilă. ![]() Având în vedere faptul că tractoarele nu se pun, doar a mea a mai rămas. QUOTE(sorin_f39 @ 17 Jul 2009, 11:24) Da, de acord ; si, in plus, eu am o slabiciune pentru Laguna 1 (si mai nou, Laguna 3). ![]() ![]() ![]() Ma doare burta de ras. Subscriu oricum la treaba asta. Ai vazut oricum si tu in poze ca ei stau tot timpul cu capota ridicata. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poate postarea asta a mea va fi criticata... Dar, cunoscandu-va si stiind ce baieti de treaba sunteti, stau si ma intreb: chiar tre' sa fim multi tare? ![]() This post has been edited by Io_mi_s: 17 Jul 2009, 20:14 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Din pacate astazi nu ajung, ceva treburi neprevazute. See ya next week.
|
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
A fost OK si astazi. Multi , putini, nu conteaza. E bine ca se merge inainte atat cati suntem.
Un lucru e sigur: Laguna 3 da bataie de cap multora dintre noi. Naspa rau azi cu caldura...... QUOTE(Io_mi_s @ 17 Jul 2009, 20:09) Cosmin, sincer, nu inteleg ce vrei sa spui cu acest reply la ceea ce am scris eu si Cosmin cel Mare. QUOTE(Wolverine @ 19 Jul 2009, 07:46) Erai cumva aseara, in jurul orei 23.00, pe la Gradina Publica, pe sensul catre Miorita? Mi s-a parut ca te vad..... |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Stiati ca azi la locul intalnirii ne-am perindat 6? Care cu treaba, care trebuind sa plece imediat, care strict la intalnire...
In sfarsit, dieselul a fost in minoritate. Cu toate astea nu s-a discutat despre motoare ci despre masini in ansamblu, 'actualul' pietei auto si, poate, la ce-om ajunge sa conducem in viitor. Ne-a povestit Cosmin una-alta despre sculele foto (am gasit poza aia - n-are decat 1474 Mp si cautand cu Google am gasit si ceva cu Machu Pichu la 1,5 Gp - da si tu o parere). S-a mai vorbit si despre nr. mic al reno-istilor galateni (ce spuneai si tu, Sorin, azi, scriam io mai sus: chiar trebuie sa fim multi si sa ajungem sa ne barfim, sa ne despartim in bisericute? Ne simtim bine atati cati suntem, nu?). In rest - povestioare din casa fiecaruia cu bune si mai putin bune. Planuri de viitor nu s-au adus in discutie (alea legate de urmatoarea masina nu-s asemenea planuri, sa fim seriosi). Desi a fost buna dispozitie, n-am avut parte de exploziile alea de ras ca-n vremurile de toamna. Ne-a apasat caldura... Ca de fiecare data cand apare, Laguna este printesa intalnirii si are parte de atentia tuturor. 19072009588.jpg ( Size: 448.1k ) Number of downloads: 212 19072009589.jpg ( Size: 518.05k ) Number of downloads: 216 19072009590.jpg ( Size: 496.93k ) Number of downloads: 218 19072009591.jpg ( Size: 506.11k ) Number of downloads: 208 19072009592.jpg ( Size: 510.82k ) Number of downloads: 206 19072009593.jpg ( Size: 488.25k ) Number of downloads: 39 LE: A fost intalnirea 34! P-aia la care nu s-au intalnit Sorin cu Lulian, n-am contorizat-o. In schimb, cea de vineri seara e pe raboj! This post has been edited by Io_mi_s: 19 Jul 2009, 20:00 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Sorin: Dap eram prin zona, si eu te-am vazut tarziu. Si te-am mai vazut si pe faleza
![]() ![]() Din pacate perioada asta e mai nasol cu intalnirile, fiecare cu iesiri, treburi alea alea, dar din toamna facem catalog ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
O gaseala, ceva maine seara? ...Ca io nu vin
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
Wolverine |
![]()
|
Duminica vin si eu, de data asta nu lipsesc
![]() 23 Jul 2009, 21:34: App de cand mi-am schimbat luneta stergatorul nu sta drept, cum statea inainte adik sub dunga aia punctata, e un pic ridicat. Se poate face ceva, nu ma deranjeaza da parca daca se poate rezolva as vrea sa o rezolv. This post has been edited by Wolverine: 23 Jul 2009, 20:34 |
--------------------
Renault
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Duminica vin si eu.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
iulianvasile67 |
![]()
|
![]() go ahead!!! Group: Members Posts: 98 Joined: 30 June 09 From: Zaclau ![]() |
@wolf:colegule!lasa-l asa cum e ca mai stiii!iar probleme cu luneta!
