Becuri marsalier
![]() ![]() ![]() |
Becuri marsalier
bobocell |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
CLIO
3
2006
|
|||
fade2black |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 21 June 06 ![]() |
Sal,
Am patit-o eu. Cam tot asa dupa vreo 15-20 k km, nu mai stiu exact. S-a belit senzoru de marsarier de pe cutie. Se schimba in 10 minute. Nu stiu cat costa pentru ca s-a facut pe garantie toata treaba. Bafta, Fade |
--------------------
Renault
Clio III
2006, dCi
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Si eu am patit la fel, ~25k km. A fost schimbat pe garantie. Daca imi amintesc bine pretul contactorului a fost ~350 lei. Nu mai tin minte insa daca era pretul cu sau fara TVA sau daca pe deviz a fost inclusa si manopera.
This post has been edited by r_vlad: 6 Jul 2009, 13:56 |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
bobocell |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 July 09 ![]() |
offff, nu putea sa mi se intample si mie cand era in garantie? Am fost la service si mi-a zis ca trebuie schimbata ,,sonda spate pt masalier". Nu o au, trebuie comandata, etc...
O sa rezolv dupa ce ma intorc de la mare. Mersi mult baieti. |
--------------------
CLIO
3
2006
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Am patit si eu. Dar suma aia de 350 ron de unde ai scos-o? E o piesa mica de tot, eu nu mai aveam garantie, tocmai ce iesisem de vreo luna si cu toate astea nu m-au taxat, deci banuiesc ca e vorba de o suma mica
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Atat era trecut pe deviz. Crezi ca daca e o piesa mica trebuie sa fie neaparat ieftina ? Mai ales daca e piesa de origine si cumparata de la reprezentanta.
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
silviu73 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 July 09 ![]() |
Aceeasi problema am avut-o si eu doar ca masina era in garantie, se pare ca problemele la masini sunt tipice pe marca acestora
![]() |
--------------------
Renault Clio III
Dynamique
- Vl
2007/1.4 16V 100cp
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Am schimbat si eu... la mine era sonda de vina.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 16:50 |