Intalnirea Membrilor Forumului - BUCURESTI, - intalnire saptamânala -
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - BUCURESTI, - intalnire saptamânala -
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.908 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
poate ajung si eu daca scap de la munca...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Este vineri!!! |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Je vine pe la 22.30 ca are treaba cu mujer.. iese la 22.00 de la work....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
O duce frumos si in siguranta acasa.
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nici o treaba.. doar o ia de la work si o duce acasa.. presupun
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Azi e dureros de vineri. E atat de vineri incat nu iti vine sa crezi ca mai pot exista si alte zile in saptamana.
Ne vedem diseara!!! |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
da matinali mai suntem domnu`....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Lucman |
![]()
|
Pai nu vreau sa spuneti ca nu ati stiut ca e vineri
![]() ![]() PS. Parca as pune placutele de numere azi, aduce cineva o surubelnita? |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Am fost si eu in trecere pe la 22.40 sa vad daca sunteti acolo dar nu am anuntat ca vin si oricum nu puteam sta asa ca nu mi-am permis sa vin neinvitat.
Am sa vin vinerea viitoare, sper sa fiu liber. Cum e cu noi venitii ? Trebuie sa ia la toti de baut sau ceva de genul ? ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
semit |
![]()
|
eh.... acum poti sa vii cu termosu` cu ceai.. ca e frig afara... si niste seminte...
![]() si NU trebuie sa te anunti... vii acolo.. zici .. sunt EU... si gata ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
N-am termos, dar seminte am sa cumpar...
![]() Abia astept sa mai vad si eu niste Megane-uri din semnaturi.. Din pacate in Buc momentan sunt cu porcusorul meu din semnatura si nu prea am ce sa va arat, nici cd player nu am la el, dar lasa ca vin vremuri mai bune ... EDIT : O intrebare, cum e politica cu test drive-uri la intalniri ? Adica mie mi-ar fi rusine sa intreb pe cineva pe care abia cunosc sa-mi dea 'o tura' cu masina dar as fi interesat de cateva modele de Megane cu alte motoare. Eu clio-ul meu il dau pentru cine e interesat, dar nu cred ca e nimeni ![]() This post has been edited by alexava: 21 Oct 2006, 20:30 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Eu m-am rugat de eddie vreo 2 intalniri sa facem schimb si n-a vrut sa-mi dea clio-ul
![]() Lasand gluma la o parte, eu, din principiu, sunt foarte reticent in a lasa pe altcineva sa-mi conduca masina, insa "test pentru locul pasagerului" am facut cu toti cei care au dorit... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
A l e x |
![]()
|
Dar tu ajungi pe la intalnirile din Bucuresti ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Imi aduce si mie cineva niste suporti de numere daca vin vineri la intalnire?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
Lucman |
![]()
|
O minunata zi de vineri s-a anuntat de dimineata. Nu am vrut sa o bag in seama si am dat snooze de 2 ori. Degeaba. Refuza cu obstinatie sa ma lase in pace.
Are ceva cu mine. Niciodata nu am fost rau cu ea. Am tratat-o cu consideratie si dureri lejere in cot. Pana la urma a trebuit sa scot capul din plapuma si sa ies in lumea rece si rea. Inca nu mi-au dat drumul la caldura nenorocitii. Pesemne ca asteapta sa moara primul om de frig. Ura!!!, ce fericire. S-au trezit alti nefericiti mai devreme decat mine si au lasat apa calda sa curga. Macar nu mai trebuie sa astept 10 minute pana sa ma bag la dus. Picioarele refuza sa ma asculte, nu vor sa intre in masina. Stiu ca le asteapta o zi intreaga in care vor amorti sub un scaun.... Life is a bitch! Cel putin diseara vor obosi langa o sticla de suc la Zodiac. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Lucman
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Lucman |
![]()
|
Deci cine se mai anunta langa sticla mea de Cola diseara?
|
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
|
|
semit |
![]()
|
je... parca era dimineata mea... in povestirea ta...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Lucman |
![]()
|
N-as vrea sa cred ca vom fi numai noi doi si o bardaca de suc
![]() |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
|
|
A l e x |
![]()
|
sandman, atunci poate ne vedem odata pe la intalniri in Buc, ca la intalnirile din Viena nu stiu cand ajung
![]() Din pacate in seara asta nu ajung, pentru ca am avut un deces in familie saptamana asta si sunt plecat din B de miercuri. Sper sa va adunati mai multi si sper sa ne vedem peste o saptamana in sfarsit pentru prima oara... Am auzit ca la intalniri e ca la sex, prima oara e mai ciudat dar apoi din ce in ce mai misto ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
sandman_ |
![]()
|
prima data esti curios si se termina prea repede
![]() apoi deja incepi sa experimentezi ![]() Alex, cu proxima ocazie sunt calare pe voi (dpdv al intalnirii, nu al sexului ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Lucman, stai linistit ca n-o sa fi doar tu si semit.
Acum sa vedem daca o sa fim doar noi trei ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
- B 89 XBM
2006 Privilege Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
A l e x |
![]()
|
Bun asa sandman.
Ei baieti ? Cum a fost ? Doar 3 ? This post has been edited by alexava: 28 Oct 2006, 02:10 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
am fost multi, cata frunza cata iarba
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.908 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Pai se poate Domnu' Sabin, vii in Bucuresti si nu dai si matale un semn de viata? Data aviatoare cand vii, poate ne vedem doua minute....
This post has been edited by b06fcn: 28 Oct 2006, 21:39 |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() skuze, domnu' maître. Am fost fantastic de incredibil de groaznic de prins (intre treaba si gagici) incat n-am reusit sa dau un semn, dar, asa cum promiteam si anterior, data viitoare nu va mai iert... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
semit |
![]()
|
datorita unei discutii avuta intre membrii prezenti de obicei la toate intalnire .. dorim sa schimbam LOCUL DE INTALNIRE din cauza cazangiilor care erau sa loveasca vro 2 masini vineri seara... si exista si o propunere pentru un loc nou... in parcarea din spatele Salii Polivalente... in zona Tineretului.. voi face si un poll pe acesta tema dar va rog sa va exprimati opiniile aici momentan...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
parca era accesul interzis acolo unde ai propus tu semit. cel putin asa era acum cativa ani.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
![]() claus : Intalnirea Reno.ro - Renault Club Bucuresti se tine in parcarea din spatele Salii Polivalente in fiecare zi de VINERI incepand cu orele 21:30 harta |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 21:07 |