Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Tamponare usoara (spate) - Clio, dar cu ce consecinte neasteptate....

k0b3
post 20 May 2006, 14:07
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: Iași

QUOTE(sagetator @ May 19 2006, 04:27 PM)
Mai e un hop de trecut: trebuie sa-mi recuperez banii pt. placuta cu numarul de inmatriculare.....

Tu sa fii sanatos biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 3 Sport Tourer 2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km
Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sagetator
post 20 May 2006, 22:20
Post #62

Membru autentic

From: O R A D E A

QUOTE(k0b3 @ May 20 2006, 03:07 PM)
Tu sa fii sanatos biggrin.gif
*

kob3, placuta a costat 120.000 lei. Da' crezi ca mi-e de banii aia? Si de stiu ca voi plati 1 mil. lei abonamentul la mobil, atata-l stresez pe tov. inspector, incat isi va fi dorit sa fi fost corect cu mine din prima. Isi va dori sa nu ma fi cunoscut. Vi-am spus ca-s "rau" cand ma nervozez. Ei bine, tevatura asta m-a cam calcat pe bataturi.... deci nu scapa de mine.

--------------------
Clio Symbol Fidji dCi 82 CP gri eclipse
Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
+
k0b3
post 21 May 2006, 15:56
Post #63

Membru autentic

From: Iași

Eu te inteleg perfect, stai linistit! Numai sa te mai tina nervii.... smile.gif

--------------------
Renault Megane 3 Sport Tourer 2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km
Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
+
suri
post 26 May 2006, 12:02
Post #64

Membru incepator

o adevarata epopee, pe langa ce am patit eu in iarna cu astra.

inainte de sarbatori am avut un incident cu soldat cu ruperea oglinzii retrovizoare stanga.mers impreuna cu vinovatul la politie, pierdut timpul, facut actele - se repara pe rca-ul vinovatului, incheiat la astra.
am cumparat eu oglinda si am platit montajul si in ultima zi din an am depus actele la astra, urmand sa primesc banii in 20 de zile lucratoare (am specificat in cererea de desdaunare ca doresc ca banii sa-mi fie virati in cont).fara sa exagerez, dupa trecere celor 20 de zile am dat mai mult de 10 telefoane agentului constatator pentru a primi raspunsuri de genul: "maine sau poimaine", "saptamana viitoare", "asteptam o hartie de confirmare" etc. intr-un final m-am enervat, am sunat la centrala si am cerut cu seful serviciului de daune, cu care am reusit sa vorbesc dupa ce am fost plimbat pe la alte 3-4 interioare, si caruia i-am spus ca daca a doua zi nu am confirmarea intrarii banilor in cont csa scrie pe ei. tipul - cu o voce foarte plictisita - a zis da, bine, la revedere; nu stiu daca a avut vreo influenta, dar a doua zi banii erau in cont.

din cele de mai sus (si ale tale, si ale mele) trag concluzia ca ardaf-ul este o firma de ocolit cat mai pe departe.

p.s. sa va mai spun ca agentul care mi-a facut atunci constatarea este acum constatator la firma la care am casco (am aflat acum doua zile cand am sunat la ei pentru o alta problema)?

--------------------
dacia logan 1.6 - b xx xyz 2005, ambition
+
sagetator
post 5 Jun 2006, 08:30
Post #65

Membru autentic

Primesc de dimineata un tel. de la Cheregi (constatatorul ASTRA) ca ma roaga sa merg la ei la sediu sa completez o cerere nu-stiu-de-care care le-o solicita CSA-ul cica "pt. finalizarea dosarului"..... nu stiu ce sa mai cred.

Ce parere aveti? Despre ce o fi vorba? Sa merg? Sau nu? Ce sa fac?

povestea asta parca nu mai are sfarsit....

--------------------
+
asybo2002
post 5 Jun 2006, 08:49
Post #66

Membru autentic

From: Bucuresti

Salut,
Sfatul meu e sa mergi sa vezi despre ce este vorba, dar sa ai grija ce semnezi...eventual daca ti se pare ceva dubios ceri un timp de gandire si mai te sfatuim si noi...
Bafta!

--------------------
DACIA Duster 4x4, 1.5 dCi - B 2010 Laureate
"Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
+
sagetator
post 5 Jun 2006, 09:19
Post #67

Membru autentic

Am vorbit cu service-ul RND. Banii le-au fost virati. Ce mai vor astia de la ASTRA? Sa iasa basma curata in fata celor de la CSA? Sa le arate ca de fapt totul s-a rezolvat?

Mi-e silaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!

--------------------
+
Tudor
post 5 Jun 2006, 10:04
Post #68

Moderator

Urmeaza sfatul lui Asybo!

