MONACO GP, Detalii despre circuit
![]() ![]() ![]() |
MONACO GP, Detalii despre circuit
centurion |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da. Leclerc o sa aiba o noua podea.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Cum ziceam în topicul de la gp trecut, la Ferrari e haos când vine vorba de strategie. Au pierdut prostește o cursă pe care o aveau în mână. M-am bucurat pentru Perez, după dezamăgirea din cursa trecută a venit și răsplata...dar trebuie să îi mulțumească lui Sainz pentru victorie, dacă nu era spaniolul în spatele lui probabil din nou I se comunica să îl lase pe Max să treacă. Și apropo de Sainz...poate după weekendul asta începe să revină încrederea în el și mașină.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Mda, m-am umplut de draci. Ferrari vrea dar nu poate. Ba da chix Leclerc, ba e bun Leclerc dar da chix Sainz, ba e masina.....iar cand toate merg bine.... ba e echipa.
Nu poti avea pretenții la campionat in halul asta. Sa ai cursa in mana in felul asta si sa o faci zdrențe absolut prostește.....pe la jumătate am inchis si am iesit la plimbare. Din punctul asta de vedere RB sunt ceas. Mută exact cand trebuie si de cele mai multe ori si cum trebuie. Ma bucur pentru Checo,.merita victoria. In rest n-am mare lucru de comentat ca dupa cum am zis.... am inchis și am iesit la plimbare. Aaa, mai am doar de adăugat un singur lucru. Ce.cauta Schumi junior in F1? E clar ca nu-i de el. De ce nu-l ia el de mana pe Latifil si nu ies ei mai bine la o bere?? |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Când te cheamă Schumacher și vii și cu sponsori locul în F1 se găsește ușor...dar e clar că cel puțin deocamdată nu a demonstrat mare lucru. Nu cred că își imaginează cineva că poate fi la nivelul tatălui...dar nu pare să fie nici la un nivel mediocru. Magnussen reușește să obțină rezultate decente venit după o pauză, Mick e foarte departe.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.168 Joined: 13 October 06 ![]() |
Ca e departe de Magnussen e o problema serioasa, dar cea mai mare problema e ca la 2-3 GP-uri ne ofera cate un numar acrobatic de unul singur. Umbla vorba prin targ ca-l ia Aston Martin, coechipier pentru Stroll.
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Vorba umbla si ca l-ar lua pe Alonso daca Reno nu-i mai prelungeste.....
Si acum sa fiu la Alpine.....nu stiu ce as alege intre Alonso....care nu merge neaparat rau.....si Piastri, care vine cu tineretea dar si cu lipsa de experienta. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Incredibil cum cei de la Ferarri au facut muci o cursa pe care o aveau in mana. Astia parca fac intentionat cateodata. Nu am tinut niciodata cu ei, dar chiar imi pare rau de Leclerc, saracul chiar piloteaza f f bine. Mercedes incearca dar inca nu au gasit solutia pentru a se bate pentru primele locuri.
|
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.214 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
De sasiul ala rupt in doua la propriu nu zice nimeni nimic? Mi s-a parut dubioasa faza, chiar daca (da, stiu, asta-i cel mai important) pilotul a iesit intreg. Realist vorbind, te poti simti in siguranta daca stii ca sasiul se rupe in doua de la jumate, la o coliziune care nu parea sa duca la asa ceva?!
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
vallixx |
![]()
|
Nu ma pricep la constructia masinilor de F1 dar stiu ca structurile deformabile atenueaza mai bine socul decat cele rigide. Intr-adevar mi s-a parut si mie bizar cum s-a rupt masina aia in doua, dar m-am gandit ca in felul asta poate proteja mai bine pilotul.....
Si cand a gat Grosjean cu ea in gard acu' 2 ani tot la fel s-a rupt in 2....m-am gandit ca asa o fi normal.... |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.214 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pai deformarea e una, da' sa se rupa e alta. Sasiul (daca lonjeroanele-s dintr-o bucata) n-ar avea voie sa se rupa.
|
--------------------
Dacia
1310
|
vallixx |
![]()
|
Asa-i, dar pe moment nici nu mi-am pus problema asta, ba chiar m-am gândit că e de bine.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Tind sa cred ca asa sunt proiectate. Chiar nu a fost o coliziune serioasa. Oricum Schumi cel mic o cam da de gard destul de des.
|
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maho @ 30 May 2022, 15:08) De sasiul ala rupt in doua la propriu nu zice nimeni nimic? Mi s-a parut dubioasa faza, chiar daca (da, stiu, asta-i cel mai important) pilotul a iesit intreg. Realist vorbind, te poti simti in siguranta daca stii ca sasiul se rupe in doua de la jumate, la o coliziune care nu parea sa duca la asa ceva?! cappture.jpg ( Size: 54k ) Number of downloads: 218 Si Tony stark a avut aceiasi problema P.S. sasiul se incheie dupa rezervor, in spatele lui se prinde motorul si cutia (sunt parti structurale) si de motor vine prinsa suspensia spate, asta de prin 1964... Acele lonjeroane pe care ti le imaginezi tu nu prea mai exista de prin 1970.... Motorul se rupe de "cada" in care sta pilotul pentru ca nu poate absorbi energie si e mai bine decat sa o sparga. This post has been edited by einstein1984: 31 May 2022, 10:42 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
![]()
|
Dacă tu zici că în poza aia sunt două jumătăți (aprox.) de mașină... așa o fi. Când zici că nu mai există (lonjeroane de care-mi imaginez eu) din anii '70, bănuiesc că te referi la F1, că la mașinile de serie e cam la fel și acum. O părere avizată a unui proiectant de structuri de rezistență pt. mașinile de F1 cred că nu găsesc pe DC.
|
--------------------
Dacia
1310
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Bre maho, ajinstain chiar este lucid acum.
