TWINGO - poze cu masinile noastre, pareri si comentarii
![]() ![]() ![]() |
TWINGO - poze cu masinile noastre, pareri si comentarii
renotgo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
|
||
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|||
mateim |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 29 February 08 ![]() |
au venit si pozele cu twingaru meu nu de alta dar am avut trb zilele acestea
![]() Attached thumbnail(s) DSC00459.JPG ( Size: 97.27k ) Number of downloads: 696 DSC00460.JPG ( Size: 99.97k ) Number of downloads: 689 DSC00462.JPG ( Size: 106.22k ) Number of downloads: 662 |
--------------------
renault twingo
twingo
1.2
- if 15 xxy nu-i sufar pe cei care blocheaza intersectia
|
|
dxr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 27 November 05 From: Bucuresti ![]() |
frumoasa masinuta ta, ai facut o afacere foarte buna cu jantele ar mai merge niste suspensii sport ca sa o mai lasi putin, oricum imi place...
![]() |
--------------------
Daewoo
Matiz
2005
|
|
Boghdan |
![]()
|
O zi nu e niciodata prea lunga. Group: Members Posts: 75 Joined: 30 January 08 From: Bucharest ![]() |
Salut , am revenit si eu cu niste poza dupa mici modificari
![]() rocksi.yo__0121.jpg ( Size: 220.07k ) Number of downloads: 675 rocksi.yo__0123.jpg ( Size: 199.07k ) Number of downloads: 613 rocksi.yo__0125.jpg ( Size: 207.01k ) Number of downloads: 387 rocksi.yo__0128.jpg ( Size: 218.61k ) Number of downloads: 409 This post has been edited by Boghdan: 14 Apr 2008, 09:00 |
--------------------
Renault
Twingo
2000'
- B 77 JFKenndy
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
http://reno.ro/Poza-Zilei-page-89-t41841-s2640.html sunt cateva poze cu noul twingo, in cazul in care nu stiati topicul
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
catalincre |
![]()
|
![]() twingo fan Group: Members Posts: 130 Joined: 15 February 08 From: Laslea, Sighisoara ![]() |
si eu m-am intors cu o noua achizitie, la galeria mea foto se vede ce e nou. sper ca si acest twingo sa mearga la fel ca primul pe care l-am vandut. dar sa vedem cat ma tine, ca intotdeauna se trezeste o doamna care ma intreaba: nu-l vinzi? si nu pot rezista.
|
--------------------
renault/nissan
twingo/note
2009 night&day/2006 acenta
- SB 97 ACC/ SB 98 ACC SB 97 ACC / SB 98 ACC
|
|
dxr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 27 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Salutare
![]() This post has been edited by dxr: 22 Jun 2008, 21:18 Attached thumbnail(s) DSC02039.JPG ( Size: 1.36mb ) Number of downloads: 533 DSC02040.JPG ( Size: 1.45mb ) Number of downloads: 499 DSC02041.JPG ( Size: 1.38mb ) Number of downloads: 509 |
--------------------
Daewoo
Matiz
2005
|
|
mateim |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 29 February 08 ![]() |
f tari
![]() ![]() |
--------------------
renault twingo
twingo
1.2
- if 15 xxy nu-i sufar pe cei care blocheaza intersectia
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
1. Twingo sta FOARTE BINE in curbe este o masinuta incredibil de stabila. (cel putin dupa parerea mea). Este stabila si la efectul masinilor mari ce vin de pe contrasens (gen tiruri) - adica pur si simplu nu simti efectul de vant cand trec aia pe langa tine.
Iarna nu stiu cum se prezinta ca nu am avut-o in iarna insa baga foarte bine caldura (sistemul de ventilatie este destul de reusit). 2. La drum lung (mai ales daca ai 1.2 16v @75 cum am eu) sta bestial adica duce lejer 160 km/h si mai putea sa duca si peste insa eu nu am avut curajul sa ii mai dau. Daca ai norocul sa ai si directie asistata este bestial (eu unul am fost norocos si am avut si directie asistata si ABS si trapa de sticla electrica, oglinzi electrice cu incalzire, geamuri electrice, inchidere centrala, AC..etc) - pe scurt full option. Mai este una cu ceva mai sus ca modelul asta (mai precis Initiale Paris) care are si piele in interior. Eu unul sunt cam retras la capitolul piele pe masina - greu de intretinut, iar vara este nasol (twingo are doar AC - nu si climatronic) O sa fii dezamagita dar NU EXISTA TWINGO CU ESP. Insa pe Twingo 2 este - apropo si climatronic este la asta. Pe Twingo 1 nu sa bagat ESP vreodata. Ca un criteriu de baza te-as sfatui sa cumperi Twingo NUMAI cu AC - crede-ma dar e foarte nasol in aceasta epoca sa mai circuli vara fara AC. |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
trapa textila deschisa la maxim compenseaza binisor lipsa AC
problema e praful pe care-l inghiti, daca mergi in Bucuresti Bucurestiul e interzis pt masinile cabrio, pacat This post has been edited by _182_: 7 Aug 2008, 21:07 |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Crede-ma am trapa si eu..din sticla..si nu compenseaza nimic. Cand mergi cu masina cu 5km/h in aglomeratiile din bucuresti nu faci nici o afacere cu trapa - si cand sunt 40 - 50 grade pe afara la fel. La drum intinsa DA e ok. Acu sa fim seriosi as fi fost tentat sa merg numai cu trapa ca deh - consum mai mic..demaraj mai mare. In oras nu se simte efectul trapei pentru ca se merge prea incet ca sa se faca un minim de vant. Gandeste-te cand sta o zi in soare (eu fiind la munca) cand te urci in ea la ora 16 - 17 si sunt 60 de grade in ea, poti sa ai mama trapei ca tot nu faci nimic..pur si simplu mori de cald in ea. Sfatul meu ramane pe pozitie..NU SE MERITA SA SE MAI CUMPERE NICI O MASINA FARA MINIM AC. Sa fim realisti nu cred ca cineva i-si doreste sa se chinuie in masina doar de dragul masinii de orice fel ar fi ea. Acuma daca ai masina fara AC asta e - ghinion. Daca nu ai deloc sa cauti sa aiba AC. Aerul conditionat nu mai este de mult un lux ci o necesitate cel putin in bucuresti.
