Leduri, Sicer am cautat pe forum dar nu am gasit
![]() ![]() ![]() |
Leduri, Sicer am cautat pe forum dar nu am gasit
tuner |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
|
||
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Mda, cam asa e, cele gata facute, cel putin cele mai ieftine sunt cam de kk
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
OK...si la pozitii exista o solutie ptr home made?
|
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
daca erai in brasov te ajutam vorbeste cu un electornist ceva
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
Aragorn |
![]()
|
![]() Megane Uber Alles Group: Members Posts: 179 Joined: 18 December 07 From: Brasov / Bucuresti ![]() |
Tocmai am cumparat si eu 2 seturi de led-uri pt pozitie fata si pt numar, sunt pe drum cele pentru pozitie si frana spate
![]() Ma duc acum sa fac poze pt inainte de montare ![]() Din pacate am gresit cu cele pentru numar, am luat tot T10 W5W, si acum am luat cartea si am vazut ca trebuie C5W ![]() Multumesc anticipat si revin cu poze dupa instalare ![]() This post has been edited by Aragorn: 20 Dec 2008, 22:18 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- BV - 28 - R O L
2007/II.2
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Ai luat bine, la facelift becurile pentru numar nu mai sunt C5W ci sunt W5W, cartea e cretina.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
"daca erai in brasov te ajutam vorbeste cu un electornist ceva"
Multumesc frumos...nu de partea de electronica ma refeream..ma mai pricep si eu un pic...ci de solutia tehnica legata de soclu becului si de faptul ca in corpul farului nu e spatiu prea mare ca sa introduci "altceva" mult diferit fata de becul clasic!! |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
aveti idee unde gasesc becuri cu leduri tip C5W albastre?
![]() ![]() preferabil pe net ![]() Ms ![]() This post has been edited by turbodxman: 21 Dec 2008, 20:16 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
tzavalau |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 445 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
QUOTE(turbodxman @ 21 Dec 2008, 20:14) aveti idee unde gasesc becuri cu leduri tip C5W albastre? ![]() ![]() preferabil pe net ![]() Ms ![]() http://www.aspad.ro/produse_auto_becuri.htm incearca pe aici........... |
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
1.5Tgdi Black/2024 /C300 Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
In urma cu aprox 2 luni mi-am pus si eu becuri cu leduri pe pozitie.
Le-am cumparat din Vitan, la 15 lei si sunt multumit de ele. Arata bine si inca nu s-au ars ![]() Ziua Imag081.jpg ( Size: 373.29k ) Number of downloads: 1661 Ziua "ceva" mai tarziu ![]() Imag082_2.JPG ( Size: 256.31k ) Number of downloads: 1783 |
--------------------
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
@tzavalau: ms mult
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Aragorn |
![]()
|
![]() Megane Uber Alles Group: Members Posts: 179 Joined: 18 December 07 From: Brasov / Bucuresti ![]() |
Am pus si eu niste led-uri pe pozitii fata si sunt albastrui
![]() Astea ce ziceti, par ok ? albe.JPG ( Size: 40.87k ) Number of downloads: 1648 De aratat arata mult mai nasol decat cele pe care le-am luat... Am luat cu 5 SMD 5.jpg ( Size: 9.48k ) Number of downloads: 1604 si cu 13 ![]() Pls help me ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- BV - 28 - R O L
2007/II.2
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Alea cu SMD sunt bune ,dar la culoare nu ai sa gasesti pefect albe ,eu am o boala cu ledurile si am incercat diferite modele ,acu am undele cu 4 leduri si bat frumos si destul de tare ,iar la xenonele mele de 6000k nici nu se observa diferenta de culoare .
Si eu de ce nu pot sa pun pozele jpeg ,trebuie sa le modific in gif si se vad urat ![]() This post has been edited by Irish: 9 Jan 2009, 19:44 Attached thumbnail(s) fdsdsf.GIF ( Size: 382.36k ) Number of downloads: 1759 |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
Hack |
![]()
|
O sa ti se afume oglinda farului de la astea, plus ca nu o sa te tina prea mult pentru ca le va zapaci caldura degajata de becul de faza lunga(asta in eventualitatea in care o folosesti
![]() This post has been edited by Hackmikey: 9 Jan 2009, 21:10 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Cu cine vorbesti ??
|
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
darem |
![]()
|
|
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
tuner |
![]()
|
pt Aragorn: am niste leduri alb galbui poate seamana cu 4300k al tau
o sa fie cate un led pe far ![]() ![]() This post has been edited by tuner: 11 Jan 2009, 16:30 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
Aragorn |
![]()
|
QUOTE(darem @ 11 Jan 2009, 01:25) Multumesc frumos! O sa iau din astea sa vad cum merg ![]() ![]() ![]() ![]() Tuner daca nu reusesc nimica spectaculos, ne mai intalnim in Brasov la Real ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- BV - 28 - R O L
2007/II.2
|
|
ionutzxxx |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 30 December 08 From: Bucuresti City ![]() |
astea SMD chiar dau foarte bine . eu mi-am pus cu 5 leduri si se vad extraordinar, in special la numar dau bine si inauntru chiar da un aspect placut.
