Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Tamponare usoara (spate) - Clio, dar cu ce consecinte neasteptate....

sagetator
post 12 May 2006, 08:01
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: O R A D E A

Merci. Sper sa-mi foloseasca si aceasta imagine. Am s-o printez si cu ea merg dupa o forma oficiala. Sper s-o obtin.

Legat de imagini: nu poti uploada daca volumul de upload e mai mare de 1 MB / post.
Rezolvare nr. 1: trebuie sa micsorezi imaginea si s-o salvezi asa micsorata, astfel incat sa ajunga la sub 1 MB.
Rezolvare nr. 2: trebuie sa gasesti un alt format de salvare a imaginii. De exemplu formatul GIF si JPG sunt economice. Putin se pierde la calitate, dar se poate distinge ce vrei sa arati, fara probleme.

--------------------
Clio Symbol Fidji dCi 82 CP gri eclipse
Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
R19/16v
post 12 May 2006, 09:55
Post #32

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

pe' poza are 220k parca smile.gif

dar daca te duci tu la un service reno, preferabil altul decat cel la care ai fost, si te duci la magazie si le zici ca vrei o bara de symbol si daca se poate sa iti dea codul si sa iti printeze o poza cu ea. mie mi-au facut asa pt o prapadita de sonda, fara sa cunosc pe cineva, sau sa ma milogesc la ala dupa poza. am cerut-o si mi-a dat-o fara comentarii. incearca si tu...!

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
sagetator
post 12 May 2006, 16:37
Post #33

Membru autentic

Azi am fost la service si am vorbit cu o doamna de la birouri. Alta persoana, alt birou. I-am explicat care-i treaba si mi-a zis ca spoilerul cu cofrajele vin impreuna, fiind o singura bucata!!! smile.gif Uraaaa! - mi-am spus. Si mi-a mai zis ca daca clientul vrea ceva, ei se vor conforma.

In plus, m-a mai asigurat ca voi fi mai mult decat multumit. I-am raspuns ca urmeaza sa vedem.

Deci totusi se va face dreptate. M-a intrebat ce asigurator trebuie sa plateasca. Cand a auzic ca ASTRA, s-a prins de cap. Astia chiar asa pe spate sunt?

In fine. Deci e de bine. Va tin la curent cu desfasurarea "ostilitatilor".

--------------------
+
R19/16v
post 12 May 2006, 16:47
Post #34

Oldschool Member

bravo tie smile.gif

multa bafta!

--------------------
+
sagetator
post 12 May 2006, 22:01
Post #35

Membru autentic

I-am povestit fratelui meu ce am patit cu inspectorul (constatatorul) de la Astra. Mi-a spus ca la ei (el sta in Milano), daca s-ar fi intamplat asa ceva, direct in istanta l-ar fi bagat pe pacaliciu de asigurator. El are un BMW seria 3, la care pe juma' de an plateste 850 euro. Mi-a zis ca acolo nu se joaca lumea cu chestiunile astea..... c-o fi, c-o patzi, ca câr, ca mâr.....

Mi-a mai zis ca pentru o zgarietura mica pe un spoiler, se revopseste complet spoilerul. Nu tu polish, sau alte alea.

Deh, Italia. Europa.

....dar si platesc asigurari de-i indoaie.

--------------------
+
sagetator
post 15 May 2006, 08:17
Post #36

Membru autentic

Povestea continua.....

Am fost azi dimineata (la 8.30) la service. L-am cautat pe seful atelierului caruia i-am aratat imaginea postata aici de R19/16v (multumesc inca o data), cerandu-i sa-mi dea o hartie oficiala privind acest lucru.

L-a chemat pe un tip care se pricepea la computere, acesta a accesat Dyalogis-ul, a cautat un Symbol oarecare, si mi-a printat aceeasi schestiune. Apoi seful de atelier a mai adaugat ca fagurele (cofragele) nu sunt piese componente separate.

L-am sunat pe "d-l" inspector, i-am comunicat pozitia oficiala Renault, cerandu-i sa vina pt. a definitiva hartiile ca sa-mi bag masina in service.

Aveti in atasament pozitia oficiala Renault.

