Schimbare judet de domiciliu = reinmatriculare ?
![]() ![]() ![]() |
Schimbare judet de domiciliu = reinmatriculare ?
victorb |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 23 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2005 Megane II Bicorp 1.6 16V 115cp Confort Dynamique
Bleu Encre - 2005 |
|||
make |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 15 November 05 From: Cernavoda ![]() |
Dupa schimbarea buletinului, se radiaza de la Constanta, pe motiv de schimbare de domiciliu si se inmatriculeaza la Bucuresti. Daca intre cele 2 actiuni vrei sa circuli cu masina, trebuie sa-ti iei numere rosii de la Constanta. Nu stiu daca mai este nevoie de autentificare la RAR, pentru insciere la Bucuresti, ca atunci cand masina este cumparata sh.
|
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Renault Megane Sedan II.2 Confort Expression 1.6 16V Beige Poivre aprilie 2006
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca este nevoie de autentificare RAR, pentru ca nu se schimba proprietarul. In 2002, cand am facut si eu schimbarea de domiciliu, nu se cerea.
|
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
Stefan_T |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 8 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu iti trebuie autentificare RAR.
Cand te duci la Udriste, nu trebuie sa stai la ghiseele normale la coada ci la ghiseul 2 (sau 3 nu mai retin exact) pt o solicitare a dublurilor Cartii de Identitate si Certificatului de Inmatriculare. Cred ca e bine sa dai o fuga la ei si sa intrebi exact daca e cazul pentru radierea la constanta.... This post has been edited by Stefan_T: 4 Jul 2006, 07:59 |
-------------------- Renault Clio 1.5 Dci, 65 CP
|
|
victorb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 23 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar... trebuie facuta aceasta miscare?
Exista penalizari daca nu o reinmatriculez in Bucuresti? |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 Megane II Bicorp 1.6 16V 115cp Confort Dynamique
Bleu Encre - 2005 |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Te poate amenda nenea politist daca te opreste si observa ca datele din buletin nu sunt tocmai "identice" cu cele din talon. (in prima faza poti scapa "ca nu ai avut timp" etc. dar porma ... )
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 07:22 |