Leduri, Sicer am cautat pe forum dar nu am gasit
![]() ![]() ![]() |
Leduri, Sicer am cautat pe forum dar nu am gasit
silviumc |
![]()
|
||
![]() Members Group: Members Posts: 317 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|||
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Cam dubioase. Sigur sunt ceva chinezarii ca si kiturile de xenon philips de pe piata. La philips pe site nu apar aceste becuri cu led.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
costi13 |
![]()
|
![]() junior Group: Members Posts: 257 Joined: 1 December 09 From: prahova ![]() |
am schimbat becul la plafoniera, foarte multumit .Timp de lucru ~2h
![]() .......nu se mai topeste soclu ![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
- PH 01
1.4 16v 2008/NOIR NACRE/
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
sa ma laud si eu
![]() This post has been edited by tuner: 7 Jun 2011, 11:08 Attached thumbnail(s) 2011_03_07_00.55.46.jpg ( Size: 1.43mb ) Number of downloads: 1677 2011_01_18_23.51.53.jpg ( Size: 1.39mb ) Number of downloads: 1678 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
sa ma laud si eu
![]() plafoniere fata - spate full led stop frana central full-led asa arata farul cumparat http://www.avb-sports.be/files/product_ima...31321335/c4.jpg fata de farul standard am introdus un sistem led DRL (facut custum de mine) si am transformat semnalizarea in full-led poza de ansamblu din fata e facuta cu farul din stanga (cum ne uitam la poza) cel standard si cel din dreapta modificat sper sa nu deranjez, chiar daca am alta marca de masina sunt pasionat auto, deorice marca fapt care poate fi confirmat si de vechimea mea pe acest forum. stima This post has been edited by T.rac3Er: 8 Jun 2011, 10:15 Attached thumbnail(s) 2011_04_27_22_07_07_522_Pitesti.jpg ( Size: 1.29mb ) Number of downloads: 700 2011_04_27_22_06_17_859_Pitesti.jpg ( Size: 1.16mb ) Number of downloads: 690 DSCF1320.JPG ( Size: 1.28mb ) Number of downloads: 609 DSCF1288.JPG ( Size: 2.71mb ) Number of downloads: 614 DSCF1514.JPG ( Size: 231.72k ) Number of downloads: 525 2011_05_21_22_05_36_438_Pite_ti.jpg ( Size: 1.21mb ) Number of downloads: 1612 DSCF1524.JPG ( Size: 389.15k ) Number of downloads: 599 |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
T.rac3Er, semnalizarea pâlpâie cu o altă intensitate față de cea "stock" după introducerea ledurilor în loc de becuri? Ai cumpărat module cu leduri gata făcute, sau te-ai ocupat tu și de partea de producție? Iar în legătură cu DRL-ul, pe ce fază a fost montat?
Arată foarte bine cu aceste modificari. Felicitări! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
T.rac3Er |
![]()
|
totul e facut de mine de la conceptie (de 3 ani de zile tot aveam ideea cu semnalizarea acolo
![]() adica eu nu am fabrica de mase plastice sau sticla, astfel de produse existant in comert. urmeaza stopurile custom. referitor la intensitate de semnalizare, la mine imi semnaliza diferit de noua, caci am montata alarma de la dealer (am constatat diferenta doar dupa ce m-am intalnt cu alti posesori ![]() din departare sistemul DRL se uneste si da impresia unei faze scurte, in timp ce halo-ul original abia se vede. am pastrat acest format caci e mai interesant. ziua se vad doar ledurile, si mai pe intunecat se vede si halo-ul de fost "angel eye" putin mai estompat BMW + AUDI = CITROEN ![]() multumesc de aprecieri. aici e doar varianta de strada ca ci am montat si un alt sistem de "prezentare" ilegal pe drumurile publice EDIT: drl este montat pe pozitie, caci de fapt asta e si rolul lui normal (din punctul meu de vedere) inlocuid vechiul bec chior clasic pe majoritatea masinilor, sau al acelor leduri w5w vandute sa se potriveasca in soclu este sprimarea in format artistic am in plan sa creez pt niste prieteni niste sisteme led drl custom pt alte marci care sa le inlocuiasca pozitia opel corsa nou (fara facelift) si kia ceed This post has been edited by T.rac3Er: 8 Jun 2011, 14:16 |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
sa prezint si versiunea de "non-strada"
Attached thumbnail(s) DSCF1476.JPG ( Size: 482.66k ) Number of downloads: 606 DSCF1503.JPG ( Size: 837.24k ) Number of downloads: 558 |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
