drum reghin/toplita/boresec/neamt, drum reghin/toplita/boresec/neamt
![]() ![]() ![]() |
drum reghin/toplita/boresec/neamt, drum reghin/toplita/boresec/neamt
meserie2006 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 30 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia solenza
solenza disel
2003
- s
|
|||
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Mari... mari... a venit fratele meu saptamana trecuta si mi-a zis ca e un cosmar !!!
Asa ca pregateste-te sa mergi incet, incet. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
IulianMicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 23 September 05 ![]() |
incearca sa eviti portiunea, ca e jale...de la viaduct, de la poiana lrgului, pina la tg neamt e ok.
|
--------------------
Dacia
Logan
- NT 16 MIR
|
|
meserie2006 |
![]()
|
din suceava trebuie sa ajung la dej si am 2 variante pe la vatr dornei (unde drumul e varza) si pe la toplita (ceva mai lung) de care nu stiu nimic
|
--------------------
dacia solenza
solenza disel
2003
- s
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
De la coada lacului , adica Poiana -Largului pana la Borsec e acceptabil , are gropi , dar evitabile in marea majoritate, Insa de la Borsec-Toplita la Reghin era groaznic .... Mergi prin Vatra-Dornei -Bistrita , e mai scurt si parca nu la fel de spart . Am inteles ca intra in reparatii anul asta ...
|
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
IulianMicu |
![]()
|
apropo, de la Cimpulung Moldovenesc la VAtra Dornei si Dorna CAndrenilor stiti cum e drumul?
|
--------------------
Dacia
Logan
- NT 16 MIR
|
|
geti |
![]()
|
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
Dar Iasi-Vatra Dornei?Stiti cum e drumul? Daca nu Iasi-Putna?Va multumesc anticipat
|
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
- IS OO GTO A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
|
|
horiajam |
![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
deci pe unde e mai bun ? Pe la Vatra Dornei sau pe la Bicaz-Toplita?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Informatie valabila in vara trecuta. ferestet-te de centura orasului Sf Gheorghe in rest a fost OK
|
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Pe traseul Suceava-Gura Humorului-Campulung Moldovenesc-Vatra Dornei e JALE drumul, parca e bombardat. Daca puteti ocoliti-l.
This post has been edited by SilviuB: 14 Apr 2006, 09:38 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
IulianMicu |
![]()
|
QUOTE(SilviuB @ 14 Apr 2006, 09:37) Pe traseul Suceava-Gura Humorului-Campulung Moldovenesc-Vatra Dornei e JALE drumul, parca e bombardat. Daca puteti ocoliti-l. ![]() eu am drum exact pe acest traseu, de la gura humorului la vatra dornei. vara trecuta am fost la borsa, pe traseul gura humorului - cimpulung - iacobeni si era cit de cit acceptabil, adica erau portiuni distruse de inundatii, dar erau puse semafoare si circulai in reprize, insa circulai. ma gindeam ca anul asta o sa fie lucrarile terminate. informatiile tale sunt proaspete? |
--------------------
Dacia
Logan
- NT 16 MIR
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Din pacate sunt proaspete.
Prefectul tocmai a cerut rezilierea contractelor cu firmele grecesti Aktor si Mochlos care trebuiau sa refaca drumul si au intarziat foarte mult si nejustificat. Eu am fost saptamana trecuta pana la Campulung si era jale, si din spusesele lui taicamiu si pana la Dorna e nasol; tot mai sunt semafoare si drum distrus. This post has been edited by SilviuB: 14 Apr 2006, 09:59 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Confirm si eu. Am marele obicei de a merge incet prin gropi - dept dovada ca nu am umblat vreodata la geometrie in 60.000 Km.
Deci daca tineti la masina voastra, tineti minte ca: 1. De la Bucuresti la Gura Humorului - 460 Km - am facut 4 ore si 45 minute - medie 100 Km/h. 2. De la Gura Humorului la Campulung Moldovenesc (35Km) am facut o ora si un sfert - medie sub 30 Km/h.... Erau niste cratere pe care daca le luai la 50Km/h iti ramanea roata acolo, eventual si un pivot. Deci mare atentie si luati-o incet. Ti-e ciuda totusi ca tot in zona aia sunt drumuri facute cu fonduri UE / Phare/Sapard care sunt perfecte !!! Insa sunt drumuri prin padure care nu te ajuta decat daca vrei sa te plimbi prin Bucovina. Degeaba au reparat drumurile astea daca cele principale sunt varza ! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
meserie2006 |
![]()
|
suceava putna e bun drumul, fara gropi
iasi -suceava e ok, cu exceptia a mici gropi intre tg frumos- si pascani |
--------------------
dacia solenza
solenza disel
2003
- s
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Pentru ca e ontopic, imi permit sa dau copy+paste la un alt post al meu, de ieri:
4. Tg.Neamt-P.Largului: drum reparat sanatos anul trecut; rezista bine si pare de calitate; o singura exceptie durerosa: cei 7-8 km cat are pasul de la Petru Voda, unde pe ambele sensuri (urcare-coborare) soseaua este cvasi-pulverizata; apropo, in tot Tg.Neamt pe drumul principal nu este nici o gropita macar smile.gif 5. P.Largului-Borsec: drum decent spre bun, evident, e nevoie de atentie pentru cele cateva capcane care apar; surprinzator, drumul prin pas a rezistat binisor 6. Borsec-Toplita: cu cativa km inainte de Toplita este un pod stricat de tot (motiv pentru care nu se permite trecerea traficului greu pe tot traseul P.Largului-Toplita); apoi e un dezastru generalizat; desi anul trecut se reparasera intrarile in Toplita (oras de vreo 15 km intre indicatoare...) si cat de cat orasul, iarna a distrus totul; orice depasire a 20 kmh se face pe riscul propriu; am mers de m-am plictisit cu 10 kmh... 7. Toplita-Reghin: crunt de tot, portiuni bune alternand cu zone in care gropile par cultivate; foarte riscant e ca vrei sa accelerezi pe zonele bune si inevitabil nimeresti iar in gropi; ceva mai bun in apropiere de Reghin, da nu poti risca sa accelerezi relaxat |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
IulianMicu |
![]()
|
imi povestea azi cineva ca s-a intors spre iasi prin pasul tihuta si nu a mai rezistat psihic: si-a bagat picioarele (si rotile) in gropi si le-a ignorat, ca nu mai putea sa le ocoleasca. cica asa e pina la gura humorului.
|
--------------------
Dacia
Logan
- NT 16 MIR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:55 |