![]() se rezolva prin repozitionare pe conul axului de antrenare, ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- GL-99-FFF
castigat la loz in plic!!! decat sa muncesti degeaba, mai bine sa sezi degeaba...
|
|
Wolverine |
![]()
|
iulianvasile67: pai asta e sg problema care o am cu luneta nu am mai avut, si nu e problema e o pasarik de a mea, stergatorul sterge la fel ca si in prima zi, doar ca e cu 2 cm mai sus pozitionat la pozitia initiala
![]() Legat de repozitionare....e ceva de 2 min sau necesita munca asidua. |
--------------------
Renault
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
2 minute......
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Wolverine |
![]()
|
La 2 min ma gandeam si eu, da n-a daca nu mi-am batut niciodata capul
![]() |
--------------------
Renault
|
|
telim4lulu |
![]()
|
ne vedem duminica
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Da... Chiar sunt curios cat de tare trebuie tras de stergatorul lui Emil ca sa aflu cum le scot pe ale mele
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
Wolverine |
![]()
|
Cosmin din pacate e ala de pe luneta si tu la sedan nu ai
![]() |
--------------------
Renault
|
|
iulianvasile67 |
![]()
|
![]() go ahead!!! Group: Members Posts: 98 Joined: 30 June 09 From: Zaclau ![]() |
nicio problema!ii montam unul
![]() spor la firfirici colegilor!! |
--------------------
Dacia
Logan
- GL-99-FFF
castigat la loz in plic!!! decat sa muncesti degeaba, mai bine sa sezi degeaba...
|
|
Wolverine |
![]()
|
Tot o gasca frumoasa ati ramas
![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Da, dom'le! Super-animata intalnirea.
S-a pus mana pe tubulara, Doamne, apara si pazeste! Discutii in contradictoriu la greu - incheiate fara ca cineva sa cedeze, dar si fara a se purta resentimente. Dar s-a ras si mult astfel incat bifez aceasta gaseala ca una de mare succes - am observat ca toate intalnirile care tin min. 3 ore se incheie cu o stare generala de buna-dispozitie. Vremea a tinut cu noi si astfel am stat mai mult pe langa masini (portiere deschise, capota(e) ridicata(e), portbagaje expuse, 'Boys Are Back In Town', folii, jante, aripi de plastic, masini si masini, 'Boys Are Back In Town', invatamant superior privat si de stat, accidente motorsport, turism si reguli in restul Europei, 'Boys Are Back In Town', RAR, etc etc. etc., 'Boys Are...'). 26072009596.jpg ( Size: 517.72k ) Number of downloads: 100 [attachmentid=1627540949] 26072009598.jpg ( Size: 506.47k ) Number of downloads: 95 26072009600.jpg ( Size: 488.61k ) Number of downloads: 94 26072009601.jpg ( Size: 483.29k ) Number of downloads: 91 Si, desigur: LE: Sorin, se gasesc detalii despre reglaje si inlocuiri pe la puntea spate aia jme' a Lagunei3. Cum reparatiile ar consta strict in inlocuiri de repere, n-ar fi problema servisarea in Ro. Mai greu cu termenul de garantie... This post has been edited by Io_mi_s: 26 Jul 2009, 18:11 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Adevarul e ca astazi nici unul nu a fost de acord cu celalalt ... o fi bine, nu o fi bine. Eu zic ca e bine ca nu impartasim mereu aceleasi pareri.
