Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Pachetul Legislativ Obligatoriu

tzk
post 29 Jan 2007, 21:17
Post #61

membru cu megane

Group: Members

hai ca eu centrez, eu dau cu capu...
zice cineva de la RAR ca daca scrie pe el ca e conform normelor europene e suficient de bun.

--------------------
Renault Megane II Sedan Expression 1,5dCi 80 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FireChief
post 29 Jan 2007, 23:03
Post #62

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

From: Bucuresti

clase stingatoare http://www.stingatoare.com/stingatoare%20pulbere.htm
http://shop.instalsting.ro/items.php?CA=3&...3186.121.244.77
http://www.eurostingpsi.ro/
eu personal nu as cumpara un stingator care nu are numarul certificatului de avizare pompieri(centrul national de securitate la incendiu), nu vad pe nimeni cu sorti de reusita sa explice unui politist conformitatea intre normele europene si cele romanesti radmasa.gif asa ca daca scrie avizat ....intelege politistul biggrin.gif
@d.o.c.t.o.r.dan g am mai scris nu dvs omologati produsul el trebuie deja sa fie cind ajunge la dvs, P6 e o alegere reusita pt masina adica daca doamne fereste apar probleme... chiar ajuta

This post has been edited by apostol_emil: 30 Jan 2007, 20:51

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
GabyT
post 16 Feb 2007, 17:00
Post #63

Membru autentic

From: Bucuresti

Desi am postat acest mesaj pe forumul daciaclub, consider ca este de interes a-l posta si aici, mai ales ca Clio-ul pe care l-am achizitionat anul trecut, era dotat cu o asemenea "pocnitoare":
Pentru cei care dorm linistiti crezand ca "cineva vegheaza" asupra lor biggrin.gif , respectiv pentru cei care, de voie de nevoie, si-au achizitionat PACHETUL DE SIGURANTA legal obligatoriu :
daca credeti ca, achizitionand un extinctor, a-ti scapat de grija amenzii, dar si de eventualele daune suferite in cazul unui incendiu, VA INSELATI AMARNIC;
Azi, ca un adevarat samaritean ce sunt wink.gif am incercat sa dau o mana de ajutor proprietarului unui Cielo care luase foc pe B-dul Alex. Obregia banuiesc din cauze electrice (masina era parcata si a luat foc undeva sub motor), oferindu-i "asistenta" cu extinctorul din dotare; Rup sigiliul, agit extinctorul, apas pe parghie, face poc si atat ....!!!!, noroc cu cei de la un magazin invecinat care au sarit cu extinctoare de 5 kg pentru ca daca nu erau ei, asistam la un spectacol de "foc si lumina" mai ceva ca de revelion ...
Mentionez ca extinctorul ESTE IN TERMENUL DE GARANTIE, manometrul cu care este dotat indica faptul ca este ok (era pe zona verde) si cu toate astea nu a functionat; este cu pulbere tip P1-PB, fiind produs de S.C. ALSTING S.A Alba Iulia si se poate cumpara din toate marile magazine !!!! asa ca banuiesc ca multi dintre voi si-au dotat autoturismul cu asa ceva.
Am auzit zilele trecute in mod fugitiv o stire referitoare la faptul ca extinctoarele ce se gasesc pe piata sunt mai mult de forma dar am zis ca exagereaza si ei (pentru rating). E ADEVARAT !!! Extinctorul (cel putin cel produs de firma mai sus mentionata) are un ROL STRICT DECORATIV 022.gif ; desigur, "alunga" politistii, dar atat.
Am facut plangere la OPC si astept sa vad daca se intampla ceva. Voi reveni cu detalii
.

Desi am considerat exagerata ideea de a-ti dota masina cu extinctor de 5 Kg, dupa evenimentul de astazi mi-am reconsideat opinia; pacat ca nu am cum sa-l prind in portbagaj, pentru ca decat o "pocnitoare" decorativa, mai bine un extinctor adevarat !

--------------------
Dacia Solenza Scala / 2003
Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006
MIO C520
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 11:31
Dacia