Presedintele Hyundai - mare om, mare caracter
![]() ![]() ![]() |
Presedintele Hyundai - mare om, mare caracter
silviumc |
![]()
|
||
![]() Members Group: Members Posts: 319 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|||
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
in general cam toti toti marii sefi din cam toate sectoarele au pete negre. din cand in cand mai pica unul, mai fraier.
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Si eu care ma gandeam la un Accent CRDi de 110CP si 235Nm.....................
Asta e .. Mai invatam, mai cercetam ... This post has been edited by mao: 5 May 2006, 11:49 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Care e treaba dintre masina si director? Directorul nu proiecteaza masina, nu el o intretine! I-ati omule masina!
|
--------------------
Citroen
C3
- Inca numere rosii...
1.4Hdi 2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai sa le cerem la toti directorii care ne vand ceva cazierul sau referinte de la asociatia de locatari.
Astfel vom fi convinsi ca produsul cumparat ne va satisface. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Lasati mistourile ca stiti f bine la ce ma refer ...
Parca altfel te uiti la o masina facuta de o firma care nu este lovita de tot felul de probleme ... atacuri ... etc ... Stiu, o sa spuneti ca si VW trebuie sa dea afara pana in 2008 vreo cateva mii de angajati, dar totusi ... E o treaba sa scoti 235Nm si 110CP din cilindree de 1.5 diesel, de asta ma gandeam ... portbagajul e de numai 400 litri ... |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
baieti, 99% din cei care au mai mult de 10 milioane de $ in cont au facut cate ceva ce nu apare pe nici o hartie.
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
mao, daca tu crezi ca cei 400l nu iti sunt de ajuns, meri matale de fa un drive-test cu masinuta respectiva, uita-te in portbagaj si vezi ce iti convine si ce nu-ti convine la ea.
Arestarea presedintelul Hyundai nu are efecte asupra calitatii masinilor Hyundai. Io as zice sa-i aresteze mai intai pe dealerii de la noi, care-si bat joc de clienti... (oare Hyundai stie in ce hal se comporta dealerii de aici?) |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
cristi.r |
![]()
|
maddan, pai uite aia-i treaba ca facui drive-testul si imi placu masinuta; bai, da' carcotasi mai sunteti ...
![]() ![]() Acum inteleg foarte bine ca unul din motivele super-vanzarilor lui Tucson este si minunatia asta de motor... iar spatiul este destul de generos pentru clasa ei (la Accent ma refer). Cand mi-o cumpar v-anunt ... deocamdata ... tre' sa vad cum pun ABS si A/C la carutul fiica-mii, ca-s tatic de 3 zile, si rupt de oboseala, na c-am zis-o ... ![]() Iar despre dealer-ii de aici, stiu din sursa sigura ca ei invata meserie nemteste si o aplica romaneste ... This post has been edited by mao: 5 May 2006, 21:51 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
BRAVO! Pentru fetita, evident!
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 00:49 |