Problema de service?
![]() ![]() ![]() |
Problema de service?
saddie |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|||
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Parerea mea este ca ar trebuie sa te duci la politie sa declari ca ai gasit-o lovita in parcare, mai ales ca spui ca nu este asa grav. In felul acesta iti vei obtine autorizatia respectiva si o vei putea repara intr-un service renault fara sa mai ai probleme cu garantia.
Iar in service o vei putea face fie pe casco, daca ai, fie cu banii jos. Totusi trebuia sa mergi inca din faza producerii accidentului la politie, sau eventual, a doua zi, trebuia vazuta ca lumea fie de tine fie de un mecanic. In felul acesta puteai sa preintampini situatia actuala |
--------------------
Opel
Insignia
- b 01 ccc
2011 Ecoflex "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
Ufff.......... asta stiu ca trebuia sa ma fi dus de atunci.
Chestia e ca abia o scosesem din service in ianuarie, dupa ce a reusit prietenul meu sa il pocneasca pe unul si a trebuit schimbata bara fata. Numai gandul sa o iau de la capat cu politie, declaratii numai la o luna si deja ma ia cu dureri de cap. Eu ma gandeam sa o duc la un amic sa o vada si poate e numai sarita dintr-o prindere ceva. Nu de alta dar ar fi a doua reparatie pe Casco in doua luni si cred ca imi dubleaza astia polita la anul........ This post has been edited by saddie: 26 Feb 2007, 19:23 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
joy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 19 February 06 ![]() |
sal, stiu ce inseamna politie, declaratii, casco...
ptr asa ceva te sfatuiesc sa mergi in prima faza la un prieten... doar in caz ca observi ceva mai grav poti incepe "distractia" in rest se rezolva... iar de garantie, nu ti fa griji, eu am fost de 3 ori la revizie si nu se uita nici dracu la amanunte.... |
--------------------
renault
clio
- B - xx -xxx
1.5 65cp 2005 clio 1.5dci 65cp
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Primul drum la politie. Am avut un recent accident. Constatare:
Poti repara masina fara sa afecteze garantia,ca sa fii linistit da un telefon la repr.reno. Suport prindere aripa fata si bara fata pe contraaripa ffff moale se indoaie cu mana. probabil si spate identic. trebue sa preia socul fara sa afecteze habitaclul. Totusi eu zic ca ar trebui sa o faci la ei ca sa ai o hartie la mana in caz ca mai tarziu le vine vreo idee. eu reparat la ei cu piesele mele.far +aripa. la tine pare un lucru minor si daca lucrezi cu atentie poate ca nu e nevoie de ei This post has been edited by verde: 27 Feb 2007, 06:38 |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 23:07 |