ce parere au alti "smecheri" despre megane
![]() ![]() ![]() |
ce parere au alti "smecheri" despre megane
kebbius |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Honda Accord 2008 2.4 M/T
Black |
|||
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Pai e normal ca fiecare sa-si laude masina
![]() This post has been edited by sorin.aldea: 10 Mar 2006, 17:07 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
aham...clio rullez...s-a vazut aseara cu laura saraca...D-zeu s-o odihneasca.
Referitor la ce zicea ala de pe pejo.....Pai sa stii ca nu ei sunt de vina. Voi sunteti...ca-i luati in seama. Lasati-i pe fiecare cu limuzina lui. Nu stiu cum arata un Pack Authentique, pentru ca nu am vazut indeaproape nici unul. Confort Dynamique, in schimb, un e chiar atat de naspet la finisaje... Mai ca l-as pune pe aceeasi pozitie cu Primera din punctul asta de vedere... |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Stii care e treaba @kebbius ..ala zice ca masina lui e mai buna ca na...poate a dat mai mult pe Peugeot 307 decat ar costa un Megane Sedane si gata..zice ca e mai tare a lui
Cat despre faza ca "Fratilor, atat plastic ieftin nu am vazut decat la Logan. Cutia de viteze e infecta." as zice eu vreo doua dar ma abtin....ala ce crede,ca masina lui e facuta din aur masiv,titan sau alte metale ? sa fim seriosi acu..si nu cred ca cutia de viteze e infecta...poate el are automata(nu stiu daca peugeot 307 are varianta cu automata) si n-a condus in viata lui o masina cu cutie manuala.. ![]() This post has been edited by Racky: 10 Mar 2006, 17:31 |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Topicul asta seama cu mai multe de pe aici..masini germane vs Reno, etc....Ideea e ca pe ansamblu trebuie sa te gindesti la ce ai cumparat...Eu, spre exemplu, mi-am dorit foarte mult un Golf V...dar cind am vazut ca vroiau pentru usile din spate 850 euro m-am enervat....La aceeasi bani (14.092) primeam de la VW un Golf V cu motor de 1.4 si 75 CP si era mega oferta de iarna ca iti dadeau aerul conditionat standard...Asa, am ales M II cu 1.6 si 115 CP, clima si vopsea metalizata, jante de aluminiu, cotiera etc......Am ales cum s-ar spune raportul pret/dotari....si pentru ca am avut ocazia sa ma dau cu mai multe marci ( taica-miu are un Audi spre exemplu) pot sa zic ca la nivelul asta Reno M II, Golf V, Pejo 307, Seat Leon etc cam toate seamana la calitatea materialelor....Sa nu uitam faza antologica cind unul de la Promotor a ramas in mina cu juma' din schimbatorul de viteze al unui Golf V nou pe care il primisera pentru test....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Scuzati OFF-TOPIC
@Heron..hai ca-i tare..chiar asa s-a intamplat ?...a ramas cu schimbatorul in mana ? ![]() |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Mai mult, daca ai rabdare sa cauti colectia au dat si poza redactorului cu faza respectiva....e de anul trecut sau acu doi ani si masina era un TDI 2.0 bine echipat...se poate sa ma insel asupra motorizarii si datei da faza e reala si a facut istorie....
This post has been edited by cmandrei: 10 Mar 2006, 18:27 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
QUOTE aham...clio rullez...s-a vazut aseara cu laura saraca...D-zeu s-o odihneasca. Shit happens in life. Si printesa Diana a murit si era in mertan. Asa ca depinde de bafta omului nu de masina. Aia cu clio rullezz...era o gluma ![]() This post has been edited by sorin.aldea: 10 Mar 2006, 17:45 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
he he, io ma bucur ca mi-am luat megane. pe megane au pus plastic ieftin ?
focus: sa vezi acolo ce plastic iti da, cica e d-ala antialergic sau ceva de genu asta, si ce servo are - are trei niveluri de servo (oras, autostrada si inca unu), si l-am dat pe ala de oras: nu-s io fortzozo da trageam de volanu ala ca la dacie, tamburi pe spate optionali ca la skoda, spatiu: cu scaunul reglat pt mine ( io am 1,93) ca la a mea in spate nu aveam locu care il am in megane, confortul la volan lasa de dorit, sau o fi facut pt astia mai mici de inaltime.... si toate astea la un scor de vro 17000. c4: o porcarie de masina, in afara faptului ca-mi place afisaju ala central, nimic nu ma incanta: plastice de rahat, spatiu nici nu mai vb, servo - era sa intru intr-un tramvai, e mai nasol pana te obisnuiesti cu volanu ala ca vroiam sa claxonez nu nemeream de loc claxonu... parerea mea e ca la banii de un megane nu ai ce masina sa iei. PS: acu astea-s parerile mele, asa ca poate acu ma numar si io printre "smecherii" cu reno ![]() |
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Cred ca toti cei care am optat pentru reno am fost incantati de masina.
