Troncanit spate Megane II
![]() ![]() ![]() |
Troncanit spate Megane II
Radu Ganescu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 7 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2005 Sedan
|
|||
oprea_mugurel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 27 January 08 ![]() |
si eu am o problema la puntea din spate. am fost la un service si mi-au spus ca sunt defecte bucsile de la axul muntant(bucsile care fac legatura dintre caroserie si puntea din spate)
am verificat la reno si mi-au spus ca bucsile vin cu tot cu punte la pretul de 80 milioane lei stie cineva unde se gasesc aceste bucsi separat |
--------------------
renault
megane 2
2004 sedane, 1,5dci
- bz.04.yey
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
QUOTE(oprea_mugurel @ 17 Jun 2008, 17:56) am verificat la reno si mi-au spus ca bucsile vin cu tot cu punte la pretul de 80 milioane lei stie cineva unde se gasesc aceste bucsi separat Te-au mintit, sau ti-au zis pretul unei punti echipate cu tot. ![]() In primul rand alea nu cad asa usor, sunt facute sa tina cativa ani cu PDG ![]() ![]() "Succesuri !" |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
2012 Initiale Paris
- ** *1 *** Fara semnatura
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
Nu serios .. da' cum ti-ai dat seama (ruland) ca e de la puntea spate? (Nu ca n-ar putea fi!)
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
daca stai sa cauti, gasesti bucsile alea, eventual prin dezmembrari. o sa ramai suprins ce preturi mici sunt si multi se si ofera sa iti faca montarea si sunt unii mult mai profesionisti decat astia de prin service-urile reno
@pitzy_is: cum sa tina doar cativa ani? Pai din cativa ani in cativa ani ar trebuii sa schimbi puntea spate?! Cam ciudat. Bucsile alea ori te tin cel putin 150-200 de mii de km in conditii oarecum grele, ori le poti schimba separat. This post has been edited by Ryk: 18 Jun 2008, 00:20 |
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
atoma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 3 May 05 From: constanta ![]() |
![]() ![]() ![]() This post has been edited by atoma: 18 Jun 2008, 09:35 |
--------------------
Seat
Ibiza
2006
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Radu Ganescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 7 April 06 ![]() |
Legat de problema mentionata de mine ... nu s-a mai auzit nimic dupa 2-3 zile de la incident. Probabil a fost de la vre-un arc care s-a "miscat" in suportul lui din cauza unor denivelari serioase in carosabil luate de mine mai energic.
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Sedan
|
|
oprea_mugurel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 27 January 08 ![]() |
nimeni nu ma ajuta
|
--------------------
renault
megane 2
2004 sedane, 1,5dci
- bz.04.yey
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
atoma, deci nu pot sa inteleg cum sa te tina cativa ani bucsile alea.. adica la 5 ani sa zicem ar trebuii sa schimbi puntea spate? asta e chiar absurd.
|
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 16:05 |