Cer sa fiu sanctionat !
![]() ![]() ![]() |
Cer sa fiu sanctionat !
FLEX |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
FLEX,
Daca nu vati prins de problema pana acum uitate la ultimul post al lui paulp. Are PERFECTA dreptate. Suntem o comunitate, chiar daca nu ne-am vazut face tot face, trebuie sa avem grija de aceasta comunitate, atata timp cat vrem sa existe si maine si anu viitor. Daca maine ai vedea ca admini sunt dati la televizor cu dume specifice media si arestati pentru chestii satanice...ce ai zice? cine ar fi vinovatu din punctul tau de vedere? Sunt curios care este pozitia adminilor referitor la aceasta problema. :shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Hai ca m-ati dat gata! Eu habar n-am cu ce se ocupa satanismul, pana astazi nici macar nu stiam care sunt simbolurile satanismulului ... insa chiar mi s-ar parea o mare aberatie sa fie interzis de lege ... si sa fi bun de "volei la dinamo" - © Marty - din cauza asta.
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Wolfmark, vei surprins, chiar joci voley la Dinamo pentru insemne sataniste (pentagrame, cruci intoarse si alte etc.-uri d-astea)
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Am discutat cu cineva ca se pricepe, cica nu ar fi nimic ilegal in chestia aia, negarea crestinismului fiind permisa de lege (singurele faze interzise sunt cele legate de antisemitism). Parerea mea este ca in aceasta situatie, forumul nu este in pericol, deci dam omului prea multa importanta. Daca tipul este ciudat, nu are rost sa pierdem timpul, ca sigur este degeaba (mie daca mi-ar fi spus mai multi ca nu le place avatarul meu, il schimbam de mult).
Si ma opresc aici ca simt ca ma 'nervez si imi intorc si eu oaia cu capul in jos ![]() |
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Multam dsops ca ne luminezi.
Sper ca omu cu care ai vorbit e avocat :wink: Altfel vorbim discutii. |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Nu exista articol de lege care interzice satanismul. Daca satanismul nu se asociaza cu alte infractiuni, e de bine. Atentie, insa aici:
http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp..._text?idt=34086 Personal, nu vad de ce sa ne stresam, au si un site romanesc destul de interesant, nu vreau sa ii fac reclama, dar se gaseste usor cu gugl. Mie chiar imi place muzica lor, desi nu prea pricep ce spun, pentru ca am invatat engleza de la Iliescu. Mai mult, nu trebuie sa ii privim in stil feudal, ca pe uneltele diavolului, care beau singe de crestin, ci si ca un curent filozofic, destinat descoperirii unor adevaruri prin negarea unor axiome larg acceptate de ceilalti. Eu nu, dar de ce sa fim toti la fel? |
|
DSops |
![]()
|
Completare: exista profesiuni incompatibile cu statutul de satanist. Eu stiu de normative interne in politie, dar s-ar putea sa fie si in alte sectoare.
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Asa credeam si eu.
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE Dar un steag rosu, cu o secera si un ciocan? Aici in Austria exista un astfel de steag in geam la cineva si NIMENI nu ia nici o masura! E considerat a fi ceva NORMAL. Mi se pare o foarte mare IPOCRIZIE cu ce se intimpla in romania! ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE driverx, wolfmark, sstanescu si mai ales alfabit
pentru a nu exista dubii m-a dus si am mai citit inca o data regulamentu. Surpriza. QUOTE 3. Conturi si setari d) Avatarii, custom title, semnaturile si nick-urile nu trebuie sa aiba tenta antisemita, rasista sau obscena. 8. Dispozitii finale a) Prezentul regulament poate sa nu acopere toate situatiile care pot aparea pe forum. In acest caz masurile care se vor lua vor viza intotdeauna bunul simt si buna functionare a forumului. Comentarii ![]() Comentarii... ![]() CE este antisemit, rasist sau obscen? :shock: Da un exemplu de lege/paragraf sau ce vrei tu in care se spune CLAR ca ACEA poza este antisemita/rasista/obscena. Altfel vorbesti discutii! Daca TIE nu iti place, NU inseamna ca e ILEGAL! In momentul cind vorbesti de ILEGALITATI vii cu legea si spui CLAR ce este ilegal, conform legii |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Gata, STOP.