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
dizzy
post 5 Jun 2006, 10:07
Post #69

Work smart not hard!

Pai aplica si tu acelasi tratament agentului constatator.
Roaga-l sa-si deplaseze poponetul la tine la sediu, ca doar nu iti faci programul dupa al lui.
Cand vine, zi-i sa-ti lase hartia, ca te grabesti la o intalnire si sa vina in 30 zile sa o ia. Dupa care, scarbit, ii zici sa vina in 15 zile.
Canad vine in 15 ii zici ca nu ai avut timp, si sa mai faca niste drumuri.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan - B zzz SXX 2005
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
sagetator
post 5 Jun 2006, 10:32
Post #70

Membru autentic

Ca un copil bine-crescut ce ma consider, le-am scris celor de la CSA ca-mi retrag plangerea, dar ca le trag un semnal de alarma vis-a-vis de atitudinea Astra Asigurari Oradea prin acest "domn" Cheregi, fata de pagubiti si fata de CSA.

Apoi am vb. cu Cheregi la telefon, care, la aflarea vestii ca nu ma deplasez la semnat hartii, etc., mi-a inchis nervos mobilul. biggrin.gif Cica trebuia sa merg la ei sa semnez o factura cum ca s-au virat banii serviceului unde mi-am facut masina.

Pe finalul discutiei, i-am mai spus ca nu mai vreau sa-l vad sau sa aud de el si de Astra Oradea.

Urmare: eu raman fara acei 120.000 lei pt. numarul de inmatriculare, iar el va avea pe viitor inca de furca cu CSA-ul, fiindca chiar daca acum nu-i fac nimic, inca o plangere impotriva lui, cred ca va conduce la o ancheta privind abuzurile pe care le face acest individ.

Si sper ca acum e chiar END OF STORY.

--------------------
+
Pegasus
post 5 Jun 2006, 10:50
Post #71

Membru incepator

Nu inteleg de ce ai avut mila de acel domn care ti-a aratat dispret si inca ti-l arata de vreme ce ti-a trantit telefonul nervos. Ce te face sa crezi ca s-a corectat si ca prietenul/vecinul/colegul de servici nu va da(din cauza unui incident minor sa zicem...o tabla infundata) peste stimabilul domn care se va purta ca si cu tine?!? Trebuia sa o duci pana la capat ca respectivul sa isi respecte clientii si sa ii apara la dosar o penalizare de la CSA. Sunt sigur ca se va purta in continuare ca si pana acum, pentru ca nu a patit nimic si a mai capatat putin curaj ca nimeni nu o sa ii faca nimic. Parerea mea.

--------------------
Clio Symbol - Fidji 1.5dci(80cp)
Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
+
vali79m
post 5 Jun 2006, 11:07
Post #72

No. 620

From: Titan-Salajan

Nu trebuia sa arati mila fara de acest "domn".Tu ai scapat, dar sigur va mai cadea cineva pe mana lui si situatia se va repeta.

--------------------
Clio Symbol 2005 dci-80 cp
+
sagetator
post 5 Jun 2006, 12:53
Post #73

Membru autentic

QUOTE(Pegasus @ 5 Jun 2006, 11:50)
Nu inteleg de ce ai avut mila de acel domn care ti-a aratat dispret si inca ti-l arata de vreme ce ti-a trantit telefonul nervos. Ce te face sa crezi ca s-a corectat si ca prietenul/vecinul/colegul de servici nu va da(din cauza unui incident minor sa zicem...o tabla infundata)  peste stimabilul domn care se va purta ca si cu tine?!? Trebuia sa o duci pana la capat ca respectivul sa isi respecte clientii si sa ii apara la dosar o penalizare de la CSA. Sunt sigur ca se va purta in continuare ca si pana acum, pentru ca nu a patit nimic si a mai capatat putin curaj ca nimeni nu o sa ii faca nimic. Parerea mea.
*

QUOTE(vali79m @ 5 Jun 2006, 12:07)
Nu trebuia sa arati mila fara de acest "domn".Tu ai scapat, dar sigur va mai cadea cineva pe mana lui si situatia se va repeta.
*

Nu-mi mai permit sa-mi pierd timpul cu aceasta problema. Sunt super-ocupat. Dar oricum, judecand dupa nervii tipului, imi dau seama ca intr-un fel sau in altul, l-am atins! Ceva repercursiuni tot s-au rasfrant asupra lui, a imaginii lui si implicit a societatii Asta - Oradea. Cu siguranta. wink.gif

--------------------
+
sagetator
post 7 Jun 2006, 12:08
Post #74

Membru autentic

Ca sa stiti la ce sa va asteptati daca faceti plangere la CSA !

