Porecla, Cum ne botezam masinile?
![]() ![]() ![]() |
Porecla, Cum ne botezam masinile?
ramm |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
lu` nenea Clio ii spun ori Cleo ori Slimbol. Slimbol pentru ca am incercat sa intru cu spatele intre 2 stalpi pe care nu i-am vazut si evident am mai ingustat-o
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
balaioara. asa se numea si fosta masina, o dacie din 85, si asa i-a ramas numele si cliotului
![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
victorb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 23 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Albastrica. Pentru ca e albastra si mai ales e o "ea"
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 Megane II Bicorp 1.6 16V 115cp Confort Dynamique
Bleu Encre - 2005 |
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
A mea e MASHI MIC...normal exista si un MASHI MARE...dar nu e a mea
![]() |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
A mea e cliotu' sau faunu' (dupa caz). Ultima vine de la numar FAU
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
eu ii zic clio ..nu ma complic
![]() desi e symbol ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
amalia25pop |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 17 April 07 ![]() |
nervosul,agerul,sprintenul...si mumosul..cand e curat...e totusi un symbol.
|
--------------------
renault
symbol
2006
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Dupa ce a fost MASHI 3000, 4000 a fost upgradata la max. adica: MASHI 90.000(prietenii stiu de ce...
![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Prima masina era gabița ( o dacie berlina din 1994), solenza a fost Ika ( si e inca), iar megane-ul este acum Ița ( de la mița tractortista - diesel = tractoras)
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
- XXXXXXX
2004 - 1.5 dci Conf Exp
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Clio Symbol - Mirela
Megane Sedan Benzina - Tartitoasa Megane Sedan Motorina - Eva - prima motorizare diesel din familie ![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
Prima masina a fost un Tico caruia ii spuneam Gicuta, apoi am avut un audi avea porecla de tractor, deaorece mi-se parea foarte mare in comparatie cu tico.Polo avea porecla de "pitica" iar la megane-ul nu are inca, nu imi vine nici una in minte
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
porecla RX-ului meu este BandiT..evident.
in curand o sa fie si oficial...adica scrisa pe el. This post has been edited by "BandiT": 16 Nov 2007, 14:28 |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu ii spuneam fostului meu Clio 3 "Lenesul"(sau Sid), pentru ca avand motorul de 1.2 era... extrem de iute de picior
![]() ![]() This post has been edited by dack: 16 Nov 2007, 16:05 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ZEFI
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu mai bine barfi ?
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
claus te referi la mine?????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
da.. adica, in loc de zefi.. barfi
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
daca aveam un RS..cu evacuare modificata......ias fi zis barfi
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Adila16 |
![]() ![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Dacia era "Asfaltina"...(Montanele M800 cu care era incaltata stock fluierau suav si iritant pe asfalt...)
![]() Wartburgul 1.3 era "Patratzel"....(Poate spune cineva ca Wartburgul 1.3 e o masina...rotunda!?)...Sau "Hans"... ![]() Cielo era "Sieloiu' tati" cand mergea bine, sau "Trotonel!" cand mai avea hachite... ![]() Opelu' Astra e "Nemtzoaica".... ![]() Renou' e Kurulina ... (prima reclama la BiCorp...aia cu "Shake it, babe, shake it!"...remember?... :-) )... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Lagunica mea e "Botoasa"
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Mav3rick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Pe Tico il alintam "Ticolino" sau "Ticozaur" cand eram binedispus, iar cand imi facea fitze era "@%!^%@!@# de janghina!!"
![]() ![]() Acum pentru Clio din semnatura nu am gasit nimic funny care sa i se potriveasca...astept sugestii ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- B-xx-xxx
2006 Authentique 1.5 dCi Pensii Private ING!!
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
sa nu radeti,eu imi alint Meganul cu "amanta", si mai am prieteni care nu stiu despre ce este vb si le zic ca ma duc sa-mi iau amanta si vin,si cand ma intorc cu masina
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
a mea e " tucalu' " (ȚUCAL, țucale, s.n.- Oală de noapte). asta de vreun an si ceva de cand a facut pisoiu caca pe bancheta din spate. apoi au urmat:
- un caine care a facut pisu' pe presul din fata. - alt caine care e innebunit sa faca pisu pe numarul din fata. - un alt caine (pui) care s-a usurat pe toate orificiile, in cutia in care era transportat (drept urmare, cateva zile a duhnit toata masina) - un bebe care a facut caca in masina (in scutec ce-i drept), dar a putit masina 3 zile ca un wc public. - alt bebe care a borat intre scaune (si acum exista urmele). This post has been edited by cristib: 17 Nov 2007, 18:40 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.005 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() cristi, dar pot spune ca esti norocos. nu stiu, eu inca nu m-am hotarat ce sex are ca sa pot sa ii spun pe nume. m-am dus de multe ori in service ccu ea (masina) daci clin sa cred cca este o dama. mai astept.... ![]() oricum CV nu mai curge ![]() This post has been edited by wolfin: 20 Nov 2007, 18:50 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
drive4life |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 14 Joined: 17 September 07 From: Dr. Taberei ![]() |
![]() Eu am avut prima masina un Matiz si ii ziceam bolid ca de abia se taraia ![]() ![]() This post has been edited by drive4life: 20 Nov 2007, 19:14 |
--------------------
Renault
Symbol
- B-69-***
2007 14 16v Symbol 14 16v Musiq
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Mi-am gasit un nume nou la masina. Dupa sapaturile din militari am descoperit partea ascunsa a masinii mele..
AATV - Almost All Terrain Vehicle ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
manta era portocalie- i-am zis portocala
sierra a ramas sierra meganului cred ca am s aii zic ochioasa sau zuza - spunetzi si voi ca imi ramane masina fara nume ![]() ULTIMUL AVERTISMENT SCRIS - ATENTIE: limbajul irc ... tz sh k ... este interzis prin regulament |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
bestiutza(am folosit tz pentru a se intelege clar litera)...mostenire din mama n mama de la prima berlina nationala...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 02:28 |