Attached thumbnail(s)
oficial_confirmare_ansamblu_spoiler.jpg ( Size: 69.16k ) Number of downloads: 737

--------------------
+
bogdan2
post 15 May 2006, 10:08
Post #37

Membru incepator

Salut, imi pare rau pentru patania ta, dar in urma evenimentelor eu unu zic sa iti iei actele inapoi de la boii de la Astra si sa-ti faci dosarul pe regres la firma de Casco caci se poate. In felul asta scapi de durerile de cap , dureri gratuite as putea spune!!!!

--------------------
Renault Laguna 07: 2,0 Dci
+
R19/16v
post 15 May 2006, 12:43
Post #38

Oldschool Member

excelent rezultat! multa bafta in continuare!

--------------------
+
sagetator
post 15 May 2006, 20:09
Post #39

Membru autentic

si continua.....

Azi la amiaza, dupa ce l-am asteptat mai bine de o ora jumate pe "d-l" inspector (asta fiind o dovada de lipsa de respect din partea lui), cu ajutorul hartiei l-am convins ca trebuie sa suplimenteze "lista neagra". Dar nu m-a crezut pana nu i-a aratat seful atelierului pe calculator (Dyalogis) ca am dreptate. (Hotului de hot ii e frica! - vorba zicalei). Fortat de imprejurari, pana la urma a completat lista....

Acum alte probleme:

1) Bandourile prezinta doua zgarieturi relativ mici, vizibile insa de aproape. Acuma oi fi eu paranoic, dar i-am cerut si acelea sa fie schimbate. Cum e, cum nu e, ele nu mai sunt in starea de dinainte. Nu?

2) Pe langa acest aspect, suportul pt. numarul de inmatriculare e si el rupt intr-un loc, si zgariat (frecat) bine de tot in altul. Din nou, nici acesta nu e cum a fost. Nu? Asa ca i-am cerut sa scrie pe deviz si aces lucru.

Raspunsul individului: "atat se poate!" mad.gif (din nou). Pur si simplu a refuzat, si ce-i comic, a "fugit" de mine. S-a indreptat spre masina lui sa dea sa plece! Tragico-comic. Mai lash om ca asta (avand in vederea varsta lui) in viata vietilor mele nu am vazut.

Cand i-am spus ca pot apela la CSA daca nu se intoarce sa faca completare cu bandourile si suportul de numar, mi-a zis sa fac si sa sun pe cine vreau. blink.gif Adica ce sa inteleg? Ca i se rupe de soarta lui? Sau nu ma crede in stare de asa ceva? Pai va asigur ca se inseala amarnic.

Cu toate acestea, constiinta ma determina sa ma mai gandesc daca sa-l bag in toaleta (sa nu zic "buda") sau nu. De aceea va cer din nou sfatul: considerati ca trebuie sa fac plangere la CSA impotriva lui?

--------------------
+
semit
post 15 May 2006, 20:30
Post #40

Private Spice

From: Bucuresti

da...

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
R19/16v
post 15 May 2006, 20:49
Post #41

Oldschool Member

ABSOLUT!
si nu se poate spune ca nu e interesat de soarta sa, se poate spune doar ca nu e prima oara cand e amenintat cu CSA si stie, ori ca nu o sa iti duci la capat plangerea odata ce vei avea masina frumoasa si lucioasa, ori ca chiar daca te duci la CSA el nu pateste nimic...

--------------------
+
V A L I
post 15 May 2006, 22:21
Post #42

Membru autentic

From: BV

CLAR.. cum vine aia ...si batut ..si f...t..si cu banii luati !? Iti iei masina (noua sau nu) .. intra unul in tine si iti strica masina... si mai pui si bani din buzunar din cauza unui "domn" incompetent (de parca ar da bani de la el din buzunar)?

--------------------
Renault Clio Symbol Fidji 2006 / 1.5 dci / 65 cai
+
Laurentziu83
post 16 May 2006, 08:49
Post #43

Membru autentic

QUOTE(sagetator @ May 15 2006, 09:09 PM)
1) Bandourile prezinta doua zgarieturi relativ mici, vizibile insa de aproape. Acuma oi fi eu paranoic, dar i-am cerut si acelea sa fie schimbate. Cum e, cum nu e, ele nu mai sunt in starea de dinainte. Nu?