si cum mai prinzi manerul de deschidere? ca vad ca led-ul e pus unde e surubul
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
- B 86 FUG
2009 Expression Daca vrei sa faci ceva, fa doar ceea ce-ti place!!
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
din cate inteleg eu dupa distributia luminii, sursa este in dreata jos, mascata, iar gaura unde e surubul are foaia alba dedesub care refracta inapoi, normal, o lumina puternica si poate da impresia ca acolo este pozitionata sursa de lumina.
|
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
silviumc |
![]()
|
![]() Members Group: Members Posts: 317 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(skorpio_bog @ 6 Jun 2011, 19:50) Cam dubioase. Sigur sunt ceva chinezarii ca si kiturile de xenon philips de pe piata. La philips pe site nu apar aceste becuri cu led. Nici eu nu prea inteleg de ce nu reusesc sa le gasesc pe site-urile Philips. Dar exista pe amazon.de, si pe alte site-uri din Germania si Anglia. Codul e 129644000KX2 |
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|
mad_biker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 6 December 07 From: Bacau ![]() |
Ledurile alea de la Philips nu sunt chinezarii. Chiar Philips le face si scrie pe cutie offroad or indoor use only, nefiind omologate pentru lampile de pozitie.
|
--------------------
renault
clio symbol
2002 1.4 8v
|
|
siriteanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 748 Joined: 19 May 11 From: Iasi ![]() |
salut. eu am o laguna 2 din 2004, cea din semnatura. pe fata am xenon pe faza scurta, si poziti cred, pus aftermarket. pe faza lunga a ramas cu becuri ( ce urat se vede lumina alba langa cea galbuie de la becuri ) .. in fata deocamdata las asa, dar .. in spate, ma intereseaza sa inlocuiesc toate becurile cu becuri cu LED, pozitie/frana, mers inapoi, semnalizarea si ceata, plus stop central . a pus cineva.. ce sa cumpar ce imi trebuie. eventual poate gasesc sa cumpar triplele cu totu.. facute cu leduri ... :-?? nu stiu .. e doar o idee....
|
--------------------
Renault
Laguna II Ph II 1.9 Dci 96KW
-
Dynamique 2006
|
|
Zipy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 June 11 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- TR 04 ZIF
1.5 dCI, 86hp, Sedan
|
|
costi13 |
![]()
|
![]() junior Group: Members Posts: 257 Joined: 1 December 09 From: prahova ![]() |
Gasesti la magazin de piese electronice, eu am fost la Densitron iar ca pret undeva la 1,5~2 lei bucata
|
--------------------
renault
megane 2.2
- PH 01
1.4 16v 2008/NOIR NACRE/
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
Salutare tuturor!
Vreau sami pun si eu niste led-uri la clio meu in loc de becuri si anume la placuta de inmatriculare , portbagaj , si plafoniera.Am gasit un site foarte interesant cu multe modele.Din ce am vazut eu la mine am asa: -Lampa numar: BEC W5W -Lampa Portbagaj: BEC C5W 36mm -Plafoniera: la fel ca la portabagaj Site-ul este http://becleduri.ro Faza este urmatoarea sunt atatea modele incat nu stiu pe care sa aleg , care sunt mai puternice sau macar la fel de puternice , totusi as vrea sa faca lumina mai puternica si la numarul de inmatriculare si in portbagaj , eu acum am gasit aceste modele. pentru numar: http://becleduri.ro/becuri-led-auto/34-bec...md-epistar.html pentru portbagaj si plafoniera: http://becleduri.ro/becuri-led-placuta-inm...50-epistar.html Ce ziceti? ![]() This post has been edited by andutu: 12 Aug 2011, 12:51 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
danydci |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 17 May 10 From: BUCURESTI ![]() |
daca spui ca ai Clio, sunt curios cum se poate face la plafoniera, ca si eu am un clio 2 din 2005, si am incercat sa pun bec cu led-uri si nu se mai aprindea, ramanea doar aprins intr-o anumita pozitie, si am inteles de aici de pe forum ca exista o rezolvare sa putem avea si noi pe Clio in plafoniera Led-uri SMD sa functioneze la fel ca acel bec " galben" din fabrica? cum se poate face asta ? Multumesc chiar sunt interesat cum se poate face??
