Evenimente auto si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Evenimente auto si nu numai
adrianpurcarin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|||
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Intre 6-9 aprilie la Romexpo, targ de turism pentru excursii( nu stiu exact cum ii spune)
|
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
hai mai nu mai dati cu pietre'n mine. n-am stiu, sincer !
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
S-a amanat desfasurarea cursei din 9 aprilie de la Baneasa :
QUOTE Campionatul de Accelerare al Romaniei LEGAL RACING 16 Aprilie Baneasa Bucuresti LEGAL RACING cu sprijinul FRAS organizeaza pe data de 16 Aprilie pe Aeroportul Baneasa prima etapa de viteza din anul 2006 intitulata generic "LEGAL RACING" . !!! Cursa a fost amanata de pe data de 9 aprilie pe data de 16 aprilie !!! |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
mersi Eminescule..bine ca nu m-am dus degeaba pana acolo..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
ACR Braila in colaborare cu Asociatia Motor Sport Club Braila organizeaza raliuri de indemanare, probe de jaloane, orientare prin oras. Calendarul raliurilor pe anul 2006 se prezinta astfel:
1. Raliul Martisorului - 3.03.2006 (nu s-a tinut) 2. Cupa Cedarom - 25.03.2006 3. Cupa George Dunareanu - 15.04.2006; 4. Cupa Nicolae Constantin - 20.05.2006; 5. Cupa Brailei - liniuta - 27.05.2006; 6. Cupa Avia Travel - 17.06.2006; 7. Cupa Pescarilor - iulie 2006; 8. Cupa Brailei - liniuta - 02.09.2006; 9. Cupa Dunarii de jos 09.09.2006; 10. Cupa Prieteniei 06-08.10.2006 (international) ; 11. Cupa Mos Nicolae 01.12.2006; Ceva poze de la competitii se gasesc pe site-ul www.flex.ro/raliu , site ce din pacate n-a mai fost actualizat de ceva vreme. Eu am participat in calitate de copilot la cupa Cedarom, ce s-a tinut in data de 25 martie, la probele de indemanare (jaloane, etc), ne-am clasat pe locul 8 din 18, din pacate probele de orientare prin oras ne-au tras in jos, in final ne-am clasat pe locul 14 in clasamentul total. Speram la mai mult data viitoare. Ceva poze de la raliu aici |
--------------------
.
.
.
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Scooter va sustine un concert in Romania, pe 19 mai, la Arenele Romane, eveniment ce face parte din turneul de promovare a celui mai nou album al trupei - Who s Got The Last Laugh Now?
Cine stie ceva de bilete? Cand se pun in vanzare, unde, etc... |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
la magazinul Muzica sigur vei gasi bilete. pe afisele de pe strada nu se dau detalii ?
arenele romane ... asa putini spectatori ? |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Nu am vazut inca afise pe strada, am vazut o reclama in o revista (b24fun parca) si am citit si pe net ceva articole dar nu am gasit inca nimic despre pretul biletelor sau locatiile de vanzare. Oricum in arene cred ca intra destula lume, am fost la concert la paul van dyk si era loc destul.
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
bogdan1978buc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 January 06 ![]() |
Ma intereseaza filmulete facute pe la curse; daca se organizeaza pe undeva prin zona Bucuresti-ului, as vrea sa fiu si eu prezent, cel putin ca spectator.
Un sampling interesant ar fi: http://videos.streetfire.net/video/4680123...203B6605EDE.htm "A se acorda atentie si intervalelor: 2:00 - 2:10 se vede cum totusi masina x poate depasi masina y, fiind in curba pe raza mare; mai sunt momente cand soferul masinii x se incurca in viteze, si este depasit temporar, noroc cu masina pe care o conduce, in acest fel reusind sa recupereze din handicapul lui natural. 5:36-5:42 se observa iarasi ca acel sofer de pe masina x, prefera sa ia curba pe exterior, lasand loc masinii z ( care-i tot de acelasi neam cu soferii ) sa intre pe interior, si asa mai departe. Sunt multe chestii dar nu sunt comentator sportiv; daca se urmareste cu atentie filmul poti sa vezi anumite lucruri care s-au vrut mascate. P.S. daca se mai organizeaza curse legale prin Bucuresti, poate vedem si noi un Megane RS la treaba" Asta este un copy paste de pe un alt forum, dar am copyright pe el ![]() Ma intereseaza in special Megane RS si Clio sport in competitii, dar cu precadere Megane RS ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006 1.5dci Megane 82 cp, putin mai rapid decat cele uzuale :)
Broker asigurari. |
|
luciant |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 11 April 06 From: Iasi ![]() |
Filmuletul e dragut.Baietii s-au jucat un pic intre ei, ca o iesire de duminica.
De curse nu pot sa-ti spun ca nu sunt din Bucuresti. De raliuri iti mai spun ca ma pasioneaza. Bafta! |
--------------------
Renault
Megane
2005 Renault Megane II 1.5 Dci, 100CP, 2005
|
|
jack |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
Curse legale sunt duminica pe baneasa, vtm pe 28/30 apr la brasov(eu merg sigur)
cat despre rs, iti atasez o poza facuta acum ceva timp in el... ![]() Attached thumbnail(s) DSC00557.JPG ( Size: 521.37k ) Number of downloads: 59 |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
bogdan1978buc |
![]()
|
Duminica, adica azi? La ce ora, si unde mai exact?
VTM=? |
--------------------
Renault
Megane
Broker asigurari. |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
VTM - Viteza pe Traseu Montan.
