Revizie 15.000 km / Prima Revizie, impresii, preturi, etc.
![]() ![]() ![]() |
Revizie 15.000 km / Prima Revizie, impresii, preturi, etc.
herculane |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|||
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Poate cineva de aici sa afiseze un grafic de revizii detaliat , cu nr de km, cu piese ce trebuiesc schimbate pt ca garantia sa nu fie intrerupta?!
A facut cineva revizii de 30.000, 40.000, 60.000 si 90.000 . Se pare ca la ford trebuie sa dai 1300 euro la revizia de 90.000 si vreo 500 euro la cea de 60.000km.... Poate cineva sa ma ajute cu date concrete?! This post has been edited by george_slz: 27 May 2007, 06:19 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
- b xx sef
2008
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ieri am facut revizia de 10.000 la un dci de 80 Cp la Cobalcescu.
Cost : 383 inclusiv TVA (in pret intrand piesele, respectiv uleiul Elf, filtrul de ulei, filtrul de aer si filtru de polen + nu mai stiu ce garnitura de unica folosinta si manopera pentru schimbatul filtrelor de aer si polen; manopera pentru ulei si cea pentru demontatul unui proiector de ceata a fost "din partea casei" ![]() Impresii : SUPER MULTUMIT, mai cu seama ca am cu ce sa fac comparatia (Meridian); masina a fost luata exact la ora la care a fost programata (nu cum se intampla in alte parti); revizia a durat 1:15 si am putut asista la operatie... ![]() La fel ca si colegii de forum anteriori, am fost surprins de atentia acordata. Bravo lor. |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
kilotz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 22 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
Am scapat si eu de revizia de 1 an. Cost total 390 RONi, durata 1.30h. Nu am avut voie sa stau langa masina, iar mecanicul era cam plictisit... asa ca... nu ma pot declara multumit. Habar n-am ce a facut... sper sa nu am probleme.
|
--------------------
Renault
Clio III
iunie 2006 / 1.4 16V 98CP
|
|
magooo_zwit |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 1 June 07 ![]() |
Este cineva aici care a schimbat toba sau filtru aer si nu a avut probleme la service?? daca da va rog spuneti-mi unde ca acolo vreau sa ma duc si yo, multumesc anticipat
viata e frumoasa knd dai forja .... j totul se strica atunci cand te uiti in CB la consum |
--------------------
renault
clio
- B.00.PA!
2007 1.4 16v
|
|
mihaitza007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 13 February 07 ![]() |
Intrebare: prima revizie o am la 10k km.Daca ma programez pentru revizie la circa 9000 de km ar fi o problema?
|
--------------------
RENAULT
Clio III
- B07CEVA
Dynamique 1.5DCI 80CP 2007
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Nici o problema (anul sau km). {ar putea fi o problema la garantie daca ai merge la 11000 km pentru revizia de 10000} Bafta,
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
mihaitza007: e chiar bine sa te programezi din timp: mecanici in concediu + proprietari ce vor verificare inainte sa plece in calatorie => aglomeratie.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
alexandreea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 16 May 07 ![]() |
am facut ieri revizia de un an
14300 km cost total 294 ron dedeman bacau timp 1h 45 m ![]() |
--------------------
renault
clio3 1.2 16v
- bc 30 ada
2006
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
alexandreea: Ce motor ai ?
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
alexandreea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 16 May 07 ![]() |
doar 1,2
![]() 4 Jul 2007, 22:48: doar 1.2 ![]() This post has been edited by alexandreea: 4 Jul 2007, 22:48 |
--------------------
renault
clio3 1.2 16v
- bc 30 ada
2006
|
|
montainred |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 8 July 07 ![]() |
a mai aparut la unele exemplare o trepidatie la pedala de ambreiaj la plecarea de pe loc. dar sa nu te impacientezi daca apare pentru ca s-a verificat kit-ul de ambreiaj si nu s-a descoperit nimic. e posibil sa se propage de la vreun tampon de motor sa altceva
|
--------------------
renault
lagunaII
- b-08-agy
2006
|
|
mackerel_fish |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 28 September 05 From: Bucuresti ![]() |
am facut si eu revizia de 15K, la ipso. din fericire am prins spatiu vineri in locul unui nene care renuntase, altminteri abia la jumatatea lui august
![]() m-au sunat de reconfirmare joi. vineri am ajuns mai devreme de ora programata si au luat masina, mi-au schimbat ulei, filtru de ulei, polen, benzina etc., i-am pus sa se uite la frine care aveau o vaga tendinta de scirtiiala si sa reseteze calculatorul (povestea cu luminile de bord care nu se aprind odata cu pozitia, stiti voi) - in total 450 RON, cu ulei ELF. mi s-au parut absolut OK, m-au anuntat dinainte cit ma costa fiecare chestie si care sint optionale si care obligatorii, din sala de asteptare am putut vedea masina si ce a facut nenea la ea, a durat cam 2 ore toata povestea si mi-au pus in masina toate filtrele schimbate - erau cam jegoase, intr-adevar. ca sa nu mai zic cum merge motorul cu ulei nou... ![]() |
--------------------
Clio
III
2006, 1.4 16V asa, si?
