Pachetul Legislativ Obligatoriu
![]() ![]() ![]() |
Pachetul Legislativ Obligatoriu
tzk |
![]()
|
||
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|||
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
clase stingatoare http://www.stingatoare.com/stingatoare%20pulbere.htm
http://shop.instalsting.ro/items.php?CA=3&...3186.121.244.77 http://www.eurostingpsi.ro/ eu personal nu as cumpara un stingator care nu are numarul certificatului de avizare pompieri(centrul national de securitate la incendiu), nu vad pe nimeni cu sorti de reusita sa explice unui politist conformitatea intre normele europene si cele romanesti ![]() ![]() @d.o.c.t.o.r.dan g am mai scris nu dvs omologati produsul el trebuie deja sa fie cind ajunge la dvs, P6 e o alegere reusita pt masina adica daca doamne fereste apar probleme... chiar ajuta This post has been edited by apostol_emil: 30 Jan 2007, 20:51 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Desi am postat acest mesaj pe forumul daciaclub, consider ca este de interes a-l posta si aici, mai ales ca Clio-ul pe care l-am achizitionat anul trecut, era dotat cu o asemenea "pocnitoare":
Pentru cei care dorm linistiti crezand ca "cineva vegheaza" asupra lor ![]() daca credeti ca, achizitionand un extinctor, a-ti scapat de grija amenzii, dar si de eventualele daune suferite in cazul unui incendiu, VA INSELATI AMARNIC; Azi, ca un adevarat samaritean ce sunt ![]() Mentionez ca extinctorul ESTE IN TERMENUL DE GARANTIE, manometrul cu care este dotat indica faptul ca este ok (era pe zona verde) si cu toate astea nu a functionat; este cu pulbere tip P1-PB, fiind produs de S.C. ALSTING S.A Alba Iulia si se poate cumpara din toate marile magazine !!!! asa ca banuiesc ca multi dintre voi si-au dotat autoturismul cu asa ceva. Am auzit zilele trecute in mod fugitiv o stire referitoare la faptul ca extinctoarele ce se gasesc pe piata sunt mai mult de forma dar am zis ca exagereaza si ei (pentru rating). E ADEVARAT !!! Extinctorul (cel putin cel produs de firma mai sus mentionata) are un ROL STRICT DECORATIV ![]() Am facut plangere la OPC si astept sa vad daca se intampla ceva. Voi reveni cu detalii. Desi am considerat exagerata ideea de a-ti dota masina cu extinctor de 5 Kg, dupa evenimentul de astazi mi-am reconsideat opinia; pacat ca nu am cum sa-l prind in portbagaj, pentru ca decat o "pocnitoare" decorativa, mai bine un extinctor adevarat ! |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 11:31 |