Money, nu sari la mine, ca eu doar cerui comentarii pe marginea regulamentului. Am spus si mai sus, mi-e paralel ce avatar are fiecare, iar daca nu mi se atragea atentia nu stiam ca acea chestie reprezinta ceva. De asemenea, l-a rugat pe dsops sa ma lumineze ce spune legea in privinta asta astfel incit sa nu forumul sa nu poata fi acuzat de promovarea nu stiu care-i chestii ilegale. ATIT Iar daca lui Mil sau altcuiva nu-i place un avatar, asta e... DURA LEX SED LEX ![]() OK, lucrul fiind lamurit, si alfabit nevind de ce sa fie sanctionat (decit ca m-a facut sa ma trezesc de dimineata ca sa raspund la mesaje ![]() PS. Asa ca discutie la ce mi-ai cerut cu exemplu de lege care spune ceva clar :wink: , am vazut aseara citeva secvente la National TV dupa ora 12. Vreau sa spun ca Big Brother e mic copil cu scenele lor de sex in direct. Dar, National TV n-a primit nici macar o urecheala de la CNA, pe cind Prima a cotizat cu 500 de bulioane la bugetul statului. Asta ca exemplu de cum se aplica legea si ce spune ea ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Oameni buni afara este primavara, e soare, e frumos chiar nu gasim ceva mai bun de facut decat sa ne "ciondanim" pe teme inventate.
Pentru mine acel avatar prezinta o cruce intoarsa, nu sabie, nu altceva. Alfabit, pentru majoritatea romanilor vine Pastele, chiar trebuie sa afisezi semne anticrestine pe forum? Poate tu esti musulman si chestia aia nu reprezinta nimic pentru tine insa pentru 90% din userii acestui forum cred ca reprezina... Chiar daca unii sunt atei sau de alta religie cred ca trebuie sa ne respectam reciproc. Consider ca respectivul avatar aduce prejudicii forumului si ca atare il fara nici un alt comentariu. Totodata acord si un prim avertisment lui alfabit. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Constat ca avatarul meu a fost sters de admini fara nici o avertizare prealabila, fara nici o justificare, intr-un mod absolut nedemocratic, irational si dictatorial, fara ca macar sa fie curiosi sa stie ce reprezinta acea imagine.
Nu pun in discutie modul de a actiona al adminilor, in fond este forumul lor si pot face ce vor cu el. Din pacate a gindi liber este ceva cu care unii nu sint invatati si libertatea este un cuvint strain lor. In aceste conditii eu nu inteleg sa mai fac parte din aceasta comunitate in care regulamentele nu se respecta chiar de cei care l-au impus si cer adminilor, ca daca tot mi-au sters avatarul, sa stearga si TOATE mesajele postate de mine impreuna cu contul ALFABIT. |
-------------------- |
|
paulp |
![]()
|
alfabit, nu te supara chiar acu in Saptamina Mare. Alex ti-a prezentat mai sus motivele pentru care a sters avatarul tau
QUOTE Alfabit, pentru majoritatea romanilor vine Pastele, chiar trebuie sa afisezi semne anticrestine pe forum? Poate tu esti musulman si chestia aia nu reprezinta nimic pentru tine insa pentru 90% din userii acestui forum cred ca reprezina... Chiar daca unii sunt atei sau de alta religie cred ca trebuie sa ne respectam reciproc. Consider ca respectivul avatar aduce prejudicii forumului De asemenea, toate discutiile anterioare n-au facut decit sa creeze un disconfort pe forum si tot felul de discutii, iar tu insuti ai cerut sa fii sanctionat (stiu ca ai fi vrut sa fie argumentata mai bine sanctionarea, dar regulamentul da dreptul adminilor sa procedeze cum cred ca e mai bine pentru forum). Pune un avatar de suparat pe nedreptatile lumii (iti trimit eu o poza cum am reusit sa botesc simbata un Tico ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
DSops |
![]()
|
Si eu am avut acu' juma' de an o revolta similara, da' mi-a trecut. Forumul nu este un organism democratic, este o grupare privata condusa si coordonata de persoane fizice, care depun o munca destul de voluntara pentru a il mentine in functiune. Numarul de membri, multimea si nivelul topicurilor spun ca acest forum este bine condus. Sa nu uitam ca este un forum tematic si interesul nostru este legat in principal de problemele masinilor autohtone. De aceea un administrator trebuie sa dirijeze in asa fel un forum, incat sa il mentina fierbinte pentru cat mai multi useri. O discutie despre un avatar nu este in tematica forumului, deci nu trebuie incurajata, solutia ai vazut-o: a disparut marul discordiei. In ceea ce priveste democratia, daca mai multi s-au exprimat impotriva, democratic este sa dispara. Eu te-am aparat cat am putut, dar trebuie sa fii si tu mai elastic in gandire si sa nu faci in ciuda la cei care sunt multi. Pentru ca esti simpatic, daca vrei, iti cedez oaia mea (poza facuta de mine). In ceea ce priveste parasirea forumului si stersul mesajelor, nu despre masini doresti sa discutam?
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Intrebare: trebuie sa ma duc de Paste la Biserica? Sau altfel imi va fi sters contul? Si DSops, democratic nu inseamna ca intotdeauna "majoritatea decide"! Dar cum nu e cazul...