|
|
atika |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 10 August 06 ![]() |
Si eu am scapat de revizia de un an, 388 ron, vreo 2 ore. Filtrele schimbate sunt aproape ca noi
![]() |
--------------------
Renault
Clio III Dynamique
2006 1,4 16v
|
|
aturbatu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 9 August 05 ![]() |
Am facut si eu revizia la un an si 11.100km. Conditii civilizate la Serus, aprox 1.5 ore seara de la 8.30 la 10.00. Pret ok aprox 350 ron. Nici o problema depistata la masina.
Am semnalat eu ca mi se lasa geamul dr spate in timpul mersului cam 3-4 mm pe saptamana dar problema a ramas in studiu. S-a vazut urma prafului pe geam dar nu au fost convinsi. A mai intalnit cineva ac problema? |
--------------------
Renault Clio 3
Dinamique 1,4 98 CP
- B xx XXX
2006
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Miercuri urmeaza sa merg si eu la revizie 15k! O sa revin cu detalii.
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
kriprii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Ieri am fost si eu la prima revizie(10758km). MAsina super ok, nici o problema. Am fost la Autocobalcescu de pe Grigore Cobalcescu. Pret: 378RON. Timp: 1h 45
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Saptamana trecuta, luni, am fost si eu la IPSO Ploiesti la revizia de un an, 10 400 km. Pret nu pot sa va spun, ca a fost gratuitate oferita de dealer, doar filtrul de aer l-am cumparat eu si a costat cu tot cu manopera 84 lei. Nicio problema descoperita. Durata 45 min.
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
cand o sa fie pe bani o sa dureze mai mult...
![]() |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
nelamuritu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 21 May 07 ![]() |
In unele service-uri dureaza 30 minute in altele peste o ora. Depinde de viteza mecanicului care lucreaza la masina ta. Eu merg tot acolo si sint foarte multumit de cum se misca. Ce parere ai?
|
--------------------
Renault
Megane
- b xx xxx
2006 / Estate
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Clio 3 1.4 16v, Auto Cobalcescu
Revizia de 1 an (~10.000 km) - 487 RON. Impresii: - scump (de la 1 oct ora de manopera este 65ron!!!!!) - am lasat masina la 10, cand eram programat, am ridicat-o abia pe la 2, ca deh, au avut pauza de masa... - nu a putut sa-mi zica cand o sa fie gata, ramanand ca "vorbim la telefon"; a trebuit sa sun de 10 ori pana sa rapunda cineva; - desi am mai reclamat cateva probleme absolut minore, nu au putut sa se uite la ele deoarece era ocupat electricianul (in cele 4 ore cat a stat acolo)...am refuzat sa mai astept, aveam nevoie de masina. Cu sau fara legatura, verificati-va geometria la roti. Am sesizat ca am cauciucurile roase pe exterior si sincer ii suspectez pe cei de la Cobalcescu. Geometria, alaturi de presiunea in pneuri, este una din operatiile care trebuiau sa le efectueze inainte de livrarea masinii. Presiunea stiu sigur ca nu au verificat-o (aveam 3!). Urmeaza sa trec din nou pe la ei pt geometrie, sper ca e inclusa in garantie...sau mai te trezesti ca o fi si asta "consumabila"... |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Sigur nu e inclusa in garantie treaba cu geometria (sau cel putin la cei din Cluj, TISuerom). O sa te ia cu povesti, ca de fapt tu ai intrat prin gropi si de aceea s-a dereglat directia. Stiu din proprie experienta.
