ipod pe megane classic, ajutati-ma sa-mi conectez ipodul
![]() ![]() ![]() |
ipod pe megane classic, ajutati-ma sa-mi conectez ipodul
bogdan20 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Honda Accord
ES
- IS 01 DOR
2007
|
|||
FederalMogul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 13 June 06 From: TM ![]() |
Bogdan20: ai facut modificarea? sunt curios sa vad ce parere ai, ti se pare OK cum se aude?
|
--------------------
Renault
Megane 3 RS
2013
|
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
Am vrut dar e mult prea delicata operatiunea pentru un neavizat ca mine.Caut un electronist acum care sa-mi lipeasca firele cu precizie si pe urma voi reveni cu impresii.
|
--------------------
Honda Accord
ES
- IS 01 DOR
2007
|
|
michael38 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 19 December 05 ![]() |
Salutare.Si pe Clio Symbol 2002 este acelasi tip de radio-cas. cu acelasi tip de integrat.Problema ar fi alta:cum am putea sa pacalim casetofonul ca are caseta in el fara sa introducem caseta si sa putem comuta intre radio si mp3 player(eventual cu un buton montat).????A explicat parca cineva pe forum chestia asta dar nu reusesc sa dau de topicul respectiv
![]() Traiasca Mogul si multumim pt. informatii si poze ![]() This post has been edited by michael38: 3 Nov 2006, 07:55 |
--------------------
Renault
Kadjar
Energy Intens 1.6 96kw 2015 Kadjar Energy Intens 1.6 96kw 4×4 2015
|
|
dcsiki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
Eu folosesc asa ceva
http://www.comenzi.ro/default.php?cPath=19_97 un modulator fm (care are si usb si eu imi pun stick-ul ) si daca imi trebuiesc mai multe conexiuni pun un spliter de bricheta |
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|
michael38 |
![]()
|
Salutare.Am facut ieri chestia pe care a prezentat-o Mogul
![]() ![]() ![]() Mogul daca ai facut chestia asta inseamna ca te pricepi.Cum putem face sa comutam intre radio si casetofon fara sa m-ai introducem caseta??Nu m-ai vad rostul sa se invirta degeaba motorasul de la casetofon(un consumator in plus) ![]() S-au poate ne lamureste altcineva cu treaba asta-are o bere ![]() |
--------------------
Renault
Kadjar
|
|
FederalMogul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 13 June 06 From: TM ![]() |
Motivul pentru care motorasul nu poate fi dezactivat este ca in momentul cand impingi caseta el activeaza un switch care comuta de pe circuitul de radio pe cel de cass. Teoretic s-ar putea face o parghie sau ceva care sa comute acel switch dar eu nu mai am chef sa desfac cassul
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 RS
2013
|
|
speedan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 8 June 06 ![]() |
salut. are cineva cd-player roadstar? sau a auzit ceva despre firma asta? pareri? ca preturi au bune; mai ales dincolo. merci
|
--------------------
renault
megane I 1,6 16V
- cj74sec
2001
|
|
michael38 |
![]()
|
Dupa un PIC de bataie de cap si dupa m-ai multe incercari am reusit sa pacalesc casetofonul ca are caseta in el.Partea cea m-ai buna este ca, comutarea intre modul radio si modul cas. se realizeaza fara montarea vreunui buton suplimentar ci pur si simplu din butonul SRC de pe radio-cas,s-au de pe butoanele Source de pe satelit volan.Daca sinteti interesati am sa va spun ce si cum,m-ai ales ca este usor de realizat.
|
--------------------
Renault
Kadjar
|
|
bogdan20 |
![]()
|
Pai nu crezi ca ar trebui sa spui la toata lumea cum ai facut?