2) Pe langa acest aspect, suportul pt. numarul de inmatriculare e si el rupt intr-un loc, si zgariat (frecat) bine de tot in altul. Din nou, nici acesta nu e cum a fost. Nu? Asa ca i-am cerut sa scrie pe deviz si aces lucru.

Raspunsul individului: "atat se poate!"  mad.gif (din nou). Pur si simplu a refuzat, si ce-i comic, a "fugit" de mine. S-a indreptat spre masina lui sa dea sa plece! Tragico-comic. Mai lash om ca asta (avand in vederea varsta lui) in viata vietilor mele nu am vazut.

Cand i-am spus ca pot apela la CSA daca nu se intoarce sa faca completare cu bandourile si suportul de numar, mi-a zis sa fac si sa sun pe cine vreau.  blink.gif Adica ce sa inteleg? Ca i se rupe de soarta lui? Sau nu ma crede in stare de asa ceva? Pai va asigur ca se inseala amarnic.
*

1. schimba si bandourile, daca sunt zgariate cu ocazia accidentului.

2. si suportul de numar se schimba. Inseamna ca sunt chitre rau astia de la Astra, se zgarcesc la un suport de cateva zeci de mii. Eu deja le-am schimbat pe amandoua, fara discutii, bine ca ale mele erau distruse iremediabil.
Al tau e rupt, deci nu mai prezinta garantie ca poate sa tina numarul de inmatriculare.

Fa reclamatie la CSA, daca nu merge reclama CSA-ul. tongue.gif
el pe asta mizeaza, ca romanul e satul de principiul "pana la Dumnezeu te mananca Sfintii" si ca e prea multa birocratie cu care ai de luptat. Incearca, oricum

Si data viitoare apeleaza la CASCO si regres. (numai sa nu-ti ceara asiguratorul tau comision prea mare pe motvi de cearta cu agentul AStra laugh.gif )

--------------------
. . .
+
sagetator
post 16 May 2006, 09:49
Post #44

Membru autentic

Dragi prieteni,

Azi am luat legatura cu CSA - Bucuresti. Mi s-a spus ca trebuie sa fac o solicitare in scris si ca raspunsul il voi primi in maxim 30 de zile !!! blink.gif blink.gif

Sunt curios ce masuri se iau. Oare mai exista dreptate in lumea asta? Chiar pt. fiecare surub trebuie sa ne batem ca orbii?

Asa ca iata scrisoarea trimisa celor de la CSA prin mail.

Attached thumbnail(s)
scrisoare_catre_CSA.JPG ( Size: 127.45k ) Number of downloads: 767

--------------------
+
R19/16v
post 16 May 2006, 13:29
Post #45

Oldschool Member

foarte frumos scrisa!

pacat de masina...

regres la casco (desi sper ca nu se va mai ivi ocazia)

ce masuri o sa ia? in cel mai fericit caz cred ca va scapa de 10% din salariu... mai mult nu prea cred...

oricum, macar se face oarecum dreptate!

--------------------
+
Ugly
post 16 May 2006, 20:55
Post #46

Membru incepator

Din pacate reclamatia nu-ti va repara mai repede ori mai bine masina.

Mai mult, nu cred ca vei primi un raspuns; treaba asta cu 30 de zile mi-a amintit de o patanie de-a mea de anul trecut cu o alta societate de asigurari "serioasa" - ARDAF.
Pe scurt, cineva cu RCA-ul la ARDAF mi-a busit masina (aveam o Nova, fara CASCO) si pentru a rezolva mai repede (1 zi fata de 10 zile in service-urile agreate ARDAF) si mai ieftin (2mil. fata de 5 mil.), am efectuat reparatia in regie proprie si am depus documentele in vederea recuperarii cheltuielilor.
Din start functionarul ARDAF mi-a spus ca lege ii obliga sa efectueze plata in maxim 20 de zile lucratoare si m-a programat sa trec pe la la casierie in consecinta.
P-asta am inteles-o, dar cind dupa o luna am mers dupa bani si functionarul de la ghiseu mi-a spus "daa, cash, ...iii, sinteti programat peste 2 saptamini", i-am cerut explicatii. Stii ce mi-a raspuns?
"Da ce domne', vrei s-aduc bani de acasa?"
Am vazut negru in fata ochilor si m-am dus glont la sediul OPC, unde am scris o reclamatie la adresa ARDAF pe motiv de neplata a obligatiilor in termeni legali. Cind sa o depun intreb functionarul de acolo cam in cit timp sa ma astept la ajutor din partea OPC; raspuns : "stiti, legea ne obliga sa va raspundem in maxim 30 de zile calendaristice"! (misto nu, eu reclam o intirziere de 2 saptamini si ei ma ajuta peste o luna). Am depus oricum reclamatia si astept si astazi raspunsul OPC!

