vopsit portiera (sau toata masina)
![]() ![]() ![]() |
vopsit portiera (sau toata masina)
vladd1923 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
e dificil sa obtii un pret doar din vb- ar trebui sa mergi si sa prezinti masina la cateva servisuri si sa iti faci o parere- daca vrei ceva mai ieftin cauta ateliere mici - as aca mai bine cere sfatul und egasesti un vopsitor bun
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aleksanders @ 10 Dec 2007, 21:12) e dificil sa obtii un pret doar din vb- ar trebui sa mergi si sa prezinti masina la cateva servisuri si sa iti faci o parere- daca vrei ceva mai ieftin cauta ateliere mici - as aca mai bine cere sfatul und egasesti un vopsitor bun ![]() ma gandesc, poate o fi cineva care si-a vopsit masina, sau o portiera! doar nu oi fi singuru cu prbl asta |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
aleksanders |
![]()
|
eu am vopsit un opel manta acum 3 ani- si m-a costat toata masina inclusiv pregatirea cam 300 de euro - si a folosit vopsea standox - era vb de o o culoare nemetalizata si s-a realizat intr-un garaj fara cuptor- daca tu ai vopsea metalizata si vrei sa faci acum vopsirea iti recomand s ao faca in cuptor- e destul de rece afara - daca esti din bucuresti iti pot spune unde gasesti servisul respectiv - dar sfatul este sa cauti ceva care are si cuptor
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
vladd1923 |
![]()
|
QUOTE(aleksanders @ 10 Dec 2007, 21:21) eu am vopsit un opel manta acum 3 ani- si m-a costat toata masina inclusiv pregatirea cam 300 de euro - si a folosit vopsea standox - era vb de o o culoare nemetalizata si s-a realizat intr-un garaj fara cuptor- daca tu ai vopsea metalizata si vrei sa faci acum vopsirea iti recomand s ao faca in cuptor- e destul de rece afara - daca esti din bucuresti iti pot spune unde gasesti servisul respectiv - dar sfatul este sa cauti ceva care are si cuptor din bucuresti dar vreau sa stiu pretul estimativ, oricum o fac dupa sarbatori |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
aleksanders |
![]()
|
am zis- acum 3 ani - 300 de euro toata masina- cu toate ale lui- d ela pregatit masina pana la vopsea
10 Dec 2007, 21:29: acum vad ca e vb d eo portiera- sfatul meu este sa vopsesti doar portiera indiferent de felul vopselei - vopsirea intregii masini atrage atentia la revanzare This post has been edited by aleksanders: 10 Dec 2007, 21:29 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
vladd1923 |
![]()
|
QUOTE(aleksanders @ 10 Dec 2007, 21:27) am zis- acum 3 ani - 300 de euro toata masina- cu toate ale lui- d ela pregatit masina pana la vopsea <span class='edit'>10 Dec 2007, 21:29:</span> acum vad ca e vb d eo portiera- sfatul meu este sa vopsesti doar portiera indiferent de felul vopselei - vopsirea intregii masini atrage atentia la revanzare e metalizata, ma gandeam daca tot fac o treaba, sa o fac bine pt ca mai are mici zgarieturi care chiar daca ar putea fi acoperite cu polish as vrea sa fac treaba treaba, dar d c spui ca va conta la revanzare? acum nush care varianta ar fi mai buna! |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Service autorizat Renault - 600 lei fara TVA pentru fiecare reper!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
vladd1923 |
![]()
|
|
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
vladd1923 |
![]()
|
|
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cum a zis Solon, pretul este perfect corect
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Solon |
![]()
|
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
a zis bine multstimatul Semit.. 5500 ron vopsire integrala de megane 2 .. la dab auto
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cata stima pe aici
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
vladd1923 |
![]()
|
ms de info baietii, deci vopsesc doar portiera
![]() |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
aleksanders |
![]()
|
sau varianta service mic si vopsitor meserias
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 04:15 |