lovitura cu pumnu
![]() ![]() ![]() |
lovitura cu pumnu
chocapic |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 13 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
2004 1,5 dci
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
intai studiaza contractul sa vezi daca acopera vandalismul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu as zice ca asa am gasit-o in parcare.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si eu eram de fata cind ai gasit-o asa dimineata-n parcare!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si sa nu scrie pe ea "lovitura cu pumnul".
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Chiar daca ai gasit-o asa in parcare tot vandalism se cheama. Chiar daca nu se specifica cu ce a fost lovita masina.
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca tii cu ursu'!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(chocapic @ 24 May 2006, 20:12) ![]() acopera casco un haion nou sau il repara astia? ms Descrie si tu mai detaliat ce s-a intamplat. Care sunt avariile? Cum e treaba cu politia? Ai reclamat deja (de zici ca nu i-a acut nimic autorului)? |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Declari ca ai gasit-o lovita in parcare si gata. Nu trebuie neaparat sa fie vandalism. Ete na ... a picat o cioara pe ea si s-a deformat tabla.
![]() Cat despre inlocuit haionu ... acuma nu cred ca e chiar atat de distrus. Tinichigerie si vopsea si gata se repara. This post has been edited by thunder: 25 May 2006, 10:01 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am faza asta in contract cu vandalism(Asirom), am gasit masina zgatiata pe toata partea stanga si totusi dupa ce am insistat putin au reparat-o aia. Primul lucru care l-au zis cand au vazut masina, a fost vandalism, i-am rugat sa mearga cu mine la politie sa decalre ca masina a fost vandalizata si de catre cine daca sunt asa convinsi ca a fost vnadalism. Cu multe batai de cap s-a rezolvat.
NU ASIROM! |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 00:47 |