Bafta !

PS
Acum este tardiva constatarea, dar daca apelai la CASCO sigur n-ai fi avut atitea probleme.

--------------------
Renault Megane II 2005 Hatchback
Megane II Hatchback 1,4 16V Pack Authentique 2005
+
sagetator
post 16 May 2006, 22:01
Post #47

Membru autentic

Din pacate m-am prins si eu cam tarziu de faza.... abia acum se leaga toate amanuntele care nu mi se pareau ok: de exemplu, nu intelegeam de ce "d-l" inspector ma tot grabea s-o bag masina la reparat (cica "sa vi se repare mai repede masina"), dar m-am prins. E un truc. Odata bagata masina la reparat nu prea mai poti sa-l aduci pe inspector sa-ti mai completeze devizul de reparatii. Nu-l mai gasesti, sau e chipurile f. ocupat, etc. Mi-a zis-o si in fata: "....pai nu se va mai putea" - cica el. La care eu: "?". Raspunsul la nedumerirea mea: "Fiindca poate nu se mai vrea, ca sa vi-o spun p-aia dreapta." blink.gif Cred ca m-am facut pamantiu la fata. mad.gif I-am spus ca e obligat prin lege sa vina de cate ori trebuie pt. a completa lista. La care el... a zambit ironic. Apoi sa nu-l trimiti in origini? (in gand, evident, ca-s om civilizat.... dar cu astfel de lepre ar trebui sa fim necivilizati)

In fine. Cert e ca pe viitor nu-i indic sa se loveasca de mine. Nu pot tolera astfel de viermi ai societatii. Sub nici o forma. Si cum roata se invarte..... odata si odata tot se va intalni cu mine.

Concluzie: CASCO cu regres spre asiguratorul RCA e solutia cea mai buna..... pacat ca am crezut ca am de-a face cu oameni, nu cu indivizi biologici. Mi-e mila de copilul/copiii lui. Halal tata. Halal exemplu. Mi-e sila...

--------------------
+
Solon
post 17 May 2006, 09:27
Post #48

Membru autentic

Eu pentru 500.000 lei l-am frecat cu sare pe dinti pe agentul constatator.Cred ca a facut pe putin 4 drumuri cand am avut beleaua.

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
siporazvan
post 17 May 2006, 10:52
Post #49

Membru

@Ugly

Off-topic, dar legat de ardaf si de faptul ca sunt niste nesimtiti
De 3 saptamani ma suna incontinuu un agent (antipatic si tupeist fara masura) de la ardaf care a avut dosarul meu si se roaga de mine sa-i aduc o imputernicire de la firma de leasing ca sa poata inchide dosarul de dauna. Pe scurt am fost tamponat de un tip care avea RCA-ul la ardaf si trebuia sa imi inlocuiasca aripa stanga. Stiam ca sunt niste nenorociti, dar i-am fentat si am reusit sa-mi scot masina de la Serus cu reparatia facuta, lasandu-le acestora delegatia de la leasing. Nu stiu de ce o fi asa de fudul si nu le poate solicita celor da la Serus prin fax acea delegatie care a ramas la ei. Iar eu m-am convins din pataniile voastre ca nu merita sa il ajut sub nici o forma. De abia astept sa ma sune iar, cred ca il arde tare rau problema asta...

--------------------
renault symbol 1.5dci 82c.p. 2005 Dynamique
Dacă crezi că educația este scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta
+
Pegasus
post 17 May 2006, 11:51
Post #50

Membru incepator

QUOTE(Ugly @ May 16 2006, 09:55 PM)
Din pacate reclamatia nu-ti va repara mai repede ori mai bine masina.