Am primit o scrisoare de la CSA, la care le-am raspuns prin mail. Deja toata povestea asta incepe sa ma amuze. Si da, recunosc ca am gresit cand mi-am retras plangerea. Acuma imi pare rau. Dar nu credeam ca nesimtirea celor de la Astra poate merge atat de departe. wacko.gif

Enjoy!

This post has been edited by sagetator: 7 Jun 2006, 12:38

Attached thumbnail(s)
catre_CSA_07_iulie_2006.jpg ( Size: 114.4k ) Number of downloads: 279
de_la_CSA_07_iulie_2006.jpg ( Size: 162.07k ) Number of downloads: 281

--------------------
+
sagetator
post 15 Jun 2006, 10:27
Post #75

Membru autentic

Am sunat la CSA Bucuresti. Nu s-a rezolvat nimic !!!!!!

Motivul: cand constatatorul de la Astra, m-a pus sa completez CEREA DE DESPAGUBIRE, mi-a spus sa nu completez si data, pentru nu stiu ce motiv. Ca urmare, cei de la CSA au fost informati de Astra ca nu s-a completat Cererea de Despagubire! blink.gif

Legat de rigiditatea tipului privind suplimentarea tuturor daunelor, pozitia CSA a fost urmatoarea: "Martorii, numai in instanta puteti sa-i folositi. In cazul d-voastra, pentru ca noi sa putem face ceva, trebuiesc dovezi materiale, cum ar fi completarea acelei anexe din procesul verbal de suplinetare a daunelor cu specificarea faptului sa nu sunteti de acord cu ce a constat constatarorul, lucru pe care d-voastra nu l-ati facut. blink.gif Ca urmare pe baza hartiilor astfel completate, cei de la Astra au afirmat ca totul s-a semnat fara obiectii" (vezi imaginile din postul meu anterior).

Concluzii:
1. nu uitati sa completati data pe Cererea de Despagubire !!!
2. folositi-va de dreptul de a avea obiectii legat de suplimentarea daunelor ! Altfel spus: puteti semna procesul verbal de constatare a daunelor, dar numai daca sunteti convins ca nu sunt si alte daune suplimentare care nu au fost trecute, iar daca sunt, aveti dreptul sa le specificati in acel proces verbal, la rubrica respectiva.

...altfel, furtuna intr-un pahar cu apa! CSA-ul nu poate face nimic.

Sper ca povestea prin care am trecut sa ajute pe altii sa scape de batai de cap. Asadar, mare atentie!

Mi-am permis sa editez acest post, fiindca era sa uit ceva: am intrebat la CSA daca intr-un fel sau altul CSA-ul pe baza minciunilor acestui "domn" Cheregi (de exemplu: ca nu s-a completat cererea de despagubire, cand de fapt era completata dar nu datata, datarea urmand a fi facuta de Astra), poate face ceva sa-l sanctioneze, mi s-a raspuns: "Noi nu putem face nimic. Poate cei de la Astra vor lua ceva masuri" radmasa.gif Va dati seama deci ca nu se va intampla nimic. Poate ii va creste salariul la acest Cheregi, ca fiind un exemplu de "expert" in regulat fara sa fie afectat, un exemplu pt. ceilalti constatatori de "asa trebuie sa faceti si voi"! mad.gif

Si inca o chestie: nu sunati la CSA Cluj, ca aia habar nu au ce rol au ei acolo.

This post has been edited by sagetator: 15 Jun 2006, 11:14

--------------------
+
Ovis
post 28 Feb 2007, 12:00
Post #76

Membru autentic

From: Timisoara

Abia acu am ajuns si eu pe subiectul asta. Incredibil!
sagetator, sper sa nu te superi pe mine, dar o parte din vina o ai si tu:
1) Eu nu semnez hartie in alb nici la tata. Pe tema asta chiar am avut scandal la penultimul loc de munca, deoarece directorul vroia sa-i semnez contractul in alb, ca altfel, vezi doamne, trebuia sa mai faca un drum in plus la contabil.
2) Orice greseala trebuie penalizata, indiferent ca cel care a gresit e copilul, nevasta sau fratele. In momentul in care tu ai ales sa-ti retragi plangerea nu ai facut altceva decat sa fii de acord cu mizerabilii de imbecili. In opinia mea, diplomatia, respectul si buna purtare se presteaza doar acolo unde exista reciprocitate. Cu nesimtitii, brisca-n gat. biggrin.gif
3) Nu cred ca rezistam sa nu-l fi luat de gatzi pe ala intr-un final. Si daca era mai mare decat mine, atunci faceam rost de unii care sa-l bata.

--------------------
Renault Megane II.2 Estate Expression 2006 - 1600cc 110 CP, 15500km
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th August 2025 - 00:31
Dacia