Sunt de fapt 2 curse adica 2 urcari in cele 2 zile ale etapei in care concurentii urca pe sosea pentru a obtine cel mai bun timp. Ambele curse sunt la fel, au aceeasi lungime, etapele din VTM conform regulamentului, avand intre 7 - 10 km lungime. Calendar CNR (FRAS) - 2006 1-2 aprilie: Raliul Brasovului (Brasov) BRASOV asfalt - etapa 1 6-7 mai: Raliul Maramuresului (Baia Mare) asfalt - etapa 2 27-28 mai: Raliul Pietricica (Piatra Neamt) macadam - etapa 3 17-18 iunie: Raliul Clujului (Cluj Napoca) asfalt - etapa 4 8-9 iulie: Raliul Harghitei (Miercurea Ciuc) macadam - etapa 5 29-30 iulie: Raliul Sibiului (Sibiu) macadam - etapa 6 26-27 august: Raliul Muscel (Campulung Muscel) macadam - etapa 7 16-17 septembrie: Raliul Bucurestiului (Bucuresti) macadam - etapa 8 14-15 octombrie: Raliul Hunedoarei (Deva) asfalt - etapa 9 Calendar VTM (FRAS) - 2006 7-9 aprilie: Campulung Muscel 28-30 aprilie: Brasov (Memorialul Laci Balint) 20-21 mai: Resita 10-11 iunie: Balvanyos 30 iunie - 2 iulie: Sf. Gheorghe 21-23 iulie: Abrud 1-3 septembrie: Tg. Jiu 22-24 septembrie: Rasnov Sursa: FRAS |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
luciant |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 11 April 06 From: Iasi ![]() |
hellcat te contrazic
La VTM sunt 2 urcari de antrenament, 2 urcari cronometrate pentru grila de start si 2 urcari de concurs, pentru o zi. Sper sa ajung si eu in prima zi de VTM pe 28 apr. Oricum si VTM si CNR anul asta nu prea trebuiesc ratate. |
--------------------
Renault
Megane
2005 Renault Megane II 1.5 Dci, 100CP, 2005
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Stie cineva de ce s-au intalnit sambata in fata la Casa Poporului atatia motociclisti(dupa parerea mea...cam 500). Am inteles ca ar fi in memoria unui coleg mort de-al lor.
Stie cineva povestea? PS: banuiesc ca daca cautam pe un forum de moto gaseam...nu va suparati pe mine. Atunci erau si cei de la pejo.ro la intalnire |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
bogdane, daca vrei sa stii despre asemenea evenimente este un topic dedicat la cafenea; acolo era anuntata si intalnirea de azi de pe baneasa
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
Suzuki GSR600 |
|
bogdan1978buc |
![]()
|
S**t, deci am pierdut evenimentul
![]() O sa ma uit si la cafenea, eventual poate se lipeste topicul asta la ala. |
--------------------
Renault
Megane
Broker asigurari. |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
n-ai pierdut nimic...
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
Pentru cei care nu au venit astazi la Baneasa am marea placere sa va anunt ca am fost "reprezentati" cu succes de un coleg de al nostru care printre altele a facut de rusine si un A6. La mai mare si data viitoare poate o sa fim mai multi suporteri
P.S. Pentru cei interesati de filmulete eu am filmat ceva(asta este valabil inclusiv pentru colegul nostru daca vrea sa se vada in actiune) |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
Suzuki GSR600 |
|
adrianpurcarin |
![]()
|
semit este foarte dezamagit deoarece copilul lui de suflet(celebrul Sti din bucuresti - ala albastru cu autocolante pe el) a fost batut la funduletul gol de un simplu.....Corvette; asta e , cand o sa isi ia el un Sti o sa il razbune si o sa le arate el cum se schimba vitezele
![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
Suzuki GSR600 |
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
ca sa nu mai spunem ca r5 gtt a facut senzatie in nou ! dupa 20 de ani de la aparitie masina asta rupe si acu gura multora!
|
--------------------
a
a
a
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Pentru cei interesati de filmulete eu am filmat ceva(asta este valabil inclusiv pentru colegul nostru daca vrea sa se vada in actiune) Unde le vedem si noi...un link ceva? |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
evident ca filmulete si poze gasesti pe 4tuning ...
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
claus, eu refeream la filmulete facute de mine, dar nu prea stiu unde si cum sa le uploadez
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
Suzuki GSR600 |
|
Ady_C |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut. Eu am fost cu sedanul alb la curse, pune si tu filmuletu cumva sa-l vad si eu. Ms
|
-------------------- Megane 2 Sedan 2.0 16v
Confort Privilege, -ALB-, Clima, jante 18" Decembrie 2004 |
|
adrianpurcarin |
![]()
|
pai le am pe amandoua, si cu 407 si cu A6; o sa iti trimit pe pm nickul de yahoo messenger si ti le dau pe acolo ca sunt si AC3 si e pacat sa nu le ai klumea; pentru ceilalti am reusit sa uploadez intrecerea dintre colegul nostru si un 407; linkul este urmatorul: http://www.zippyvideos.com/7503889524842246/06041712/
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
Suzuki GSR600 |
|
adrianpurcarin |
![]()
|
si pentru altii care vor un pm si aranjam un transfer pe messenger
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
Suzuki GSR600 |
|
bogdan1978buc |
![]()
|
Bravo domne
![]() Cand se mai aude ceva de curse sa postati aici. Acum cu filmul, nick-ul de yahoo este la fel, deci ne conversam pe acolo ca sa pun si eu mana pe film. 407 ce motorizare avea, daca va mai aduceti aminte? |
--------------------
Renault
Megane
Broker asigurari. |
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
De ce nu le puneti la video.google.com ? Sa le vada toata lumea, adica tot mapamondul.
Le pun eu daca nu puteti dar numai daca primesc permisiunea autorului. Apropo: link direct la filmul de mai sus (2.5 MB). Da, ne-ar trebui date despre motorizarea competitorilor (modificari?). |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 19:19 |