Asta asa este daca privim doar la cazul de fata dar pe viitor lucrurile se vor schimba daca cei nemultumiti vor avea puterea sa reclame toate nedreptatile suferite. Agentii constatatori vor fi nevoiti sa-si faca treaba profesional. Daca ii mai dai si in judecata si vor pierde bani ii atingi exact la ce ii doare mai tare.. la bani!!
Este de datoria noastra sa ii pisam la cap si sa le facem reclamatii de jos pana la cel mai inalt nivel pentru ce prostii fac diversii mecanici, sef service, inspectori, etc. Alta cale nu avem pentru ai forta sa se schimbe ceva in modul in care esti tratat ca si client si sa scapam de mentalitatea lor "ai ajuns la mana mea..." sau "aici eu fac legea..."

--------------------
Clio Symbol - Fidji 1.5dci(80cp)
Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
+
k0b3
post 18 May 2006, 09:45
Post #51

Membru autentic

From: Iași

QUOTE(sagetator @ May 11 2006, 12:39 AM)
Intrebari:

- ce parere aveti de rezistenta structurii metalice a spatelui de Clio-Symbol ? chiar asa slab sa fie? 20-30 km/h fiind suficienti pt. a o indoi asa tare? (aveti doua fotografii in atasament cu indoiturile din portbagaj - calitate mai slaba dar se vede bine - facute cu tel.)

E normal. Si eu sunt patit, mai rau ca tine (45km/h). Filosofia caroseriei este sa absoarba cat mai bine socul, chestie pe care ai simtit-o si tu. Gandeste-te ca testele ENCAP se fac la 64 km/h si dupa aia masina se arunca, ca e facuta zob.

Referitor la reparatiile si problemele pe care le-ai avut. Tot timpul e bine ca imediat dupa accident sa suni in service si sa ii intrebi pe cei de la Tinichigerie daca sa iti faci masina pe CASCO-ul tau (cu regres spre RCA) sau pe RCA-ul vinovatului, in functie de colaborarea cu firma de asigurari. Tot timpul cei din service vor fi onesti legat de problema asta intrucat un asigurator cu probleme inseamna pentru ei incasari mai mici si mai lente, deci blocarea fluxului de "productie".

Legat de reparatii, eu cred ca o sa fie bine, am vazut si cazuri mai rele rezolvate foarte elegant. Tot ce conteaza este sa faci cateva vizite prin service si sa discuti cu seful sectiei de Tinichigerie. In orice caz, tot ce e plastic se schimba, doar tabla se repara.

--------------------
Renault Megane 3 Sport Tourer 2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km
Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
+
sagetator
post 18 May 2006, 15:23
Post #52

Membru autentic

... si uite ca povestea se apropie incet-incet de sfarsit!

Azi am fost la service sa-mi vad frumusika. Era indreptata si vopsita pe din interior, dar.... tot timpul tre' sa fie un "dar": dar daca intarzia 5 min. eram pe punctul de a nu mai remedia doua indoituri pe care le-am constat pe moment la bordura pe care vine chederul. I le-am aratat tipului de la tinichigerie si a sarit rapid la treaba. Ma gandesc ca daca nu mergeam de-a moaca pe acolo, ramaneam cu indoiturile. Asadar recomandarea mea in ce priveste tinichigeria RDN (autorizata Renault) din Oradea, e ca inainte de a fi dusa la vopsit, trebuie facuta o inspectie a calitatii muncii prestate. Eu am avut noroc. Am "picat" la fix. Chiar in momentul in care dorea s-o scoata de pe rampa ca s-o duca la vopsitorie.... in fine. Nu mai merita sa ma consum. Dar in ce priveste indreptarea fustei (cei 2 cm de care va spuneam), nu pot sa ma plang deocamdata... Am facut o proba cu stopurile montate, si am realizat ca a iesit multumitor.

In alta ordine de idei, am verificat noul spoiler. No coment. Munca realizata cu simt de raspundere. Bravo celor de la vopsitorie. Dar ce credeti ca mai vad? Bandourile lovite montate pe spoilerul nou.... acum ca erau curatate, am descoperit 6 (sase) lovituri vizibile. mad.gif Asa ca am pus mana pe tel., l-am sunat pe "tata inspectorilor Astra Asigurari" sa faca bine sa faca o plimbare pana la service. Imi zice ca vine in jurul ore 14.00. Ce credeti ca se intampla? Apare pe la orele 13.00. blink.gif Il vad, nu-mi vine sa cred, si-l strig. Eram in acel moment cu seful de atelier (un om la locul lui).