@Lucian Din pacate, Massa nu si-a revenit. Nu stiu exact ce scria pe postul pe care ziceai ca ai citit, insa brazilianul este in coma. Este tinut in mod intentionat in coma pentru a ajuta la recuperarea lui. L-au operat azi-noapte. Creierul i-a fost zdruncinat rau. Cia l-ar fi lovit un arc de marimea unui pachet de tigari sarit de la masina lui Barichello. Massa avea atunci o viteza > 240 km/h. Impactul a fost echivalent cu un obiect de 60 kg care te loveste in cap stand pe loc. Apoi, diferenta de 9000 de euro despre care ziceam azi este mai mare, este de fapt vreo 12.000 euro. Si, in plus, eu am considerat pretul cu TVA al Laguna 3 cu pretul fara TVA al Seria 3. Deci mult mai mare...... Asa cum am mai zis, totul depinde de buzunarul fiecaruia. @Cosmin Sper ca mecanicii sa stie sa remedieze in caz de ceva. Ideea pe care ma bazam cand spuneam la intalnire despre acest lucru este ca in Romania nu se vinde acest model. Deci ma gandesc ca cei de la service inca nu stiu cu ce se "mananca" acest lucru. Oricum, e singura masina de piata care ofera acest sasiu activ. Si sper sa ramana mult timp singura. Pacat doar ca in Romania, in general, Renault nu aduc toate motorizarile si echiparile pe care le au. 26 Jul 2009, 19:59: @Emil Am luat poza asta de la un coleg de pe forum. Despre care "distanta" spuneai tu la intalnire? This post has been edited by sorin_f39: 26 Jul 2009, 19:59 Attached thumbnail(s) HPIM0930.JPG ( Size: 202.66k ) Number of downloads: 43 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Ia sa raspund io mai repidi: intre partea de sus a farului si capota. La aia din show-room care, vorba ceea, ar fi trebuit sa fie perfecta, aparea acea distanta. In poza pusa de tine nu se vede. De altfel, nici masina de test nu o avea. Deci, un incident izolat, nu se poate generaliza.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Se mai intampla atunci cand se fabrica rapid pentru a fi trimise in showroom.
Nu mai repet a n-a oara situatia cu acel Mercedes C-Klasse din Carrefour CT. Adica, se mai intampla si la case mai mari...... |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Wolverine |
![]()
|
Eu zic ca nu se vede ca este poza facuta la distanta, dar poate intr-o zi o sa fie la intalnirile reno GL si un posesor de M3, sa il studiem si noi mai indeaproape
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Doar tu sa fii respectivul... n-ai zis nimic de masina castigata la tombola aia... Da-o, buey, si mie sa ma plimb si io o tura!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
De pe site -ul RAR:
" Folii de protectie geamuri In Ordinul ministrului transporturilor, constructiilor si turismului nr. 2132/2005 pentru aprobarea Reglementarilor privind omologarea individuala, eliberarea cartii de identitate si certificarea autenticitatii vehiculelor - RNTR 7, sunt specificate conditiile de vizibilitate pe care trebuie sa le indeplineasca un autovehicul ce circula pe drumurile publice din Romania si anume: - autovehicule trebuie echipate cu geamuri ce sunt omologate conform Regulamentului nr.43 CEE-ONU sau in conformitate cu Directiva 92/22 CEE cu modificarile ulterioare, avand transparenta de min.75% pentru parbriz si min.70% pentru luneta si geamurile laterale; - marca de omologare conform acestor reglementari, marca care trebuie sa existe pe geamuri, atesta faptul ca initial acestea au avut transparenta de min. 75% pentru parbriz si min. 70% pentru luneta si geamurile laterale. " Iar apoi, dau o lista cu foliile autorizate, si anume sunt si cele cu grad de 5% transparenta. Deci, eu inteleg asa. Din fabrica, masina trebuie sa vina cu geamuri spate si luneta cu minim 70% transparenta, iar apoi eu pot adauga folii cu 5% transparenta, bineinteles agreate de ei si montate de o firma autorizata. Corect? |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
telim4lulu |
![]()
|
corect , nu trebuie sa i mai faci nimic
|
--------------------
----
----
---- ----
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
Ceva in neregula aici... Emil - inteleg. Lucian - inteleg. E vorba de culoarea masinii
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
Wolverine |
![]()
|
Te-ai luat de culoarea masinii, te-ai luat de fabrici si uzine
![]() Cosmin promit sa scot Meganul III la o plimbare poate duminica viitoare ![]() Si cum sunt baiat bun o sa il postim. |
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th August 2025 - 02:58 |