"Cada" este si singura piesa care trebuie sa ramana intreaga la un impact. Din cauza asta se dau pilotii jos din masina pe picioarele lor. This post has been edited by IRONICK: 31 May 2022, 20:01 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
maho |
![]()
|
Da bre, la F1 cum am presupus c-o fi. Da' aia din poza nu tre' sa presupun ca nu-i juma de masina. Nici daca-mi pune poza cu diploma de proiectant structuri F1 pe d.c., nu-l cred pe einstein.
![]() Masina lu' Senna era "mai intreaga" la deces, si nu erau anii '70. |
--------------------
Dacia
1310
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Senna a fost lovit de o bucata de suspensie care a trecut prin casca.
Eu am vazut accidentul in direct, a fost mult mai lejer decat alte accidente vazute pina atunci in F1. Nici nu m-am gandit ca nu iese singur din masina. La prim planuri am vazut pozitia nefireasca a capului. A fost ghinion cat casa intrun weekend teribil pentru ca nu a fost singurul mort si nici singurul accident serios . Einstein are dreptate, asa se fac masinile de F1, nu exista sasiu proprizis, lonjeroane, etc. This post has been edited by eurocristi: 31 May 2022, 20:24 |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
maho |
![]()
|
Si eu am vazut accidentul in direct, si-mi aduc aminte ca a suferit rani serioase (la cap, s-a constatat ulterior) in urma impactului cu zidul de beton, la peste 200/h. Masina arata mai bine totusi.
N-am zis ca n-ar avea dreptate, da' daca se pricepe putea sa zica din prima ca masinile de F1 n-au sasiu (sau lonjeroane). Si cum am zis, cu poza. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Poi a pus-o pe aia lu' Tony! Nu-i de ajuns?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
maho |
![]()
|
De aia ziceam si eu, ca nu-i juma' de cazan.
|
--------------------
Dacia
1310
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
QUOTE(maho @ 31 May 2022, 20:56) Si eu am vazut accidentul in direct, si-mi aduc aminte ca a suferit rani serioase (la cap, s-a constatat ulterior) in urma impactului cu zidul de beton, la peste 200/h. Masina arata mai bine totusi. N-am zis ca n-ar avea dreptate, da' daca se pricepe putea sa zica din prima ca masinile de F1 n-au sasiu (sau lonjeroane). Si cum am zis, cu poza. ![]() Roata dreapta fata s-a desprins in urma impactului si a zburat pe linga capul lui, Un brat al suspensiei a lovit si a strapuns casca, a murit pe loc practic datorita leziunilor cerebrale. Asta au spus mai tarziu dupa ancheta. De la acctidentul lui a aparut regula gu legarea suspensiilor, implicit a rotii, de sasiu pentru a nu se mai desprinde asa de usor de masina. Cum am spus, ghinion de nesansa. Cativa centimetri au facut diferenta intre viata si moarte. |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 31 May 2022, 21:04) Tony adica Anton? Ala care face o chestie dubioasa cu betonul? ![]() Uite un baiat care mai tot face clipuri despre F1 si care pare sa stie despre ce vorbeste.......si care zice cam acelasi lucru despre masina.....ca e cam normal sa se deintegreze asa. https://www.youtube.com/watch?v=UhYcytkH9Do...annel=ChainBear |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
AIa pusa de mine era taiata nu lovita.
maho, cand o comiti, mai bine taci in loc sa-mi ceri mie diplome..... Sau sa vorbesti de masini de strada pe topicul de F1.... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
![]()
|
Bre, io am intrebat ceva si mi s-a raspuns. Nu m-am dat "cocos" ca tine (cu info luate de pe wiki), si nu ti-am cerut ceva ce nu poti prezenta.
This post has been edited by maho: 2 Jun 2022, 08:20 |
--------------------
Dacia
1310
|
einstein1984 |
![]()
|
info luate de pe wiki...... Macar de citeai si tu pe wiki inainte sa intrebi.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ProfiBv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.142 Joined: 12 June 16 From: Bv ![]() |
Indiferent de structura , pentru mine a fost ciudata ruptura. Chiar mi-am adus atunci aminte de rasucirile in aer a lui Alonso si totusi masina nu s-a dezmembrat . Ceva a fost "putred" acolo . Bine ca Juniorul a scapat !
|
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2010 / 1,5dci 110cp / EDC
- Bv Drumuri bune și RESPECT !
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vallixx |
![]()
|
Si eu care credeam ca e Anton, prietenul lui Marcu.....
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:05 |