Acum stau sa ma gandesc.... daca nu-l vedeam ce se intampla? Imi spunea ca "in jur de 14.00" inseamna si 13.00 ??? Cand in mod curent intarzia o ora - o ora jumate? Si asta la ce ar fi condus? La "Pai nu v-am intalnit, deci nu am mai mai completat devizul."? Si ramaneam cu masina cu bandourile zgariate? mad.gif Iar sa inteleg ca a fost o tentativa de tzeapa? Ce om e asta? Pe bune acum!

In fine. Vine omul nostru, morcovit, linistit, fara vlaga..... "Hop!" m-am gandit, "sa fi avut rezonanta scrisoarea mea catre CSA?!?" Jubilam, va dati seama. Mi se facea dreptate. A fotografiat bandourile, a completat lista, mi-a luat chitanta de la Politie, cu care dovedeam faptul ca mi-am platit o noua tablita cu nr. de inmatriculare. Asadar totul a decurs normal. Dar nu m-am rabdat sa-l intreb: "Totusi d-le Chereji, e o politica de firma faptul ca la o suplimentare mai puneti pe lista doar o problema? Totusi de 4 ori a trebuit sa ne intalnim pt. un lucru care l-am fi rezolvat omeneste in maxim 2 intrevederi?" La care el: "Nu, nu e politica de firma....".

Trageti voi concluziile.

In sfarsit si-a terminat treaba si din punctul meu de vedere.... dar dupa cati nervi....

Ce sa mai spun? Rad si plang in acelasi timp. Rad pt. ca mi-o repara in sfarsit cum am sperat/cerul, plang pt. ca sunt inconjurat de asa oameni, de asa mentalitati, de asa....

--------------------
+
sagetator
post 19 May 2006, 12:28
Post #53

Membru autentic

..si parca totusi nu vrea sa se termine.

Merg azi la service sa-mi scot masina. Tipul de la tinichigerie (cel de care spuneam ca e hover cu "d-l" inspector Chereji (constatatorul daunelor din partea Astra Asigurari), se pune sa completeze acea "instiintare" catre Astra, in vederea virarii de bani catre service. Ce credeti ca se intampla? blink.gif blink.gif

Dupa ce trece suma de completat, mototoleste hartia, si zice: "Stati ca nu pot trece suma fiindca cei de la Astra nu lucreaza cu virgule!" blink.gif Eu: "?!" Si o recompleteaza, fara insa a mentiona suma (asta dupa ce evident ca m-a pus sa semnez ca daca nu se vireaza in intregime toti banii, sunt obligat sa dau de la mine din buzunar! Da' asta cum naiba vine?.)

Considerati ca e normal ce a facut? Aveti o imagine cu acea hartie in atasament.

Il alta ordine de idei, din nou nu dau de nenea inspectorul. mad.gif Nu raspunde desi am incercat sa-l sun de pe doua nr. de tel. diferite. Mai jos aveti si o imagine cu preturile materialelor si a manoperei. Total: 2318,76 RON. blink.gif

Dar va rog raspunde-ti-mi la intrebarea de mai sus. Deci e normal sa nu treaca acolo suma? Sau sa inteleg ca iar e o invarteala de-a lor?!

Merci anticipat.

Attached thumbnail(s)
suma_necompletata.JPG ( Size: 85.6k ) Number of downloads: 681
pag2_ptsite.jpg ( Size: 202.95k ) Number of downloads: 644

--------------------
+
Havoc
post 19 May 2006, 12:39
Post #54

Membru incepator

Nu cred ca este normal..ceea ce se intampla si nici nu trebuia sa semnezi ca platesti tu daca nu platesc asigurarile!

--------------------
Seat Leon 2005
+
R19/16v
post 19 May 2006, 12:40
Post #55

Oldschool Member

am MARI indoieli! si nici p-aia cu semnatu' ca platesti tu de la tine n-am mai auzit-o...

--------------------
+
Pegasus
post 19 May 2006, 12:49
Post #56

Membru incepator

Si o recompleteaza, fara insa a mentiona suma (asta dupa ce evident ca m-a pus sa semnez ca daca nu se vireaza in intregime toti banii, sunt obligat sa dau de la mine din buzunar! Da' asta cum naiba vine?.)