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
-Rayden- |
![]()
|
![]() Membru de membru Group: Members Posts: 305 Joined: 14 December 06 From: Iasi - Romania ![]() |
Revizie 1 an - Clio 3 Dynamique 1.2 16V - aprox 9800km - Bras Iași - 394 RON
Manoperă (fără TVA): - revizie de întreținere ... - 45,46 RON - înlocuire filtru aer 0AA - 9,09 RON - înlocuire filtru habitaclu 0AA - 9,09 RON - verificare concentrație a antigelului 1Z - 13,64 RON (aici mi s-a părut mult, că s-a uitat printr-un țâșpic, a văzut cum e și-a pus niște apă distilată) Piese (fără TVA): - filtru habitaclu 63,88 RON - filtru aer - 55,52 RON - saibă bușon - 1,26 RON - filtre ulei - 25,66 RON - ELF 5W40 EXCELLIUM 1L x 4 - 107,56 RON (sincer, chiar nu mi s-a părut scump, dar nu mi-a pus 4L, ci 3,7L și nu mi-a dat ce mai era ![]() Număr ore facturate: 1,70 ore (de aici n-au putut să scoată nimic că am stat lângă ei ![]() Partea bună a fost servirea aproape ireproșabilă: m-a întrebat dacă vreau cafeluță/ceai, apoi dacă vreau piesele de schimb în portbagaj sau dacă vreau să stau să asist la revizie (asta a fost tare că m-au întrebat ei); singurul lucru de reproșat e că nu mi-au scos foliile care le-au pus pe scaun, schimbător de viteze și volan când mi-au dat mașina. Partea rea e că mă gândeam că o să fie un pic mai ieftin, dar e bine că n-a trecut de 400 RON. ![]() This post has been edited by -Rayden-: 5 Jan 2008, 14:37 |
--------------------
Renault
Clio 3 Dynamique 1.2 16V
2006
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Cand am facut revizia la Bras au pus 4.5 litri de ulei si mi-au dat restul sa am de completat. Cum masina mea nu consuma ulei am mai cumparat inca 4 litri la urmatoarea revizie.
|
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Am un amic cu Logan, face acum prima revizie si i se spune ca de la 1 ianuarie 2008 nu mai poti veni cu piese cumparate de tine la revizie. Accepti pretul impus de ei si.. gata. Intrebarea a fost pusa la mai multe service-uri (Cobalcescu, Adras ...). Aveti idee de schimbarea asta de politica a costurilor suportate de client?
|
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
olty2x |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 30 April 07 ![]() |
Am trecut si eu prin revizia de 15.000. Am facut la IPSO si a fost gratis. Mi s-a parut ok insa la 1 sapt dupa, mi-a aparut ulei pe galeria de admise .... Avand deja programare pentru un cuplaj volan ce urma sa fie skimbat pe garantie, le-am spus si de pata de ulei. La receptia masinii mi-au spus ca aveam galeria de admisie slabita din fabrica ... ciudat avand in vedere ca primii 15k i-am facut in 6 luni si pata a aparut la cateva zile dupa revizie ... nu stiu ce sa zic.
|
--------------------
Renault
Clio III
- IF70LTY
Exception 1.4 - 2007
|
|
mistX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 June 07 ![]() |
A venit vremea sa-mi fac si eu prima revizie (10000 km) la un dCi 80 CP. As vrea sa stiu si eu ce verificari se fac la aceast revizie. Imi poate oferi cineva aceste informatii?
10X |
--------------------
renault
clio III
- IS-07-VAM
2007
|
|
tetelu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 May 07 From: Galati ![]() |
Am facut si eu revizia (teapa?) la 15.000 la APAN, ieftin ... 610 RON!!!
Clar ca nu mai calc pe la ei! |
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.4
|
|
r_vlad |
![]()
|
Ce ti-au schimbat de banii astia ? Pune un scan la factura sau scrie cat a costat fiecare piesa in parte si manopera aferenta. Poate ne dam seama unde au umblat la pret.
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
gheta_gabi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 355 Joined: 12 September 07 From: Bucharest ![]() |
Clio III, 1.5 dCi 70 CP - am facut prima revizie de 10.000Km... a costat 450 RON la Cobalcescu, am putut sta langa masina, au lucrat super repede (1h20min). Per total foarte multumit, nici o problema cu masina dupa revizie.
mistX: o ridica pe rampa, schimba uleiul, schimba filtru de ulei, da rotile jos, verifica placutele de frana si tamburii, joc la roti, schimba filtru de aer si polen, accelereaza foarte tare pt a verifica cat de negru e fumul, o pune pe calculator pt a verifica o eventuala defectiune....daca totul e ok dupa toate astea (la mine asa a fost) te duci sa platesti si ai fugeat cu titi-u' unde vrei....si dupa vreo saptamana te suna sa te intrebe cum a decurs si cat de multumit esti de manopera. (bineinteles totul trebuie rasplatit; eu am facut-o cu 50 RON ![]() This post has been edited by gheta_gabi: 4 Feb 2008, 05:38 |
--------------------
Volkswagen
Passat
2005/1.9TDI/164cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 16:52 |