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
paulp |
![]()
|
QUOTE trebuie sa ma duc de Paste la Biserica ![]() Era doar o invitatie la calm si intelegere ![]() Mamă, ce cucernic am devenit ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
![]()
|
|
Intrebari pt. admini :
1. Ce inseamna majoritatea la care se refera alex? 2. Cine a facut un sodaj si "majoritatea" a decis ? 3. Cine a stabilit ca simbolul ala e anticrestin ? Exista o lista cu simboluri anticrestine ? Si chiar daca ar fi anticrestin unde scrie in regulament ca nu e voie ? Nici macar codul penal nu sanctioneaza. 4. Conform carui art, paragraf alin din regulament a fost sters avatarul ? Nu accept dictatura sub nici o forma s-ar manifesta ea, cu raspunsuri de genul : "Asa vrea muschii nostri ". In lipsa unor raspunsuri acceptabile la intrebarile de mai sus si daca avatarul meu nu apare la loc ( sau daca nu-l mai aveti sa pot sa-l pun la loc ) decizia mea ramine definitiva si irevocabila. CONTUL SA FIE STERS IMPREUNA CU TOATE MESAJELE POSTATE CARE SINT PROPRIETATEA MEA. ( "Toate informatiile de pe acest forum apartin membrilor care le-au postat. " citat de pe pagina de start ) |
-------------------- |
|
paulp |
![]()
|
Alfabit, eu de felul meu sint mai tolerant, dar tu o cauti cu luminarea si vrei musai scandal
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
![]()
|
|
Admini,
constat ca nu ati luat in considerare cererea mea de retragere de pe forum, stergerea contului precum si a tuturor mesajelor postate de mine. In aceste conditii va cer ca pina miine sa decideti : 1. Stergerea contului precum si a mesajelor postate de mine, in conditiile in care nu am voie sa folosesc avatarul incriminat ; sau 2. Aprobarea folosirii avatarului in chestiune si mentinerea mea in continuare pe forum, situatie in care consider conflictul incheiat. Marturisesc ca as fi foarte incintat sa alegeti varianta 2, dar numai de voi depinde. Daca nu primesc raspuns nici la acest mesaj si contul este miine in continuare activ, conform legii aprobarii tacite, avatarul respectiv va fi repus in drepturile lui firesti, si anume acolo de unde a fost sters si unde in continuare ii este locul. |
-------------------- |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
alfabit,
Te plictisesti? Mori daca nu ai acel avatar? Iti este asa greu sa intelegi ca pe unii deranjaza? De la bun inceput nu era vorba neaparat de reguli, ci de obrazul tau, si ai avut timp sa ne dovedesti ca e foarte subtire ca sa nu zic inexistent. Este vorba de respectul fata de ceilalti useri al acestui forum, respect care la tine lipseste. Asta este forum de masini, mai exact Dacia, daca ai probleme cu masina, sau vrei sa oferi ajutor la altii, DO IT, daca vrei sa iti manifesti convingerile pe alte forumuri. Eu cel putin, ti-as zice sa alegi varianta 1 daca nu-ti convine, dar nu vad de unde obligativitatea de stergere a userului si a mesajelor. Daca vrei sa nu mai ai userul, nu mai intra cateva saptmani/luni si probabil userul tau va fi sters. S-a mai discutat despre aceasta problema. :shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DSops |
![]()
|
alfabit, tu esti un tip simpatic, dar ai un defect: stii sa scrii, dar nu stii sa citesti si o mare calitate: ai un spirit dictatorial de dictator care dicteaza. Mesajele postate de tine iti apartin in totalitate, dar prin postarea lor pe forum ai acceptat sa devina publice, deci nu vad de ce ar trebui sterse la cererea ta. Eu, de exemplu, nu sunt de acord cu stergerea mesajelor pentru cei care parasesc forumul.
Toti membri forumului au "suferit" interventii ale adminilor, majoritatea justificate, dar nu in totalitate. Tu chiar crezi ca adminii trebuie sa faca referendum pentru interventiile lor? Sau altfel: de ce te crezi atat de important impreuna cu imaginea aia nenorocita? Ma raliez si eu la ideea de opri urmarirea subiectului, pentru ca dialogul de aici este, cum spun moshii "ca porcu' cu oaia" (ghiciti cine e oaia ![]() |
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Alfabit, nu stiu de ce te incapatanezi. Eu nici nu am remarcat ce reprezinta avatarul tau pana cand nu a inceput conflictul asta.