Cum adica sa platesti de la tine? tu nu esti vinovat ca te-a lovit altcineva din vina lui!!
O noua plangere la CSA daca nu platesc aia tot.

--------------------
+
sagetator
post 19 May 2006, 12:54
Post #57

Membru autentic

Asta scria jos pe prima magina:

Attached thumbnail(s)
angajamentul_pag1.jpg ( Size: 50.83k ) Number of downloads: 661

--------------------
+
Pegasus
post 19 May 2006, 13:04
Post #58

Membru incepator

Daca aia nu platesc complet contravaloarea reparatiilor... sper ca ai un prieten avocat sau daca nu este cazul sa-ti faci sad.gif
Acum serios sunt treburi mai de finete si de interpretare la care ar trebui sa te sfatuiesti cu cineva de specialitate. Multa bafta in continuare.

This post has been edited by Pegasus: 19 May 2006, 13:05

--------------------
+
chipson78
post 19 May 2006, 13:36
Post #59

Membru autentic

daca au trimis la service numai foaia din stanga, nu o sa primesti acceptul de plata in veci. daca le-au trimis pe amandoua eu zic ca e aproape ok. daca zici ca sunt mana in mana probabil o sa "rotunjeasca" putin totalul la sfarsit si se mai aleg si ei cu o piesa, ceva.

in ceea ce priveste partea cu diferenta in josul paginii scrie ca te obligi sa platesti ce nu poate fi despagubit prin contract(spre exemplu daca ai lovit masina si dupa vine altul si iti sparge un geam, nu ai vandalism inclus in contract, platesti geamul). oricum, atat timp cat pe deviz ai piese si manopera care se refera strict la reparatiile trecute in constatare, nu o sa aiba nimeni nimic de comentat.
oricum, cei de la service, ar trebui sa iti fi spus dinainte de a face ceva ce nu ar intra in constatarea respectiva, ramanand la alegerea ta daca platesti rspectiva reparatie sau il chemi din nou pe cel de la asigurari sa faca o constatare suplimentara.

--------------------
Sedan Privilege 1.6 16v, Mai 2004, clima+scaune incalzite+esp
Clio Symbol 1.4 8v, Martie 2001(vandut)
+
sagetator
post 19 May 2006, 15:27
Post #60

Membru autentic

Si iata ca (sper) povestea a luat sfarsit.

Am fost la Astra, unde m-am intalnit cu seful unitatii, povestindu-i pe scurt ce s-a intamplat. I-am spus de Cheregi ca-i un nemernic si ca nu trebuia sa se ajunga la a-l chema de 3 ori pt. suplimentare.... Ciudat lucru: a fost de acord. In fine, directorul dorea sa-mi arate ca e la carma unei societati oneste, care-si sprijina asiguratii, bla-bla-bla-bla, insa in realitate, nici gand de asa ceva. Din pacate.

Evident ca nenea inspectorul nu era de gasit nici in ruptul capului, dar directorul, citindu-ma ca sunt un om care-si vrea doar masina la forma la care a fost, fara alte scandaluri, etc., m-a asigurat ca ma pot urca intr-un taxi, si ca pe cand ajung la service, va fi sosit si faxul cu acceptul de plata semnat si parafat de Astra.

Normal ca pe cand am ajuns, faxul era pe nicaeri! (deja ma amuz si eu, de ce tzara de kko avem.....) Dar seful de atelier, i-a spus celui de la tinichigerie (la care s-au strans toate actele), ca pe raspunderea lui, sa-mi dea masina.

Asa ca iata am adus-o. E frumoasa, curata, etc., dar prezinta mai multe zgarieturi fine pe caroserie ici-colo, care se pot scoate cu polish la o adica.... E ca si cum te-ai imbraca in toale Armani, dar ai avea mizerie sub unghii. Cam asta e sentimentul meu privind masinuta.

Daca ar fi sa dau o nota serviceului RND-Oradea, aceasta ar fi 9 (noua). Daca insa ar fi sa dau o nata societatii Astra, nici nu vreau sa ma gandesc.... ("vid" se poate?)

Mai e un hop de trecut: trebuie sa-mi recuperez banii pt. placuta cu numarul de inmatriculare.....

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd August 2025 - 21:08
Dacia