This post has been edited by bubu782001: 7 Aug 2008, 21:55 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
ambele geamuri sunt coborate complet, deci se face curent destul normal, daca vrei confort, trebuie sa ai AC, dar eu in twingo complet deschis nu mor de cald a, m-am bronzat ca tractoristii ![]() |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Cum credeti...parerea mea legata de o masina (oricare ar fi ea) + AC ramane stabila pe pozitia PRO. Nu este neaparat un confort ci o necesitate. Uite ca sa-ti faci o idee azi am venit din vama (Vama Veche) catre C-ta (de unde sunt ai mei). Crede-ma am facut 3 ore intre Costinesti si Eforie Nord. Eee am mers cu AC aproape tot drumul, insa am mai fumat si eu o tigare..(teoretic una..cred ca au fost vreo 5). Cand fumez din obisnuinta deschid geamurile sa se aeriseasca sa nu se impregneze masina cu miros de tutun (chestia asta fiind teoretica ca tot prinde miros). Cat am fumat (deci cu ambele geamuri deschise + trapa) am murit de cald..transpitam si ma rugam de tigare sa se termine mai repede sa pot inchide toate alea sa dau drumul la aer. Crede-ma 3 ore de mers cu 5 - 8 km/h am zis ca plang cat timp fumam. Nu au nici o treaba geamurile deschise. Cand e cald tare acel "curent" nu face decat efectul placebo - soarele dogoraste pe masina si o incinge ca un cuptor. Nu e un curent propriu-zis. Se face ceva curent desigur dar numai la viteze mai mari de 15 -20 km/h. De ce sa nu fim realisti si sa dam cartile pe fata - De ce oare aproape toti producatorii auto nu mai vand masini fara AC? De ce la ei nu mai este o optiune cum era inainte ? Asa ne luam cu totii cutii fara nimic pe ele tabla + motorul. Din punctul meu de vedere orice masina o sa va luati (sau aveti) sa le stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ele dar merita sa investiti un pic mai mult pentru confortul vostru - chiar merita. Sunt foarte multe persoane ce i-si pun problema motarii AC pe masini care nu au avut la cumparare si pentru asta investesc foarte mult - peste 1000 euro - eu zic ca este o suma destul de mare.
This post has been edited by bubu782001: 10 Aug 2008, 17:42 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
psymax |
![]()
|
![]() ................ Group: Members Posts: 93 Joined: 13 August 08 From: paradis ![]() |
eu... un nou twingar.. printre voi
![]() Attached thumbnail(s) DSC00128.JPG ( Size: 400.43k ) Number of downloads: 487 DSC00127.JPG ( Size: 321.62k ) Number of downloads: 506 DSC00131.JPG ( Size: 380.12k ) Number of downloads: 401 |
--------------------
renault
twingo
-
- -
|
|
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
Al meu este de vanzare la sectiunea bursa http://www.reno.ro/-VAND-Renault-Twingo-11...ml#entry1493585
|
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
dxr |
![]()
|
Bine ai venit printre noi psymax sa stapanesti sanatos masinuta arata bine...
![]() Am pus si eu o poza cu a mea... Attached thumbnail(s) IMAG0029.JPG ( Size: 545.11k ) Number of downloads: 467 |
--------------------
Daewoo
Matiz
2005
|
|
MTtuning |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 21 September 08 From: Timisoara ![]() |
CEAU BAIETI..uite si eu am intrat acuma pe forum,sunt nou..am un twingo 1.2 16v sport. Am ceva tuning pe ea,faruri,stopuri,jante(puse de mine) Care sunteti din Timisoara?
