Placuta ovala, de ce toti cer placuta ovala ?
![]() ![]() ![]() |
Placuta ovala, de ce toti cer placuta ovala ?
tino |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 9 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
MEGANE II
1.6 benzina
2004 PRIVILEGE MEGANE II 1.6 benzina CONFORT PRIVILEGE 2004
|
|||
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Fara codurile alea am impresia ca nu poate intra in baza de date sa vada piesa respectiva, indiferent ca e identica pe toate modelele sau nu... dar nu era la pragul din dreapta?... sau nu mai tin eu minte bine?...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
tino |
![]()
|
nu gasesc nici un autocolant pe prag usa sofer
|
--------------------
MEGANE II
1.6 benzina
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Deschizi usa (parca aia din dreapta totusi?!) si te uiti pe stalp, in apropierea imbinarii cu pragul... da, era impropriu spus prag, ca e pe stalpul dintre usi...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Scrie in manualul de utilizare cum gasesti placuta. Am la indemana doar editia in lb. engleza:
ident5yu.th.jpg Motivele pt. care ti s-au cerut datele de pe placuta ovala: - programul care confera codul piesei, pretul etc are cere datele de pe placuta ovala (uneori VIN e suficient, depinde de piesa) - capacul de la maner se gaseste in trei (sau doua, nu-s sigur) variante, corespunzatoare echiparii (tie iti trebuie cu aspect cromat, altii trebuie sa-l vopseasca in culoarea masinii). |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
tino |
![]()
|
multumesc baieti ...am gasit
se poate inchide acest topic |
--------------------
MEGANE II
1.6 benzina
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Amigos, explicați-mi și mie: ce naiba e cu plăcuța asta ovală de la Reno? Dacă mă duc la un dealer să comand piese, îmi cere datele de pe plăcuța ovală. La Augsburg, pentru o curea de accesorii, nu le-a fost suficientă plăcuța ovală, ci mai vroiau o serie de motor care cică nu ar fi fost scrisă nici în talon, ci pe cartea de identitate!?!
![]() Noroc că cele două modele de curele aveau lățimi diferite și m-am uitat la mașina mea să văd de care am, altfel n-aș fi putut s-o cumpăr decît la noroc. Ăștia sînt nebuni, sau proști, sau incompetenți, sau ce? Dacă mă duc la Ford și le dau seria de caroserie, ei îmi zic totul despre mașina mea, inclusiv ce lapte a supt de la mă-sa. Am și eu o versiune de Microcat, iar cînd bag seria îmi zice culoarea mașinii, codul motorului și al cutiei de viteze, îmi zice dacă am piele sau nu (și zice chiar și ce culoare de piele), zice ce fel de radio și boxe am, ce fel de climatizare, ce fel de trapă, dacă ornamentul de plastic al stîlpului interior este gri deschis sau gri închis, etc. etc. Cel mai mic amănunt legat de mașina mea se poate afla pe baza seriei de caroserie. Dacă de exemplu am nevoie de șaiba de la șurubul al doilea de la capacul care acoperă CD-changerul din portbagaj, le dau seria iar ei îmi aduc șaiba. Simplu ca bună ziua. Eu nu înțeleg. Renault de ce nu poate? De ce au nevoie de un milion de coduri și codulețe, de un milion de etichete și plăcuțe, ca să afle un lucru pe care alții îl află numai dintr-un simplu VIN? |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Ma asteptam sa pateasca unul dintre noi si chestia asta la cat de incompetenti sunt astia de la Reno Romania. Vor sa faca de toate cu un cost relativ scazut si mai mult...sa fie lideri de piata.
Noi fraieri ca le facem buzunarele mari. |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
la meridian cel putin, cand le dai talonul se duc la computer si baga codul vin, si scot totul despre masina.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Mai sunt cateva aspecte:
- intr-un service din reteaua renault nu toate compartimentele au acelasi nivel de acces la datele retelei; la receptie e suficienta seria de sasiu, are cum scoate restul; dar magazia poate ca nu are acces decat la catalog, care functioneaza pe baza datelor de pe placuta ovala; sau omul respectiv care acceseaza terminalul are drepturi limitate; sau la receptie le e lene sau lucreaza la alta comanda deschisa si te trimit pe tine sa le citesti; asa ca depinde unde, pe cine, cand si cum intrebi in service-ul renault respectiv. - un oarecare magazin de piese nu are acees la baza de date renault ci numai la catalog (dialogys), deci trebuiesc datele de placa ovala. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
chipson78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu n-am avut nevoie decat de codul vin, care e pe talon, din ala se afla orice despre masina.
vlad, poate la augsburg nu au acces la datele din reteaua reno, dar in service autorzat nu se uita nimeni la placuta ovala. |
-------------------- Sedan Privilege 1.6 16v, Mai 2004, clima+scaune incalzite+esp
Clio Symbol 1.4 8v, Martie 2001(vandut) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 22:29 |