Manuale Twingo, generatii si motorizari
![]() ![]() ![]() |
Manuale Twingo, generatii si motorizari
depecharu |
![]() ![]()
|
||
Membru cu trapa la cap Group: Members Posts: 198 Joined: 16 May 06 From: MS ![]() |
|
||
--------------------
Pegas
bicicleta
1987
- MS
|
|||
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
Foarte putine Twingo la noi in comparatie cu restul Europei asta pt ca nu se comercializeaza aici. Si pe mine m-ar interesa acel pdf.
|
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
depecharu |
![]()
|
Membru cu trapa la cap Group: Members Posts: 198 Joined: 16 May 06 From: MS ![]() |
Mihye, pe capacul de la benzina am desenat fix avatarul tau doar ca e pe albastru deschis (culoarea masinii mele).
![]() |
--------------------
Pegas
bicicleta
1987
- MS
|
|
mihye |
![]()
|
Merci pt manual, iar la desen pe capacul de benzina nu e o idee rea, cum ai facut, autocolant?
De masina ce poti sa zici, esti multumit? This post has been edited by mihye: 17 May 2006, 10:14 |
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
depecharu |
![]()
|
Era gata facut cand am cumparat masina, si are un halo alb in jurul lui. Nu stiu cum e facut, la atingere nu se simte. Saptamana viitoare trimit poza.
Masina e foarte buna, foarte frumoasa, ingrijita, perfecta dpdv tehnic, are trapa panoramica de sticla actionata electric, totul electric, 4 x airbaguri etc. This post has been edited by depecharu: 17 May 2006, 10:51 |
--------------------
Pegas
bicicleta
1987
- MS
|
|
aerodeck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 25 May 06 ![]() |
salut! am si eu nevoie de manual! am un twingo din 2002 1,2 16 v tiptronic, varianta expression. daca aveti careva va rog sa-mi trimiteti si mie! adresa: mk06deck@yahoo. merci mult
|
--------------------
honda
prelude
91' 2.0 16v dohc
- TM-86-DEK
|
|
depecharu |
![]()
|
Mihye: uite cum arata capacul de la benzina, pacat ca pozele sunt prost facute.
DSCW0002.jpg ( Size: 28.96k ) Number of downloads: 5820 DSCW0001.jpg ( Size: 24.94k ) Number of downloads: 5957 DSCW0005.JPG ( Size: 70.72k ) Number of downloads: 5843 |
--------------------
Pegas
bicicleta
1987
- MS
|
|
mihye |
![]()
|
Interesant, incerc sa imi fac si eu asemanator.
|
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
mihye |
![]()
|
In sfarsit apare Twingo ca model reno, cu toate ca ,avand in vedere ca inca se mai fabrica, locul lui ar fi langa Modus.
|
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
depecharu |
![]()
|
Totusi e un progres fata de sectiunea "Diverse".
![]() |
--------------------
Pegas
bicicleta
1987
- MS
|
|
mihye |
![]()
|
@depecharu
Helios-ul are clima?, cele cu trapa textila nu au. Are o jaluzea? Suprafata vitrata e f mare. Legat de consum ,al meu(1,2 8v) ia 6,5 in oras ceea ce e f bine, ale voastre cum stau? |
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
depecharu |
![]()
|
Helios-ul nu are clima, insa are standard: 4 x airbag, geamuri el., oglinzi el., trapa de sticla panoramica el..
DSCN2024.JPG ( Size: 184.82k ) Number of downloads: 5716 Are jaluzele de la jumatatea trapei spre spate (daca vrei sa dormi in masina ziua sau nimeresti cumva sub un bec). Mi-a spus cineva ca jaluzele s-ar putea trage si spre fata, insa eu inca n-am reusit... Al meu are 58 CP, dar consumul nu l-am calculat decat in afara. La un drum de 700 Km am scos o medie 4,5 %. Acelasi consum l-a scos soferul care a adus-o in tara (din Germania) la o viteza medie de 120 km/h. Am pus pe el un CD-Radio Panasonic, si nu-mi sunt active comenzile rapide de langa volan. Se pot lega la alt sistem audio altul decat cel standard? racatau.JPG ( Size: 148.04k ) Number of downloads: 5415 This post has been edited by depecharu: 8 Jun 2006, 07:45 |
--------------------
Pegas
bicicleta
1987
- MS
|
|
mihye |
![]()
|
CD-ul de pe reno are o mufa in plus fata de cele care nu sunt dotate cu asa ceva, mufa se afla langa cea "euro" trebuie sa fi observat cand l-ai schimbat cu celalalt.
Eu mi-am adus singur masina si mi-a consumat la aceeasi medie de 120 cca 5,2. Ca dotari nu am oglinzile el. si lampile de ceata in rest e la fel. |
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
depecharu |
![]()
|
A mea are mici modificari in exterior si interior. Sunt vopsite ramele de la butoanele de geamuri, de la casetofon, e schimbat schimbatorul de viteze, iar in ext e modificata suspenia, arcurile, toba, si am sub masca din fata un spoiler de cauciuc(pt. protectie).