|
--------------------
renault
twingo
2003 1.2 16v sport
|
|
dxr |
![]()
|
Bine ai venit printre noi MTtuning poate pui niste poze cu Twingo sa il vedem si noi
![]() |
--------------------
Daewoo
Matiz
2005
|
|
MTtuning |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 21 September 08 From: Timisoara ![]() |
nu prea stiu sa umblu inca pe forum dar incerc sa vad daca pot sa pun poze
![]() 21 Sep 2008, 19:28: Se pare ca am reusit din prima ![]() This post has been edited by MTtuning: 21 Sep 2008, 19:28 Attached thumbnail(s) DSC03829.JPG ( Size: 294.8k ) Number of downloads: 454 DSC03830.JPG ( Size: 279.34k ) Number of downloads: 423 DSC03905.JPG ( Size: 413.17k ) Number of downloads: 447 |
--------------------
renault
twingo
2003 1.2 16v sport
|
|
dxr |
![]()
|
Foarte misto arata masinuta ta
![]() ![]() |
--------------------
Daewoo
Matiz
2005
|
|
MTtuning |
![]()
|
pai mi lea adus un prieten din germania..farurile au fost 150 euro iar stopurile 80
![]() ![]() 22 Sep 2008, 13:11: pentru DXR: de unde tiai luat pleoapele? cati bani? ca vreau si eu sami pun dar nu gasesc numai dinalea micute.. This post has been edited by MTtuning: 22 Sep 2008, 13:11 |
--------------------
renault
twingo
2003 1.2 16v sport
|
|
Andrei Plesa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 22 September 08 ![]() |
Salut,
Eu sunt Andrei, din Ploiesti, si sunt propietarul unui Twingo, de putina vreme.Al meu e din 2002, de 1.2 si sunt super incantat de el. O sa revin si cu ceva poze.... Cu respect, Andrei. |
--------------------
Renault
Twingo
2002 / 1,2
- Ph - 17 - SLV
|
|
catalincre |
![]()
|
![]() twingo fan Group: Members Posts: 130 Joined: 15 February 08 From: Laslea, Sighisoara ![]() |
MTtuning, arata beton cu farurile si stopurile alea (de unde din germania le-ai cumparat, ca fratele meu locuieste acolo?) uite aici o idee pentru interior,http://www.reno.ro/galerie/index-44922.html , in realitate se vede mai cool, dar camera nu surprinde intotdeauna realitatea
![]() |
--------------------
renault/nissan
twingo/note
|
|
MTtuning |
![]()
|
Bine ai venit Andrei..buna alerege cu masinuta,t asteptam cu poze..
22 Sep 2008, 23:22: CATALINCRE : cred ca din Gerlingen lea adus, ii o firma acolo..Cat ai dat pe neoane?arata frumos,mai ales noaptea.albastru ala ![]() Apropo, ce ziceti..cum ar arata masinuta daca as vopsi bara fata si spate toata gri, adica numai acolo unde is partile negre sa le fac si alea gri? ![]() This post has been edited by MTtuning: 22 Sep 2008, 23:22 |
--------------------
renault
twingo
2003 1.2 16v sport
|
|
_182_ |
![]()
|
cel mai bine ar fi sa aiba o culoare in contrast cu a caroseriei deci cel mai simplu e sa le lasi asa cum sunt |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
|
|
Andrei Plesa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 22 September 08 ![]() |
[quote=MTtuning,22 Sep 2008, 23:17]
Bine ai venit Andrei..buna alerege cu masinuta,t asteptam cu poze.. Salut, MTtuning, mersi de urare si bine v-am gasit ![]() O sa revin si cu poze, asa cum am promis... Am si eu nevoie de ceva piese de schimb, minore, cum ar fi : manerul interior de la usa soferului ( cel care deschide usa ), manerul de ajustare inclinatie scaun sofer, si manerul de la compartimentul de acte ( nu stiu cat de bine le-am descris, asa ca mai repede, fac niste poze cand ajung acasa )..... Cu respect, Andrei |
--------------------
Renault
Twingo
2002 / 1,2
- Ph - 17 - SLV
|
|
catalincre |
![]()
|
nu sunt neoane, sunt blocuri de led-uri a cate 15 buc. fiecare. sunt led-uri punctiforme incastrate intr-o bara de plastic moale. 2 buc (30 led-uri) costa 19,5 ron. au un efect mai mare ca neoanele si in plus se potrivesc si la iluminatul de la bord (se remarca culoarea albastra
![]() |
--------------------
renault/nissan
twingo/note
|
|
MTtuning |
![]()
|
catalincre: adica 200 de mii lei vechi? destul de putin..Ai putea sami faci si mie rost? Si daca da, vorbim printr-un telefon sau vedem noi cum
![]() |
--------------------
renault
twingo
2003 1.2 16v sport
|
|
catalincre |
![]()
|
exact atata costa (195 mii lei vechi). se vand la pachet de cate doua. deseara am sa pun cateva poze cu locurile unde le-am montat si ce am taiat la soclul de becuri de la displayul de bord. sa dai de mine incearca cu acelasi id pe yahoo mes.
|
--------------------
renault/nissan
twingo/note
|
|
dxr |
![]()
|
@@MTtuning pleoapele sunt de la Elia Tuning si au costat 50 euro + transportul din Germania.
|
--------------------
Daewoo
Matiz
2005
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic sunt admise poze si mici comentarii daca sunt necesare.
Nu discutati probleme tehnice! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:39 |