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN
2007/Privilege
|
|
vali_iacov |
![]()
|
![]() Membru Ilfovean Group: Members Posts: 878 Joined: 27 September 08 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
salutare
am montat si eu la megane becuri cu leduri cam peste tot pe unde am putut ![]() am chiar si pe semnalizare spate, bec cu 24 leduri galbene, am pus si o rezistenta de 17w, nu mai stiu cati ohmi, si nu e absolut nici o problema. Intr-adevar rezistentele sunt cam mari si incomode, adica e cam greu de inchis capacul stopului dupa montare, dar se rezolva cu putina rabdare. Pentru pozitii am montat becuri cu 5 leduri SMD, se vad super frumos, alb, dau foarte bine cu xenoanele de 6000k. Stop/frana am acelasi montaj ca pe semnalizare, cu 24 de leduri, cu 2 filamente. Se vad super frumos noaptea, ziua pozitia se vede destul de slab pe spate, dar in momentul cand apas frana se lumineaza destul de bine incat sa fiu observat de participantii la trafic din spatele meu. Am vrut sa pun si pe semnalizare fata dar nu reusesc sa scot becul. Toate sunt achizitionate de la un tip Mihai, care aduce asemenea leduri. Pentru cei interesati va las idul lui de mess, e din Bucuresti si a fost foarte prompt de cate ori am avut nevoie de el. Face si montaj. ID de mess : suntaldracu Mihai il cheama, intrebati-l si de rezistente poate va lamureste. Din pacate nu pot sa pun poze, nu stiu de ce. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dCI
2006 Under Construction...Please Wait...
|
|
B 10 LXO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 13 January 09 From: Timisoara ![]() |
Salutare! Am vazt pozele postate de Hackmikey,cu 9 led-uri SMD, High power, T10 W5W pentru lumina de pozitie;aspectul e placut si lumina e intensa . Cedeti ca cele cu 13 led-uri sunt prea puternice pt lumina de pozitie?? (mi am comandat T10 W5W,13 led-uri SMD, high power, albe-pentru pozitie si pentru numar T10 W5W, 5 LED-uri SMD;sper ca am facut alegerea corecta ) astept un raspuns.. ms anticipat!
|
--------------------
Renault
Megane
- TM 23 LXO
Sedan 2 facelift Privilege nov.2007
|
|
Hack |
![]()
|
Ai facut o alegere proasta, din proprie experienta iti spun ca o sa ti se afume oglinda farului daca pui astfel de becuri si mergi cu faza lunga aprinsa.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
vali_iacov |
![]()
|
![]() Membru Ilfovean Group: Members Posts: 878 Joined: 27 September 08 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
@ B 10 LXO : nu sunt prea puternice, poate doar ca intensitate. Sunt leduri, deci nu se incalzesc la fel de tare ca becurile normale. Doar ca o sa fie o lumina destul de puternica pentru pozitii. Eu am cu 5 SMD si se vede destul de bine. Si pentru numar e perfect, o sa fie luminat foarte bine. O sa iti placa mai mult ca sigur schimbarea
![]() @ Hackmikey : scuza-ma ca intervin dar...ce legatura are faza lunga? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dCI
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Becul de faza lunga incalzeste plasticul prezent la led-uri.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
Hack |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
B 10 LXO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 13 January 09 From: Timisoara ![]() |
@ vali_iacob: m-ai facut si mai curios sa vad rezultatul.Exact!,la intensitate ma refeream cand am presupus ca sunt prea puternice.nu as dori sa am probleme cu politia din cauza asta.
@ hackmikey:gandindu-ma logic...cred ca ai dreptate! am neglijat aspectul asta. :unsure:insa maine imi vine comanda si banuiesc ca nu o sa ma abtin sa nu le montez...sau chiar ar trebui?? sa inteleg ca ai demontat farul sa remediezi problema?! |
--------------------
Renault
Megane
- TM 23 LXO
|
|
Hack |
![]()
|
Nu am remediat nimic, solutia e sa nu folosesti astfe de becuri, dar daca totusi le folosesti sa nu aprinzi faza lunga.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
vali_iacov |
![]()
|
hackmikey, inteleg ideea si ai dreptate, dar...faza lunga de obicei o folosesc la flashuri, si foarte rar atunci cand am nevoie sa vad ceva mai departe de cat imi ofera faza scurta. am avut cu un singur led pe pozitie si le-am schimbat din dorinta de a pune cu 5 SMD-uri, dupa 6 luni. inca nu am probleme cu ele, ma rog, am schimbat unul ca se dusese un led dupa 3 luni, eu cred ca e ok.
daca nu vrei sa-ti bati capul cu schimbatul dupa 3 luni de zile, bineinteles ca nu le vei monta. Bafta! |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dCI
|
|
B 10 LXO |
![]()
|
le-am montat!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- TM 23 LXO
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Am luat legatura cu cei de la xenonline in legatura cu niste leduri pentru pozitii, numarul de pe spate, etc. si mi-au spus ca momentan nu au pe stoc acel tip de led cu suport metalic, ci doar celebra varianta cu 5 SMD. (prezentata si in post-urile precedente).
![]() Intrebare: Daca nu folosesc faza lunga decat la flash-uri o sa mi se afume oglinda farului in timp de la aceste leduri? ![]() Rugaminte: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 14:19 |