|
--------------------
Honda Accord
ES
- IS 01 DOR
2007
|
|
michael38 |
![]()
|
Asta era si intentia mea dar aseara era deja tirziu
![]() ![]() Dar sa revin, sa va spun ce si cum am facut: 1)Se desfac cele 4 suruburi care fixeaza mecanismul 2)Se desfac cele 2 mufe rosii(sint tipul mama-tata) 3)Se desfac "clemele" de la butoanele de eject si derulare stinga-dreapta astfel incit sa ramina libere 4)Se scoate mecanismul cas. 5)Se fac operatile descrise anterior de Mogul(dezlipirea picioruselor de pe integrat e.t.c) m-ai putin dezlipirea celor 3 fire de la capul magmetic care nu m-ai este necesara deoarece mufa rosie mica de pe "placa de baza" ramine libera. 6)Se taie in doua panglica cu mufa rosie mare care este pe mecanismul cas. 7)Acum este nevoie de un pic de atentie la numarat.Firul rosu il considerati ca fiind firul nr.10,deci numaratoarea o incepeti din celalalt capat al panglici. 8)Se dezizoleaza capetele de la firele nr.1,nr.5 si nr.9 se pun in scurt si se cositoresc(se leaga intre ele),dupa care se izoleaza 9)Se dezizoleaza capetele de la firele nr.7 si nr.8 se pun in scurt si se cositoresc,dupa care se izoleaza 10)Restul firelor le izolati separat,fir cu fir 11)Dupa ce a-ti realizat aceste operatii introduceti mufa tata(cea la care a-ti lucrat cositorind firele) in mufa de pe placa de baza. ACUM RADIO-CAS. PERCEPE CA ARE CASETA IN EL,COMUTAREA INTRE MODUL CAS. SI MODUL RADIO SE FACE CUM AM M-AI SPUS DIN BUTONUL SRC DE PE APARAT S-AU DE PE BUTOANELE SOURCE DE PE SATELIT VOLAN. Este fff simplu de realizat,povestea este lunga nu va speriati ![]() Sper ca am fost destul de explicit ce nu a-ti inteles intrebati si va explic. Spor la treaba. |
--------------------
Renault
Kadjar
|
|
bogdan20 |
![]()
|
Am reusit si eu sa fac operatiunea.Multumiri inca o data, merge totul perfect.Acu am sa sa incerc si ideea de mai sus.
|
--------------------
Honda Accord
ES
- IS 01 DOR
2007
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
cand ai cumparat ipod-ul aveai obtiunea de a-ti cumpara un mic tranzmitator FM cu frecventa reglabila.
dute la magazinele de specialitate-putine in romania- si cauta acolo eu mi-am luat unul din state si are f multe tipuri de fracvente disponibile. caut una pe care nu este nici un post de radio si o folosesc pe aic inconvenienta vine la plecarile din tara sau drumurile prin alte judete cand intervin mereu alte radiouri pe aceste frecvente. oricum in orice situatie tot gasesc cate o frecventa pe ca pot sa o folosesc si totu mere f bine avantajul este ca si incarca ipod-ul in timpul folosirii de la mufa de bricheta,, in NYC a costat 50dolari si sincer merita multa bafta |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
cosmy80 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 23 March 07 From: Bacau ![]() |
Dar pentru un casetofon Philips de pe un Megane Classic din 99 stie cineva cum se fac legaturile, pentru ca nu se vede intergatul...
|
--------------------
Renault Megane
Classic 1.6i
1999
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- daca vreti iPOD conectat la masina mai bine investiti intr-un aparat care are USB... calitatea este perfecta si se elimina problemele de la FM modulator sau convertorul tip caseta...
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
mihaiyak |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 31 January 07 ![]() |
dar aceasta rama daptoare pentru bordul de megane classic de unde pot sa o iau si eu mai exact?
|
--------------------
renault
laguna 2.2
confort dinamique 1.9 dci 120 cp , 2006
|
|
Netcrusher |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 20 August 07 ![]() |
Si pe mine m-ar interesa o astfel de rama, dar la un pret cat de cat ok!
|
--------------------
Renault
Megane Classic
[1.6 16v]
|
|
mihaiyak |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 31 January 07 ![]() |
eu am gasit cu 45 ron undeva langa electromagnetica, la mec trafic greu . e un servise de sisteme audio
|
--------------------
renault
laguna 2.2
confort dinamique 1.9 dci 120 cp , 2006
|
|
magooo_zwit |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 1 June 07 ![]() |
sal, chiar vreau sa montez si eu un adaptor din acesta. am un clio 3. am gasit firele pe net dar sunt foarte multe tipuri, eu nu am idee ce casetofon am pe masina. din cate am auzit eu sunt facute de blaupunkt, da nu sunt singur,.. ma poate ajuta cineva?? ms
|
--------------------
renault
clio
- B.00.PA!
2007 1.4 16v
|
|
goganu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 October 07 ![]() |
fratilor ajutati-ma si pe mine cu pini de la prima mufa de sus si cea din lateral
casul e un philips 22 dc 459 62E de pe un renault laguna I cea din lateral care este pentru comenzile de pe volan si displai This post has been edited by goganu: 30 Oct 2007, 16:50 Attached thumbnail(s) mufa_cas.jpg ( Size: 84.77k ) Number of downloads: 206 |
--------------------
renault
laguna
- cs05lua
2000
|
|
tzsombi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 22 September 06 ![]() |
Exista posibilitatea de a conecta un ipod (cu un adaptor) deodata cu cd changerul?
|
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
tzsombi ete topic aicea
http://reno.ro/Cum-Se-Conecteaza-Un-Mp3-Pl...tie-t41315.html |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
tzsombi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 22 September 06 ![]() |
Ms antfizic2. Am citit forumul aceladar din pacate eu nu am intrarea aceea de aux . Am vazut niste adaptoare pe net care folosesc mufa de la cd changer si nu mi-am dat seama daca se sacrifica cd changerul sau se poate folosi impreuna cu mp3 player.
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 10:01 |