Iar in portbagaj sunt puse leduri albastre, motiv pentru care e decuplata lumina din masina si cea standard din portbagaj. Lampi de ceata nici eu nu am. Iar la oglinzi cred ca mi-e stricat joystick-ul.(ori nu stiu sa-l folosesc). Daca e pus contactul le pot regla manual. (poate e dusa siguranta, tre sa verific). Cati CP ai la a ta? Parca motorul 12V are 75. |
--------------------
Pegas
bicicleta
1987
- MS
|
|
aerodeck |
![]()
|
salut! am si eu un twingo 16v din 2002 model expression.... ce nu mi se parte normal e ce cauta twingo langa modelele fabricate pana in 9...?
nu cumva sunt multe parti similare cu clio? referitot la twingo eu sunt f multzumit de cum trage motorul... akuma urmeaza sa-l cipuiesc si sa-i schimb evacuarea+filtru de aer... ca e tare al dracu motorasu asta ![]() |
--------------------
honda
prelude
91' 2.0 16v dohc
- TM-86-DEK
|
|
mihye |
![]()
|
Aerodeck! ti-am vazut masinutza ieri prin oras, arata bine.Pune o poza.
Motorul este identic cu cel de pe clio2&3,kangoo si modus, nu stiu cutia. twi1he.th.jpg al meu e stock(capacele de clio au facut treaba buna) This post has been edited by mihye: 9 Jun 2006, 07:23 |
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
aerodeck |
![]()
|
salut! pai o sa pun in weekend niste poze k akuma mi-e lene... si poate imi si montez toba!cutia e tiptronic sau quickshift cum ii zic ei! mihye pe tine te-am vazut in Real?
si am vaz mai sus: motorul de 16v are 75 cai, mai este de 58 si ala mai vechi de 60cp |
--------------------
honda
prelude
91' 2.0 16v dohc
- TM-86-DEK
|
|
mihye |
![]()
|
Ai trecut pe Bd Cetatii ieri in jur de ora 5. Nu am fost la Real.
Motoarele de 58 si 75cp sunt aproape identice singura diferenta este ca 58=8v si 75=16v, cel de 60 e generatie mai veche si cilindree de 1,3 nu de 1149 cum se fabrica acum. |
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
depecharu |
![]()
|
Referitor la topic, cine vrea manual de twingo sa scrie pe messenger, id depecharu .
|
--------------------
Pegas
bicicleta
1987
- MS
|
|
chiss82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 22 June 06 ![]() |
As dori si eu un manual de twingo model 2002,daca ma poate ajuta careva.
Va multumesc |
--------------------
renault
twingo
2002 1,2(16 V)
- bv-82-kis
|
|
depecharu |
![]()
|
Manualul pe care il am este din 96-98 cuprinde primele 2 tipuri de motoare 1236 si 1149 8v si este in limba franceza.
|
--------------------
Pegas
bicicleta
1987
- MS
|
|
siradu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Sunt proaspat posesor al unei masinute din 2001 si am nevoie de un manual. Am probleme multe dar mici cu el si cred ca as putea sa le rezolv cu ajutorul unui manual. Multumesc |
--------------------
Renault
Twingo
2001
- CT 14 TOY
|
|
depecharu |
![]()
|
Am eu un manual cam de prin 97-98 in limba franceza, si ar fi minunat daca s-ar putea pune pe site-ul lui zizibt si sa dam link la el la cine are nevoie.
|
--------------------
Pegas
bicicleta
1987
- MS
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
aici nu se poate posta intr-un topic la sectiunea atasamente sau manuale si documentatie?apropos de traducere,fiind un forum dedicat schimbului de informatii si idei la nivel pro bono,ne putem ocupa de treaba asta!
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Manual pdf Twingo ... 15MB ... de la "twingooo"
Din pacate doar aici am gasit momentan spatiu ... user_download:user_download va da posibilitatea sa-l downloadati. P.S. vom incerca sa-i gasim si alta locatie si/sau alta forma ... |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
hehehehehehe...the man himself!si uite asa suntem primul forum twingo din zona balcanica cu manualul complet!
multumiri conducerii. cu respect, tov.twingooo ![]() |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
yhf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 10 October 06 From: Bucuresti ![]() |
andrei, multumim pentru efort.
am studiat manualul de doua ori si am observat ca este pentru modelele pana in `99. cel putin la motorizare nu apare motorul de 16v. ![]() |
--------------------
renault
twingo
2001/1.2 16v Alfa Romeo 156 2.0 TS-155CP putin modificata :)
Mitac Mio A701 - iGO 2006+ silviu |
|
depecharu |
![]()
|
@twingooo
Daca vrei iti mai trimit si alte manuale in limbi mai mult sa mai putin balcanice. ![]() P.S. Acesta e o lista de coduri. Sunt si manuale de utilizare si de reparatie. This post has been edited by depecharu: 24 Mar 2007, 10:50 |
--------------------
Pegas
bicicleta
1987
- MS
|
|
marilena |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 23 March 07 ![]() |
Buna dimineata la toata lumea!Sunt o noua posesoare de renault twingo model 2001-2002.Sunt incantata pana la Dumnezeu de noua achizitie si nu as schimba-o pentru nimic in lume.Este de culoare verde metalizat si am botezat-o "BROTACUL" .A ajuns vedeta si in familie si la mine la servici.
Problema e ca in Bacau nu prea sunt asemenea "brotacei" si nu am reusit sa gasesc nicaieri o carte tehnica sau schema electrica.Va rog tare mult,ajutati-ma sau indrumati-ma unde pot gasi un astfel de manual. |
--------------------
renault
twingo
2001
- BC 90 BAL
|
|
twingooo |
![]()
|
vino cu mine si cu yhf maine dimineata in vitan si iti arat!
![]() |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 02:37 |