Daca e cineva care a luat in sila masina, poate doar primita in utilizare de la serviciu. Cum folosesc doua masini, pot face o comparatie obiectiva... Renoul e plin de gadgeturi, care iti fac viata la volan mai sigura (desi e extrem de relativa siguranta, din pacate), mai placuta si mai usoara, in schimb se simte o usoara senzatie de fragil (parerea mea!). Am ales siguranta pe care o ofera, in dauna unui motor mic, dar suficient pentru ce am nevoie. Fordul e mai sarac in dotari (varianta standard), in schimb creaza o senzatie de solid, de trainic. E foarte comuna la interior, fara ceva care sa exceleze. Are, in schimb un motor mai mare, dar care ma rupe la consum. Comparatia financiara nu avantajeaza niciuna dintre cele doua masini, fiind in game similare de pret (desi ele apartin unor clase diferite). |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
-
2005 Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
s-o gasit "bazatu`"... "smecheru"... cu pejo 307...
![]() ![]() ![]() mie asta imi suna a fabula aia cu vulpea si strugurii... |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
amp |
![]()
|
![]() AMP Group: Members Posts: 275 Joined: 17 May 05 From: P I T E S T I ![]() |
Dar poate are dreptate omu... o oarecare asemanare intre bordul de logan si cel de megan exista. Si poate la pejo nu sunt greieri in bord asa cum sunt la toate masinile facute de reno... Eu nu am avut pejo, insa am ales reno nu pt ca ar fi cea mai tare masina, ci pentru faptul ca poti beneficia de multe optiuni la un pret redus...
|
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1.9dci
- AGxxAMP
120CP Dec.2001
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(sorin.aldea @ Mar 10 2006, 05:44 PM) Shit happens in life. Si printesa Diana a murit si era in mertan. Asa ca depinde de bafta omului nu de masina. Aia cu clio rullezz...era o gluma ![]() Pai si eu glumeam....mai macabru ar zice unii, dar asa imi place mie sa fac misto de moarte. Ce...ea nu face misto de noi toata ziua? (Mai fac misto si de viata de altfel, din aceleasi considerente). Prima mea masina mai acatari a fost Clio si sustin cu mana pe inima ca a fost singura masina Renault pe care am condus-o perioada mai indelungata si de care am fost multumit. |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
kornel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 27 October 05 ![]() |
masina mea e ca mai tare. am aproape 15.oookm in vreo 4 luni. nu am de ce sa ma plang, greerii apar si dispar, in rest motorina si lichid de parbriz
|
--------------------
megane 2
sedan
2005 expresion Megane II Confort Expresion, 1,5 dci, 100cp, climatronic, gri platine, D69, noiembrie 2005, 22.000km la 15.05.2006
SMART MCC, 599cmc, 50cp, 2 locuri |
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
iote domne ca exista si oameni fericiti...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
daca nu m-as fi dus pe la peugeot inainte sa imi iau megane ziceam...307 este foarte auster inauntru, iar tot ce tine de butoanele de la climatizare si audio zici casunt de la radioul pe lampi a lu strabunica! personal interiorul nu imi place..prea mult negru...sobra rau..si volanu ala..chiar ca parca e de volga.
pe scurt, nu mi-a placut si de aia nu l-am luat. si de aia am luat megane! |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ba a mea e cea mai tare !!!
megane si 307 sucks. la megane ai prea multe dotari si te incurci in botoane. 307 nu stiu cum e ...da' clar e nasol....doar e pejo ![]() ![]() ce-a mai ramas...aaaaa...alea americane consuma mult si pica si alea. asa ca, singura masina care merita e cliotul ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Mai cristib..la cum ai scris tu ,,cliotul''..vezi sa nu se inteleaga altceva...
![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Off:Stergatoarele la 307 de zici ca ai autocar.
![]() Si faza cu 2 geamuri la portierele fata si amplasarea oglinzilor aiurea. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
MiB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 18 September 05 ![]() |
Dragi tovarashi dupa cum se vede in semnatura am un megan. Un preten de al meu are un 307 care l-a luat cu un an inaintea mea dupa un an schimbat tot kitu de ambreaj (50 mil) + doua manete de semnalizator ( nu mai sareau inapoi) + o chemare in service pt nu stiu ce conducta + schimbatoru iar face fitze + canci xenoane (am vrut eu sa iau un 307 SW).