|
--------------------
Renault Clio
Clio
- B 22 DCI
2005
|
|
SORAN |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 1 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Se poate face cu o punte de diode sau cu doua becuri LED. Contacteaza-ma daca nu te descurci si vedem ce se poate face.
|
--------------------
Renault
K520
2023 Va stau la dispozitie cu intrebari despre LED-uri!
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Are idee cineva cum naiba scot ledul ala de la buton geam sofer? E un led cu un prezervativ albastru pe cap (din cauciuc subtire). Am reusit sa scot componenta alba de plastic, si sa fortez putin cate putin ledul, a iesit o idee dar nu mai avanseaza. Se vad la "fundul" lui doua antene subtiri de fier. Sa zic ca prin fortare l-as scoate, rau n-am ce sa fac ca oricum era ars si nu lumina butonul, dar daca gasesc unul identic(slabe sanse) cum naiba il pozitionez la loc!?
This post has been edited by eugenTL: 21 Sep 2011, 22:59 Attached thumbnail(s) led.JPG ( Size: 243.1k ) Number of downloads: 447 |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai trebuie sa desfaci plasticele, carcasa neagra de partea de dedesubt cu pinii si ai acces la led... care de fapt la facelift nu e led, e bec. Pinii intra prin presare intr-o placuta cu microintrerupatoarele si becul, ca sa dezlipesti becul trebuie sa scoti si placuta aia de pe pini.
Cam asa ceva: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=597...dpost&p=1803438 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Mda, ms imi trebuia mie luminita in buton. Nu m-a deranjat 2 ani ma deranja acum
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Nu e asa complicat sa inlocuiesti becul cum crezi tu
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
eugenTL |
![]()
|
Daca tot am ajuns la bec chiar vroiam sa-l shimb, dar m-am uitat cum sa avansez cu demontatul si n-am vrut sa fortez, mai stricam naiba sistemul. Asa ca am lasat asa, am pus butoanele in usa si voi apela la mike cand ajung in buc si am timp pt a pune leduri pe cele 3 butoane; e ok la pret si macar el stie ce face.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
SORAN |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 1 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Apeleaza la mike ca le face imediat, in timp becurile alea degaja caldura si coc plasticul de la buton care devine casant.
Apropo de Citroenul din pozele de mai sus. Uite si un interior mesterit de mine acum ceva timp. This post has been edited by SORAN: 27 Sep 2011, 22:09 Attached thumbnail(s) Citroen_C4_ledtuning_daciashop_WM.jpg ( Size: 340.11k ) Number of downloads: 501 |
--------------------
Renault
K520
2023 Va stau la dispozitie cu intrebari despre LED-uri!
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Si te-ai gandit sa-ti faci putina reclama pe aici?
![]() This post has been edited by Hack: 28 Sep 2011, 13:16 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
cosmonwo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 28 May 07 From: Pitesti ![]() |
Salut! Are cineva idee unde pot gasi asa ceva la noi in tara? Si daca nu este de gasit la noi, cine se baga sa facem o comanda la mesterii chinezi? Poze si link: http://www.aliexpress.com/product-fm/49211...holesalers.html.
Attached thumbnail(s) led.JPG ( Size: 100.95k ) Number of downloads: 378 led2.JPG ( Size: 95.59k ) Number of downloads: 260 |
--------------------
Renault
19 RT
'93 F3N740 Megane II.2 Grandtour Dynamique 1.9 dCi FAP 2006
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Babaieti, cum a mai ramas doar lampa din portbagaj "neLEData", vreau sa ma apuc sa pun leduri si acolo, din lenea mea si de la frigul de aseara, cand am dat jos lampa n-am masurat sa vad polaritatea, asa ca intreb pe inaintasii mei intr-ale ledurilor care le-au schimbat acolo, sa faca un pustiu de bine si sa-mi zica polaritatea mufei
![]() Lampa este aceasta (mersi Hack de poza ![]() PICT4132.JPG ( Size: 167.31k ) Number of downloads: 247 Daca nu... deseara ma bag in portbagaj sa masor direct pe pinii mufei... ![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Mai bine masori ca sa fii sigur, eu nu mai stiu exact cum era.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca e cu bec C5W ca la mine, contactul de langa mufa e minusul.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 13:24 |