Scopul forumului este de a schimba idei, discuta diferite subiecte, in special de masini. Asta fara a aduce afronturi unora sau altora. Intrucat ti s-a atras atentia ca deranjeaza pe unii, de ce insisti in continuare? E doar orgoliu tau personal? Peace 2 you my friend! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
un lucru cred ca este foarte clar, mesajele nu vor fi sterse indiferent de situatie. ele apartin si se incadreaza in sirul discutiei.
in legatura cu avatarul cum ar fi sa vina maine cineva sa isi puna zvastica sau secera si ciocanul. desi exista multi care inca voteaza cu cei cu esarfe rosii (care inca mai fac congrese grandioase transmise pe toate posturile), uni au suferit mult in urma acestor vremuri. multi de pe forum sunt tineri si acum puteau sa fie orfani dupa 89. cum acest lucru nu ar fi permis sub nici o forma iti spun clar ca avatarul nu va fi tolerat si nici contul tau sters. daca nu mai vrei sa faci parte din aceasta comunitate esti LIBER SA TE RETRAGI, dar nu trebuie sa faci atata caz din asta. nu se pune problema sa supunem la vot acest caz. decizia este luata. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
DSops |
![]()
|
Propun inchiderea topicului.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Mai oameni buni!
Cu deosebita durere constat ca am pierdut un motiv de scandal Lamuriti-ma si pe mine: CE CONTINEA ACEL AVATAR???? Ca daduci click pe link dar..ciu-ciu! Acuma, ca sa ma bag si eu in seama... Notiunea de "satanism" este data de bisericile iudeo-crestine acelor curente religioase care au ca idee principala negarea, si, mai mult, inversarea cultului lui Dumnezeu cu cel al lui drq! (ca e Saptamana Mare...) Aceasta catalogare se diferentiaza de "pagani" care sunt adepti ai altor religii cu alti "sefi" (musulmanii, budistii, animisti, etc) De asemenea se diferentiaza de "sectari" (numiti popular "sectanti") care nu sunt altceva decat devieri de la religia iudeo-crestina clasica, care neaga importanta anumitor figuri importante crestine si sporesc puterea altora (ex. se venereaza Sf.Anton si nu Iisus) De asemenea se diferentiaza de "atei" care sunt considerati cei fara de credinta. Toti sunt necredinciosi, dar diferenta este data de pozitia pe axa Bine/Rau a idolilor lor. Musulmanii, budistii, animistii, au un zeu sau mai multi care reprezinta binele. Nu au alternativa la acest idol. Nu au iad. Acelasi idol este cel care pedepseste sau langa care se sta! Iudeo-crestinismul este singura religie majora care are aceasta dualitate: Dumenzeu/drq. Unul reprezinta binele, altul raul. Unul te salveaza, altul te chinuie. Din interpretarea (poate prea luata in serios) a Bibliei, au existat curente care au ajuns la concluzia ca daca drq nu ar fi intervenit (a se vedea faza cu marul) Adam si Eva ar fi ramas pe vecie in Rai, fara sa se inmulteasca, fara ca rasa umana sa se dezvolte. De aici tot tambalaul, venereara lu' drq. Problema care se pune este daca cultul satanist este sau nu interzis in Romania. NU! Atata timp cat prin practicarea lui nu se incalca legea si bunele moravuri e ok. Partea nasoala e ca astia au damblaua cu profanarea de morminte, chinuirea de pisici, pileala la greu, etc! Adica se dau cu capul de lege la greu. Discutia e daca un avatar cu simboluri sataniste poate fi scos au ba! Legal...omul nu a gresit nimic. Daca se apuca sa faca propaganda...atunci eram printre primii care sa-i sar in cap. Daca unii sunt deranjati...atunci..sa va povestesc cum am rugat eu un user sa-si schimbe avatarul pentru ca reprezenta o Octavia busita? Eu zic sa ne potolim. Daca omul tine atat de mult la avatarul lui...asta e! Dar...in locul lui l-as schimba si gata! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Avatarul era o cruce intoarsa, de o preasfioasa culoare violaceu deschis pe fond negru ... tot scandalul se putea evita printr-o rugaminte personala catre alfabit din partea acelor useri care s-au simtit lezati de simbolul pe care acel avatar AR FI PUTUT sa-l reprezinte (chiar ma indoiesc ca reprezenta ceea ce se banuieste aici ca ar fi reprezentat) si toate ar fi fost in buna regula ... alfabit putea sau nu sa dea urmare rugamintii lor, dar totul ar fi ramas in privat ... asa, incidentul a luat o amploare nejustificata ...
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
Si eu am un avatar care ar putea sa deranjeze pe altii dar crucea aia intoarsa chiar imi provoca o stare aiurea.
O cruce intoarsa nu reprezinta altceva decat un simbol satanist alaturi de pentagrame si alte nebunii. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
gata.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd September 2025 - 12:47 |