Plasticu e intradevar mai calitativ decit la renault ala care e din fabrica ca o vrut prietenu meu sa isi ia o cotiera (~2.5 mil) si arata de parca acum a scos-o din matrita. Legat de pret : Am vrut prima oara un peugeot 307SW cu plafon de sticla, full airbag (8 cred), ABS+EBD etc, tot ce se putea pune (nu se putea xenoane) si pretu era de 19200 Euro. Pe megane estate am dat 17400 cut tot mai putin full piele, senzor presiune roti si magazia de CD-uri . Am deja peste 10000km cu masina si sincer nu am deschis capota decit sa verific daca mai e motoru acolo. Asa ca ala de la pejo vorbeste ca sa nu taca. Raportu pret/calitate/optiuni e net in favoarea renaultului |
--------------------
Renault Megane
Estate
2005 1.5 DCI Renault Megane II Estate full option, 1.5 dci 80 CP
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Cumnatul meu e posesor de 307 break. De ce? Pentru ca nu incape in Megane. (e drept, e cam maricel...).In Peugeot incape mai bine (in fine, e o chestie cu sustinerea coapsei piciorului...whatever...). Inainte a avut Clio. Si in ala incapea mai bine. Cind m-am suit in Clio, si mie mi s-a parut ca fotoliul e mai maricel decat la Megane. Tot ce pot sa spun este ca pentru poponeata mea lucrata (10 ani atletism, nu gluma...), Meganu e Tatal Lor. Sustinere laterala mai buna, insa poate ca ar fi mers inca o pozitie in jos la dispozitivul de reglare pe inaltime a scaunului...
Peugeot-ul are intr-adevar ceasurile "cromate", nu ca la Megane unde sunt date cu ceva argintiu. Treaba e ca si in Franta o masina Peugeot e mai scumpa decat Reanult la aceesi clasa. De aici incolo, de gustibus non disputandum!... |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
alex1405 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 29 April 06 ![]() |
bai fratzilor. toti ne laudam masinile ... de acord... dar am mers cu Megane si Megane 2 (inclusiv megane coupe).
Hai! sa zicem ca un megane 1 1.6 16v e cam zgomotos.... dar eu am loc inauntru sa conduc comfortabil. Ce pot sa va spun este ca in 307, la 2m si 110kg imi dau cu volanul peste picioare cand urc.... dau cu genunchii in tot ce e pe langa bord...etc etc etc. In faza asta..poa sa aiba si 220 cai... nu-mi place |
--------------------
rr
rr
rr
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.908 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Alex, mai tii minte Toyota ala argintie? Ca amandoi in fata stateam umar la umar...Bienvenue parmi nous...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
am vazut un golf 5 negru pe strada cu roata de rezerva. aveti idee cat de subtire e ? parca i-au dat de la bicicleta, atat de mica era. aia e bataie de joc !
da tot respectul, omul a dat 800 E ca sa-si mai puna 2 usi pe spate. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
O vorba spune ca "cea mai buna masina e aia care-ti place". Si e pe bune.
Cat timp ai bani de un 607, un SLK, sau un Clio si nu iti iei altceva de banii aia, inseamna ca acel model iti place/te reprezinta, adica pt. tine aia-i cea mai tare masina. Asa ca hai sa nu mai criticam alte marci, ci sa-i lasam pe altii - mai "inteligenti" - s-o faca, chiar si de e vorba de Clio/Megane/cevretivoi. Hai sa fim noi mai "prosti" ca altii! |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
alex1405 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 29 April 06 ![]() |
QUOTE(b06fcn @ Apr 30 2006, 02:04 PM) Alex, mai tii minte Toyota ala argintie? Ca amandoi in fata stateam umar la umar...Bienvenue parmi nous... care mah? corolla aia pe care era sa o cracanam? Daaaa... Stimabililor, ca sa kintelegeti despre ce e vorba, si chiar daca este off topic! Imaginati-va ...300kg pe scaunele din fata de la o toyota + cam tot asa pe banchete si... in aceste conditii de dacie papuc...facuti 300 km la 150km/h din care 10 facuti pe ...pamant batatorit. Buuna masina. Dar eu tot la renault-ul meu raman! ![]() Multam pt primire domnu FCN |
--------------------
rr
rr
rr
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.908 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Sefu, pana la aia 300 km, zi de drumul ala lung cand am plecat de la Sao Paulo...ca au fost spre 1300 km la viteza aia...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
in momentul asta io ma gandesc la doua varinate: m2.2 100cp dci privillege sau golf 5 1.9 tdi 105 comfortline cu preturi de cca 18k si 19-19,5k
lasand la o parte versusurile, m-ar incanta mai mult o alta masina cat mai diferita de megane si, credeti-ma e o difereta intre ele dar cum ambele imi plac foarte mult indiferent de ceea ce voi alege sau nu voi mai alege nici una, voi regreta putin ca n-a fost cealalta dar pana atunci, traiasca reno! ps: roata de rezerva de la golf este temporara si nu poti depasi 80 km/h cu ea. cu ea, portbagajul are 350l, cu roata normala, sub 300 |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 17:44 |