subwoofer si garantie
![]() ![]() ![]() |
subwoofer si garantie
liviurosioara |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 2 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Din punctul lor de vedere orice instalatie suplimentara instalata-dar nu de ei-duce la pierderea garantiei.Cica si la alarme montate in alta parte ar face figuri.
Ca te intelegi cu ei dupa aia, e partea a doua! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Pune unul in cutie sau tub (nu montat prin decuparea elementelor) si poti sa il dai jos cand ai vreo problema. Asa nu cred ca se va depista ceva si nu vor avea ce sa comenteze.
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe ei nu prea ii intereseaza cosmetizarea subwoofer-ului ci mai degraba alimentarea lui.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
3xtreme |
![]()
|
Fraier incepator Group: Members Posts: 100 Joined: 31 January 06 ![]() |
Eu am avut instalat pe Megane si subwoofer si detector de radar si amandoua au fost montate de Falcon. Si nu a comentat nimeni nimic la service, chiar cand am avut probleme pe partea electrica.
|
--------------------
Renault
Clio Extreme dCi 65 CP/Scenic II 1.5 dCi 85 CP
2004 / 2007 Clio II bicorp Extreme 2004, 1.5 dci 65 cp
|
|
liviurosioara |
![]()
|
Eu am instalat pana la urma subwooferul la Maris, in Drumul Taberei, ca sa am pe cine trage la raspundere in stiu eu ce caz nefericit de defectiune sau incendiu
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
sputz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Cat te-a dus totul ? Multumit de rezultat ?
|
--------------------
Renault Clio
Clio Fidji 1.5 dCI
2006 Clio Fidji 1.5dCi 65cp Albastru Otoman aprilie 2006
|
|
liviurosioara |
![]()
|
Din cate imi amintesc, 800.000 un kit ce contine cablurile ptr alimentare, cablurile RCA, siguranta. Apoi m-a costat 300.000 sa-mi traga plus-ul de la baterie pana in portbagaj. Cablurile RCA de la casetofon pana in portbagaj le-am instalat singur. Se aude super
![]() Instalatia mea este compusa acum din: mp3-cd Kenwood, ipod 60gb, interfata player to ipod, boxe Magnat in interior, amplificator+subwoofer Kenwood de vreo 300 wati. Nu reusesc sa gasesc adaptorul ptr display si telecomanda de volan. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 02:25 |